موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
برای من یه پرسشی به وجود اومده تازگی که میرم نامه قبولی مو چک میکنم بالای نامه بارکد داشت الان به تازگی بارکد حذف شده و جاش کیس نامبر اومده
بارکدی دیگه وجود نداره نه بالا نه پایین میخواستم خواهش کنم از بچه های 2016 که قبول شدن چک کنن ببینن برای اونها هم این اتفاق افتاده یا نه به من هم خبر بدن ممنون
میشم واقعا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-24 ساعت 02:18)yazdanf نوشته: سلام به همگی
برای من یه پرسشی به وجود اومده تازگی که میرم نامه قبولی مو چک میکنم بالای نامه بارکد داشت الان به تازگی بارکد حذف شده و جاش کیس نامبر اومده
بارکدی دیگه وجود نداره نه بالا نه پایین میخواستم خواهش کنم از بچه های ۲۰۱۶ که قبول شدن چک کنن ببینن برای اونها هم این اتفاق افتاده یا نه به من هم خبر بدن ممنون
میشم واقعا
سلام
خیلی وقته این جور شده. چیزی نیست. از همه این طور شده
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : : 24 April
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفا متن نامه ای که میشه به سفارت داد برای دیر اومدن نامها رو یه نفر به لاتین بزاره چون من خیلی وقته منتظر نامم دیگه کلافه شدم ادرسه ایمیلی رو هم که باید میل کنم لطفا بگین
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت هم انتظاریهای عزیز.کسی تا حالا به kcc نامه زده؟اگه زده جواب درست و حسابی گرفته؟
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه توتعطیلات رسمیه ما مخصوصا عید نوروز سفارت های کشور ها تو ایران تعطیل باشه میتونیم نتیجه بگیریم که اونجا هم باشه چون عید قربان عید اصلی اونهاست!!!