کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-12-09 ساعت 20:29)Barana نوشته:  
(2015-12-09 ساعت 20:26)sinar نوشته:  سلام دوستان و همراهان عزیز و برندگان عزیز ۲۰۱۶
انقد این سایت بولتن ویزارو چک کردم چشمام درومد فکری به سرم زد و اونم راه اندازی گروه تلگرام بچه های ۲۰۱۶بود که اگه مدیران صلاح بدونن اینکارو بکنیم تا از اخرین اخبار مباحث باخبر بشیم
امشب اعلام میشه طبق روال قبل
هنوز که نشده...شبم داره به نیمه میرسهWinkTongue
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: sara_ka ، Hana2015 ، غنچه
سری قبل ساعت 11 اعلام شد
کیس نامبر:2016As 60##      تعداد اعضا: 3نفر.        سفارت :  انکارا  انتقال به ابوظبی.   ارسال فرمها: 17june
مصاحبه :هفته دوم می
خودم ودخترم یک ضرب
همسر:کلیرنس. سربازی و کار دولتی
تشکر کنندگان: lighthouse ، matin86
450000000000000000000كم
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان: غنچه
تا٤٥٠٠اعلام شديك ماه ديگه هم بايدصبركنم?
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: sasachi ، M.Hamed ، matin86 ، غنچه
به نظرم خیلی کم اعلام شد Sad
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: sasachi ، غنچه ، Hana2015
4500 تا اعلام شد. کم اعلام شد یه مقدار
تشکر کنندگان: غنچه ، Hana2015 ، سعید صادقی فر2
[عکس: rryn_visa_bulletin.jpg]
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
دوستان سلام
بولتن ماه فوریه اعلام شد
تا کیس نامبر ۴۵۰۰ کارنت شدن
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: غنچه ، Hana2015 ، M.Hamed ، Rira_1982 ، matin86 ، سعید صادقی فر2 ، ehsan TT
لعنت به این نپال
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
تشکر کنندگان: غنچه ، Hana2015 ، matin86 ، سعید صادقی فر2
باسلام
دوستان به نظر من خیلی کم اعلام شده برای نپال حدود800 تا اعلام شدهSad
تشکر کنندگان: غنچه ، Hana2015 ، matin86
فک کردیم حداقل تا 5000 میره ولی مطمینم ماه دیگه باز زیاد اعلام میکنن یه ماه زیاد یه ماه کم تا حالا که اینجوری بوده
تشکر کنندگان: غنچه ، سعید صادقی فر2
تبریک به دوستان کارنت شده موفق باشید برای ما هم دعا کنید
کیس نامبر:2016As 60##      تعداد اعضا: 3نفر.        سفارت :  انکارا  انتقال به ابوظبی.   ارسال فرمها: 17june
مصاحبه :هفته دوم می
خودم ودخترم یک ضرب
همسر:کلیرنس. سربازی و کار دولتی
تشکر کنندگان: azima48 ، Hana2015 ، Rira_1982 ، sasachi ، matin86 ، سعید صادقی فر2
سلام به همه ی دوستان
من مدتی غیبت داشتم توی مهاجرسرا
ناشکری نکنید، تا همین جاش حدود 2 ماه نسبت به سال قبل جلو افتادیم. امسال روند کارنتی ها خیلی بهتر و منظم تر بوده. امیدوارم به بهترین شکل هم ادامه پیدا کنه.
باز هم خدارو شکر.

من ایمان دارم به پایان این روزهای سرد و مه آلود
ماهِ من، می دانم که بزودی آفتابی خواهی شد
من این را از قاصدک های خوش خبر شنیده ام
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
سلام،،،شب خوش،،تبریک به دوستان کارنت شده،،،دوستان شماره ی کیس ما حدود 4800 هست به نظر شما تاریخ مصاحبه مون میوفته به تعطیلات عید؟
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، سعید صادقی فر2 ، marysa
جالب اینجاست که توی ژورنال جدید نوشته که کل ویزاهای لاتاری 2016برای دنیا به 50000 کاهش یافته و 5000 تا رو اختصاص دادن به برنامه ناکارا nacara که نمیدونم چیه...

Section 203© of the INA provides up to 55,000 immigrant visas each fiscal year to permit additional immigration opportunities for persons from countries with low admissions during the previous five years. The NACARA stipulates that beginning with DV-99, and for as long as necessary, up to 5,000 of the 55,000 annually-allocated diversity visas will be made available for use under the NACARA program. This resulted in reduction of the DV-2016 annual limit to 50,000. DV visas are divided among six geographic regions. No one country can receive more than seven percent of the available diversity visas in any one year.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان