کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
سلام به همه دوستان.هنوز خبری از نامه دوم برای کسی نیست؟
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، می خواستم بدونم از برنده های 2016 کسی برای 2017 هم ثبت نام کرده ؟(ببخشید که سوالم با موضوع همخوانی نداره ولی چون همه اینجا برندگان 2016 هستن ، پرسیدم )
تشکر کنندگان:
ﺳﻼﻡ ﻛﺴﻲ ﻓﻜﺮﻧﻜﻨﻢ ﻧﺎﻣﻪ ﻫﻨﻮﺯﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﺷﺎﻳﺪﻡ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻦ ﺑﺸﻪ
شماره کیس: 2016AS000033XX
تاریخ رویت قبولی:15may
کنسولگری:Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:20may
کارنت شدن کیس: 9october
مصاحبه:16 desember
دریافت کلیرنس:ﺧﻮﺩﻡ ﻳﻜﻀﺮﺏ ﻫﻤﺴﺮﻡ ap
دریافت ویزا:17desemberﻭﻳﺰاﻳﻪ ﺧﻮﺩﻡ
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-10-19 ساعت 13:30)shimad نوشته:  سلام دوستان، می خواستم بدونم از برنده های ۲۰۱۶ کسی برای 2017 هم ثبت نام کرده ؟(ببخشید که سوالم با موضوع همخوانی نداره ولی چون همه اینجا برندگان ۲۰۱۶ هستن ، پرسیدم )

سلام.به هر حال لاتاری همه چیزش به شانس و اقباله.بهتره واسه اطمینان ثبت نام کنیم.شاید خدای نکرده از امسال جا موندیم.حداقل کور سوی امیدی بمونه
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: Interuniversal ، tamana2016
(2015-10-19 ساعت 13:30)shimad نوشته:  سلام دوستان، می خواستم بدونم از برنده های ۲۰۱۶ کسی برای 2017 هم ثبت نام کرده ؟(ببخشید که سوالم با موضوع همخوانی نداره ولی چون همه اینجا برندگان ۲۰۱۶ هستن ، پرسیدم )

با سلام خدمت شما دوست عزیز.بله من و همسرم بعلت کیس نامبر بالا ، مجدداً امسال هم ثبت نام کردیم.
آنچه دلم خواست نه آن می شود **** آنچه خدا خواست همان می شود
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Interuniversal
(2015-10-19 ساعت 01:18)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-18 ساعت 23:28)ژینوس ملک نوشته:  سلام دوستان. من مهندس نرم افزار هستم شغلم هم خصوصی بوده برنده اصلی هستم. همسرم هم مهندس نرم افزار هست شغل آزاد احتمال یکضرب گرفتنمون چقدره؟

سلام به شما

شما احتمال ویزای یکضربتون زیاد هست ولی همسرتون در صورتیکه خدمت سربازی رفته باشند حتما Ap میخورن ولی اگر معافیت خدمت داشته باشن ایشون هم احتمال یکضرب گرفتن دارن.

ایشون معاف شدن ممنون از پاسخ کاملتون
تشکر کنندگان: Siamak
(2015-10-19 ساعت 23:47)ژینوس ملک نوشته:  
(2015-10-18 ساعت 23:28)ژینوس ملک نوشته:  سلام دوستان. من مهندس نرم افزار هستم شغلم هم خصوصی بوده برنده اصلی هستم. همسرم هم مهندس نرم افزار هست شغل آزاد احتمال یکضرب گرفتنمون چقدره؟

سلام به شما

شما احتمال ویزای یکضربتون زیاد هست ولی همسرتون در صورتیکه خدمت سربازی رفته باشند حتما Ap میخورن ولی اگر معافیت خدمت داشته باشن ایشون هم احتمال یکضرب گرفتن دارن.

من فکر کنم رشته مهندسی کامپیوتر جزو رشته های حساس باشه تولیست رشته های حساس یه جستجویی بکنید دوست عزیز
CASE NO:2016AS3XXX ✈  DS260:28 MAY✈ CURRENT :9 OCT✈ SECOND LETTER:21 OCT✈ ANKARA CHANGED TO YEREVAN✈ INTERVIEWBig GrinEC-17th-CLEARED :8 AUG-1SEP-AFTER ( 8 MONTHS+2WEEKS)

تشکر کنندگان:
(2015-10-20 ساعت 01:59)masoud398 نوشته:  
(2015-10-19 ساعت 23:47)ژینوس ملک نوشته:  

سلام به شما

من فکر کنم رشته مهندسی کامپیوتر جزو رشته های حساس باشه تولیست رشته های حساس یه جستجویی بکنید دوست عزیز

اینم متن کامل مرتبط با رشته های حساس مرتبط با مهندسی کامپیوتر:
-

H. ADVANCED COMPUTER/MICROELECTRONIC TECHNOLOGY: Advanced computers and software play a useful (but not necessarily critical) role in the development and deployment of missiles and missile systems, and in the development and production of nuclear weapons. Advanced computer capabilities are also used inover-the-horizontargeting,airborneearlywarning
targeting, Electronic Countermeasures (ECM) processors. These technologies are associated with:
-- Supercomputing, hybrid computing -- Speech processing/recognition systems -- Neural networks -- Data fusion -- Quantum wells, resonant tunneling -- Superconductivity -- Advance optoelectronics -- Acoustic wave devices -- Superconducting electron devices -- Flash discharge type x-ray systems -- Frequency synthesizers -- Microcomputer compensated crystal
oscillators
CASE NO:2016AS3XXX ✈  DS260:28 MAY✈ CURRENT :9 OCT✈ SECOND LETTER:21 OCT✈ ANKARA CHANGED TO YEREVAN✈ INTERVIEWBig GrinEC-17th-CLEARED :8 AUG-1SEP-AFTER ( 8 MONTHS+2WEEKS)

تشکر کنندگان: lighthouse ، j.modarres ، matin86
(2015-10-20 ساعت 02:09)masoud398 نوشته:  
(2015-10-20 ساعت 01:59)masoud398 نوشته:  من فکر کنم رشته مهندسی کامپیوتر جزو رشته های حساس باشه تولیست رشته های حساس یه جستجویی بکنید دوست عزیز

اینم متن کامل مرتبط با رشته های حساس مرتبط با مهندسی کامپیوتر:
-

H. ADVANCED COMPUTER/MICROELECTRONIC TECHNOLOGY: Advanced computers and software play a useful (but not necessarily critical) role in the development and deployment of missiles and missile systems, and in the development and production of nuclear weapons. Advanced computer capabilities are also used inover-the-horizontargeting,airborneearlywarning
targeting, Electronic Countermeasures (ECM) processors. These technologies are associated with:
-- Supercomputing, hybrid computing -- Speech processing/recognition systems -- Neural networks -- Data fusion -- Quantum wells, resonant tunneling -- Superconductivity -- Advance optoelectronics -- Acoustic wave devices -- Superconducting electron devices -- Flash discharge type x-ray systems -- Frequency synthesizers -- Microcomputer compensated crystal
oscillators

سلام.ازدوستان باتجربه خواهش میکنم لیست بقیه مشاغل حساس را هم بگذارند.ممنونم
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان:
ميشه بگيد كه ليست رشته هاي حساس رو از كجا ميشه ديد يعني يا لينك رو بذاريد يا سايت.
ممنونم
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha ، لطف اله
(2015-10-20 ساعت 10:53)humsun نوشته:  ميشه بگيد كه ليست رشته هاي حساس رو از كجا ميشه ديد يعني يا لينك رو بذاريد يا سايت.
ممنونم

والا من هرچی سرچ کردم همچین لیستی رو ندیدم یا من پیدا نکردم لااقل.اکثر دوستان هم بیشتر از روی تجربه و حدس میگن چون سارا گرو حتی گفته بود که کسی که بخاد بیاد اینجا برای رشته هسته ای پذیرش بگیره این امکان پذیره ولی پروسه طولانی تر میشه نه اینکه ریجکت شه.دقیقا مثل داستان سربازیه و اینکه س پ ا ه باشی یا نباشی ,کسی اینم دقیق نمیدونه فقط تجربی میگن بچه ها.
شما سایت Department of Homeland Security Cool رو هم بگردی همچین چیزی پیدا نمیکنیCool
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ho_tasha ، j.modarres ، humsun
لیست رشته های حساس، دوستان من پی دی اف این رشته ها را دارم و می توانید آن را از لینک زیر دانلود کنید که از صفحه 5 این پی دی اف و جایی که نوشته TAB A - CRITICAL FIELDS LIST شروع می شود:

دانلود فایل رشته های تحصیلی حساس

تشکر کنندگان: Amir.AA ، USIMMIGRANT ، hamidzxc ، j.modarres
سلام خدمت دوستان عزيز، بنده ديپلم دارم با بيشتر از ١٠ سال سابقه كار در زمينه موبايل و معافيت سربازي ، همسرم فوق ليسانس نرم افزار ، در ضمن برنده اصلي خودم هستم ، از بزرگان و دوستان كمك ميخوام كه احتمال گرفتن ويزاي يكضرب دارم يا خير. باتشكر از همه دوستان
تشکر کنندگان: matin86
(2015-10-21 ساعت 00:18)Mohammad nia نوشته:  سلام خدمت دوستان عزيز، بنده ديپلم دارم با بيشتر از ١٠ سال سابقه كار در زمينه موبايل و معافيت سربازي ، همسرم فوق ليسانس نرم افزار ، در ضمن برنده اصلي خودم هستم ، از بزرگان و دوستان كمك ميخوام كه احتمال گرفتن ويزاي يكضرب دارم يا خير. باتشكر از همه دوستان
سلام
تبریک میگم دوست عزیز
احتمال زیاد همسرتون ap میخورن چون رشتشون حساسه. احتمال ap خوردن شما هم هست چون شغل شما در زمینه وسایل ارتباطیه که اونا یکم روش حساسن ولی احتمال داره شما یکضرب بگیرین چون سربازی معاف هستید. کیس نامبرتون چند هست؟ فرم را فرستادین؟ کی فرستادین؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-21 ساعت 00:52)davouddavoud نوشته:  
(2015-10-21 ساعت 00:18)Mohammad nia نوشته:  سلام خدمت دوستان عزيز، بنده ديپلم دارم با بيشتر از ١٠ سال سابقه كار در زمينه موبايل و معافيت سربازي ، همسرم فوق ليسانس نرم افزار ، در ضمن برنده اصلي خودم هستم ، از بزرگان و دوستان كمك ميخوام كه احتمال گرفتن ويزاي يكضرب دارم يا خير. باتشكر از همه دوستان
سلام
تبریک میگم دوست عزیز
احتمال زیاد همسرتون ap میخورن چون رشتشون حساسه. احتمال ap خوردن شما هم هست چون شغل شما در زمینه وسایل ارتباطیه که اونا یکم روش حساسن ولی احتمال داره شما یکضرب بگیرین چون سربازی معاف هستید. کیس نامبرتون چند هست؟ فرم را فرستادین؟ کی فرستادین؟

ممنون دوست عزيز كيس نامبربنده حدود ٦٠٠٠ هست فرم رو به موقع و به محض اعلام قبوليها فرستاديم...
تشکر کنندگان: Interuniversal ، A2000

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان