کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
بروبچ نامه دوم اومد
واسه ما كه همون آنكارا س
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، ben123 ، ho_tasha ، ed2008
نامه دوم منم اومد ایروان😕در صورتیکه من آنکارا زده بودم

شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان: Siamak ، ben123 ، Interuniversal ، ed2008
سلام
خوب نامه دوم من هم امد و به همه دوستان هم تبریک میگم همیشه تا نامه دوم استرس بودSmile

اگر کسی از دوستان بین 12 نوامبر تا 18 نوامبر عازم ایروان هست و جایی تو ایروان پیدا کرد که مجردی و دانشجویی ارزان بود و مثلا دو تخته ارزانتر در بیاد زیر 40 دلار پیام خصوصی بده تا با هم بگیریم
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان: لطف اله ، golia ، Amir.AA
سلام.بازم انتظار.نامه دوم من نیومده.البته دیر فرستادنم هم بی تاثیر نباید باشه.من 14 تیر فرمم رو فرستادم.کسی هست که مثل من دیر فرستاده ولی نامه دومش اومده باشه؟
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان:
(2015-07-28 ساعت 01:36)Mahmood129 نوشته:  با انتشار بولتن سپتامبر ۲۰۱۵ اولین سری از شماره های ۲۰۱۶ برای ماه اکتبر کارنت خواهند شد. پس از آن هر ماه سری جدید شماره ها اعلام می شود. مباحث مربوط به بولتن و کارنت شدن را در این تاپیک دنبال کنید.
ارسال های غیرمرتبط با عنوان حذف خواهند شد.
KCCکی سی سی (Kentucky Consular Center )کیس های برندگان را برای بررسی و مصاحبه با توجه به ترتیب شماره آنها در سایت بـــــــــــــولـــــتــــــــن ویــــــــــــــــــزا هفته دوم هر ماه میلادی(برای چک کردن کارنتی های هر ماه روی لینکی که حاوی نام آن ماه میلادی است و سال جاری میلادی کلیک کنید) اعلام می نماید که اصطلاحا به این موضوع کارنت شدن می گویند. مثلا در جدول مربوط به DV - Lottory که اسامی قاره ها در آن موجود است، جلوی هر قاره عددی نوشته شده است، که اگر کیس نامبر شما زیر عدد اعلام شده باشد بزودی برای شما نامه دعوت به مصاحبه معروف به نامه دوم که حاوی زمان و مکان مصاحبه شماست، در سایت دی وی لاتـــــــــــــاری یعنی همان سایتی که برنده شدنتان در ان چک کردید جایگزین نامه برنده شدنتون (معروف به نامه اول) خواهد شد، که البته اگر شما فرم هایتان را دیر برای کی سی سی فرستاده باشید ممکن است دیرتر از کیس نامبرهایی که به کیس نامبر شما نزدیکند به مصاحبه دعوت شوید. از وقتی کارنت میشوید بین ۱ هفته تا ۱ ماه زمان میبره که این ارسال نامه دوم اتفاق بیفته، پس اگر نامه دوم شما دیر روی سایت آمد نگران نباشید. همه کسانی که کارنت میشوند اگر فرم های خود را برای کی سی سی بفرستند نامه دوم (نامه حاوی مکان و زمان مصاحبه) را دریافت خواهند کرد و به مصاحبه دعوت خواهند شد. دوستانی که کارنت شدند به دنبال گرفتن وقت از دکتر معتمد سفارت، بلیط رفت و برگشت، نامه تمکن مالی از بانک و یا تهیه مدارک لازم برای اسپانسر و همینطور کارت زرد واکسیناسیون ( اگر از قبل کارت رو نگرفتید) و مـــــــــــــــدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه (مدارک و ترجمه هایشان) باشند. دوستان، پروسه لاتاری زمانبر هست (بین ۶ تا 18 ماه از زمان اعلام نتایج در ماه می) و به کیس نامبرتون هم بستگی داره، هر چی بیشتر باشه، دیرتر به مصاحبه خواهید رفت. همین طور اگر شما کیس نامبر پایینی داشته باشید ولی فرم ها را دیر بفرستید، با این که کارنت شدید، ممکنه دیرتر براتون زمان مصاحبه بیاد....پس بدون نگرانی به دنبال انجام سایر کارها و آموزش زبان باشید.
** مصاحبه در ۳ سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان به زبان فارسی می باشد.
آخرین نکته: دوستانی که در سفارت آنکارا مصاحبه میشوند، باید 15 روز قبل از مصاحبه ترجمه مدارکشون رو برای این سفارت پست کنند.

در عکس زیر از سال 2005 تا ۲۰۱۵ را به طور کامل روند کارنتی ها را ملاحضه میکنید و سال ۲۰۱۶ نیز به این لیست اضافه میگردد

[عکس: bullll.jpg]

دوستان عزیز چند کلامی دوستانه با شما ...

برندگان ۲۰۱۵ همانطور که ملاحظه میکنید روند کارنتی ها بسیار آهسته بود و به صورتی که ماه آخر هم هیچ چیز اعلام نشد !!! لذا خواهشی که از تمام دوستان داریم این است که به زندگی خود ادامه دهند و فقط و فقط زبان بخوانند . نه از کارشون استفا بدن و نه چیزی بفروشن . تا پایان راه خیلی مانده اما به امید خدای بزرگ همه ی شما میگیرید .

دوستان اولین سری بولتن اعلام شده - برای اکتبر تا عدد 2800

بولتن ویزا و کارنتی های برندگان ۲۰۱۵

این پست به مراتب توسط مدیران آپدیت میگردد

کیس نامبر من دو رقمی هست اما فرمها رو دیر ارسال کردم و هنوز نامه دومم نیومده. اگر تا 2800 کارنت شدن معناش چیه؟ من باید چکار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 14:37)ژینوس ملک نوشته:  کیس نامبر من دو رقمی هست اما فرمها رو دیر ارسال کردم و هنوز نامه دومم نیومده. اگر تا 2800 کارنت شدن معناش چیه؟ من باید چکار کنم؟

نگران نباشید

نامه شما احتمالا با کارنتی های ماه دسامبر میاد
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: reza1121
ودوستان نامه من هم اومد آنکارا کسی هست برای آنکارا یازدهم نوامر
تشکر کنندگان:
انکار پیام خصوصی بده ممنون همسفر بشیم
تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 14:41)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 14:37)ژینوس ملک نوشته:  کیس نامبر من دو رقمی هست اما فرمها رو دیر ارسال کردم و هنوز نامه دومم نیومده. اگر تا 2800 کارنت شدن معناش چیه؟ من باید چکار کنم؟

نگران نباشید

نامه شما احتمالا با کارنتی های ماه دسامبر میاد

ممنونم
تشکر کنندگان: Siamak
(2015-09-30 ساعت 13:06)hamiham007 نوشته:  سلام.بازم انتظار.نامه دوم من نیومده.البته دیر فرستادنم هم بی تاثیر نباید باشه.من 14 تیر فرمم رو فرستادم.کسی هست که مثل من دیر فرستاده ولی نامه دومش اومده باشه؟
سلام
من کیس نامبرم حدود 1000 هست فرم 260 رو 29 جون فرستادم یعنی ۸ تیر . برا منم نامه دوم نیومد. ظاهرا از کارنتی های سری اول اونایی که فرم رو دیر فرستادن نامه هاشون نیومده
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: hamiham007
(2015-09-30 ساعت 15:02)هستی ص نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 13:06)hamiham007 نوشته:  سلام.بازم انتظار.نامه دوم من نیومده.البته دیر فرستادنم هم بی تاثیر نباید باشه.من 14 تیر فرمم رو فرستادم.کسی هست که مثل من دیر فرستاده ولی نامه دومش اومده باشه؟
سلام
من کیس نامبرم حدود 1000 هست فرم 260 رو 29 جون فرستادم یعنی ۸ تیر . برا منم نامه دوم نیومد. ظاهرا از کارنتی های سری اول اونایی که فرم رو دیر فرستادن نامه هاشون نیومده
دوستان عزیز نگران نباشید من یه پستی گذاشتم گفتم آمدن نامه به چندین چیز بستگی داره نگران نباشید دیر فرستادن یکی از این عوامل هست.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: hamiham007 ، shervin56 ، Interuniversal ، matin86 ، tamana2016
دوستان خوبم و عزیزان یه ذره در سفارتخانه ها دقیق بشید یه چیزی رو خوب متوجه می شید.
ببنید سال گذشته آنکارا حجم کاری زیادی داشته چه در لاتاری و همچنین کیس های دیگر.
امسال خیلی از دوستان عزیز رو که آنکارا زده بودن فرستادن ابوظبی و یه مقدار هم ایروان. دوستان عزیز توصیه میکنم سفارت خانه تعویض نکنید.
دلیل:
ببنید چون حجم کاری سفارت بالا بوده دارن حجم کاریشو پایین میارن و زمانی هم که دوستان خودشون مکان مصاحبه تغییر بدن دیگه به مراتب بهتر و سفارتخانه خلوت تر میشه و حجم زیادی امسال سراغ یه سفارتخانه دیگه میره مثال پارسال آنکارا بود امسال دارن حجم کاری رو میندازن رو دوش ابوظبی. تا آلان خیلی از دوستان از آنکارا به ابو ظبی تغییر کردن ولی دیده نشده که از ابوظبی به آنکارا تغییر داشته باشیم.
اینو از این بابت گفتم که بزاریم KCC و سفارت خانه ها بر اساس برنامه و زمانبندی خودشون کار کنن که به نظم دوستان عزیز تقسیم بشن چون به طور مثال 2015 آنکارا در ماه های آخر خوب عمل نکرد همه حتی خود من هم میخواستم بزنم ابو ظبی یا ایروان ولی بعد که کارنتی ها رو دیدم متوجه شدم که خودشون دارن تقسیم میکنن که حجم تراکم کاری سفارتخانه بکاهند.
امیدوارم موفق باشید.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: amirsalehish ، Siamak ، shervin56 ، Interuniversal ، ben123 ، mehdihk ، tamana2016 ، Rira_1982 ، Amir.AA
Sad 
سلام
نامه دوم ما اومد بالاخره
از انکارا به ابوظبی تغییر سفارت دادن.من به فال نیک گرفتمش Smile
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: ho_tasha ، shervin56 ، matin86 ، mehdihk
(2015-09-30 ساعت 16:24)farnaz100 نوشته:  سلام
نامه دوم ما اومد بالاخره
با سلام تبریکات منو بپذیرید
بالاخره شما هم آماده راهی شدن شدید
پس برید دنبال ویزا
تو این 10 صفحه آخر یه چند تا چیز نوشتم لطفاً یه نگاهی بندازین شاید جالب باشه.
سفرنامه
تشکر کنندگان: shervin56
(2015-09-30 ساعت 16:28)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 16:24)farnaz100 نوشته:  سلام
نامه دوم ما اومد بالاخره
با سلام تبریکات منو بپذیرید
بالاخره شما هم آماده راهی شدن شدید
پس برید دنبال ویزا
تو این ۱۰ صفحه آخر یه چند تا چیز نوشتم لطفاً یه نگاهی بندازین شاید جالب باشه.

سلام
ممنون از لطفتون.
من تمام این مدت تو تاپیکهای انکارا تو مهاجرسرا و یا بدنیال اطلاعات پرواز و هتل انکارا تو نت بودم.ظاهرا باید از اول شروع کنم. پست شما رو هم حتما می خونم.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان