کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
دوستان عزیز ۲ سوال برام پیش اومده اگر کمکم کنید ممنون دار میشم
.فرم های اولیه قرعه کشی رو برادرم برای من پر کرده بود و ایمیل خودش و عکس های نسبتا قدیمی تر من وهمسرم رو فرستاده بود اما خودم فرم ۲۶۰ رو که پر کردم ایمیل خودم رو دادم حال سوالم این که
۱- در صورت اعلام کلیرنس یا کلا مکاتبات با من از کدوم ایمیل مکاتبه میشه با من؟
۲- در زمان رفتن به مصاحبه(ایرون) لزوما همون عکس های نسبتا قدیمی که برادرم فرستاده رو باید چاپ کنم یا میتونم جدید بگیرم و ببرم
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان:
(2015-10-14 ساعت 02:29)tamana2016 نوشته:  دوستان عزیز ۲ سوال برام پیش اومده اگر کمکم کنید ممنون دار میشم
.فرم های اولیه قرعه کشی رو برادرم برای من پر کرده بود و ایمیل خودش و عکس های نسبتا قدیمی تر من وهمسرم رو فرستاده بود اما خودم فرم ۲۶۰ رو که پر کردم ایمیل خودم رو دادم حال سوالم این که
۲- در زمان رفتن به مصاحبه(ایرون) لزوما همون عکس های نسبتا قدیمی که برادرم فرستاده رو باید چاپ کنم یا میتونم جدید بگیرم و ببرم

۱- چون در فرم ۲۶۰ معمولا امکان تصحیح یکسری اشتباهات شرکت کنندگان وجود داره پس بالطبع باید با ایمیل جدید با شما مکاتبه شود (ممکن است اصلا ایمیل قبلی شما که موقع ثبت نام دادید به هزار و یک دلیل غیر قابل دسترس باشد برای شما و ایمیل جدید باز کرده باشید). اصلا کانفیرمیشن نامبر و چک کردن قبولی با اون برای همین مسائل هست.

۲- عکس جدید بگیرید.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان: lotfe.kh ، j.modarres
(2015-10-14 ساعت 00:54)ho_tasha نوشته:  با سلام دوستان عزیز
بالاخره به یاری خدا بعد از ۵ روز از سفر انکارا سفرنامه با کلی غلط املایی تمام شد
ابتدا امیدوارم عذر منو قبول کنید ولی سخت درگیر بودم که تمامش کنم.
سفرنامه حدود 201 صفحه هست که از زمانی که شما قبول میشید شروع میشه تا زمانی که در CEAC فایلتون رو بررسی می کنید.
برای تهیه این سفرنامه از سفرنامه دوستان استفاده کردم ار تصاویر خودم استفاده کردم و همچنین از سفرنامه خودم.
همچنین از فرمی که آقا نمی هم تهیه کردن استفاده شد.
میتونید از هم اکنون از امضاء دانلود کنید موفق باشید.

سلام.من2 بار دانلود کردم اما پیغام میده که نمیتونه فایل رو باز کنه
تشکر کنندگان:
(2015-10-14 ساعت 01:47)nazi00 نوشته:  دوستان سلام، سوالی داشتم . من و همسرم شماره کیسمون حدود 1100 هست ... اما هنوز نامه دوممون که مربوط به زمان مصاحبه هست برامون نیومده ... میشه بگید آیا شخص دیگه ای هم با این شرایط هست یا نه؟ و اینکه دلیل این تاخیر رو میدونید چیه؟ من نگرانم که این نامه چرا هنوز نیومده ... افراد با شماره های بالاتر براشون نامه رسیده ... من باید چی کار کنم؟
با سلام دوست عزیز لطفاً شما هم یه کمی مطالعه کنید
بی نهایت بار تکرارشده شما دارید میرید ونور مطالعه و زبان مهمترین چیزه
به چند دلیل مختلف میتونه اتفاق افتاده باشه
دیر فرمتونو ارسال کرده باشید
آنلاک کرده باشید
تغییر سفارت خونه داشته باشید
نگران نباشید نامه میاد برای همه.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: j.modarres ، masoud398
(2015-10-14 ساعت 03:37)makan9713 نوشته:  
بالاخره به یاری خدا بعد از ۵ روز از سفر انکارا سفرنامه با کلی غلط املایی تمام شد

سلام.من۲ بار دانلود کردم اما پیغام میده که نمیتونه فایل رو باز کنه
با سلام دوست عزیز makan9713
من مجدد فایل رو دانلود کردم تا ببینم که مشکلی داره خدا رو شکر مشکلی نداشت و به راحتی میتونید استفاده کنید
شاید Adobe Acrobat شما مشکل داشته باشه.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: j.modarres ، Hana2015
سلام ببخشيدمن نميدونم چطوري دانلودكنم
تشکر کنندگان:
سلام من الان ازصفحه خارج شدم دوباره وارده سايت ميشم ميزنه شمامهمان هستين چطوري دوباره برگردم به اين صفحه الان باگوشيه خودم نميتونم بيام تواين صفحه ومطلبي بنويسم لطفامديرراهنمايي كنين
تشکر کنندگان:
گذرواژه راكجاوارد كنم؟
تشکر کنندگان:
ﺳﻼﻡ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺳﻔﺮﻧﺎﻣﻪ
شماره کیس: 2016AS000033XX
تاریخ رویت قبولی:15may
کنسولگری:Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:20may
کارنت شدن کیس: 9october
مصاحبه:16 desember
دریافت کلیرنس:ﺧﻮﺩﻡ ﻳﻜﻀﺮﺏ ﻫﻤﺴﺮﻡ ap
دریافت ویزا:17desemberﻭﻳﺰاﻳﻪ ﺧﻮﺩﻡ
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
تشکر کنندگان:
(2015-10-14 ساعت 14:29)مهسا106 نوشته:  گذرواژه راكجاوارد كنم؟
خانوم مهسا وقتی شما چیزی پست میزارین یعنی هستین. ولی برای اینکه بخواهید از مهاجر سرا در گوشی استفاده کنید بهترین گزینه استفاده از برنامه tapatalk هستش که هم برای اندروید هست و هم iOS پس به راحتی نصب کنید و با استفاده از اون برنامه وارد مهاجر سرا بشید.
برای دانلود سفرنامه هم شما میتونید از داخل امضاء من بروی سفرنامه (تالاری تا CEAC) بزنید و شما رو به صفحه دانلود میبره و به راحتی اونجا دانلود کنید موفق باشید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Hana2015 ، j.modarres ، سعید صادقی فر2
(2015-10-14 ساعت 02:29)tamana2016 نوشته:  دوستان عزیز ۲ سوال برام پیش اومده اگر کمکم کنید ممنون دار میشم

سلام.بنظرم با ایمیلی که در فرم 260 اعلام کردین و تاییدیه فرم به اون ایمیل براتون اومده باهاتون مکاتبه میشه.
شما میتونید با رعایت قوانین مربوط به عکس.عکس جدید بگیرین و با خودتون ببرید.
موفق و پیروز باشین.برای ماهم دعا کنید.
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
 Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan                                   E
تشکر کنندگان: ho_tasha ، j.modarres ، tamana2016 ، matin86
سلام به هم انتظاریهای عزیز.نامه دوم این ماه برای کسی از دوستان اومده؟ممنون میشم اطلاع رسانی کنید
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان:
(2015-10-14 ساعت 03:37)makan9713 نوشته:  
ابتدا امیدوارم عذر منو قبول کنید ولی سخت درگیر بودم که تمامش کنم.
سفرنامه حدود 201 صفحه هست که از زمانی که شما قبول میشید شروع میشه تا زمانی که در CEAC فایلتون رو بررسی می کنید.
برای تهیه این سفرنامه از سفرنامه دوستان استفاده کردم ار تصاویر خودم استفاده کردم و همچنین از سفرنامه خودم.

سلام.من۲ بار دانلود کردم اما پیغام میده که نمیتونه فایل رو باز کنه
با سلام و تشکر
من دانلود کردم
مشکلی نداشت
خیلی هم ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-10-14 ساعت 09:57)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 01:47)nazi00 نوشته:  دوستان سلام، سوالی داشتم . من و همسرم شماره کیسمون حدود 1100 هست ... اما هنوز نامه دوممون که مربوط به زمان مصاحبه هست برامون نیومده ... میشه بگید آیا شخص دیگه ای هم با این شرایط هست یا نه؟ و اینکه دلیل این تاخیر رو میدونید چیه؟ من نگرانم که این نامه چرا هنوز نیومده ... افراد با شماره های بالاتر براشون نامه رسیده ... من باید چی کار کنم؟
با سلام دوست عزیز لطفاً شما هم یه کمی مطالعه کنید
بی نهایت بار تکرارشده شما دارید میرید ونور مطالعه و زبان مهمترین چیزه
به چند دلیل مختلف میتونه اتفاق افتاده باشه
دیر فرمتونو ارسال کرده باشید
آنلاک کرده باشید
تغییر سفارت خونه داشته باشید
نگران نباشید نامه میاد برای همه.

ممنون از پاسختون ... من فرم رو 22 jun فرستادم . میدونم یکم دیر فرستادم ... اما به نظرم با توجه به شماره کیسمون دیگه نامه خیلی دیر داره میاد ... با این حال ممنون
تشکر کنندگان:
ﺳﻼﻡ ﻣﺜﻠﻪ اﻳﻨﻜﻪ ﻛﺴﻲ ﻧﺎﻣﻪ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﻛﻪ اﻳﻨﻘﺪﺭﺧﻠﻮﺗﻪ
شماره کیس: 2016AS000033XX
تاریخ رویت قبولی:15may
کنسولگری:Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:20may
کارنت شدن کیس: 9october
مصاحبه:16 desember
دریافت کلیرنس:ﺧﻮﺩﻡ ﻳﻜﻀﺮﺏ ﻫﻤﺴﺮﻡ ap
دریافت ویزا:17desemberﻭﻳﺰاﻳﻪ ﺧﻮﺩﻡ
ورود به آمریکا: