موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-10 ساعت 13:10)makan9713 نوشته: من خیلی نگرانم......... کیس نامبر ۷***
دوست عزیز بهتره دو رقم اول کیستونو بگید.
به شکلی که شما گفتید معلوم نمیشه کیستون چنده.
به هر حال امسال ظاهرا شرایط خوبه.بهتره با آرامش به فکر آموزش زبان باشید.
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱ خودم تنها
نامه ی دوم: 2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت مدیران با تجربه خواستم ببینم این قانون که چند روزی هست میگن تصویب شده که به ایرانی ها ویزا ندهند چی هست شما چیزی ازش میدانید ممنون میشم توضیح بدهید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان تو ايميلي كه براي من اومد يه نمونه فرمي گذاشته نمودونم چيه.كسي اطلاع داره كه اين نمونه فرم كه كه به صورت پي دي اف گذاشتنو بايد دوباره پر كنيم .
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-13 ساعت 01:08)Nazaninna نوشته: سلام.دوستان تو ايميلي كه براي من اومد يه نمونه فرمي گذاشته نمودونم چيه.كسي اطلاع داره كه اين نمونه فرم كه كه به صورت پي دي اف گذاشتنو بايد دوباره پر كنيم .
دوست عزیز
لطفا توضیح بدهید از کجا اومده و درچه مرحله ای هستید و شرایطتون ؟
تا دوستان بتونن راهنمایی کنن .
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممکنه که تو هر ماه دو سری شماره کارنت بشن؟ اصن تا حالا سابقه داشته؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
من خیلی استرس دارم واقعا که مثه پارسال به ما هم حتی وقت مصاحبه نرسه زندگیم مختل شده...6 ماه از وقتی که باید امتحان مهمیو میدادم گذشته مسیر زندگیم عوض شده و تمام فکرم شده اینکه 9ام ماه جدید برسه و ببینم تا چند کارنت میکنن و بزرگترین اشتباهم این بود که به همه همون اول گفتم که لاتاری بردم.
تنها جایی ک میشه درد و دل کرد همینجاس با شماها.
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من پارسال رفتم کربلا الانم که میگن ویزا نمیدن به کسایی که رفتن عراق من کلی استرس گرفتم باید چه کنم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
نگران نباشید سال های گذشته مواردی بود مثل شما ومشکلی پیش نیومد مگر چندین بار رفته باشید
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام sinar عزیز من تنها کار خوبی که کردم به هیچکس حتی به برادر و خواهرم هم نگفتم و فقط مادرم و خواهر دیگرم وهمسرش در جریان هستند.چون اصلا اون بهم اطلاع داد که برنده شدی.ای کاش کمی خودداری میکردی چون درک میکنم
چه حالی داری خود من تو موردهای دیگه ای اشتباه تو رو کردم و یه فامیل با سوال جواب بی جا اعصابم رو به نابودی کشوندن.
کیس نامبرم 70** هستش. از استرس و شنیدن خبرهای نا امید کننده با دلشوره و دست به عصا میام به سایت سرمیزنم.
جناب siamak عزیز سال پیش چه اتفاقی افتاد مگه؟
بچه ها بیاین برای هم دعا کنیم که خدا به همه ما آرامش عطا کنه.
خدایا حالم خیلی بده....