کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-10-01 ساعت 02:19)مهسا106 نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎﻳﻪ ﻣﻬﺪﻱ ﻣﻴﺸﻪ ﻟﻂﻔﺎﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﻴﺸﺘﺮﻱ ﺑﺪﻳﻦ ﻛﻪ ﻣﺪاﺭﻛﺘﻮﻧﻮ ﭼﻂﻮﺭﻱ ﭘﺴﺖ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﻛﺠﺎﺭﻓﺘﻴﻦ ﭼﻂﻮﺭﻱ اﻧﺠﺎﻡ ﺩاﺩﻳﻦ ﻣﻦ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻂﻮﺭﻱ اﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻡ اﻳﻦ ﻛﺎﺭﻭﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺩﻭﺳﺘﻪ ﻋﺰﻳﺰ

خانم مهسا، ميتونيد تشريف ببريد تاپيك ٢٠١٥ ي سرچ كوچيك بزنيد ميتونيد جوابتون رو بگيريد
دفاتر پستي dhl ،اونم تو گوگل بزنيد پيداش ميكنيد باور كنيد خيلي سخت نيست
تمام موارد قبل و بعد كارهامون رو بچه هاي ٢٠١٥ انجام دادن و بسيار قشنگ و دقيق توضيح دادن فقط يكم وقت ميخاد كه بخونيم نه اينكه تو تاپيك كارنت شدن از ارسال مدارك سوال كنيم(الان چون ho_tasha تو سفارته وخت نميكنه تذكر بده من جاشو پر كردم Big GrinTongue)
موفق باشيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، sosol ، مهسا106 ، ho_tasha
(2015-10-01 ساعت 02:19)مهسا106 نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎﻳﻪ ﻣﻬﺪﻱ ﻣﻴﺸﻪ ﻟﻂﻔﺎﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﻴﺸﺘﺮﻱ ﺑﺪﻳﻦ ﻛﻪ ﻣﺪاﺭﻛﺘﻮﻧﻮ ﭼﻂﻮﺭﻱ ﭘﺴﺖ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﻛﺠﺎﺭﻓﺘﻴﻦ ﭼﻂﻮﺭﻱ اﻧﺠﺎﻡ ﺩاﺩﻳﻦ ﻣﻦ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻂﻮﺭﻱ اﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻡ اﻳﻦ ﻛﺎﺭﻭﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺩﻭﺳﺘﻪ ﻋﺰﻳﺰ

با سلام خانم مهسا 106 ميتونيد جوابتون رو در پست 597 در بخش "سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۶" مطالعه كنيد
موفق باشيد.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: مهسا106
(2015-09-30 ساعت 21:07)matin86 نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 14:37)ژینوس ملک نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 01:36)Mahmood129 نوشته:  با انتشار بولتن سپتامبر ۲۰۱۵ اولین سری از شماره های ۲۰۱۶ برای ماه اکتبر کارنت خواهند شد. پس از آن هر ماه سری جدید شماره ها اعلام می شود. مباحث مربوط به بولتن و کارنت شدن را در این تاپیک دنبال کنید.
ارسال های غیرمرتبط با عنوان حذف خواهند شد.
KCCکی سی سی (Kentucky Consular Center )کیس های برندگان را برای بررسی و مصاحبه با توجه به ترتیب شماره آنها در سایت بـــــــــــــولـــــتــــــــن ویــــــــــــــــــزا هفته دوم هر ماه میلادی(برای چک کردن کارنتی های هر ماه روی لینکی که حاوی نام آن ماه میلادی است و سال جاری میلادی کلیک کنید) اعلام می نماید که اصطلاحا به این موضوع کارنت شدن می گویند. مثلا در جدول مربوط به DV - Lottory که اسامی قاره ها در آن موجود است، جلوی هر قاره عددی نوشته شده است، که اگر کیس نامبر شما زیر عدد اعلام شده باشد بزودی برای شما نامه دعوت به مصاحبه معروف به نامه دوم که حاوی زمان و مکان مصاحبه شماست، در سایت دی وی لاتـــــــــــــاری یعنی همان سایتی که برنده شدنتان در ان چک کردید جایگزین نامه برنده شدنتون (معروف به نامه اول) خواهد شد، که البته اگر شما فرم هایتان را دیر برای کی سی سی فرستاده باشید ممکن است دیرتر از کیس نامبرهایی که به کیس نامبر شما نزدیکند به مصاحبه دعوت شوید. از وقتی کارنت میشوید بین ۱ هفته تا ۱ ماه زمان میبره که این ارسال نامه دوم اتفاق بیفته، پس اگر نامه دوم شما دیر روی سایت آمد نگران نباشید. همه کسانی که کارنت میشوند اگر فرم های خود را برای کی سی سی بفرستند نامه دوم (نامه حاوی مکان و زمان مصاحبه) را دریافت خواهند کرد و به مصاحبه دعوت خواهند شد. دوستانی که کارنت شدند به دنبال گرفتن وقت از دکتر معتمد سفارت، بلیط رفت و برگشت، نامه تمکن مالی از بانک و یا تهیه مدارک لازم برای اسپانسر و همینطور کارت زرد واکسیناسیون ( اگر از قبل کارت رو نگرفتید) و مـــــــــــــــدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه (مدارک و ترجمه هایشان) باشند. دوستان، پروسه لاتاری زمانبر هست (بین ۶ تا 18 ماه از زمان اعلام نتایج در ماه می) و به کیس نامبرتون هم بستگی داره، هر چی بیشتر باشه، دیرتر به مصاحبه خواهید رفت. همین طور اگر شما کیس نامبر پایینی داشته باشید ولی فرم ها را دیر بفرستید، با این که کارنت شدید، ممکنه دیرتر براتون زمان مصاحبه بیاد....پس بدون نگرانی به دنبال انجام سایر کارها و آموزش زبان باشید.
** مصاحبه در ۳ سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان به زبان فارسی می باشد.
آخرین نکته: دوستانی که در سفارت آنکارا مصاحبه میشوند، باید 15 روز قبل از مصاحبه ترجمه مدارکشون رو برای این سفارت پست کنند.

در عکس زیر از سال 2005 تا ۲۰۱۵ را به طور کامل روند کارنتی ها را ملاحضه میکنید و سال ۲۰۱۶ نیز به این لیست اضافه میگردد

[عکس: bullll.jpg]

دوستان عزیز چند کلامی دوستانه با شما ...

برندگان ۲۰۱۵ همانطور که ملاحظه میکنید روند کارنتی ها بسیار آهسته بود و به صورتی که ماه آخر هم هیچ چیز اعلام نشد !!! لذا خواهشی که از تمام دوستان داریم این است که به زندگی خود ادامه دهند و فقط و فقط زبان بخوانند . نه از کارشون استفا بدن و نه چیزی بفروشن . تا پایان راه خیلی مانده اما به امید خدای بزرگ همه ی شما میگیرید .

دوستان اولین سری بولتن اعلام شده - برای اکتبر تا عدد 2800

بولتن ویزا و کارنتی های برندگان ۲۰۱۵

این پست به مراتب توسط مدیران آپدیت میگردد

کیس نامبر من دو رقمی هست اما فرمها رو دیر ارسال کردم و هنوز نامه دومم نیومده. اگر تا 2800 کارنت شدن معناش چیه؟ من باید چکار کنم؟

دوست عزيز تا ٣١٠٠فعلا كارنتى اعلام شده متأسفانه مدير گروه هنوز جدول رو به روز رسانى نكردن!
نگران نباشيد نامتون اگه اين ماه نيومده انشاءا...ماه آينده مياد!

امیدوارم و همچنان منتظر Smile
تشکر کنندگان: matin86 ، masiharezoo
سلام
نامه ما هم اومد بالاخره. کم کم داشتیم نگران میشدیم.
کیس نامبر: **10
تاریخ مصاحبه: هفته اول November
آنکارا بود از اول تغییر هم نکرده
امیدوارم نامه بقیه دوستان هم بیاد
تشکر کنندگان: matin86 ، Interuniversal ، reza1121 ، ho_tasha ، nimashariat
تبريك ميگم
موفق باشيد

شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: Siamak
سلام. سایت ویزا بولتن رفت روی کامینگ سون. به امید اعلام شماره های بیشتر.

sent from phone.
تشکر کنندگان: matin86 ، masiharezoo ، Siamak ، lighthouse ، nimashariat
سلام دوستان.دوتا سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟
من مصاحبم ۳ نوامبر هستش و دارم برای اداره ی پست ترکیه طبق دستورالعمل آقای hotasha عمل میکنم.ولی وقتی به جایی میرسم که میگه شماره ی پروندتا وارد کن وقتی کیسما میزنم مینویسه برای ملاقات آماده نیست.جریان چیه؟
سوال دومم اینه که من پاسم را عوض کردم و ازم شماره پاسپورت خواسته و نوشته باید شمارت پاست با ds260 یکی باشه.چیکار کنم؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
سلام به هم انتظاریهای عزیز.دوستان کسی هست که از بچه های 2015 خبر داشته باشه؟مثله اینکه برای اونا در ثانیه های آخر اتفاق خوبی افتاده .یا اگر مسئله ای هست که ما هم بتونیم استفاده کنیم ممنون میشم از دوستان.
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 16:29)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.دوتا سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟
من مصاحبم ۳ نوامبر هستش و دارم برای اداره ی پست ترکیه طبق دستورالعمل آقای hotasha عمل میکنم.ولی وقتی به جایی میرسم که میگه شماره ی پروندتا وارد کن وقتی کیسما میزنم مینویسه برای ملاقات آماده نیست.جریان چیه؟
سوال دومم اینه که من پاسم را عوض کردم و ازم شماره پاسپورت خواسته و نوشته باید شمارت پاست با ds260 یکی باشه.چیکار کنم؟

سلام امير رضا
هنوز كه نميتوني ثبت نام كني،يك ماه قبل حدودا،يني هفته بعد اقدام كن
خب شماره پاس قبليتو بده،اونجا رفتي پاس جديدتو ميبينه دگ خيلي حساس نشو مشكلي نيست
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 16:28)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 16:24)farnaz100 نوشته:  سلام
نامه دوم ما اومد بالاخره
از انکارا به ابوظبی تغییر سفارت دادن.من به فال نیک گرفتمش Smile
با سلام تبریکات منو بپذیرید
بالاخره شما هم آماده راهی شدن شدید
پس برید دنبال ویزا
تو این ۱۰ صفحه آخر یه چند تا چیز نوشتم لطفاً یه نگاهی بندازین شاید جالب باشه.

موفق باشید.
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان: لطف اله
(2015-10-01 ساعت 17:29)hamiham007 نوشته:  سلام به هم انتظاریهای عزیز.دوستان کسی هست که از بچه های ۲۰۱۵ خبر داشته باشه؟مثله اینکه برای اونا در ثانیه های آخر اتفاق خوبی افتاده .یا اگر مسئله ای هست که ما هم بتونیم استفاده کنیم ممنون میشم از دوستان.

سلام دوست عزیز

میتونید از تاپیک کلیرنس برندگان 2015 اینجا استفاده کنید .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 15:02)هستی ص نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 13:06)hamiham007 نوشته:  سلام.بازم انتظار.نامه دوم من نیومده.البته دیر فرستادنم هم بی تاثیر نباید باشه.من 14 تیر فرمم رو فرستادم.کسی هست که مثل من دیر فرستاده ولی نامه دومش اومده باشه؟
سلام
من کیس نامبرم حدود 1000 هست فرم 260 رو 29 جون فرستادم یعنی ۸ تیر . برا منم نامه دوم نیومد. ظاهرا از کارنتی های سری اول اونایی که فرم رو دیر فرستادن نامه هاشون نیومده

سلام . منم 6 تیر فرستادم و کیس نامبرمم 700 هستش و هنوز نامه دوم جایگزین نشده
تشکر کنندگان:
دوستان مدارک مون را برای آنکارا چطور پست کنیم لطفا راهنمای کنید
تشکر کنندگان:
(2015-10-02 ساعت 04:52)reza1121 نوشته:  دوستان مدارک مون را برای آنکارا چطور پست کنیم لطفا راهنمای کنید
با سلام دوست عزیز بهتر بود سئوالتون رو در تاپیک آنکارا مطرح میکردین اونجا بهتر به جواب میرسین.
اگر یه یری به اون جا بزنید مدارک رونوشته
ولی خلاصه بگم که شما میتونید با استفاده از یک پست (من DHL) بودم شما هم پست های دیگری مثل آرامکس و ... انتخاب کنید مدارک رو بزارید و به آدرس سفارت پست کنید باید 15 روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: reza1121
سلام.بولتن ویزا coming soon زده.امیدوارم این بار بیشتر اعلام کنن.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: Siamak ، Rira_1982 ، ben123 ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان