موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا یکی جواب منو بده،سوالمو پست قبلیم پرسیدم.خواهش میکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقای قریشی میشه ایمیلتونو برام خصوصی بفرستید؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 16:19)Masoud7 نوشته: اقای قریشی میشه ایمیلتونو برام خصوصی بفرستید؟
اگر ممکنه سوالتون رو در تاپیک مطرح کنید که سایرین هم استفاده کنن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بخدا من قصد اذیت کردن ندارم.اخه اون صفحه واسه مدارک زده کسانی که دیپلم 11ساله دارند و فوق دیپلم دارند!من الان دانشجو کاردانیم ۲ ترم دیگه از درسم مونده.از اون ورم من چند سال پیش رفتم پیش دانشگاهیمو بگیرم از 24 واحد 12 تاشو پاس کردم موند 12 تا دیگه.تا فهمیدم لاتاری قبول شدم رفتم پیش دانشگاهی ثیت نام کنم گفتن تابستون نمیشه باید مهر بیای ثبت نام کنی.من الان ن پیش دانشگاهی دارم ن کاردانی،ولی اون صفحه زده برای معادل سازی یا باید پیش باشه یا کاردانی.بخدا من قصد اذیت ندارم.منم مث بقیه بلد نیستم،کمکم کنید،بی زحمت لطفا،ی جواب درست حسابی بهم بدین من چکار کنم،قول میدم دیگه این سوالو نپرسم.خواهش میکنم یکی درست جوابمو بده
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 20:01)Masoud7 نوشته: بخدا من قصد اذیت کردن ندارم.اخه اون صفحه واسه مدارک زده کسانی که دیپلم 11ساله دارند و فوق دیپلم دارند!من الان دانشجو کاردانیم ۲ ترم دیگه از درسم مونده.از اون ورم من چند سال پیش رفتم پیش دانشگاهیمو بگیرم از 24 واحد 12 تاشو پاس کردم موند 12 تا دیگه.تا فهمیدم لاتاری قبول شدم رفتم پیش دانشگاهی ثیت نام کنم گفتن تابستون نمیشه باید مهر بیای ثبت نام کنی.من الان ن پیش دانشگاهی دارم ن کاردانی،ولی اون صفحه زده برای معادل سازی یا باید پیش باشه یا کاردانی.بخدا من قصد اذیت ندارم.منم مث بقیه بلد نیستم،کمکم کنید،بی زحمت لطفا،ی جواب درست حسابی بهم بدین من چکار کنم،قول میدم دیگه این سوالو نپرسم.خواهش میکنم یکی درست جوابمو بده
دوست عزیز.برادر من چرا خودتو به چالش میکشی؟همین دیروز 18 خرداد 94 یکی از دوستان نزدیک من که شرایط مشابه شما رو داره یعنی دیپلم فنی و دانشجوی کاردانی (برنده 2016) به معاونت اموزش میدان فردوسی مراجعه کرد (900 کیلومتر رانندگی کرده) و نامه معادل سازی رو از اقای امیری طبقه 4 گرفت. شمام یه تکون به خودت بده و همین مراحل رو انجام بده بعد اگر نتیجه نگرفتی بیا اینجا ملتمسانه برای چندمین بار سوالتو تکرار کن. اصل دیپلم و گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگات فراموش نشه.
اصلا و ابدآ به فکر ادامه پیش دانشگاهی نباش. موفق باشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقای قریشی مرسی از لطفت.ایشالا به ارزوهات برسی،ی دنیا تشکر،ممنونم ازت
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت اساتید محترم لطفا دوستانی که اطلاع دقیق از ترجمه مدارک دارن لطفا پاسخ بدن ممکنه سوالم تکراری باشه ولی مطالب متنوعی خوندم "آیا ترجمه مدارک برای سه سفارت ابوظبی ، آنکارا و ایروان نیاز به مهر وزارت خارجه و دادگستری و یا هردو دارند و یا اینکه مهر مترجم کافیست" با تشکر
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 23:46)rahim444 نوشته: سلام خدمت اساتید محترم لطفا دوستانی که اطلاع دقیق از ترجمه مدارک دارن لطفا پاسخ بدن ممکنه سوالم تکراری باشه ولی مطالب متنوعی خوندم "آیا ترجمه مدارک برای سه سفارت ابوظبی ، آنکارا و ایروان نیاز به مهر وزارت خارجه و دادگستری و یا هردو دارند و یا اینکه مهر مترجم کافیست" با تشکر
سلام. برای لاتاری خیر نیاز نیست ومهر دارالترجمه کافیه.
فقط برای ویزاهای دانشجویی یا ادامه تحصیل باید تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری داشته باشند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .من برنده 2016 هستم..خواستم بدونم نیاز هست که ریز نمرات کل مدارک تحصیلی دیپلم و پیش و لیسانس شوهرم و مدارکش هم ترجمه بشه.. درحال که همراه هستن؟؟و دخترم 3سالشه..کارت ملی نداره...نیازه؟ممنون از لطف بی پایانتون..
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه ترجمه دانشکده تربیت دبیر فنی و چی باید بنویسم؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،روزتون بخیر،همسر من هم امسال برنده شدن،ما کلی سوال تو ذهنمون داریم که مهمترینش مدرک تحصیلی و شغل همسرم هست،مدرکشون دیپلم کامپیوتر کاردانش هست که ۱۱ سالس،شغل ازاد هم هست،الان ما باید چکار کنیم؟؟چه راهکاری ارائه میدین؟؟
دارم میمیرم از استرس
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 11:25)shima.mir نوشته: سلام،روزتون بخیر،همسر من هم امسال برنده شدن،ما کلی سوال تو ذهنمون داریم که مهمترینش مدرک تحصیلی و شغل همسرم هست،مدرکشون دیپلم کامپیوتر کاردانش هست که ۱۱ سالس،شغل ازاد هم هست،الان ما باید چکار کنیم؟؟چه راهکاری ارائه میدین؟؟
دارم میمیرم از استرس
يكي از اولین شروط شرکت در لاتاری داشتن دیپلم 12 ساله است یا داشتن دو سال سابقه ی کار در رشته هایی که قبلا مشخص شده
بنابراین عملا اگر شغل همسرتان با رشته هایی که اعلام شده سازگار نباشه عملا برنده شدنتان زیر سوال است ، اما
راهکارهایی هست که بشود این مساله را حل کرد
اگر شوهر شما بتواند در امتحانات شهریور بزرگسالان شرکت کند با توجه به محدودیت سقف واحد چند واحدی ( فکر کنم 8 واحد ) از پیش دانشگاهی را میتواند بگذراند و در دیماه بقیه آنرا پاس کند و طبعا دیپلم 12 ساله بگیرد ( ممکن است دی ماه نیز با توجه به اینکه یک ترم از سال تحصیلی گذشته محدودیت داشته باشد - خودتان بپرسید ) در این صورت دیپلم اخذ میشود و مشکلی وجود ندارد
راه دیگر انطباق شغل همسرتان با شعل هایی است که سابقه ی کار آن مورد تایید است که با توجه به اینکه من هیچ چیزی در مورد شغل همسرتان نمیدانم عملا نظری نمیتوانم بدهم
در کل عملا و فعلا گرفتن ویزا برای شما ممکن نیست ولی راهکارهای قانونی و ساده ای وجود دارد که این مشکل را میشود حل کرد در صورت نیاز میتوانید یا پیغام خصوصی بگذارید تا من به ریز پاسخگو باشم و یا حتی با پاریز تراول تماس بگیرید تا آنها کمکتان کنند
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه