کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
خيلي كم اعلام كردن، نميدونم اميدي هست يا نه!!!!!
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: Hana2015 ، لطف اله ، سعید صادقی فر2
سلام و تبریک به دوستانی که کارنت شدن امیدوارم تک تک مراحل رو با موفقیت پشت سر بزارین
ارادتمند
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان: Siamak ، lighthouse ، marysa ، Farbod13 ، Hana2015 ، لطف اله ، aligeocivil
(2016-01-08 ساعت 23:47)davouddavoud نوشته:  خيلي كم اعلام كردن، نميدونم اميدي هست يا نه!!!!!

چرا امید نباشه .
نسبت به پارسال فعلا 600 تا جلوییم
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: omid40 ، sara_ka ، غنچه ، marysa ، Hana2015 ، لطف اله ، aligeocivil ، Danoosh
چرا اینقدرکم اعلام کردن ؟Sad
تشکر کنندگان: Hana2015 ، golia
(2016-01-08 ساعت 23:51)Siamak.k نوشته:  
(2016-01-08 ساعت 23:47)davouddavoud نوشته:  خيلي كم اعلام كردن، نميدونم اميدي هست يا نه!!!!!

چرا امید نباشه .
نسبت به پارسال فعلا 600 تا جلوییم
به نظر ميرسه امسال دارن كم كارنت ميكنن، ترس من از اينه كه دفعه بعد هم همين ٣٠٠ يا ٤٠٠ تا اعلام كنن!!!!!
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: Hana2015 ، لطف اله

امیدت به خدا باشه داداش
مطمئن باش هر چی خیر باشه واست پیش میاره
شماره کیس: 51XX - تاریخ رویت قبولی: 7May2015 - کنسولگری: ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر
ارسال فرمهای سری اول: 22May2015-  تاریخ کارنت شدن : 8Feb2016 - تاریخ مصاحبه:17APR2016 - آپدیتها: 19 , 21 آپریل و 6 ، 12 ژوین (تبدیل به Or)
تاریخ کلیرنس:.... - اولین سفر به آمریکا: Big GrinCool - وضعیت کیس ( ارشد عمران - شرکت خصوصی- معاف)
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، Siamak ، marysa ، Hana2015 ، لطف اله
(2016-01-08 ساعت 23:28)ماندانا.م نوشته:  تا 4900 اعلام شد.بالاخره نوبت ماهم رسید.گرچه واقعا دوست داشتم بیشتراعلام می شد تادوستای بیشتری خوشحال بشن.
ماهم کارنت شدیم
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: lighthouse ، غنچه ، omid40 ، USIMMIGRANT ، Siamak ، marysa ، Farbod13 ، matin86 ، لطف اله ، golia
تبریک به دوستان کارنت
شده امیدوارم در مراحل بعدی هم موفق بشید
به امید خدا دوستان همه به موقع کارنت میشیم تا حالا که خیلی از پارسال جلو هستیم زود نا امید نشید+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++|+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:2016As 60##      تعداد اعضا: 3نفر.        سفارت :  انکارا  انتقال به ابوظبی.   ارسال فرمها: 17june
مصاحبه :هفته دوم می
خودم ودخترم یک ضرب
همسر:کلیرنس. سربازی و کار دولتی
من خیلی نگرانم مثه پارسال دو ماه آخرو ببندن رو یک عدد
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: Hana2015
(2016-01-09 ساعت 00:14)sinar نوشته:  من خیلی نگرانم مثه پارسال دو ماه آخرو ببندن رو یک عدد

من که فکرنمیکنم زودترازکیس هشت هزاراین اتفاق امسال بیفته.خوشبختانه توی دوستای اینجاهم ندیدم هیچکدوم بالاترازهشت هزارباشه.امیدتون به خدا.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: Siamak ، Amir.AA ، matin.sh ، غنچه ، azima48 ، omid40 ، marysa ، matin86 ، Hana2015 ، لطف اله
حالا هی بیاید پیش بینی کنید!!
بالای 5500 ؟؟!!!
هیچی واقعا قابل پیش بینی نیست.
ولی انصافا خیلی کم کارنت کردن. ضد حال بود! درسته که نسبت به پارسال بهتر بود، اما پارسال خیلی آشفته بود.

در هر صورت به دوستان کارنت شده تبریک میگم. امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره.

پروردگارا!

به من آرامش ده تا بپذيرم آنچه را که نمي توانم تغيير دهم .

دليري ده تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم تغيير دهم .

بينش ده تا تفاوت اين دو را بدانم .

مرا فهم ده تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار کنند.

دکتر علی شریعتی
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
(2016-01-08 ساعت 23:28)ماندانا.م نوشته:  تا 4900 اعلام شد.بالاخره نوبت ماهم رسید.گرچه واقعا دوست داشتم بیشتراعلام می شد تادوستای بیشتری خوشحال بشن.

تبریک ،،،دوست عزیز،،ما هم کارنت شدیم،به امید کارنت شدن همه ی قبول شدگان
تشکر کنندگان: lighthouse ، غنچه ، matin.sh ، omid40 ، aligeocivil ، Farbod13 ، matin86 ، لطف اله
دوستان تا ۴۹۰۰ کارنت کردند

تشکر کنندگان: Hana2015 ، لطف اله
(2016-01-09 ساعت 00:51)AMINHOSSEINI53 نوشته:  دوستان تا ۴۹۰۰ کارنت کردند

شما هم کارنت شدید؟
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: Farbod13 ، لطف اله
یه ذره دل به کار می دادن ،بیشتر کارنت میشد Sad Sad Sad
ولی خب بگیم شکر ، بدتر نشه:p
The lord will provide

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان