کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-12-10 ساعت 13:10)makan9713 نوشته:  من خیلی نگرانم......... کیس نامبر ۷***

دوست عزیز بهتره دو رقم اول کیستونو بگید.
به شکلی که شما گفتید معلوم نمیشه کیستون چنده.
به هر حال امسال ظاهرا شرایط خوبه.بهتره با آرامش به فکر آموزش زبان باشید.
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان:
سلام خدمت مدیران با تجربه خواستم ببینم این قانون که چند روزی هست میگن تصویب شده که به ایرانی ها ویزا ندهند چی هست شما چیزی ازش میدانید ممنون میشم توضیح بدهید
تشکر کنندگان:
(2015-12-12 ساعت 19:35)omid2014 نوشته:  سلام خدمت مدیران با تجربه خواستم ببینم این قانون که چند روزی هست میگن تصویب شده که به ایرانی ها ویزا ندهند چی هست شما چیزی ازش میدانید ممنون میشم توضیح بدهید

(2015-12-12 ساعت 19:48)omid2014 نوشته:  سلام ببخشید خواستم بدانم ایا کسی از این طرح جدید که ویزا برای ایرانی ها صادر نمیشه خبر دارید شامل حال برنده لاتاری هم میشه یا نه

متن کامل این قانون و تبادل اطلاعات راجع به این قانون رو میتونید توی تاپیک مربوطه که آدرسش رو براتون میزارم دنبال کنید .

HR158 یا اصلاحیه جدید قانون لغو روادید آمریکا با 38 کشور
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: سعید صادقی فر2
سلام.دوستان تو ايميلي كه براي من اومد يه نمونه فرمي گذاشته نمودونم چيه.كسي اطلاع داره كه اين نمونه فرم كه كه به صورت پي دي اف گذاشتنو بايد دوباره پر كنيم .
تشکر کنندگان:
(2015-12-13 ساعت 01:08)Nazaninna نوشته:  سلام.دوستان تو ايميلي كه براي من اومد يه نمونه فرمي گذاشته نمودونم چيه.كسي اطلاع داره كه اين نمونه فرم كه كه به صورت پي دي اف گذاشتنو بايد دوباره پر كنيم .
دوست عزیز
لطفا توضیح بدهید از کجا اومده و درچه مرحله ای هستید و شرایطتون ؟
تا دوستان بتونن راهنمایی کنن .
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: سعید صادقی فر2
سلام
ممکنه که تو هر ماه دو سری شماره کارنت بشن؟ اصن تا حالا سابقه داشته؟
تشکر کنندگان:
(2015-12-14 ساعت 16:28)پرشین20 نوشته:  سلام
ممکنه که تو هر ماه دو سری شماره کارنت بشن؟ اصن تا حالا سابقه داشته؟
نه دوست عزیز نمیشه فقط یکسرس کارنت میشن
تا جایی که من میدونم تا حالا همچین اتفاقی نیفتاده
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: Interuniversal ، پرشین20
من خیلی استرس دارم واقعا که مثه پارسال به ما هم حتی وقت مصاحبه نرسه زندگیم مختل شده...6 ماه از وقتی که باید امتحان مهمیو میدادم گذشته مسیر زندگیم عوض شده و تمام فکرم شده اینکه 9ام ماه جدید برسه و ببینم تا چند کارنت میکنن و بزرگترین اشتباهم این بود که به همه همون اول گفتم که لاتاری بردم.
تنها جایی ک میشه درد و دل کرد همینجاس با شماها.
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: Siamak ، Interuniversal ، پرسپولیس6 ، matin86
(2015-12-14 ساعت 20:04)sinar نوشته:  من خیلی استرس دارم واقعا که مثه پارسال به ما هم حتی وقت مصاحبه نرسه زندگیم مختل شده...۶ ماه از وقتی که باید امتحان مهمیو میدادم گذشته مسیر زندگیم عوض شده و تمام فکرم شده اینکه ۹ام ماه جدید برسه و ببینم تا چند کارنت میکنن و بزرگترین اشتباهم این بود که به همه همون اول گفتم که لاتاری بردم.

دوست عزیزم جای هیچ نگرانی ای نیست
امسال منظم تر از پارسال عمل کردن و امیدوارم که همه دوستان امسال به مصاحبه برن و اتفاق تلخ پارسال تکرار نشه .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Interuniversal ، پرسپولیس6 ، sinar ، matin86
(2015-12-14 ساعت 20:04)sinar نوشته:  من خیلی استرس دارم واقعا که مثه پارسال به ما هم حتی وقت مصاحبه نرسه زندگیم مختل شده...۶ ماه از وقتی که باید امتحان مهمیو میدادم گذشته مسیر زندگیم عوض شده و تمام فکرم شده اینکه ۹ام ماه جدید برسه و ببینم تا چند کارنت میکنن و بزرگترین اشتباهم این بود که به همه همون اول گفتم که لاتاری بردم.

شما نهایتا تا ماه می کانت میشید هیچ نگران نباشید . امسال خیلی خوب دارن کارنت میکنن خدا رو شکر
تشکر کنندگان: لطف اله ، aminooo

سلام دوست عزیز
به نظر من امسال براساس جداول ویزا بولتن و مقایسه دو سال گذشته با امسال روند کار خیلی بهتر شده.و با این کیس نامبر باور داشته باشید که به مصاحبه میروید.
با تشکر
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: لطف اله ، sinar
سلام من پارسال رفتم کربلا الانم که میگن ویزا نمیدن به کسایی که رفتن عراق من کلی استرس گرفتم باید چه کنم
تشکر کنندگان:
نگران نباشید سال های گذشته مواردی بود مثل شما ومشکلی پیش نیومد مگر چندین بار رفته باشید
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان:
سلام sinar عزیز من تنها کار خوبی که کردم به هیچکس حتی به برادر و خواهرم هم نگفتم و فقط مادرم و خواهر دیگرم وهمسرش در جریان هستند.چون اصلا اون بهم اطلاع داد که برنده شدی.ای کاش کمی خودداری میکردی چون درک میکنم
چه حالی داری خود من تو موردهای دیگه ای اشتباه تو رو کردم و یه فامیل با سوال جواب بی جا اعصابم رو به نابودی کشوندن.
کیس نامبرم 70** هستش. از استرس و شنیدن خبرهای نا امید کننده با دلشوره و دست به عصا میام به سایت سرمیزنم.
جناب siamak عزیز سال پیش چه اتفاقی افتاد مگه؟
بچه ها بیاین برای هم دعا کنیم که خدا به همه ما آرامش عطا کنه.
خدایا حالم خیلی بده....
(2015-12-15 ساعت 03:39)makan9713 نوشته:  سلام sinar عزیز من تنها کار خوبی که کردم به هیچکس حتی به برادر و خواهرم هم نگفتم و فقط مادرم و خواهر دیگرم ....
ماكان جان
حرفهات كاملا درسته و بهت تبريك ميگم كه دايره مطلعيون رو محدود نگه داشتيBig Grin ماكه نتونستيم همه در و همسايه خبر دارن،شديم مايه افتخار محلTongueWink
ولي جدا از شوخي،كمي سخته روند عادي رو داشتن چون خواه ناخواه دچار تغيير خواهد شد ولي اين هنرمنديه ما آدمهاست كه چطور با اين تغيير كنار بيايم.
در مورد سوالت از سيامك هم چون الان نيست من ميگم،كه منظورش كارنت نشدن تمام كيس نامبر هاس و بطبع اون همونطور كه ميدوني شماره هاي بالاي ٧٦٥٠ دعوت به مصاحبه نشدند متاسفانه
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، سعید صادقی فر2 ، aminooo ، لطف اله ، sinar ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان