کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
سلام به همگی
برای من یه پرسشی به وجود اومده تازگی که میرم نامه قبولی مو چک میکنم بالای نامه بارکد داشت الان به تازگی بارکد حذف شده و جاش کیس نامبر اومده
بارکدی دیگه وجود نداره نه بالا نه پایین میخواستم خواهش کنم از بچه های 2016 که قبول شدن چک کنن ببینن برای اونها هم این اتفاق افتاده یا نه به من هم خبر بدن ممنون
میشم واقعا
تشکر کنندگان:
(2015-09-24 ساعت 02:18)yazdanf نوشته:  سلام به همگی
برای من یه پرسشی به وجود اومده تازگی که میرم نامه قبولی مو چک میکنم بالای نامه بارکد داشت الان به تازگی بارکد حذف شده و جاش کیس نامبر اومده
بارکدی دیگه وجود نداره نه بالا نه پایین میخواستم خواهش کنم از بچه های ۲۰۱۶ که قبول شدن چک کنن ببینن برای اونها هم این اتفاق افتاده یا نه به من هم خبر بدن ممنون
میشم واقعا
سلام
خیلی وقته این جور شده. چیزی نیست. از همه این طور شده
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
(2015-09-24 ساعت 02:20)yassin30 نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 02:18)yazdanf نوشته:  سلام به همگی
بارکدی دیگه وجود نداره نه بالا نه پایین میخواستم خواهش کنم از بچه های ۲۰۱۶ که قبول شدن چک کنن ببینن برای اونها هم این اتفاق افتاده یا نه به من هم خبر بدن ممنون
میشم واقعا
سلام
خیلی وقته این جور شده. چیزی نیست. از همه این طور شده

مرسی پس برای همه این اتفاق افتاده من خیلی تعجب کرده بودم مرسی که سریع جواب دادین ممنونم
تشکر کنندگان:
سلام لطفا متن نامه ای که میشه به سفارت داد برای دیر اومدن نامها رو یه نفر به لاتین بزاره چون من خیلی وقته منتظر نامم دیگه کلافه شدم ادرسه ایمیلی رو هم که باید میل کنم لطفا بگین
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:
(2015-09-24 ساعت 02:42)hmf_4919 نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 14:48)samiin نوشته:  دوستان بخاطر عید قربان سفارت تا چند روز تعطیله و تا دوشنبه هفته بعد منتظر ایمیل نباشید. سعی کنید در لحظه زندگی کنید. فردا رو کسی ندیده. امروز رو دریابید.
واسه عيد سفارت تعطيله!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
خدايا مارو با كيا ميخواي بفرستي بريم آمريكااا...خودت پشت و پناهمون باش!
پاك كنيد اين پست رو...زشته بخدا...

جناب hmf_4919 : قوربونت برم ناراحتي شما نرو آمريــــــكا دگ چرا به تمسخر ميگيري حرف و كلام ديگران و!
بيخود بچه هاي اونور نميگن تا ميتونيد از ايراني ها دوري كنيد،واسه همين مسائله دگ
خوبه همو حمايت كنيم و باعث وحدت بشيم نه اينكه همديگرو برنجونيم(اين دوستمون samiin بنده خدا كه كلا عذرخواهي كرد و فك كنم دگ هم اينجا نمياد انقده همه كوبيدنش) خوبه ماها متخصص و وكيل مهاجرت نيستيم و انقده تو همه موارد اظهار نظر ميكنيم!
اميدوارم از نقد كوچولوم ناراحت نشده باشي بالاخره شما با تجربه تري!!!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: humsun ، kourosh8 ، ho_tasha ، Siamak ، matin86
سلام خدمت هم انتظاریهای عزیز.کسی تا حالا به kcc نامه زده؟اگه زده جواب درست و حسابی گرفته؟
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: Interuniversal
(2015-09-24 ساعت 09:23)Interuniversal نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 14:48)samiin نوشته:  دوستان بخاطر عید قربان سفارت تا چند روز تعطیله و تا دوشنبه هفته بعد منتظر ایمیل نباشید. سعی کنید در لحظه زندگی کنید. فردا رو کسی ندیده. امروز رو دریابید.

جناب hmf_4919 : قوربونت برم ناراحتي شما نرو آمريــــــكا دگ چرا به تمسخر ميگيري حرف و كلام ديگران و!
خوبه همو حمايت كنيم و باعث وحدت بشيم نه اينكه همديگرو برنجونيم(اين دوستمون samiin بنده خدا كه كلا عذرخواهي كرد و فك كنم دگ هم اينجا نمياد انقده همه كوبيدنش) خوبه ماها متخصص و وكيل مهاجرت نيستيم و انقده تو همه موارد اظهار نظر ميكنيم!

دوستان گرامی سفارت امریکا در هر کشوری تابع قوانین آن کشور نیز میباشد بنابراین سفارت امریکا در تعطیلات رسمی آن کشور علاوه بر تعطیلات خود کشور امریکا تعطیل میباشد.
با تشکر
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: Amir.AA ، ho_tasha
(2015-09-24 ساعت 02:42)hmf_4919 نوشته:  [quote='samiin' pid='665281' dateline='1443003536']
دوستان بخاطر عید قربان سفارت تا چند روز تعطیله و تا دوشنبه هفته بعد منتظر ایمیل نباشید. سعی کنید در لحظه زندگی کنید. فردا رو کسی ندیده. امروز رو دریابید.
[/quot

ممکنه حرفشون درست باشه
شما حق ندارید با کسی ایجوری حرف بزنید.....
تشکر کنندگان: jaberi1986 ، Interuniversal
(2015-09-24 ساعت 11:36)Joje mohajer نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 09:23)Interuniversal نوشته:  

دوستان گرامی سفارت آمریکا در هر کشوری تابع قوانین آن کشور نیز میباشد بنابراین سفارت آمریکا در تعطیلات رسمی آن کشور علاوه بر تعطیلات خود کشور آمریکا تعطیل میباشد.
با تشکر

دقیقا من هم به همین فکر کردم
اگه حرف samiin درست باشه ما همه بخاطر سرزنش ایشون خجالت زده میشیم.....Sad
تشکر کنندگان: Interuniversal ، matin86
(2015-09-24 ساعت 12:01)لیلا سپهری فرد نوشته:  دوستان گرامی سفارت آمریکا در هر کشوری تابع قوانین آن کشور نیز میباشد بنابراین سفارت آمریکا در تعطیلات رسمی آن کشور علاوه بر تعطیلات خود کشور آمریکا تعطیل میباشد.
با تشکر

[/quote]

تا اينجاي كار كه حرفشون درسته حالا به دليلش كاري نداريم ولي مطمئنا نامه ها نيومده و احتمال اينكه بره واسه هفته بعد خيلي دور از انتظار نيست
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان:
(2015-09-24 ساعت 12:07)Interuniversal نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 12:01)لیلا سپهری فرد نوشته:  دوستان گرامی سفارت آمریکا در هر کشوری تابع قوانین آن کشور نیز میباشد بنابراین سفارت آمریکا در تعطیلات رسمی آن کشور علاوه بر تعطیلات خود کشور آمریکا تعطیل میباشد.
با تشکر

تا اينجاي كار كه حرفشون درسته حالا به دليلش كاري نداريم ولي مطمئنا نامه ها نيومده و احتمال اينكه بره واسه هفته بعد خيلي دور از انتظار نيست
[/quote]

شاید دلیلش اینه که قبل از ارسال نامه دوم امریکا از سفارت ها استعلام میگیره در مورد حجم کار آنها و سپس نامه ها رو ارسال میکنند. به همین دلیل در مورد بعضی کیس ها محل سفارت ها تغییر میکند. البته همه اینها در حد حدس و گمان است.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: ho_tasha
اگه توتعطیلات رسمیه ما مخصوصا عید نوروز سفارت های کشور ها تو ایران تعطیل باشه میتونیم نتیجه بگیریم که اونجا هم باشه چون عید قربان عید اصلی اونهاست!!!
تشکر کنندگان: ho_tasha
با سلام hmf
من خودم اینجا به همه دوستان تذکر میدم ولی تمسخر نداریم کسی هم شما رو مجبور نکرده بیای اینجا ناراحتی نیا ما که این همه پست میزاریم جواب دوستان رو با کمال میل میدیمم ناراحت نشدیم.
ولی در جواب شما بگم که بله سفارت نیز در تعطیلات عید قربان تعطیل هست شما که دوستان رو به تمسخر میگیرید باید اطلاعاتتون زیاد باشه ولی از نحوه پاسخگوتین چنین بر می آید که هیچ اطلاعاتی ندارید شما میتونید برید به سایت سفارت و تعطیلات رو اونجا ببنید میبینید که سفارت دقیقاً به خاطر عید قربان تعطیل هست من به خانوم samin ایراد نمیگیرم به بنده خدا آدرس اشتباهی داده بودن و خوشحال میشیم که بازم اینجا بیان ما همه با هم هستیم و در یک سطح پس کسی از کس دیگه جلوتر نیست. ولی شما خودتون وضعتون خراب تر هست و من ناراحتم که چجوری با شما میخواییم بریم آمریکا!!!!!
در جواب خانوم samin هم من گفتم KCC که مسئول بارگذاری نامه هاست.
ولی در هر کشوری که کشور دیگه سفارت داره تقریباً تعطیلات اونها رو هم در برنامه کاری خودش لحاظ میکنه.
عذر میخوام تند صحبت کردم حقیقاً ناراحت شدم چون خود من اولین نفری بودم که گفتم اشتباهشون رو تصحیح کنن ولی با این لحن نه .
به شما هم خواستم با لحن خودتون جواب بدم که ببنید دیگران چگونه ناراحت میشن.

(2015-09-24 ساعت 13:47)لیلا سپهری فرد نوشته:  اگه توتعطیلات رسمیه ما مخصوصا عید نوروز سفارت های کشور ها تو ایران تعطیل باشه میتونیم نتیجه بگیریم که اونجا هم باشه چون عید قربان عید اصلی اونهاست!!!
با سلام کاملاً درسته.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: Siamak ، matin86 ، Mahboy
لطفاً ارسال 754 اینجانب رو مطالعه کنید متوجه میشید.
تعطیلات سفارت
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی.
دوستان میخوام بدونم از کجا استدلال میکنید و ذهن دوستان رو بهم میریزید برای اینکه چون عید قربان است نامه ها نمی آید؟
ببنید دوستان گرامی نحوه پروسه به این شکل هست که زمانی که شما DS-260 پر کردین و فرستادین با توجه به وضعیت درخواست ها برای تعیین وقت به سفارت ها ارسال میشه سپس جواب استعلام میآید و اگر جا ندادن اینجاست که سفارت رو تغییر میدن. پس ربطی به تعطیلات نداره ربط به این داره که سفارت بتونه وقت بدهد.
طرفی دوستان مگه KCC عید قربان داره که تعطیل کنه برای عید قربان.
دوستان عزیز تعطیلات سفارت در هر کشوری که باشه در تعطیلات اون کشور تعطیل هست.
از طرفی هم این تعطیلات اصلاً ربطی به این سری کارنتی ها نداره و به افرادی هست که کارنتی هستن و منتظر مصاحبه هستن منظورم ۲۰۱۵ و دوستان سری اول هستن.
پیروز و موفق باشید.
البته دوستان عزیز ما نیازمند چند نفر هستیم که بتونن تحلیل کنن مسائل رو و مثل دوست خوبمون آقای yesorno اطلاع رسانی کنن. تحلیل ها میتونه کمکمون کنه.
ولی دوستان با این چیز ها جز اینکه استرس باشه هیچ چیز دیگه ای نداره.
پیروز و موفق باشید.

(2015-09-24 ساعت 12:37)Joje mohajer نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 12:07)Interuniversal نوشته:  
با تشکر

شاید دلیلش اینه که قبل از ارسال نامه دوم آمریکا از سفارت ها استعلام میگیره در مورد حجم کار آنها و سپس نامه ها رو ارسال میکنند. به همین دلیل در مورد بعضی کیس ها محل سفارت ها تغییر میکند. البته همه اینها در حد حدس و گمان است.
[/quote]
با سلام جوجه جون عزیز کاملاً حرفت درسته ارسال 754 رو بخون
موفق باشیBig GrinBig GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: Siamak ، Interuniversal ، مهسا106 ، matin86 ، Mahboy
(2015-09-24 ساعت 11:03)hamiham007 نوشته:  سلام خدمت هم انتظاریهای عزیز.کسی تا حالا به kcc نامه زده؟اگه زده جواب درست و حسابی گرفته؟

سلام
نیازی به نامه زدن نیست .
سفارتها این روزها درگیر کلیرنس آخرین برندگان 2015 هستن پس طبیعی هستش که نامه ها یه مقدار با تاخیر بیاد .سپتامبر که تموم بشه همه چیز به روال عادی برمیگرده.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ho_tasha ، hamiham007 ، Interuniversal ، matin86 ، Mahboy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان