کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-08-26 ساعت 12:45)j.modarres نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 12:27)لطف اله نوشته:  سلام دوستان تبریک میگم به همتون که نامه دوم اومد واستون اشاله همتون یه ضربید...بچه ها یه گروه واتس آپ هست برا برنده های ۲۰۱۶ اگه دوست دارید بیایید تو گروه که هر کدامتون رفتید مصاحبه بعد از زمان مصاحبه اطلاعاتتونم به ماها کیس بالایی ها بدید ممنون

چطوری باید بیایم تو اون گروه؟

سلام داداش چطور بیایم گروه
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: لطف اله
تبریک به دوستانی که قبول شدن.لطفا مارو از تجربیات خوبتون بی نصیب نذارید
تشکر کنندگان: ed2008 ، j.modarres ، matin86
والا موقع اعلام نتایج یک هفته تو خماری session time out بودیم الانم میگه connection request timed out Tongue
انشالله که شاهنامه آخرش خوشه Wink
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: Siamak ، kian_parsi ، jaberi1986 ، j.modarres ، humsun ، لطف اله ، ben123 ، Mey30 ، emix
(2015-08-26 ساعت 12:51)alitab نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 12:27)لطف اله نوشته:  سلام دوستان تبریک میگم به همتون که نامه دوم اومد واستون اشاله همتون یه ضربید...بچه ها یه گروه واتس آپ هست برا برنده های ۲۰۱۶ اگه دوست دارید بیایید تو گروه که هر کدامتون رفتید مصاحبه بعد از زمان مصاحبه اطلاعاتتونم به ماها کیس بالایی ها بدید ممنون

سلام.من هم میخوام اد شم.چه طور بیام؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-08-26 ساعت 15:48)alitab نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 15:14)امیررضا.س نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 12:51)alitab نوشته:  

سلام.من هم میخوام اد شم.چه طور بیام؟

سلام دوستان شماره گروه واتساپ09148601684
بچه ها اگه نمیخواهین شمارتون تو صفحه باشه تو خصوصی پیام بزارید شمارتونا بدم مدیر اسمشون آقا رضا هست واردتون کنه
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 11:09)a4542 نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 10:59)امیررضا.س نوشته:  آقا یه بابایی که دیروز نامه به دستش رسیده دوباره بره تو سایت ببینه پیجش باز میشه یا نه تا تکلیف روشن شه.

دوست عزیز ما دیشب نامه مصاحبمون رو دیدیم ولی امروز از صبح چندین بار تلاش کردم ولی سایت باز نشد.

(2015-08-26 ساعت 10:17)a4542 نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 04:19)Lolita123 نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 03:26)babisondes نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 02:33)Lolita123 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
نامه دوم من هم با شماره حدود ١٤٠٠ اومد
ولي تعجب ميكنم از اينكه من آنكارا انتخاب كرده بودم و الان شده ابوظبي
به نظرشما چي كار كنم
من ٨ اكتبر مصاحبه دارم
خوشحال ميشم اگر كسي هست كه با هم اقداماتي لازم را انجام بديم
من هم انکارا بودم اما انداختن ابوظبی، در کل مصاحبه تو ابوظبی راحتتره نسبت به جای دیگه، همم مدیکالش تیغتون نمیزنه. من الان دبی هستم و هواش کم کم داره بهتر میشه نسبت به ۲ ماه پیش. فردا برین دنبال ویزای امارات چون ۲ ماه اعتبار داره، هتل و بلیط هم نزدیکای مصاحبه اوکی کنین، واسه رفت و امد به ابوظبی هم میتونین با اتوبوس برین هم با افرادی که با سواری میبرن، فقط یک نکته به هیچایوایاینجا اعتماد نکنین، ماشالا هموطنامون اینجارو کردن سر گردنه. سوال دیگه بود پیام خصوصی بدین در خدمتم

با سلام و ممنون من نتونستم پيام خصوصي بدم چون بايد ١٥ پست ثبت كرده باشم
خيلي ممنون كه راهنمايي ميكنيد

(2015-08-26 ساعت 03:09)jilibiliyaee نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 02:33)Lolita123 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
نامه دوم من هم با شماره حدود ١٤٠٠ اومد
ولي تعجب ميكنم از اينكه من آنكارا انتخاب كرده بودم و الان شده ابوظبي
به نظرشما چي كار كنم
من ٨ اكتبر مصاحبه دارم
خوشحال ميشم اگر كسي هست كه با هم اقداماتي لازم را انجام بديم
شما کی فرم dc 260فرستادین وایا ایمیلم اومد واستون

با سلام من ١٤ مي فرستادم
و همين امروز هم ايميل اومد كه نامه دوم را چك كنيد كه در نامه همه چي عنوان شده

دوستان نامه ما برای مصاحبه دوبی اومده.منظورشون ابوظبی هست؟البته ما انکارا انتخاب کرده بودیم و من خیلی ناراحتم چون دبی هم گرونتره هم گرم و هم اینکه به خاطر گرونی نمیشه چندان خرید کرد.

دوستان لطفا حواب بدید.

سلام
والا من انكارا بودم ولي خودشون انداختن ابوظبي و نوشتن ابوظبي نه دبي.
بهتره بپرسين از خودشون فك كنم
تشکر کنندگان:
مارو ببين كجا ميخايم بريم،يه سايت و نميتونن درست كنن نامردا اونوخت اداره جهانم گرفتن دستشون،اي بابا
وطنم پاره تنم D:
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان:
هنوز نمیره تو سایت؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 18:39)امیررضا.س نوشته:  هنوز نمیره تو سایت؟

نه امير جان،
از صبحه همينطوريه،
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان:
الان تو وقت اداریشونه.احتمال داره یه خبرایی بشه.

تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 18:46)امیررضا.س نوشته:  الان تو وقت اداریشونه.احتمال داره یه خبرایی بشه.

اون چيزي كه من تو اينترنت فهميدم ازين اروره عجيب غريب اينه: مشكل در ايجاد ارتباط بين نرم افزار واسط اداره ثبت و پايگاه داده اوراكل
كه هرچي راهم بود كه اولا خيلي سر در نياوردم بعدم هركاري كردم حل نشد
بعدم با هر دستگاهي،با هر مرورگري بگي امتحان كردم ج نداده،فقط مونده از ١١٠٠استفاده كنم ببينم ميشه يا نه خلاصه اينكه بچه ها ازتون راضي نيستم نامه هاتونو ديديد تو روند پرونده ما خلل ايجاد كرديد دگ Tongue Big Grin
ايشالا كه خيرهShy

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: anita.k ، ben123
و همچنان در انتظار . . .
تشکر کنندگان:
اگه امشب خبری نباشه فکر میکنم به احتمال زیاد سری دوم لرسال نامه ها میره واسه19 یا 20 سپتامبر.

تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 20:44)امیررضا.س نوشته:  اگه امشب خبری نباشه فکر میکنم به احتمال زیاد سری دوم لرسال نامه ها میره واسه19 یا 20 سپتامبر.

چرا همچین احتمالی میدین آقای رضا؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان:
چون که خلاصه ی پیشرفت 2015 را که دیدم به این نتیجه رسیدم که تو ماه سپتامبر میاد.البته دیشب هم دقیقا خبر رسیدن نامه ها از ساعت 9:30 شروع شد.

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان