موضوعها: 0
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-26 ساعت 22:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-26 ساعت 22:13 توسط Amir.AA.)
(2015-08-25 ساعت 17:20)ho_tasha نوشته: با سلام دوستان عزیز.
با عرض پوزش نمی خواستم این پست رو بزارم ولی دیدم نمی شه
من خودم هر چند ساعت یکبار میام اینجا و پیام های جدید رو میخونم.
دوستان خوب قرار شد اگر اومد خبر بدین هنوز که برای کسی پیام یا میلی نیومده دوستان میان اینجا هی میگن اومد نیومد
مال من نیومده
مال تو چطور اومده
بابا الکی فقط داریم صفحه پر می کنیم و هیچی به هیچی یه ذره برای دوستان دیگه هم احترام قائل باشیم من خودم وقتی میزنم موضوعات جدید رو ببینم میبینم که یه بولتن پیام جدید داره فکر میکنم که خبری هست بعد میام میبینم که بله یه دوستی نوشته مال من نیومده
مال تو چطور اومده
بابا لطفاً اینقدر استرس ندین.
البته دوستان اگر مطالب جالب و مفید دارن بزارن لذت ببیریم اطلاعاتمون بره بالا تجربمون اضافه بشه .
با معذرت تمام از تمامی دوستان و پیشکسوتان عزیز من کوچکتر از اونی بودم که بخوام صحبت کنم.
به امید ویزای یکضرب برای همه دوستان.
دقیقا موافقم.
بابا هر کی نامش اومده امضاشو تکمیل کنه به همراه بقیه ی شرایط کیسش تا بقیه هم ببینند. مال من اومد مال کی نیومد، چرا اومد چرا نیومد!! بابا این حرفا که دردی دوا نمیکنه. یه چیزی بگید به دردمون بخوره و همه ازش استفاده کنیم. واقعا لذت میبرم وقتی میبینم لابلای همین خوش و بش های دوستان بعضیا میان و یه سری اطلاعات مفید در اختیار بقیه میذارن. فلسفه این سایت هم همین هست. یا اینکه بعضی از دوستان ماشالا عادت دارن که پیشگویی بکنند. به نظر من فلان تاریخ، فلان اتفاق میفته!! ما همینجا توی کشور خودمون واس فردامون نمیتونیم پیش بینی کنیم بعضی دوستان واس kcc هم پیش بینی میکنند!!!
بابا یه نگاهی به چند صفحه آخر تاپیک بندازید!! بخدا ما حالا حالاها با این تاپیک سر و کار داریم. من نمیدونم مثلا چه اتفاقی میفته که بیایم خوش و بش کنیم! آقا هر کی سوال داره بپرسه، هر کسی هم اطلاعات مفیدی داره در اختیار همه بذاره.
دوستان ببخشید، منظورم هیچ شخص خاصی نبود. مجبور شدم این پست رو بذارم. من معمولا هر روز یه نگاهی به تاپیک های مختلف میندازم ببینم چه اطلاعات جدیدی دستگیرم میشه، اما متاسفانه میام میبینم چند صفحه خوش و بش و پیش گویی اضافه شده!!
همگی موفق باشید
تورو خدا انقدر استرس نداشته باشید که به آخر راه نمیرسید.
قربون همه دوستان فهیم
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-26 ساعت 22:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-26 ساعت 22:52 توسط Amir.AA.)
(2015-08-26 ساعت 22:19)masoud1362 نوشته: دوست عزیز استرس واسه چی میگیری؟ تو این مسیر فقط باید آرامش داشته باشی و بعد هم که ویزاتون به امید خدا اومد باید اونقدر صبور و متین باشید که بتونید تو آمریکا موفق باشید. به نظر من که خیلی هم خوبه که دوستان دیگه اومدن و میگن که باز نشده نامه هاشون. برای من ایمیل اومده و از صبح کلی تلاش کردم تا اومدم اینجا و دیدم که همه تقریبا مشکل ورود به سایت دارن و خیالم راحت شد و منتظرم تا مشکل برطرف بشه... بازم شمارو به آرامش و صبر دعوت میکنم. موفق باشید.
جالبه من میگم استرس نداشته باشید شما اومدید به من میگید استرس نداشته باش!!! من هیچ استرسی ندارم شکر خدا. من روی حرفم با دوستان هست که بی دلیل استرس دارن و تاپیک رو بی دلیل آشفته میکنن. مشکل ورود به سایت به دلیل ترافیک سنگین سایت هستش که این روزها از تمام دنیا سعی دارن واردش بشن. این رو هر کسی باید متوجه باشه، همونطور که زمان اعلام نتایج هم این مشکل وجود داشت. در هر صورت با داشتن استرس و شلوغ کردن تاپیک، این مشکل حل نمیشه. اگه دوستان فکر میکنن حل میشه خب بسم ا...
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-26 ساعت 20:44)امیررضا.س نوشته: اگه امشب خبری نباشه فکر میکنم به احتمال زیاد سری دوم لرسال نامه ها میره واسه19 یا 20 سپتامبر.
دوست عزيز كسايي كه نامشونم ديدن الان نميتونن ببينن ما يكيا داشتيم با كيس سه رقمي تو مي هم ارسال كرده سايت براشون باز نميشد چرا بايد بيافته سپتامبر؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-26 ساعت 23:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-26 ساعت 23:32 توسط Amir.AA.)
(2015-08-26 ساعت 23:18)masoud1362 نوشته: خدارو شکر که شما هم استرس نداری. با بحث ترافیک سنگین سایت اصلا موافق نیستم چون که روزهای اول که همه میخواستن از کل دنیا که تعدادشون هم چندین برابر برنده ها هست وارد بشن همچین مشکلی وجود نداشت و سرورهای اونها برای این تعداد لاگ این کردن آمادگی دارند. بنظرم بروزرسانی داره انجام میشه که یکی دو روز دیگه این مساله مرتفع میشه و همه به امید خدا خوشحال و خندان بدنبال تهیه مدارک میریم. شما هم موفق باشید.
اصلا قصد بحث بی مورد ندارم، اما روزهای اول اعلام نتایج هم دقیقا همین مشکل بود و حتی در شبکه TM هم به همین موضوع اشاره شد و دلیلش رو ترافیک سایت اعلام کردن و در همین جا هم خیلی از دوستان اشاره کردن. خود من و همکارام هم تا یک هفته نتونستیم وارد سایت بشیم و نتایج رو ببینیم!!
امیدوارم هر چه زودتر این مشکل مرتفع بشه اما یکی دو روز دیگش رو کسی نمیتونه با قطعیت اظهار نظر کنه.
امیدوارم تک تک دوستان توی این مسیر موفق و پیروز باشند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من با فيلترشكن سرور آمريكا تست كردم سايت باز شد,شما هم اگه داريد استفاده كنيد ايشالا كه باز ميشه براتون
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول: 2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار
سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-27 ساعت 01:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-27 ساعت 01:26 توسط kourosh8.)
هیچ ربطی به شلوغی سایت نداره مگه چندنفر قبول شدن که سایت اینجور بشه
تا جایی که دیدم و یادمه دوست عزیزمون amirabas93 از 109 پستش 90 تاش فقط گفته اغا الکی پیام نزارین فدات شم اخر کار دست خودت میدی انقدر حرص میخوریا
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
امیر جان دقت کرده باشی این صفحه از سایت مخصوص کارنت شدن شمارهاس قرار نیست اینجا سوال عجیبی کسی بپرسه که بقیه بعدا مطالعه کنن صفحه هات دیگری هست که سوالات باید اونجا پرسیده بشه اکثرا دوستان هم در مورد کارنت شدن یا نشدنشون دارن حرف میزنن گمونم شما زیادی حساس شدی رو بچه ها میخوای کل 2016 رو تو یه برگه A4 خلاصه کنی خب معلومه نمیشه عزیزم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگه به من نمیگین به تو ربطی نداره لطفا این بحثو تمومش کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. هنوز سایت مشکل داره یا فقط من نمیتوانم وارد شوم؟