کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-12-10 ساعت 00:18)azima48 نوشته:  سلام،،،شب خوش،،تبریک به دوستان کارنت شده،،،دوستان شماره ی کیس ما حدود 4800 هست به نظر شما تاریخ مصاحبه مون میوفته به تعطیلات عید؟

سلام
امید به خدا مصاحبتون در ماه مارچ یعنی حدودا از 10 اسفند تا 10 فروردین خواهد بود. ماه آینده حتما کیس نامبر شما کارنت خواهد شد. آماده باشید.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: azima48 ، matin86 ، ehsan TT
(2015-12-10 ساعت 00:18)azima48 نوشته:  سلام،،،شب خوش،،تبریک به دوستان کارنت شده،،،دوستان شماره ی کیس ما حدود 4800 هست به نظر شما تاریخ مصاحبه مون میوفته به تعطیلات عید؟
گرچه که هیچ چیزی به طور قطع قابل پیش بینی نیست اما به احتمال زیاد شما جز کارنتی های ماه مارچ خواهید بود وان شا ا... همون حدودای عید به مصاحبه خواهید رفت دوست عزیز
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: azima48 ، matin86
(2015-12-10 ساعت 00:21)amirabas93 نوشته:  

سلام
امید به خدا مصاحبتون در ماه مارچ یعنی حدودا از ۱۰ اسفند تا ۱۰ فروردین خواهد بود. ماه آینده حتما کیس نامبر شما کارنت خواهد شد. آماده باشید.

ممنون....به نظر شما مدارک را از الان بدیم ترجمه یا زوده،
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.بنظرمن هم خيلي كم اعلام شده.من شماره ام بين ٥١٠٠-٥٢٠٠هست بنظر شما كي وقت مصاحبمون هست؟كاش تو تعطيلات عيدباشه!

تشکر کنندگان:
(2015-12-10 ساعت 00:19)kone نوشته:  جالب اینجاست که توی ژورنال جدید نوشته که کل ویزاهای لاتاری ۲۰۱۶برای دنیا به 50000 کاهش یافته و 5000 تا رو اختصاص دادن به برنامه ناکارا nacara که نمیدونم چیه...

Section 203© of the INA provides up to 55,000 immigrant visas each fiscal year to permit additional immigration opportunities for persons from countries with low admissions during the previous five years. The NACARA stipulates that beginning with DV-99, and for as long as necessary, up to ۵,000 of the 55,000 annually-allocated diversity visas will be made available for use under the NACARA program. This resulted in reduction of the DV-۲۰۱۶ annual limit to 50,000. DV visas are divided among six geographic regions. No one country can receive more than seven percent of the available diversity visas in any one year.

NACARA 203 - Nicaraguan Adjustment and Central American Relief Act
Overview of NACARA 203·
Section 203 of NACARA ("NACARA 203") applies to certain individuals from Guatemala, El Salvador, and the former Soviet bloc countries who entered the United States and applied for asylum by specified dates or registered for benefits under the settlement agreement in the class action lawsuit American Baptist Churches v. Thornburgh, 760 F. Supp. 796 (N.D. Cal. 1991) (ABC)
After October 2000, NACARA also applied to qualified family members and to certain individuals who have been battered or subjected to extreme cruelty by a permanent resident, U.S. citizen, or by certain NACARA 203 beneficiaries.·
Section 203 of NACARA allows qualified individuals to apply for suspension of deportation or for cancellation of removal (“NACARA 203 relief”) under the standards similar to those in effect before the Illegal Immigration Reform and Immigrant Responsibility Act of 1996.

(2015-12-10 ساعت 00:25)azima48 نوشته:  
(2015-12-10 ساعت 00:21)amirabas93 نوشته:  

سلام
امید به خدا مصاحبتون در ماه مارچ یعنی حدودا از ۱۰ اسفند تا ۱۰ فروردین خواهد بود. ماه آینده حتما کیس نامبر شما کارنت خواهد شد. آماده باشید.

ممنون....به نظر شما مدارک را از الان بدیم ترجمه یا زوده،

مدارک رو وقتی کارنت شدید بدید ترجمه. الان زوده.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: azima48 ، ehsan TT
(2015-12-10 ساعت 00:26)hadis1379 نوشته:  سلام دوستان.بنظرمن هم خيلي كم اعلام شده.من شماره ام بين ٥١٠٠-٥٢٠٠هست بنظر شما كي وقت مصاحبمون هست؟كاش تو تعطيلات عيدباشه!

نسبت به سال گذشته خیلی خوب بوده تا الان. کیس نامبر شما به احتمال قوی در اسفند یا فروردین ماه دعوت به مصاحبه خواهد شد.
موفق باشید
تشکر کنندگان: azima48 ، farrokh33 ، saeidfireboy67 ، ehsan TT
سلام به دوستان عزیز
با تبریک به کسانی که کارنت شدند وبا آرزوی کمی صبر برای دوستان منتظر
به نظر من عدد 4500 عدد مناسب وحتی خوبی است چون نسبت به 2014و2015 که مقایسه کنیم امسال جلوتر هستیم .داشتم جدول سالهای قبل رو مقایسه میکردم به نظر من کارنتی های امسال با سال 2013 نسبتا مشابه است به چند دلیل
1-تعداد کیس های قبول شده 2013 در آسیا 16045وسال 2016 تعداد15002کیس
2-در ماه فوریه برای 2013 شماره 4300 وبرای 2016 شماره 4500 اعلام شده
3-برای ماه مارچ 2013 شماره اعلام شده 5200 بوده واحتمالا با کمی بالانس باید منتظر شماره 5400 برای 2016 باشیم
ودر آخر..
انتظار میرود با این روند خوب همه دوستان به مصاحبه دعوت شوند ودومشکل اساسی سالهای قبل برطرف شود یعنی 2014 که زیاد کارنت کردند وویزاها زود تمام شد ودرنتیجه به تعدادی ویزا نرسید و2015 که کم کارنت کردند وبه تعدادی مصاحبه نرسیدولی امسال با این روند منطقی که در پیش گرفته اند مشکل دو سال قبل برطرف میشود .همگی تندرست وشاد باشید
NACARA 203 - Nicaraguan Adjustment and Central American Relief Act
Overview of NACARA 203·
Section 203 of NACARA ("NACARA 203") applies to certain individuals from Guatemala, El Salvador, and the former Soviet bloc countries who entered the United States and applied for asylum by specified dates or registered for benefits under the settlement agreement in the class action lawsuit American Baptist Churches v. Thornburgh, 760 F. Supp. 796 (N.D. Cal. 1991) (ABC)
After October 2000, NACARA also applied to qualified family members and to certain individuals who have been battered or subjected to extreme cruelty by a permanent resident, U.S. citizen, or by certain NACARA 203 beneficiaries.·
Section 203 of NACARA allows qualified individuals to apply for suspension of deportation or for cancellation of removal (“NACARA 203 relief”) under the standards similar to those in effect before the Illegal Immigration Reform and Immigrant Responsibility Act of 1996.

ممنون.متوجه شدم ناکارا چی هست اما مهمتر از اون کاهش تعداد ویزاهای لاتاری 2016 هست....امیدوارم که امسال کارهای عجیب و غریب نکنن و روند منطقی که تا الان داشتیم ادامه پیدا کنه.
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
تشکر کنندگان: farrokh33 ، matin86
(2015-12-10 ساعت 00:33)farrokh33 نوشته:  سلام به دوستان عزیز
با تبریک به کسانی که کارنت شدند وبا آرزوی کمی صبر برای دوستان منتظر
به نظر من عدد 4500 عدد مناسب وحتی خوبی است چون نسبت به ۲۰۱۴و۲۰۱۵ که مقایسه کنیم امسال جلوتر هستیم .داشتم جدول سالهای قبل رو مقایسه میکردم به نظر من کارنتی های امسال با سال ۲۰۱۳ نسبتا مشابه است به چند دلیل
۱-تعداد کیس های قبول شده ۲۰۱۳ در آسیا 16045وسال ۲۰۱۶ تعداد15002کیس
۲-در ماه فوریه برای ۲۰۱۳ شماره 4300 وبرای ۲۰۱۶ شماره 4500 اعلام شده
۳-برای ماه مارچ ۲۰۱۳ شماره اعلام شده 5200 بوده واحتمالا با کمی بالانس باید منتظر شماره 5400 برای ۲۰۱۶ باشیم
ودر آخر..
انتظار میرود با این روند خوب همه دوستان به مصاحبه دعوت شوند ودومشکل اساسی سالهای قبل برطرف شود یعنی ۲۰۱۴ که زیاد کارنت کردند وویزاها زود تمام شد ودرنتیجه به تعدادی ویزا نرسید و۲۰۱۵ که کم کارنت کردند وبه تعدادی مصاحبه نرسیدولی امسال با این روند منطقی که در پیش گرفته اند مشکل دو سال قبل برطرف میشود .همگی تندرست وشاد باشید
البته فراموش نکنید که 2013 ارسال فرم 260 پستی بوده و به همین دلیل در ماههای آخر کارنت آل زدند اما از 2014 که فرمها اینترنتی شده تعداد غایبین کم شده ومن همچنان بعید میدونم که در ماهای آخر تفاوت بسیار زیادی با 2015 داشته باشیم.گرچه که امیدوارم اینطور نباشه...
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، matin86 ، nimashariat ، farrokh33
(2015-12-10 ساعت 00:37)kone نوشته:  NACARA 203 - Nicaraguan Adjustment and Central American Relief Act
Overview of NACARA 203·

ممنون.متوجه شدم ناکارا چی هست اما مهمتر از اون کاهش تعداد ویزاهای لاتاری ۲۰۱۶ هست....امیدوارم که امسال کارهای عجیب و غریب نکنن و روند منطقی که تا الان داشتیم ادامه پیدا کنه.

آقا جریان این ناکارا چیه میشه یکم توضیح بدین ممنون میشم؟؟
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان
خدارو شكر كيس نامبر ما هم كارنت شد، البته بايد ديد نامه دوم هم جايگزين ميشه يا نه؟
ما فرمهارو به موقع سابميت كرديم ولي بارم همه چيز بستگي به خواست خودش داره❤️
به اميد كارنتي هاي بيشتر براي ماههاي آينده
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان: matin86 ، Siamak ، غنچه ، fireball ، omid40 ، Barana ، aminooo ، golia
مهم نیست کی کارنت میشیم.... مهم اینه که بالاخره هممون به مصاحبه دعوت میشیم و ویزامونو می گیریم RolleyesRolleyes
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان: Rira_1982 ، azima48 ، Siamak ، M.Hamed ، لطف اله ، ttrz ، matin86
من خیلی نگرانم......... کیس نامبر 7***
تشکر کنندگان:
انگار تشت تشت تو دلم رخت میشورن .خدایا بهم آرامش بده
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز این پروسه شدیدا نیاز به آرامش و صبوری داره.با استرس واقعا نمیشه فرقی درش ایجاد کرد.بهترین کار سپردن قلبی همه چیز به خداست که هیچ وقت برای بنده هاش بد نمیخاد.امیدوارم برای همه خیر پیش بیاد.
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، azima48 ، omid40 ، Amir.AA ، golia ، Siamak ، M.Hamed ، matin86 ، gama ، Farbod13 ، sweety.alireza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان