موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم همینطور باشه.جدیدا هم امریکا اعلام کرده حدود 180 هزار آواره سوری رو تو 2 سال قراره پذیزش کنه.امیدوارم کارهای اون مساله به ضرر ما تموم نشه
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مگه نامه ها ازkccنمیاد کنتاکی مال آمریکاست کاری به عیدفطرنداره آخه اشتباه میگیند
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم
من از ماه می تا حالا فقط خواننده مطالب بودم چون هیچ آگاهی از روند کارامون نداشتم. تا اونجایی که من متوجه شدم این تاپیک مخصوص اعلام کارانتی هست و ربطی به نامه دوم نداره. چرا تو تاپیک انتظار برای مصاحبه این مطالب رو نمیذارین؟؟!!
یه مطلب دیگه که دوست دارم بگم اینه که واقعا آنالیز کردن کار کی سی سی و سفارت و ... در این مورد هیچ فرقی به حال کسی نمیکنه و تنها کاری که باید کرد اینه که منتظر بمونیم تا نامه ها جایگزین بشه. پس با بحثای اضافی و لحن ناخوشایند موجبات ناراحتی همو فراهم نکنیم و دوست و همراه خوبی برای هم باشیم...
زبان یادتون نره...
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است
به امید اینکه همه برندگان لاتاری مخصوصا خودم ویزای یکضرب بگیرن.
احتمال اینکه نامه دوم امشب جایگزین شه زیاده...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده)
اپدیت سیس ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ 25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به هم انتظاریهای عزیز.پن که از انتظار خسته شدم.سعی کردم برای خودم 1 لیست درست کنم.از کارها و مدارک مورد نیاز تا شهرهای کاندید برای ورود و زبان و...
امیدوارم اینجوری سریعتر بگذره
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی میرم توسایتی که 260 رو پر کردم جلوی اسمم copmlete زده. وقتی موس رو میبرم روی complete شبیه انگشت میشه یعنی اینکه این یک لینکه. روش که کلیک میکنم فرم رو دوباره میاره و من میتونم فرم رو تغییر بدم. مگه فرم بسته نیستش؟ چرا میشه تغییرش داد؟ مگه بدون تقاضای unlock میشه فرم رو تغییر داد؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-25 ساعت 16:49)zxcv نوشته: وقتی میرم توسایتی که 260 رو پر کردم جلوی اسمم copmlete زده. وقتی موس رو میبرم روی complete شبیه انگشت میشه یعنی اینکه این یک لینکه. روش که کلیک میکنم فرم رو دوباره میاره و من میتونم فرم رو تغییر بدم. مگه فرم بسته نیستش؟ چرا میشه تغییرش داد؟ مگه بدون تقاضای unlock میشه فرم رو تغییر داد؟
دوست عزیز شما با کلیک کردن روی گزینه completed می تونید وارد فرمتون بشید صرفا برای مشاهده.
نمی تونید تغییری تو فرمتون بدین. مطمئنین میتونین فرمتون رو ادیت کنین؟1
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-25 ساعت 21:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-25 ساعت 21:15 توسط fatemeh.h95.)
سلام
من کیس نامبرم 5600 هستش و دانشجو هم هستم با توجه به جدول سال های پیش احتمالا تاریخ مصاحبه من May یا June هستش
حالا مشکلم اینه که اگر تاریخ مصاحبه بیوفته تو زمان امتحان های ترم یعنی اواخر خرداد و اویل تیر من چیکار باید بکنم؟ آیا راهی هستش که من زمان مصاحبه رو کمی عقب و جلو بتونم بکنم از طریق مکاتبه با KCC ؟
چون دانشگاه رو به هیچ وجه نمی تونم راضی کنم، از طرفی نمیخام اصلن از قضیه بویی ببرن دومن اینکه اگر من مشکلم رو بهشون بگم هم باهام راه نمیان، حتی سر مدرک پیش دانشگاهی هم با کلی التماس و من بمیرم و تو بمیری و یواشکی دور از چشم آموزش راضی شدن یه هفته مدرک رو بدن ببرم ترجمه، جالب اینکه برای مصاحبه باید اصل مدرک رو ببریم و من نمی دونم مدرکم رو با چه طرفندی باید دوباره بقاپمش : ))))