کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
سلام دوستان . خوشبختانه سایت باز شد بدون هیچ مشکلی . یک سوال منظور از نامه دوم همان وقت مصاحبه است؟ برای من صفحه کاملا باز شد و تاریخ مصاحبه و شماره کیس و نام درخواست کننده ذکر شده . البته بالای صفحه نیز بارکد دارد .
سلام برای منم باز شد خداروشکر...
میشه هرکی 1اکتبر آنکارا هست بگه لطفا
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان: matin86 ، asrainman
دوستان برای من هم باز شد ولی نامه جایگزین نشده هنوز ،انشاالله ماه اینده
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان:
برا منم باز شده اما هموني اومده كه نتيجه قبوليم بود
من كيسم حدود دو هزار هست و فرمم را هم ٢٨ مي فرستادم به نظرتون بايد صبر كرد تا ماه ديگه؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-08-27 ساعت 21:31)kian_parsi نوشته:  برا منم باز شده اما هموني اومده كه نتيجه قبوليم بود
من كيسم حدود دو هزار هست و فرمم را هم ٢٨ مي فرستادم به نظرتون بايد صبر كرد تا ماه ديگه؟

سلام دوست عزیز

بله فکر میکنم باید صبر کنیم

شرایط ما هم دقیقا مثل شماست
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: kian_parsi ، Alireza1111
از دوستان عزیز کارنت شده سوالی داشتم آیا کسی بوده که در فرم 260 محل مصاحبه رو یروان یا ابوظبی انتخاب کرده باشه و خودشون از kcc تغیییرش داده باشن؟

تشکر کنندگان:
(2015-08-27 ساعت 20:04)sepehr007 نوشته:  سلام دوستان . خوشبختانه سایت باز شد بدون هیچ مشکلی . یک سوال منظور از نامه دوم همان وقت مصاحبه است؟ برای من صفحه کاملا باز شد و تاریخ مصاحبه و شماره کیس و نام درخواست کننده ذکر شده . البته بالای صفحه نیز بارکد دارد .
دوستان توو نامه دومتون نام همسرتون هم که توو فرم 260 اضافه کرده بودین هم هست یا فقط اسم برنده اصلی هستش؟
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: sepehr007
سلام دوستان شماره من حدود ۲۳۰۰است و برای ۲۰اکتبر مصاحبه برایم گذاشتند بعد از سه روز چک کردن امشب موفق شدم که پروفایلم را باز کنم و نکته قابل توجه تغییر مکان مصاحبه ار آنکارا به ایروان است موفق باشید
کيس نامبر: 2016AS23## ♥
تعداد افراد:2نفر ♥
کنسولگری: آنکارا به ایروان (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 10 می خودم همسرم 12 می
کارنت: 12august ♥
نامه دوم : august 25
تاریخ مصاحبه : 20 october
visa: من (لیسانس معماری و شاغل در مغازه شخصی خودم یک ضرب)
شوهرم(لیسانس عمران و شاغل در مغازه شخصی با سربازی ارتش ap)
Wink
آپديت فقط 29 فبريه از طرف كي سي سي
كلير ١ مارچ
تشکر کنندگان: ho_tasha ، مهسا106 ، kian_parsi ، ed2008 ، Interuniversall ، matin86 ، ben123
پس چرا نامه دوم من نیومدهSadSadSadSad اعصابم بهم ریخته
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: humsun
(2015-08-27 ساعت 23:37)aidam14 نوشته:  سلام دوستان شماره من حدود ۲۳۰۰است و برای ۲۰اکتبر مصاحبه برایم گذاشتند بعد از سه روز چک کردن امشب موفق شدم که پروفایلم را باز کنم و نکته قابل توجه تغییر مکان مصاحبه ار آنکارا به ایروان است موفق باشید
سلام
چه تاریخی 260 رو فرستادید؟
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
سلام
شماره من زیر1900 هست ولی نامه دوم جاگزین نشده فرم ds260 تو jun ارسال کردم.ترتیب شماره چطوری هست اخه شماره بالا تر نامه دوم گرفتنSadSad گیج شدم
تشکر کنندگان:
(2015-08-28 ساعت 00:17)anita.k نوشته:  پس چرا نامه دوم من نیومدهSadSadSadSad اعصابم بهم ریخته

آنيتا جان
ما كه اخراي ماه مي فرستاديم واسه ما نيومده شما كه دو هفته حداقل ديرتر فرستادي
ايشالا كه مياد و خيري درش هست نگران نباش
خيلي ها مشابه ما و شما هستند تنها نيستي Big Grin
تشکر کنندگان: anita.k
(2015-08-28 ساعت 01:23)Interuniversall نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 00:17)anita.k نوشته:  پس چرا نامه دوم من نیومدهSadSadSadSad اعصابم بهم ریخته

آنيتا جان

دوستان من متوجه نشدم.کسی بوده بعد از درستی سایت امروز نامه ی دوم براش بیاد؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-08-28 ساعت 01:20)رضا66 نوشته:  سلام
شماره من زیر1900 هست ولی نامه دوم جاگزین نشده فرم ds260 تو jun ارسال کردم.ترتیب شماره چطوری هست اخه شماره بالا تر نامه دوم گرفتنSadSad گیج شدم

سلام
دریافت نامه دوم ارتباط مستقیمی با تاریخ ارسال فرم 260 داره. ممکنه شماره 2500 ماه می ارسال کرده باشه و مسلمآ زودتر از شما نامه رو دریافت میکنه.
به همین خاطر بنده و دوستان دیگر بر ارسال به موقع و عدم انلاک فرم تاکید داشتیم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: humsun ، matin86 ، ed2008 ، simsim2016 ، لطف اله
(2015-08-28 ساعت 01:29)امیررضا.س نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 01:23)Interuniversall نوشته:  

آنيتا جان

دوستان من متوجه نشدم.کسی بوده بعد از درستی سایت امروز نامه ی دوم براش بیاد؟

بعله امير جان بوده
تو تاپيك انتظار براي مصاحبه بري يكي دو تا از دوستان اين اتفاق براشون افتاده
ولي چيزي كه از شواهد بر مياد جز يك مورد كه تو جون فرستاده بودن و نامشون اومده باقيه دوستان تقريبا تا قبل ٢٠م ،٢٥ م فرمهاشونو فرستاده بودن كه الان نامه دوم دريافت كردن و اون دقيقه نودي ها مثل ما نه
بايد وايسيم ببينيم چي ميشه دگ،كاري از دستمون بر نمياد كه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان