کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-09-30 ساعت 16:34)farnaz100 نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 16:28)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 16:24)farnaz100 نوشته:  سلام
نامه دوم ما اومد بالاخره
از انکارا به ابوظبی تغییر سفارت دادن.من به فال نیک گرفتمش Smile
با سلام تبریکات منو بپذیرید
بالاخره شما هم آماده راهی شدن شدید
پس برید دنبال ویزا
تو این ۱۰ صفحه آخر یه چند تا چیز نوشتم لطفاً یه نگاهی بندازین شاید جالب باشه.

سلام
ممنون از لطفتون.
من تمام این مدت تو تاپیکهای انکارا تو مهاجرسرا و یا بدنیال اطلاعات پرواز و هتل انکارا تو نت بودم.ظاهرا باید از اول شروع کنم. پست شما رو هم حتما می خونم.
مبارک باشه.لطفا بقیه دوستان رو با سفرنامه راهنمایی کنید.ممنون
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان:
ﺳﻼﻡ ﺗﺒﺮﻳﻚ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺸﻮﻥ ﺭﺳﻴﺪﻩ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﻦ
تشکر کنندگان: Siamak ، reza1121
(2015-09-30 ساعت 14:37)ژینوس ملک نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 01:36)Mahmood129 نوشته:  با انتشار بولتن سپتامبر ۲۰۱۵ اولین سری از شماره های ۲۰۱۶ برای ماه اکتبر کارنت خواهند شد. پس از آن هر ماه سری جدید شماره ها اعلام می شود. مباحث مربوط به بولتن و کارنت شدن را در این تاپیک دنبال کنید.
ارسال های غیرمرتبط با عنوان حذف خواهند شد.
KCCکی سی سی (Kentucky Consular Center )کیس های برندگان را برای بررسی و مصاحبه با توجه به ترتیب شماره آنها در سایت بـــــــــــــولـــــتــــــــن ویــــــــــــــــــزا هفته دوم هر ماه میلادی(برای چک کردن کارنتی های هر ماه روی لینکی که حاوی نام آن ماه میلادی است و سال جاری میلادی کلیک کنید) اعلام می نماید که اصطلاحا به این موضوع کارنت شدن می گویند. مثلا در جدول مربوط به DV - Lottory که اسامی قاره ها در آن موجود است، جلوی هر قاره عددی نوشته شده است، که اگر کیس نامبر شما زیر عدد اعلام شده باشد بزودی برای شما نامه دعوت به مصاحبه معروف به نامه دوم که حاوی زمان و مکان مصاحبه شماست، در سایت دی وی لاتـــــــــــــاری یعنی همان سایتی که برنده شدنتان در ان چک کردید جایگزین نامه برنده شدنتون (معروف به نامه اول) خواهد شد، که البته اگر شما فرم هایتان را دیر برای کی سی سی فرستاده باشید ممکن است دیرتر از کیس نامبرهایی که به کیس نامبر شما نزدیکند به مصاحبه دعوت شوید. از وقتی کارنت میشوید بین ۱ هفته تا ۱ ماه زمان میبره که این ارسال نامه دوم اتفاق بیفته، پس اگر نامه دوم شما دیر روی سایت آمد نگران نباشید. همه کسانی که کارنت میشوند اگر فرم های خود را برای کی سی سی بفرستند نامه دوم (نامه حاوی مکان و زمان مصاحبه) را دریافت خواهند کرد و به مصاحبه دعوت خواهند شد. دوستانی که کارنت شدند به دنبال گرفتن وقت از دکتر معتمد سفارت، بلیط رفت و برگشت، نامه تمکن مالی از بانک و یا تهیه مدارک لازم برای اسپانسر و همینطور کارت زرد واکسیناسیون ( اگر از قبل کارت رو نگرفتید) و مـــــــــــــــدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه (مدارک و ترجمه هایشان) باشند. دوستان، پروسه لاتاری زمانبر هست (بین ۶ تا 18 ماه از زمان اعلام نتایج در ماه می) و به کیس نامبرتون هم بستگی داره، هر چی بیشتر باشه، دیرتر به مصاحبه خواهید رفت. همین طور اگر شما کیس نامبر پایینی داشته باشید ولی فرم ها را دیر بفرستید، با این که کارنت شدید، ممکنه دیرتر براتون زمان مصاحبه بیاد....پس بدون نگرانی به دنبال انجام سایر کارها و آموزش زبان باشید.
** مصاحبه در ۳ سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان به زبان فارسی می باشد.
آخرین نکته: دوستانی که در سفارت آنکارا مصاحبه میشوند، باید 15 روز قبل از مصاحبه ترجمه مدارکشون رو برای این سفارت پست کنند.

در عکس زیر از سال 2005 تا ۲۰۱۵ را به طور کامل روند کارنتی ها را ملاحضه میکنید و سال ۲۰۱۶ نیز به این لیست اضافه میگردد

[عکس: bullll.jpg]

دوستان عزیز چند کلامی دوستانه با شما ...

برندگان ۲۰۱۵ همانطور که ملاحظه میکنید روند کارنتی ها بسیار آهسته بود و به صورتی که ماه آخر هم هیچ چیز اعلام نشد !!! لذا خواهشی که از تمام دوستان داریم این است که به زندگی خود ادامه دهند و فقط و فقط زبان بخوانند . نه از کارشون استفا بدن و نه چیزی بفروشن . تا پایان راه خیلی مانده اما به امید خدای بزرگ همه ی شما میگیرید .

دوستان اولین سری بولتن اعلام شده - برای اکتبر تا عدد 2800

بولتن ویزا و کارنتی های برندگان ۲۰۱۵

این پست به مراتب توسط مدیران آپدیت میگردد

کیس نامبر من دو رقمی هست اما فرمها رو دیر ارسال کردم و هنوز نامه دومم نیومده. اگر تا 2800 کارنت شدن معناش چیه؟ من باید چکار کنم؟

دوست عزيز تا ٣١٠٠فعلا كارنتى اعلام شده متأسفانه مدير گروه هنوز جدول رو به روز رسانى نكردن!
نگران نباشيد نامتون اگه اين ماه نيومده انشاءا...ماه آينده مياد!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من برنده لاتاری 2016AS00001XXX هستم تاریخ مصاحبه 21 اکتبردر ابوظبی هستم از دوستانی که تاریخ مصاحبه انها قبل از من میباشد تقاضا دارم که اطلاعات شان را نیز در اختیار من نیز بگذارند . با تشکر
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من مدارکم را چه جور بفرستم انکارا لطفا راهنمای کنید
تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 21:21)reza1121 نوشته:  سلام دوستان من مدارکم را چه جور بفرستم انکارا لطفا راهنمای کنید

درود بهترین گزینه پست DHL می باشد نمایندگیهاش اصولا در مراکز پست هستن
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان: reza1121
(2015-09-30 ساعت 22:10)alirezasadrearhami نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 21:21)reza1121 نوشته:  سلام دوستان من مدارکم را چه جور بفرستم انکارا لطفا راهنمای کنید

درود بهترین گزینه پست DHL می باشد نمایندگیهاش اصولا در مراکز پست هستن

سلام دوست عزيز
ضمن تاييد پست DHL اضافه كنم كه شما ميتونيد از TNT و Globex نيز استفاده كنيد فقط يادتون باشه كه مسير رسيدن بسته پستي در اكـثر موارد ابتدا از شهرستان به تهران و سپس دبي و بعد يكي از كشورهاي اروپايي و سپس استانبول و نهايتا آنكاراست . من 23 سپتامبر با Globex فرستادم اول رفت بلژيك الان استانبوله فردا ميرسه به آنكارا . من فكر مي كنم 8 تا 10 روزه ميرسه به دستشون.
ضمنا وزن بسته تا 500 گرم ارزونتره و بالاي 500 گرم ( حتي 1 گرم ) گرونترهSmile
ضمنا آرزوي موفقيت براي همه بچه ها ، به خصوص عضو بسيار فعال گروه كه هفته اول اكتبر مصاحبشه دارم و منتظر اطلاعات ارزشمندش بعد از مصاحبه هستيمSmile
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: reza1121 ، ho_tasha
سلام دوستان.جریان اصلاحیه 25 سپتامبر بولتن ویزا چیه؟ کسی می دونه؟ به کیس های لاتاری هم مربوط می شه؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 21:19)a4542 نوشته:  سلام دوستان من برنده لاتاری 2016AS00001XXX هستم تاریخ مصاحبه 21 اکتبردر ابوظبی هستم از دوستانی که تاریخ مصاحبه انها قبل از من میباشد تقاضا دارم که اطلاعات شان را نیز در اختیار من نیز بگذارند . با تشکر
سلام دوست عزيز.
ما بعد از شماییم.. حتماً از تجربیاتتون واسمون بگین. ممنون
به امید ویزای یک ضرب
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 00:37)nimashariat نوشته:  سلام دوستان.جریان اصلاحیه 25 سپتامبر بولتن ویزا چیه؟ کسی می دونه؟ به کیس های لاتاری هم مربوط می شه؟

سلام دوست عزیز

در مورد ویزاهای خانوادگیه و به ویزای لاتاری مربوط نمیشه
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: nimashariat
سلاااااااااااااااااام به همه اونایی که ساکاشونو بستن...امیدوارم این روزای پر استرس برای همه براحتی بگذره.من نظرم روی 2000 هست . ولی بازم پیش بینیش سخته
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان:
(2015-09-29 ساعت 09:06)Interuniversal نوشته:  
(2015-09-28 ساعت 23:00)m.abdeahad نوشته:  کی زمان ثبت نام هستش حالا

شما حدود ١٠ روز دگ ميتوني اقدام كني براي ثبت نام از اواسط مهر تا اواسط آبان مهلت دارين

درود ثبت نام 2017 از 9 مهر شروع میشه

تشکر کنندگان:
(2015-09-26 ساعت 04:04)Pouya1370 نوشته:  من چند روز پیش فهمیدم قبول شدم و تا حالا فرم ds260 رو پر نکردم چون پاسپورت نداشتم چون سربازی نرفتم!! از فردا میرم دنبال پاسپورت یه ده روز دیگه هم معطل میشم.به نطرتون واسه سربازی چکار کنم؟؟کیس نامبرم زیره 200 لطفا راهنمایی کنید خیلی استرس دارم.
Telegram.me/Pouya_07

سلام دوست عزیز شما شانسی که اوردی اینه که کیست زیر 200 هست. .شما سربازی نرفتی و به شما پاسپورت نمیدن.اما میتونی یه ترفندی بزنی با یکی از آژانس های زیارتی هماهنگ کن ( البته باید آشنا باشن تا این کارو بکنن ) که اسمتو به عنوان زائر رد کنن البته فک کنم باید پول یه سفر به عتبات رو بدیCool ولی بجاش راهی سفر ترکیه بشی.اگه دنبالش باشی میتونی پاس بگیری.. استرس نداشته باش امیدت به خدا باشهSmile

تشکر کنندگان:
ﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎﻳﻪ ﻣﻬﺪﻱ ﻣﻴﺸﻪ ﻟﻂﻔﺎﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﻴﺸﺘﺮﻱ ﺑﺪﻳﻦ ﻛﻪ ﻣﺪاﺭﻛﺘﻮﻧﻮ ﭼﻂﻮﺭﻱ ﭘﺴﺖ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﻛﺠﺎﺭﻓﺘﻴﻦ ﭼﻂﻮﺭﻱ اﻧﺠﺎﻡ ﺩاﺩﻳﻦ ﻣﻦ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻂﻮﺭﻱ اﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻡ اﻳﻦ ﻛﺎﺭﻭﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺩﻭﺳﺘﻪ ﻋﺰﻳﺰ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان بچه تبریز 2 نوامبر مصاحبه منه کسی از تبریز هست همسفر باشیم انکارا
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان