کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-12-06 ساعت 15:58)kone نوشته:  حدس بنده هم با توجه به اینکه ماه قبل درست پیش بینی کردم، 4900هست.اما عاجزانه از خداوند منان خواستارم بیشتر و بیشتر باشه.

بچه ها راستی چرا هیشکی به من رتبه نمیده،من تمام رتبه هامو از ۲۰۱۵ ای ها گرفتم که برای خودم خیلی جالبه!!!

من بعد از مدتها اومدم اينجا و براي همه تون آرزوي كارنت شدن و دريافت نامه دوم و ويزاي يك ضرب كردم و يه رتبه هم تقديم به شما براي فعاليتتونBig Grin
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: K.ONE ، Hana2015 ، golia ، hasanhamedi2000 ، سعید صادقی فر2
فک کنم امسال چون کمتر انتخاب کردن , میخان زودتر کارنت و مصاحبه انجام بشه که کسی بخاطر ای پی جا نمونه , بنابراین فک کنم تا 5100 تا جا داره
تشکر کنندگان: matin86 ، Hana2015 ، sara_ka ، tamana2016 ، USIMMIGRANT ، K.ONE ، A2000 ، nimashariat

دوستان عزیز

برای چندمین بار خواهش میکنم پستهای طولانی رو نقل قول نکنید اینکار باعث شلوغ شدن تاپیک میشه و پیدا کردن پستهای مفید رو برای باقی دوستان سخت میکنه.
ضمنا برای تشکر میتونید از گزینه تبریک و تشکر زیر هر پست استفاده کنید و از ارسال پست اضافه و بی مورد خودداری کنید .

ممنون از توجهتون
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: matin86 ، Hana2015 ، lighthouse ، Rira_1982 ، omid40 ، tamana2016 ، nimashariat ، farrokh33
باسلام
میخواستم بدونم ویزابولتن این ماه کی اعلام می شود؟ باتشکر
تشکر کنندگان:
(2015-12-07 ساعت 18:36)sara_ka نوشته:  باسلام
میخواستم بدونم ویزابولتن این ماه کی اعلام می شود؟ باتشکر

سلام
ماه گذشته در تاریخ نهم نوامبر اعلام شد این ماه هم اگر مثل ماه گذشته باشه باید پس فردا اعلام شه .
ان شاالله
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان: sara_ka ، Hana2015 ، Rira_1982
(2015-12-07 ساعت 16:13)َalikh نوشته:  فک کنم امسال چون کمتر انتخاب کردن , میخان زودتر کارنت و مصاحبه انجام بشه که کسی بخاطر ای پی جا نمونه , بنابراین فک کنم تا 5100 تا جا داره
دقيقا حدس منم همينه و همينطور فكر ميكنم.
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، K.ONE ، َalikh ، golia
(2015-12-07 ساعت 19:44)davouddavoud نوشته:  
(2015-12-07 ساعت 16:13)َalikh نوشته:  فک کنم امسال چون کمتر انتخاب کردن , میخان زودتر کارنت و مصاحبه انجام بشه که کسی بخاطر ای پی جا نمونه , بنابراین فک کنم تا 5100 تا جا داره
دقيقا حدس منم همينه و همينطور فكر ميكنم.
داوود داوود جان،بی زحمت امضاتم کامل کنBig GrinCool
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان:
داوود داوود جان،بی زحمت امضاتم کامل کنBig GrinCool
[/quote]
ببخشید چطور میشه امضا رو کامل کرد؟Big GrinTongue
CN:2016AS00000054##
رویت قبولی: may
ارسال فرم : July
کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
مصاحبه : April 12, 2016
تشکر کنندگان:
(2015-12-07 ساعت 23:28)M.Hamed نوشته:  داوود داوود جان،بی زحمت امضاتم کامل کنBig GrinCool
ببخشید چطور میشه امضا رو کامل کرد؟Big GrinTongue
[/quote]

سلام از توی قسمت کاربری (روی اسم کاربریتون بالا کلیک کنید)قسمت امضا میتونید اینکار رو بکنید.و توی تیک های پایین قسمتی که میگه امضا رو توی همه پستها نشون بده رو انتخاب کنید
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: M.Hamed
سلام من شمارم 6xxx چند ماه دیگه نوبتم میشه
تشکر کنندگان:
باسلام
یا۴۹۰۰ یا ۵۰۵۰
تشکر کنندگان:
(2015-12-07 ساعت 23:49)mortezaarbabi نوشته:  سلام من شمارم 6xxx چند ماه دیگه نوبتم میشه

سلام.کاش حداقل رقم دوم رو هم میگفتید چون میتونه از ۶۰۰۱ تا ۶۹۹۹ باشه که فرق اینا حدود ۱ ماه میشه.امیدوارم بین ۲ تا ۳ ماه دیگه کارنت بشید.
به امید موفقیت برای همه دوستان همراه
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز و منتظر. تا حدود ۵ ساعت دیگه ویزا بولیتن آپدیت میشه. امیدوارم شماره های بیشتری رو اعلام کنن.
تشکر کنندگان: nargesinthebox ، غنچه ، M.Hamed
سلام دوستان و همراهان عزیز و برندگان عزیز 2016
انقد این سایت بولتن ویزارو چک کردم چشمام درومد فکری به سرم زد و اونم راه اندازی گروه تلگرام بچه های 2016بود که اگه مدیران صلاح بدونن اینکارو بکنیم تا از اخرین اخبار مباحث باخبر بشیم
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: sara_ka ، Mey30 ، lighthouse ، Hana2015 ، غنچه
(2015-12-09 ساعت 20:26)sinar نوشته:  سلام دوستان و همراهان عزیز و برندگان عزیز ۲۰۱۶
انقد این سایت بولتن ویزارو چک کردم چشمام درومد فکری به سرم زد و اونم راه اندازی گروه تلگرام بچه های ۲۰۱۶بود که اگه مدیران صلاح بدونن اینکارو بکنیم تا از اخرین اخبار مباحث باخبر بشیم
امشب اعلام میشه طبق روال قبل
تشکر کنندگان: lighthouse ، غنچه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان