موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تا الان فکر میکردم نوبت سفارتم نهایت خرداد بشه ولی الان که دقت کردم اگه وضعیت کارنیها مثل امسال باشه نوبت سفارت من میشه دقیقا تو مرداد ماه..خیلی ناامید شدم اگه کلیرنس بخورم ممکنه تا آخر سپتمبر هم کلیر نشم ومثل سال 2015 از لاتاری جا بمونم..خدایاا خودت هر جور خیروصلاحته واسمون رقم بزن ...آمین ...
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-17 ساعت 14:17)ho_tasha نوشته: (2015-10-17 ساعت 14:09)لطف اله نوشته: دوستان من تا الان فکر میکردم نوبت سفارتم نهایت خرداد بشه ولی الان که دقت کردم اگه وضعیت کارنیها مثل امسال باشه نوبت سفارت من میشه دقیقا تو مرداد ماه..خیلی ناامید شدم اگه کلیرنس بخورم ممکنه تا آخر سپتمبر هم کلیر نشم ومثل سال ۲۰۱۵ از لاتاری جا بمونم..خدایاا خودت هر جور خیروصلاحته واسمون رقم بزن ...آمین ...
با سلام خانوم لطف اله نگران نباشید ان شاالله که به مصاحبه میرید ولی چون خانوم هستین حبه احتمال زیاد یکضرب هستین حالا مرداد برید هم مشکلی نیست.
موفق باشید
مرسی دوست عزیز خدا از زبونتون بشنوه والا یکی به من میگه یه ضربی یکی میگه کلیرنس میخوری به خاطر کارت ..امید به خدا ..تو را خدا دعاگوم باشید منم شما 2015 ها راخیلی دعا کردم
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
اولین آپدیت 10may
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
2015-10-17 ساعت 16:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-17 ساعت 16:26 توسط امیررضا.س.)
سلام بر همه.آقای hotash عزیز و سایر دوسان باتجربه ی دیگر.به نظر شما باتوجه به شرایط مشابه میخواستم ببینم که امید به دریافت ویزای تکضرب من چقدره؟
وضعیت من:من دانشجوی کارشناسی مهندسی آب (از شاخه های مهندسی کشاورزی) در ترم 4 سال دوم از دانشگاه صنعتی اصفهان هستم.و دارای معافیت تحصیلی هستم و شغلی هم ندارم والبته مجرد هم هستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام هنوز نامه دوم با وجود کیس نامبر **18 نیومده
کیس:**13 تعداد: 1 نفر مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست OR
کلیر: 14 آگوست
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-17 ساعت 15:34)ho_tasha نوشته: (2015-10-17 ساعت 15:21)لطف اله نوشته: (2015-10-17 ساعت 14:17)ho_tasha نوشته: (2015-10-17 ساعت 14:09)لطف اله نوشته: دوستان من تا الان فکر میکردم نوبت سفارتم نهایت خرداد بشه ولی الان که دقت کردم اگه وضعیت کارنیها مثل امسال باشه نوبت سفارت من میشه دقیقا تو مرداد ماه..خیلی ناامید شدم اگه کلیرنس بخورم ممکنه تا آخر سپتمبر هم کلیر نشم ومثل سال ۲۰۱۵ از لاتاری جا بمونم..خدایاا خودت هر جور خیروصلاحته واسمون رقم بزن ...آمین ...
با سلام خانوم لطف اله نگران نباشید ان شاالله که به مصاحبه میرید ولی چون خانوم هستین حبه احتمال زیاد یکضرب هستین حالا مرداد برید هم مشکلی نیست.
موفق باشید
مرسی دوست عزیز خدا از زبونتون بشنوه والا یکی به من میگه یه ضربی یکی میگه کلیرنس میخوری به خاطر کارت ..امید به خدا ..تو را خدا دعاگوم باشید منم شما ۲۰۱۵ ها راخیلی دعا کردم
دوست عزیز ان شاالله که یکضرب باشی خانوم ها بدون کار دولتی و حساس یکضرب هستن.
ولی خانومی بود ۲ روز قبل از ما مصاحبه داشته به همراه همسر و فرزندش. برنده خانوم کار دولتی بود تو بانک کلیرنس به همه خانواده خورد.
من نمیدونم کار شما چیه کاش مینویشتین تا دوستان با تجربه بررسی کنن.
موفق باشید.
همه چیز دست حضرت دوست هست.
سلاممممممممممم...من توآژانس هواپیمایی کار میکنم قسمت تیکت داخلی وقطار ..شوهرم هم شغلشون آزاد سربازی ارتش ...برنده اصلی هم خودم هستم یه دختر 7 ساله هم دارم
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-18 ساعت 09:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-18 ساعت 09:57 توسط لطف اله.)
(2015-10-18 ساعت 09:43)ho_tasha نوشته: (2015-10-18 ساعت 09:17)لطف اله نوشته: (2015-10-17 ساعت 15:34)ho_tasha نوشته: (2015-10-17 ساعت 15:21)لطف اله نوشته: (2015-10-17 ساعت 14:17)ho_tasha نوشته: با سلام خانوم لطف اله نگران نباشید ان شاالله که به مصاحبه میرید ولی چون خانوم هستین حبه احتمال زیاد یکضرب هستین حالا مرداد برید هم مشکلی نیست.
موفق باشید
مرسی دوست عزیز خدا از زبونتون بشنوه والا یکی به من میگه یه ضربی یکی میگه کلیرنس میخوری به خاطر کارت ..امید به خدا ..تو را خدا دعاگوم باشید منم شما ۲۰۱۵ ها راخیلی دعا کردم
دوست عزیز ان شاالله که یکضرب باشی خانوم ها بدون کار دولتی و حساس یکضرب هستن.
ولی خانومی بود ۲ روز قبل از ما مصاحبه داشته به همراه همسر و فرزندش. برنده خانوم کار دولتی بود تو بانک کلیرنس به همه خانواده خورد.
من نمیدونم کار شما چیه کاش مینویشتین تا دوستان با تجربه بررسی کنن.
موفق باشید.
همه چیز دست حضرت دوست هست.
سلاممممممممممم...من توآژانس هواپیمایی کار میکنم قسمت تیکت داخلی وقطار ..شوهرم هم شغلشون آزاد سربازی ارتش ...برنده اصلی هم خودم هستم یه دختر ۷ ساله هم دارم
خانوم لطف اله شما به احتمال 100% یکضرب ولی همسرتون AP میخوره که ان شاالله اون هم مشکلش حل میشه ولی به شما میگم که آمادگی اینو داشته باشین که اگر ایشون کلیر نشد شما بتونید به همراه فرزند برید اونجا تا بعد ایشون به شما ملحق بشه.
وای مرسی که میگید من یه ضربم.....مرسی...............................در ضمن من فیروزه هستم ...بازم مرسی دوست عزیز خیلی خلی امیدوارم کردید اشاله بهترین خوشی ها نصیبتون بشه تو تمام مراحل زندگیتون
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من مهندس نرم افزار هستم شغلم هم خصوصی بوده برنده اصلی هستم. همسرم هم مهندس نرم افزار هست شغل آزاد احتمال یکضرب گرفتنمون چقدره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . میخواستم بدونم کسانی هستند که کیس نامبر 8*** به بالا داشته باشن؟ مرسی