موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-27 ساعت 04:02)sepehr007 نوشته: سلام دوستان. هنوز سایت مشکل داره یا فقط من نمیتوانم وارد شوم؟
نه دوست عزيز هنوز نميشه برا من يه ارور جديد داده كه
TNS:listener doesnt currently know of service requested inconnect descripter
نميدونمم با اون قبليه چ قرقي داره
راسي الان وقتي ميزني مشخصاتا خيلي سريع بالا مياد و اين ارور را ميده ظهر كه خيلي رو لودينگ ميموند
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-26 ساعت 10:17)a4542 نوشته: (2015-08-26 ساعت 04:19)Lolita123 نوشته: (2015-08-26 ساعت 03:26)babisondes نوشته: (2015-08-26 ساعت 02:33)Lolita123 نوشته: سلام خدمت همه دوستان
نامه دوم من هم با شماره حدود ١٤٠٠ اومد
ولي تعجب ميكنم از اينكه من آنكارا انتخاب كرده بودم و الان شده ابوظبي
به نظرشما چي كار كنم
من ٨ اكتبر مصاحبه دارم
خوشحال ميشم اگر كسي هست كه با هم اقداماتي لازم را انجام بديم
من هم انکارا بودم اما انداختن ابوظبی، در کل مصاحبه تو ابوظبی راحتتره نسبت به جای دیگه، همم مدیکالش تیغتون نمیزنه. من الان دبی هستم و هواش کم کم داره بهتر میشه نسبت به ۲ ماه پیش. فردا برین دنبال ویزای امارات چون ۲ ماه اعتبار داره، هتل و بلیط هم نزدیکای مصاحبه اوکی کنین، واسه رفت و امد به ابوظبی هم میتونین با اتوبوس برین هم با افرادی که با سواری میبرن، فقط یک نکته به هیچایوایاینجا اعتماد نکنین، ماشالا هموطنامون اینجارو کردن سر گردنه. سوال دیگه بود پیام خصوصی بدین در خدمتم
با سلام و ممنون من نتونستم پيام خصوصي بدم چون بايد ١٥ پست ثبت كرده باشم
خيلي ممنون كه راهنمايي ميكنيد
(2015-08-26 ساعت 03:09)jilibiliyaee نوشته: (2015-08-26 ساعت 02:33)Lolita123 نوشته: سلام خدمت همه دوستان
نامه دوم من هم با شماره حدود ١٤٠٠ اومد
ولي تعجب ميكنم از اينكه من آنكارا انتخاب كرده بودم و الان شده ابوظبي
به نظرشما چي كار كنم
من ٨ اكتبر مصاحبه دارم
خوشحال ميشم اگر كسي هست كه با هم اقداماتي لازم را انجام بديم
شما کی فرم dc 260فرستادین وایا ایمیلم اومد واستون
با سلام من ١٤ مي فرستادم
و همين امروز هم ايميل اومد كه نامه دوم را چك كنيد كه در نامه همه چي عنوان شده
دوستان نامه ما برای مصاحبه دوبی اومده.منظورشون ابوظبی هست؟البته ما انکارا انتخاب کرده بودیم و من خیلی ناراحتم چون دبی هم گرونتره هم گرم و هم اینکه به خاطر گرونی نمیشه چندان خرید کرد.
خوشحال باش که ابوظبی شده، شما بیشتر واسه مصاحبه میری نه تفریح، کلا پروسه مصاحبه اونجا راحتره، هواش هم نسبت به ۲ ماه پیش خیلی بهتر شده که تا دیشب من اونجا بودم.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
از دیروز تا حالا هرچقدر سعی میکنم سایت باز نمیشه . بغیر از صبر راه حل دیگری پیشنهاد میکنید؟ مکاتبه با KCC تاثیری دارد ؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
امتحان کردم با فیلتر شکن هم باز نمیشه
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14 » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام Confirmation Number رو كه وارد مي كنم داخل وب سایت، ERROR ميده، ميخوام ببينم وقت مصاحبه معلوم شده يا نه. این چه خطایی هستش؟
The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12514: TNS:listener does not currently know of service requested in connect descriptor
از لاتری 2006 تا الان هستیم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-27 ساعت 14:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-27 ساعت 14:10 توسط ben123.)
دوستان عزیزم من وقتی میخواستم نتیجه لاتاریمو چک کنم به مدت دو روز پیغام Session timed out میداد. فقط با شمارۀ من این پیغام رو میداد. شمارۀ 4 نفر دیگه رو میزدم همونجا باز میشد و میگفت که برنده نشدید ولی واسه منو خطا میداد. چون خودم مهندس نرم افزار هستم احساس کردم ممکنه داره از یه دیتا بیس دیگه به جز دیتا بیس کسایی که برنده نشدن صفحه یا نامه منو باز میکنه که این پیغام برا من میاد. رفتم توو سایتای انگلیسی دیدم توو یه فروم همه دوستان آلمانی و انگلیسی دارن این خطا رو از لحاظ برنامه نویسی بررسی و آنالیز میکنن. اونها هم نظرشون این بود که کسایی که براشون این پیغام میاد صفحه شون داره اطلاعات رو از یه دیتا بیس به جز دیتا بیس برنده نشده ها بارگزاری و فراخونی میکنه. و نتیجه این بود که میگفتن بسسسسیار امیدوار باشین به قبولی. علت اون خطا حجم نامۀ اول و همپنین هجوم کاربران از همه جا به این صفحه هست که هر چقدرم سایت و سروراشون قوی باشه بازم به علت تعداد درخواست همزمان بسسسیار بالا این مشکل موقتی پیش میاد. دو روز بعدم درست شد و نامم اومد. پس اگه تا 3 روز پیش چک میکردین و همون نامۀ اولتون رو میدیدین ولی الان با پیغام Session timed out یا Try again later مواجه میشین به احتمال زیاد نامتون ارسال شده. این قضیه هیچ ربطی به IP های ایران نداره که بخواد با VPN درست بشه.
موفق باشین دوستای گلم و برا هممون دعا کنین.
با همم بحث نکنیم که واقعا توو این شرایط حساسی که هممون داریم واقعا جاش نیست.
مرسی دوستان خوش شانس من
انرژی مثبت فرامووش نشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.منم برنده شدم کیس نامبرم بالای7000 هست اما هنوز هیچ فرمی پر نکردم چون مدارکم4 تا 5 ماه طول میکشه حاضر بشه.کار درستی کردم یا نه؟
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-27 ساعت 14:28)makan9713 نوشته: سلام.منم برنده شدم کیس نامبرم بالای7000 هست اما هنوز هیچ فرمی پر نکردم چون مدارکم۴ تا ۵ ماه طول میکشه حاضر بشه.کار درستی کردم یا نه؟
سلام
تبریک میگم قبولیتون رو.
فرم DS260 به جز اطلاعات پاسپورت، نیاز به هیچ مدرک دیگه ای نداره و شما زمانی که پاسپورتتون رو گرفتید میتونید اقدام به تکمیل فرم کنید. اصلا نیازی نیست چند ماه منتظر بمونید تا مدارکتون آماده بشه. فرصت رو از دست ندید و فرم رو با دقت زیاد تکمیل کنید که بعدا نیاز به آنلاک کردن نباشه. با کیس نامبری هم که دارید نیاز به عجله نیست.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-27 ساعت 14:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-27 ساعت 14:53 توسط Interuniversall.)
ما رو بدليل بي ادبي در پست محروم كردن،خوبه والا
تبريك ميگم به مدير عاغا محمود كه با اينكار اقتدار و قدرت شو به رخ جوامع بشري ميكشونه
البته الان دوباره محروممون ميكنه ساكت بشينيم دست به سينه حرفم نزنيم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منم باهاشون تماس گرفتم گفت اطلاعات را درست وارد ميكنيد گفتم بله. و اين مشكل همه ايرانياست
يه چيزاييم گفت كه نفهميدم هي ميپرسيدم چي؟ )
بعدم گفت فردا سايت را چك كنيد!
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامي سايت الان براي من باز شد،فك كنم مشكل حل شده ولي خبري از نامه دوم نيست هنو