کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
ﻧﻜﻨﻪ اﻣﺴﺎﻟﻢ ﻣﺜﻠﻪ ﺳﺎﻟﻬﺎﻳﻪ ﻗﺒﻞ ﺑﺸﻪ?????!!!!!!
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان.تا الان که خبری از نامه ها نشده.دوستان باتجربه و ریش سفیدان گروه نظری ندارند؟روند ارسال نامه های سال های پیش به چه صورتی بوده؟ممنون میشم راهنمایمون کنید.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: matin86
اﻧﮕﺎﺭﺩﻳﮕﻪ ﻫﻤﻪ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺩﻳﮕﻪ ﺣﺘﻲ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﺳﺮﺯﺩﻥ ﺑﻪ ﻣﻬﺎﺟﺮﺳﺮاﺭﻭﻫﻢ ﻧﺪاﺭﻥ
تشکر کنندگان: behjan
شدیم مثل زندانی هایی که منتظر صدور حکم هستند و چاره ای جز خط کشیدن رو دیوار زندان ندارن
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: matin86 ، behjan

سلام دوستان عزیزم

انقدر نگران نامه ها نباشید میاد بالاخره ( هر چند خودمم همچین حال خوشی ندارمBig Grin )
ما اگه نتونیم از حالا صبر کردن رو یاد بگیریم دوران کلیرنس ( البته برای آقایون که سربازی رفتن ) بهمون خیلی سخت میگذره .نامه ها که قطعا میاد ولی کلیرنس واقعا نفس گیره .

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان 2016 و دوستان 2015 که منتظر هستند
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ho_tasha ، ttrz
دوستان من فرمها رو 21 آگوست ارسال کردم. کیس نامبرم دو رقمی هست. حدودا کی برای مصاحبه باید برم؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-23 ساعت 12:38)ژینوس ملک نوشته:  دوستان من فرمها رو 21 آگوست ارسال کردم. کیس نامبرم دو رقمی هست. حدودا کی برای مصاحبه باید برم؟

یکم دیر ارسال کردین ولی نگران نباشید فکر کنم با کارنتی های نوبت سوم شما هم کارنت میشین.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2015-09-23 ساعت 12:45)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 12:38)ژینوس ملک نوشته:  دوستان من فرمها رو 21 آگوست ارسال کردم. کیس نامبرم دو رقمی هست. حدودا کی برای مصاحبه باید برم؟

یکم دیر ارسال کردین ولی نگران نباشید فکر کنم با کارنتی های نوبت سوم شما هم کارنت میشین.
آقا سيامك ايشون الان كارنت شدند.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
دوستان بخاطر عید قربان سفارت تا چند روز تعطیله و تا دوشنبه هفته بعد منتظر ایمیل نباشید. سعی کنید در لحظه زندگی کنید. فردا رو کسی ندیده. امروز رو دریابید.
تشکر کنندگان:
(2015-09-23 ساعت 14:43)humsun نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 12:45)Siamak.k نوشته:  

آقا سيامك ايشون الان كارنت شدند.

بله درست میفرمایید ایشون کارنت شدن ولی نامشون دیر میاد چون فرمشون رو دیر فرستادن .
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی.
دوستان میخوام بدونم از کجا استدلال میکنید و ذهن دوستان رو بهم میریزید برای اینکه چون عید قربان است نامه ها نمی آید؟
ببنید دوستان گرامی نحوه پروسه به این شکل هست که زمانی که شما DS-260 پر کردین و فرستادین با توجه به وضعیت درخواست ها برای تعیین وقت به سفارت ها ارسال میشه سپس جواب استعلام میآید و اگر جا ندادن اینجاست که سفارت رو تغییر میدن. پس ربطی به تعطیلات نداره ربط به این داره که سفارت بتونه وقت بدهد.
طرفی دوستان مگه KCC عید قربان داره که تعطیل کنه برای عید قربان.
دوستان عزیز تعطیلات سفارت در هر کشوری که باشه در تعطیلات اون کشور تعطیل هست.
از طرفی هم این تعطیلات اصلاً ربطی به این سری کارنتی ها نداره و به افرادی هست که کارنتی هستن و منتظر مصاحبه هستن منظورم 2015 و دوستان سری اول هستن.
پیروز و موفق باشید.
البته دوستان عزیز ما نیازمند چند نفر هستیم که بتونن تحلیل کنن مسائل رو و مثل دوست خوبمون آقای yesorno اطلاع رسانی کنن. تحلیل ها میتونه کمکمون کنه.
ولی دوستان با این چیز ها جز اینکه استرس باشه هیچ چیز دیگه ای نداره.
پیروز و موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: Alireza1111 ، Interuniversal ، mehdihk ، lighthouse ، مهسا106 ، sadaf44 ، Siamak ، anita.k ، chakavakl ، jaberi1986 ، matin86
ببخشید
و عذر خواهی میکنم
من نباید اطلاعات غلطی که به من داده شد رو میفرستادم
تشکر کنندگان: humsun ، Siamak ، anita.k ، Interuniversal ، ho_tasha
(2015-09-23 ساعت 17:52)samiin نوشته:  ببخشید
و عذر خواهی میکنم

نياز به عذر خواهي نيست دوست گرامي فعلا كه اطلاعات شما تنها اطلاعاتيه كه ما داريم و بنا به هر دليلي نامه هام قراره نيست بيان مثل اينكه
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ho_tasha ، matin86
(2015-09-23 ساعت 19:54)Interuniversal نوشته:  
و عذر خواهی میکنم

نياز به عذر خواهي نيست دوست گرامي فعلا كه اطلاعات شما تنها اطلاعاتيه كه ما داريم و بنا به هر دليلي نامه هام قراره نيست بيان مثل اينكه
نیاز به معذرت خواهی نیست دوست من میفهمم آدم چه استرسی داره.
باید به هم کمک کنیم و با آرامش بگذرونیم.
میاد قبلاً به دوستان گفتم یا خودش میاد یا خبرش.Big GrinBig GrinBig Grin
چرا میگم استرس نداشته باشید به قول یکی از بچه ها استرس جاش تو کلیرنس هست خواستین استرس بکشید برید تو کلیرنس 2015 می بینید این دوستان بنده خدا ما چقدر استرس دارن.
خدا ان شاالله کارشون درست کنه
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: mehdihk ، ben123 ، matin86
(2015-09-23 ساعت 21:11)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 19:54)Interuniversal نوشته:  
و عذر خواهی میکنم

نیاز به معذرت خواهی نیست دوست من میفهمم آدم چه استرسی داره.
باید به هم کمک کنیم و با آرامش بگذرونیم.
میاد قبلاً به دوستان گفتم یا خودش میاد یا خبرش.Big GrinBig GrinBig Grin
چرا میگم استرس نداشته باشید به قول یکی از بچه ها استرس جاش تو کلیرنس هست خواستین استرس بکشید برید تو کلیرنس ۲۰۱۵ می بینید این دوستان بنده خدا ما چقدر استرس دارن.
خدا ان شاالله کارشون درست کنه

واقعا
سرویس شدن دیگه این طفلکا
9 ماه و 8 ماه و 7 ماه انتظار
بابا خدا چرا آخه؟؟؟؟؟
خدا نیاره واقعا پدر ادم در میاد از این انتظارای طولانی.
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان