کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
امیدوارم همینطور باشه.جدیدا هم امریکا اعلام کرده حدود 180 هزار آواره سوری رو تو 2 سال قراره پذیزش کنه.امیدوارم کارهای اون مساله به ضرر ما تموم نشه
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان:
(2015-09-24 ساعت 11:36)Joje mohajer نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 09:23)Interuniversal نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 02:42)hmf_4919 نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 14:48)samiin نوشته:  دوستان بخاطر عید قربان سفارت تا چند روز تعطیله و تا دوشنبه هفته بعد منتظر ایمیل نباشید. سعی کنید در لحظه زندگی کنید. فردا رو کسی ندیده. امروز رو دریابید.
واسه عيد سفارت تعطيله!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
خدايا مارو با كيا ميخواي بفرستي بريم آمريكااا...خودت پشت و پناهمون باش!
پاك كنيد اين پست رو...زشته بخدا...

جناب hmf_4919 : قوربونت برم ناراحتي شما نرو آمريــــــكا دگ چرا به تمسخر ميگيري حرف و كلام ديگران و!
بيخود بچه هاي اونور نميگن تا ميتونيد از ايراني ها دوري كنيد،واسه همين مسائله دگ
خوبه همو حمايت كنيم و باعث وحدت بشيم نه اينكه همديگرو برنجونيم(اين دوستمون samiin بنده خدا كه كلا عذرخواهي كرد و فك كنم دگ هم اينجا نمياد انقده همه كوبيدنش) خوبه ماها متخصص و وكيل مهاجرت نيستيم و انقده تو همه موارد اظهار نظر ميكنيم!
اميدوارم از نقد كوچولوم ناراحت نشده باشي بالاخره شما با تجربه تري!!!

دوستان گرامی سفارت آمریکا در هر کشوری تابع قوانین آن کشور نیز میباشد بنابراین سفارت آمریکا در تعطیلات رسمی آن کشور علاوه بر تعطیلات خود کشور آمریکا تعطیل میباشد.
با تشکر
دوستان عزیز هیچ گونه استرسی نداشته باشید،اون روزی که منتظرش هستید بزودی میرسه همونطور که برندگان سالهای پیش گذروندن،امیدوارم که در نهایت همه به آرزوهاشون برسن و موفق باشن.
در ضمنhmf_4919 متوجه شدین چه سعادتی خدا نصیبتون کرده و با کیا دارین میرین امریکااااااا!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
حداقل آدم بعد از اشتباهش میاد یه معذرت خواهی میکنه.
تشکر کنندگان: Interuniversal ، ho_tasha
دوستان مگه نامه ها ازkccنمیاد کنتاکی مال آمریکاست کاری به عیدفطرنداره آخه اشتباه میگیند
تشکر کنندگان:
سلام دوستای خوبم
من از ماه می تا حالا فقط خواننده مطالب بودم چون هیچ آگاهی از روند کارامون نداشتم. تا اونجایی که من متوجه شدم این تاپیک مخصوص اعلام کارانتی هست و ربطی به نامه دوم نداره. چرا تو تاپیک انتظار برای مصاحبه این مطالب رو نمیذارین؟؟!!
یه مطلب دیگه که دوست دارم بگم اینه که واقعا آنالیز کردن کار کی سی سی و سفارت و ... در این مورد هیچ فرقی به حال کسی نمیکنه و تنها کاری که باید کرد اینه که منتظر بمونیم تا نامه ها جایگزین بشه. پس با بحثای اضافی و لحن ناخوشایند موجبات ناراحتی همو فراهم نکنیم و دوست و همراه خوبی برای هم باشیم...
زبان یادتون نره...
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
تشکر کنندگان: matin86 ، Interuniversal ، ho_tasha ، Amir.AA ، داود یو.اس ، م.صاد ، simsim2016 ، Mahboy
(2015-09-24 ساعت 14:37)ho_tasha نوشته:  لطفاً ارسال 754 اینجانب رو مطالعه کنید متوجه میشید.
تعطیلات سفارت
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی.
دوستان میخوام بدونم از کجا استدلال میکنید و ذهن دوستان رو بهم میریزید برای اینکه چون عید قربان است نامه ها نمی آید؟
ببنید دوستان گرامی نحوه پروسه به این شکل هست که زمانی که شما DS-260 پر کردین و فرستادین با توجه به وضعیت درخواست ها برای تعیین وقت به سفارت ها ارسال میشه سپس جواب استعلام میآید و اگر جا ندادن اینجاست که سفارت رو تغییر میدن. پس ربطی به تعطیلات نداره ربط به این داره که سفارت بتونه وقت بدهد.
طرفی دوستان مگه KCC عید قربان داره که تعطیل کنه برای عید قربان.
دوستان عزیز تعطیلات سفارت در هر کشوری که باشه در تعطیلات اون کشور تعطیل هست.
از طرفی هم این تعطیلات اصلاً ربطی به این سری کارنتی ها نداره و به افرادی هست که کارنتی هستن و منتظر مصاحبه هستن منظورم ۲۰۱۵ و دوستان سری اول هستن.
پیروز و موفق باشید.
البته دوستان عزیز ما نیازمند چند نفر هستیم که بتونن تحلیل کنن مسائل رو و مثل دوست خوبمون آقای yesorno اطلاع رسانی کنن. تحلیل ها میتونه کمکمون کنه.
ولی دوستان با این چیز ها جز اینکه استرس باشه هیچ چیز دیگه ای نداره.
پیروز و موفق باشید.

(2015-09-24 ساعت 12:37)Joje mohajer نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 12:07)Interuniversal نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 12:01)لیلا سپهری فرد نوشته:  دوستان گرامی سفارت آمریکا در هر کشوری تابع قوانین آن کشور نیز میباشد بنابراین سفارت آمریکا در تعطیلات رسمی آن کشور علاوه بر تعطیلات خود کشور آمریکا تعطیل میباشد.
با تشکر

دقیقا من هم به همین فکر کردم
اگه حرف samiin درست باشه ما همه بخاطر سرزنش ایشون خجالت زده میشیم.....Sad

تا اينجاي كار كه حرفشون درسته حالا به دليلش كاري نداريم ولي مطمئنا نامه ها نيومده و احتمال اينكه بره واسه هفته بعد خيلي دور از انتظار نيست

شاید دلیلش اینه که قبل از ارسال نامه دوم آمریکا از سفارت ها استعلام میگیره در مورد حجم کار آنها و سپس نامه ها رو ارسال میکنند. به همین دلیل در مورد بعضی کیس ها محل سفارت ها تغییر میکند. البته همه اینها در حد حدس و گمان است.
با سلام جوجه جون عزیز کاملاً حرفت درسته ارسال 754 رو بخون
موفق باشیBig GrinBig GrinBig Grin
[/quote]

hotasha جان اعصاب خودتو خورد نکن ولش کن.
دوستان خواهشا یکم پیج 2015 مخصوصا صفحه کلیرنس بچه های 2015 رو بخونین. واسه خودتون بهتره. سال دیگه همین موقع وضعیت ما هم مثل الان اونا خواهد بود. اول اینکه سفارت انکارا و ابوظبی چننند روز بابت عید قربان تعطیله که این تعطیلی متاسسسفانه داره یکم برا بچه های 2015 دردسر ساز میشه. دوم اینکه نامه های دوم از سفارتا نمیاد که ربطی به تعطیلی اونا داشته باشه. نامۀ دوم از KCC میاد یعنی از آمریکا که معمولا توو این روزایی که درگیر بستن پرونده های 2015 هستن این تاخیر طبیعیه.
دوستان عزیزم نامه هاتون دیر یا زود میاد و مصاحبتونم دیر یا زود همه میرین. حرص جوش خوردنو بزارین برا وقت گرفتن ویزا و کلیری.
با امید موفقیت همۀ بچه های گل 2015 و 2016
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: mehdihk ، lighthouse ، Interuniversal ، farzindavabi ، ho_tasha ، Amir.AA ، Mahboy
در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است
به امید اینکه همه برندگان لاتاری مخصوصا خودم ویزای یکضرب بگیرن.
احتمال اینکه نامه دوم امشب جایگزین شه زیاده...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: Siamak ، mehdihk ، matin86
سلام به هم انتظاریهای عزیز.پن که از انتظار خسته شدم.سعی کردم برای خودم 1 لیست درست کنم.از کارها و مدارک مورد نیاز تا شهرهای کاندید برای ورود و زبان و...
امیدوارم اینجوری سریعتر بگذره
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: Siamak ، ho_tasha ، matin86
وقتی میرم توسایتی که 260 رو پر کردم جلوی اسمم copmlete زده. وقتی موس رو میبرم روی complete شبیه انگشت میشه یعنی اینکه این یک لینکه. روش که کلیک میکنم فرم رو دوباره میاره و من میتونم فرم رو تغییر بدم. مگه فرم بسته نیستش؟ چرا میشه تغییرش داد؟ مگه بدون تقاضای unlock میشه فرم رو تغییر داد؟
تشکر کنندگان: jilibiliyaee
(2015-09-25 ساعت 16:49)zxcv نوشته:  وقتی میرم توسایتی که 260 رو پر کردم جلوی اسمم copmlete زده. وقتی موس رو میبرم روی complete شبیه انگشت میشه یعنی اینکه این یک لینکه. روش که کلیک میکنم فرم رو دوباره میاره و من میتونم فرم رو تغییر بدم. مگه فرم بسته نیستش؟ چرا میشه تغییرش داد؟ مگه بدون تقاضای unlock میشه فرم رو تغییر داد؟

دوست عزیز شما با کلیک کردن روی گزینه completed می تونید وارد فرمتون بشید صرفا برای مشاهده.
نمی تونید تغییری تو فرمتون بدین. مطمئنین میتونین فرمتون رو ادیت کنین؟1
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: jilibiliyaee
(2015-09-25 ساعت 17:40)farnaz100 نوشته:  
(2015-09-25 ساعت 16:49)zxcv نوشته:  وقتی میرم توسایتی که 260 رو پر کردم جلوی اسمم copmlete زده. وقتی موس رو میبرم روی complete شبیه انگشت میشه یعنی اینکه این یک لینکه. روش که کلیک میکنم فرم رو دوباره میاره و من میتونم فرم رو تغییر بدم. مگه فرم بسته نیستش؟ چرا میشه تغییرش داد؟ مگه بدون تقاضای unlock میشه فرم رو تغییر داد؟

دوست عزیز شما با کلیک کردن روی گزینه completed می تونید وارد فرمتون بشید صرفا برای مشاهده.
نمی تونید تغییری تو فرمتون بدین. مطمئنین میتونین فرمتون رو ادیت کنین؟۱
با سلام در تکمیل صحبت دوستمون
میتونید برید داخل زمانی که برای شما complete میزنه و شما کانفرمیشن رو میگیرید یعنی پروسه به اتمام رسیده و ثبت شده و فقط با استفاده از unlock کردن میتونید مجدداً تغییر ایجاد کنید.
موفق باشید
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: HERMES7 ، matin86
(2015-09-25 ساعت 18:23)ho_tasha نوشته:  

میتونید برید داخل زمانی که برای شما complete میزنه و شما کانفرمیشن رو میگیرید یعنی پروسه به اتمام رسیده و ثبت شده و فقط با استفاده از unlock کردن میتونید مجدداً تغییر ایجاد کنید.
موفق باشید

دوستان ممنون از توجه تون. امکان ادیت وجود ندارده. خیالم راحت شد. اشتباه از من بود.

(2015-09-25 ساعت 20:41)zxcv نوشته:  

موفق باشید

دوستان ممنون از توجه تون. امکان ادیت وجود ندارده. خیالم راحت شد. اشتباه از من بود.

برای آنلاک کردن باید چیکار کرد؟
تشکر کنندگان:
سلام
من کیس نامبرم 5600 هستش و دانشجو هم هستم با توجه به جدول سال های پیش احتمالا تاریخ مصاحبه من May یا June هستش
حالا مشکلم اینه که اگر تاریخ مصاحبه بیوفته تو زمان امتحان های ترم یعنی اواخر خرداد و اویل تیر من چیکار باید بکنم؟ آیا راهی هستش که من زمان مصاحبه رو کمی عقب و جلو بتونم بکنم از طریق مکاتبه با KCC ؟
چون دانشگاه رو به هیچ وجه نمی تونم راضی کنم، از طرفی نمیخام اصلن از قضیه بویی ببرن دومن اینکه اگر من مشکلم رو بهشون بگم هم باهام راه نمیان، حتی سر مدرک پیش دانشگاهی هم با کلی التماس و من بمیرم و تو بمیری و یواشکی دور از چشم آموزش راضی شدن یه هفته مدرک رو بدن ببرم ترجمه، جالب اینکه برای مصاحبه باید اصل مدرک رو ببریم و من نمی دونم مدرکم رو با چه طرفندی باید دوباره بقاپمش : ))))
تشکر کنندگان:
(2015-09-25 ساعت 21:15)fatemeh.h95 نوشته:  سلام
من کیس نامبرم 5600 هستش و دانشجو هم هستم با توجه به جدول سال های پیش احتمالا تاریخ مصاحبه من May یا June هستش
حالا مشکلم اینه که اگر تاریخ مصاحبه بیوفته تو زمان امتحان های ترم یعنی اواخر خرداد و اویل تیر من چیکار باید بکنم؟ آیا راهی هستش که من زمان مصاحبه رو کمی عقب و جلو بتونم بکنم از طریق مکاتبه با KCC ؟
چون دانشگاه رو به هیچ وجه نمی تونم راضی کنم، از طرفی نمیخام اصلن از قضیه بویی ببرن دومن اینکه اگر من مشکلم رو بهشون بگم هم باهام راه نمیان، حتی سر مدرک پیش دانشگاهی هم با کلی التماس و من بمیرم و تو بمیری و یواشکی دور از چشم آموزش راضی شدن یه هفته مدرک رو بدن ببرم ترجمه، جالب اینکه برای مصاحبه باید اصل مدرک رو ببریم و من نمی دونم مدرکم رو با چه طرفندی باید دوباره بقاپمش : ))))

شما به پاریز تراول زنگ بزنید ، اونا خیلی خوب راهنمایی میکنند، در مورد ترجمه مردک پیش دانشگاهیتون هم بپرسید که تاریخ ترجمه مشکل نداشته باشه...
تشکر کنندگان:

موفق باشید

موفق باشید

برای آنلاک کردن باید چیکار کرد؟
دوست عزیز شما باید با KCC مکاتبه کنی و دلیلتو بگی و اونها برات آنلاک کنن که بتونی تصحیحات رو انجام بدی
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: Mahboy
(2015-09-25 ساعت 21:15)fatemeh.h95 نوشته:  سلام
با سلام دوست عزیز
ابتداً بگم که شما میتونید با گذاشتن سفته مدرک رو بگیرید و هیچ مشکلی داره اگر به شما نمی دن اونها دارن بی قانونی میکنن باید مدرک رو به شما تحویل بدن.
در مورد تغییر هم میتونم بگم که شما زمان یکه تاریخ مصاحبتون مشخص شد میتونید به سفارت ایمیل بزنید و از اونها بخواهید که یه وقت جدید بدن بهتون چون نمی تونید تو اون تاریخ مراجعه کنید پس نگران نباشید و هیچ مشکلی نیست ولی ابتداً صبر کنید که وقت شما مشخص بشه و بعد تغییر بدین.
ولی اون حالتی که الان بگید براتون تاریخ رو زودتر و یا دیرتر بدن اطلاعی ندارم امیدوارم دوستان خوب و بزگوار با تجربه تر بتونن کمکتون کنن.
موفق باشید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: matin86 ، ed2008

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان