کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
سلام به همه دوستان منتظر
با توجه نامشخص بودن تعداد کارنتیهای اعلامی هرماه بازار حدس زدنها داغ میشه که این هم میتونه سرگرمی خوبی باشه و از استرس ما کم کنه.
انشااله حدس دوست عزیز mersedebb عدد 5500 درست باشد تا دوستان بیشتری خوشحال شوند.موفقیت وشادی دوستان ارزوی من است.
تشکر کنندگان: aligeocivil ، لطف اله ، Hana2015 ، nimashariat
سلام دوستان
هرچقد بررسی میکنم ،حساب کتاب میکنم، میبینم این کارنتی ها از هیچ قاعده ای پیروی نمیکنه که آدم بتونه یه حدس درست بزنه فقط امیدوارم یه حال اساسی بدن ،کلی کارنت کنن با کلی ویزا یکضرب، ای خداااااا
The lord will provide
تشکر کنندگان: Farbod13 ، aligeocivil ، لطف اله ، Hana2015
دوستان به نظرتون فردا شب کارنتیا را اعلام میکنن که میشه 8 ژانویه ...با توجه به بولتن ماه قبل که 9 دسمبر کارنت....یا میزارن دوشنبه 11ژانویه.....خدایا تا 5500 بزننن......یا خدا گوش کن به حرفم......................یعنی میشه!!!!
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: saeidfireboy67 ، Hana2015 ، aligeocivil ، aminooo
سلام دوستان

تاریخ اعلام کارنتی ها به اینصورت بوده تا بحال:

سری اول »» ۱۱ آگوست »» ۲۸۰۰
سری دوم »» ۲۵ سپتامبر »» ۳۱۰۰
سری سوم »» ۹ اکتبر »» ۳۶۰۰
سری چهارم »» ۹ نوامبر »» ۴۱۵۰
سری پنجم »» ۹ دسامبر »» ۴۵۰۰

به توجه به روند کارنتی ها تا بحال احتمالا سری بعد دوشنبه شب اعلام میشه .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: tamana2016 ، saeidfireboy67 ، sara_ka ، matin.sh ، Amir.AA ، Hana2015 ، matin86 ، Mey30 ، aligeocivil ، aminooo
(2016-01-07 ساعت 12:42)Siamak.k نوشته:  سلام دوستان

تاریخ اعلام کارنتی ها به اینصورت بوده تا بحال:

سری اول »» ۱۱ آگوست »» ۲۸۰۰
سری دوم »» ۲۵ سپتامبر »» ۳۱۰۰
سری سوم »» ۹ اکتبر »» ۳۶۰۰
سری چهارم »» ۹ نوامبر »» ۴۱۵۰
سری پنجم »» ۹ دسامبر »» ۴۵۰۰

به توجه به روند کارنتی ها تا بحال احتمالا سری بعد دوشنبه شب اعلام میشه .
با توجه به این روند کارنتی ها ،قطع به یقین بهتون میگم دوستان که بالای 5000 اعلام خواهد شد.ماه قبل کات آف بالای نپالیها باعث کم کارنت شدن آسیا بود واین ماه نوبت آسیاست.
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، aligeocivil ، lotfe.kh
(2016-01-07 ساعت 12:32)لطف اله نوشته:  دوستان به نظرتون فردا شب کارنتیا را اعلام میکنن که میشه 8 ژانویه ...با توجه به بولتن ماه قبل که 9 دسمبر کارنت....یا میزارن دوشنبه 11ژانویه.....خدایا تا 5500 بزننن......یا خدا گوش کن به حرفم......................یعنی میشه!!!!

سلام به شما دوست عزیز
از8تا 11 فقط 2 روزه به خودت استرس راه نده چشم رو هم بگذاری تمام کارنتیها اعلام
میشن و تمام دوستان به ارزوشون میرسن .پس زندگی کن شاد باش وتوکل به خدا کن هر چه او بخواهد همان میشود. من هم امیدوارم تعداد هرچه بیشتری اعلام شود
تا دوستان وهمسفران زیادتری شادمان گردند.
تشکر کنندگان: saeidfireboy67 ، behjan ، USIMMIGRANT ، aligeocivil ، لطف اله
یه سوالی داشتم. من چند سال پیش فامیلم را عوض کردم. یک سری از مدارکم به فامیل قدیمم است و یک سری به فامیل جدیدم. به نظرتون مشکلی در کلیر شدنم پیش نمی یاد؟؟؟؟
شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: aligeocivil ، لطف اله
(2016-01-07 ساعت 12:32)لطف اله نوشته:  دوستان به نظرتون فردا شب کارنتیا را اعلام میکنن که میشه 8 ژانویه ...با توجه به بولتن ماه قبل که 9 دسمبر کارنت....یا میزارن دوشنبه 11ژانویه.....خدایا تا 5500 بزننن......یا خدا گوش کن به حرفم......................یعنی میشه!!!!
ایشالله اعلام میکنن فردا شب البته امیدوارم
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: لطف اله
(2016-01-07 ساعت 00:29)mersedehbb نوشته:  بنظر من که این ماه 5100 تا 5150 اعلام میکنن.
ولی کار اینا هم حساب کتاب نداره انشاا.. که عیدی بهمون بدنو تا 5500 اعلام کنن.چه شودBig GrinBig GrinTongue

خدا شاهده کمتر از 5500 اصلا ازشون قبول نمی کنیمBig GrinBig Grin درخواست ویدیو چک می دیمCoolCool
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: aligeocivil ، Hana2015 ، لطف اله
تا ٤٩٠٠ إعلام شد[emoji17]

شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: lighthouse ، aligeocivil ، Hana2015 ، golia ، nargesinthebox
تا 4900 اعلام شد.بالاخره نوبت ماهم رسید.گرچه واقعا دوست داشتم بیشتراعلام می شد تادوستای بیشتری خوشحال بشن.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: غنچه ، azima48 ، omid40 ، matin86 ، Danoosh ، nargesinthebox
بر و بچ بولتن فوریه اومد.
4900 .......
آخه چرا 400 تا .....
بابا بازم ما واسه دفعه بعد شکیم که ...
شماره کیس: 51XX - تاریخ رویت قبولی: 7May2015 - کنسولگری: ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر
ارسال فرمهای سری اول: 22May2015-  تاریخ کارنت شدن : 8Feb2016 - تاریخ مصاحبه:17APR2016 - آپدیتها: 19 , 21 آپریل و 6 ، 12 ژوین (تبدیل به Or)
تاریخ کلیرنس:.... - اولین سفر به آمریکا: Big GrinCool - وضعیت کیس ( ارشد عمران - شرکت خصوصی- معاف)
تشکر کنندگان:
بولتن اعلام شد 4900
تشکر کنندگان: Hana2015
دوستان کارنتی ماه مارس اعلام شد و تا کیس نامبر 4900 کارنت شدند

[عکس: new-36.jpg]
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: aligeocivil ، azima48 ، غنچه ، matin86 ، Hana2015 ، لطف اله ، golia ، Danoosh ، nargesinthebox
(2016-01-08 ساعت 23:39)Siamak.k نوشته:  دوستان کارنتی ماه مارس اعلام شد و تا کیس نامبر 4900 کارنت شدند

[عکس: new-36.jpg]
SadSadSadSadSad
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا: