کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
متاسفانه با روند فعلی برای کیس های حدودی ۶۵۰۰ به بالا در صورت کارنت شدن زمان کافی جهت کلییر به صورت کلی نداریم و از الان باید یک مقداری شرایطمون رو بپذریم که بهم نریزیم
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان: Hana2015 ، لطف اله
(2016-01-09 ساعت 02:32)tamana2016 نوشته:  متاسفانه با روند فعلی برای کیس های حدودی ۶۵۰۰ به بالا در صورت کارنت شدن زمان کافی جهت کلییر به صورت کلی نداریم و از الان باید یک مقداری شرایطمون رو بپذریم که بهم نریزیم

دوست عزیزم راستشو بخواهید توی این مسیر هممون بایدواقع بین باشیم چه کیسهای پایین چه بالا.همیشه حوادث غیرمترقبه ای انتظار مارومیکشند که حتی قبلش تصورشو هم نمیتونیم بکنیم بهمین دلیل برای همگی دوستانم برای شما وهمینطوربرای خانواده خودم ازخدای بزرگ لطف ومرحمت میخوام تابتونیم باروحیه خوب فقط وفقط زبان بخونیم و..بریم جلو.موفق باشین.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: matin86 ، Hana2015 ، لطف اله ، lotfe.kh ، غنچه ، behjan ، gama ، matin.sh ، sweety.alireza
دوستان این تعداد کارنتی علت مشخصی داره و بی حساب و کتاب نیست .
علت اصلی این موضوع backlog یا به انباشته شدن هستش که سیمون خیلی واضح توضیح داده .
بطور خلاصه دلیلش دیر پر کردن فرمهای 260 و کند بودن کی سی سی در تکميل بررسی فرمهای 260 ( بخصوص در ماههای اول ) هست و انباشته شدن کیسهای از این دست و پایین آوردن تعداد کارنتی های ماه بعد .
این موضوع منو یاد این موضوع مینداخت که توی دانشگاه یه عده بودند که با گرفتن نمره های پایین میزدند اوریج نمره کلاس رو چند نمره پایین میاوردند ( جهت مزاح البته ولی شاید تشبیه درستی باشه ) .
حالا باید به این موضوع پی ببریم که زود پرکردن و زود به جریان افتادن فرمهای 260 چه تاثیری توی تعداد کارنتی های هر ناحیه داره .
توی این زمینه نپالیها همیشه شاگرد اول بودند و فرمها رو خیلی زود پرکردند .
اگر وقت داشتم پست سیمون رو درخصوص backlog ترجمه میکنم و اینجا میزارم . اگر کسی از رفقا وقت آزاد داره این کار رو بکنه چون اگر این موضوع رو بدونیم هرماه چشم بسته نمیایم به عدد اعلام کنیم و توقع و استرس کاذب ایجاد کنیم.
واقعیت اینه که امسال دقیقا مطابق الگوی پارسال (به لحاظ الگو و نه عدد )پیش رفته .

پیش بینی شما چیه تا چه عددی امسال کارنت میشن تنها ؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
البته دیر فرستادن فرمها یک موضوعه و تکمیل پروسه فرمها توسط کی سی سی هم یه موضوع دیگه است . یعنی backlog فقط بخاطر دیر فرستادن فرمها نیست . خود کی سی سی هم ظاهرا ظرفیتش حداقل در ماههای ابتدایی که حجم زیادی از فرمها رو دریافت میکنه محدوده .
عزیز نه من نه هیچ کس دیگه اونقدر به همه متغیرهای و عوامل تاثیر گذار این موضوع اشراف کامل نداره . ولی بعنوان نظر شاید بشه رنج 8000 رو منطقی دونست واسه امسال .

تشکر کنندگان: Hana2015 ، lotfe.kh ، غنچه
دوستان چقدر کم اعلام کردن ....دیگه کلا دارم ناامید میشم ...ولی باز شکر 4900
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2016-01-09 ساعت 02:45)trad3r نوشته:  دوستان این تعداد کارنتی علت مشخصی داره و بی حساب و کتاب نیست .
علت اصلی این موضوع backlog یا به انباشته شدن هستش که سیمون خیلی واضح توضیح داده .
بطور خلاصه دلیلش دیر پر کردن فرمهای 260 و کند بودن کی سی سی در تکميل بررسی فرمهای 260 ( بخصوص در ماههای اول ) هست و انباشته شدن کیسهای از این دست و پایین آوردن تعداد کارنتی های ماه بعد .
این موضوع منو یاد این موضوع مینداخت که توی دانشگاه یه عده بودند که با گرفتن نمره های پایین میزدند اوریج نمره کلاس رو چند نمره پایین میاوردند ( جهت مزاح البته ولی شاید تشبیه درستی باشه ) .
حالا باید به این موضوع پی ببریم که زود پرکردن و زود به جریان افتادن فرمهای 260 چه تاثیری توی تعداد کارنتی های هر ناحیه داره .
توی این زمینه نپالیها همیشه شاگرد اول بودند و فرمها رو خیلی زود پرکردند .
اگر وقت داشتم پست سیمون رو درخصوص backlog ترجمه میکنم و اینجا میزارم . اگر کسی از رفقا وقت آزاد داره این کار رو بکنه چون اگر این موضوع رو بدونیم هرماه چشم بسته نمیایم به عدد اعلام کنیم و توقع و استرس کاذب ایجاد کنیم.
واقعیت اینه که امسال دقیقا مطابق الگوی پارسال (به لحاظ الگو و نه عدد )پیش رفته .

من هم با این نظر موافقم توسایت سیمون من اونهایی که کارنت شده بودند ولی نامه دوم براشون نیومده بود رو تقریبی شمردم نزدیک 1000کیس شده بود که شاید بخاطر دیر فرستادن فرم 260 باشه بهرحال باتوجه به تراکم نسبی بالا تا کیس 7000 و همچنین حفره های زیادی که بعد از 7000هست بایستی امیدوار باشیم روند کارنتی ها بهتر بشه...Wink
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
واقعیت اینکه راه دیگه ایی نداریم و همچنین احاطه ایی به این موضوع نداریم (راستش تو دلم به این فکر میکنم اگر قرار کارنت بشم و کلییر نشم از اوس کریم میخوام این کارو با من نکنه هم هزینه ایی که بی جهت خرج میشه توی این اوضاع اقتصادی و هم حسرت 2 چندانش )به نظر من هم شاید کارنت تا 8000 هم بشه اما متاسفانه احتمال اینکه مثل سال گذشته بابت کلییر کیس های بالا باز بمونیم هست باید امید وار باشیم هرچند که بی اساس و بی دلیل باشد
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
من که دیگه با کیس **67 کلا بیخیالش شدم.هر ماه داره از ماه قبل کمتر کارنت میکنه حتی اگر کارنتم بشیم معلوم نیست کلیر بشیم یا نه
تنها امیدم اینه که تا قبل از خرداد کارنت شیم.چون اگر تو خرداد کارنت شیم نمیدونم با امتحانا چکار کنم.
تشکر کنندگان: Hana2015
(2016-01-09 ساعت 10:45)R@#@ نوشته:  من که دیگه با کیس **67 کلا بیخیالش شدم.هر ماه داره از ماه قبل کمتر کارنت میکنه حتی اگر کارنتم بشیم معلوم نیست کلیر بشیم یا نه
تنها امیدم اینه که تا قبل از خرداد کارنت شیم.چون اگر تو خرداد کارنت شیم نمیدونم با امتحانای دخترم چکار کنم.

من وشما تقریبا شرایط کیسمون مثله همه 400 تا این طرف منم کلا ناامید شدم ...کلا میگم نکنه تا 6000 بیشر کارنت نکنن...هیچیشون رو قاعده نیس...ولی بازم شکر...هر چی خدا برامون رقم زده همون میشه ...مطمین باشد...ولی صددرصد تیر میریم مصاحبه ............انشاله
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: R@#@ ، Hana2015
(2016-01-09 ساعت 11:11)لطف اله نوشته:  
(2016-01-09 ساعت 10:45)R@#@ نوشته:  من که دیگه با کیس **67 کلا بیخیالش شدم.هر ماه داره از ماه قبل کمتر کارنت میکنه حتی اگر کارنتم بشیم معلوم نیست کلیر بشیم یا نه
تنها امیدم اینه که تا قبل از خرداد کارنت شیم.چون اگر تو خرداد کارنت شیم نمیدونم با امتحانای دخترم چکار کنم.

من وشما تقریبا شرایط کیسمون مثله همه 400 تا این طرف منم کلا ناامید شدم ...کلا میگم نکنه تا 6000 بیشر کارنت نکنن...هیچیشون رو قاعده نیس...ولی بازم شکر...هر چی خدا برامون رقم زده همون میشه ...مطمین باشد...ولی صددرصد تیر میریم مصاحبه ............انشاله
سلام دوستان عزيزم
تورو خدا اينقدر پيش بيني نكنيد، همين پيش بيني هاست كه در ما توقع كاذب ايجاد ميكنه و اگر عملي نشه ضربه سختي ميخوريم. خدا را چه ديديد شايد تا ٦٠٠٠ بيشتر كارنت نكردن شايدم تا ٨٠٠٠ كارنت كردن هيچي را نميشه پيش بيني كرد. فقط بايد منتظر باشيم وببينيم چون هيچ چيز اين پروسه دست ما نيست و اونا بسته به نياز هر چه تعداد كه بخوان كارنت ميكنن. پس خواهشنا از پيش بيني بپرهيزيد و فقط ناظر باشين و تا حد امكان به كسي هم نگين كه برنده شدين حتي به نزديكترين افراد. خدارو شكر كه برنده ايم و شانس ويزا گرفتن داريم. اميدوارم بهترين ها واسمون اتفاق بيوفته و نا اميد ازاينجا بيرون نريم. موفق باشيد.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: lotfe.kh ، لطف اله ، R@#@ ، lighthouse ، sweety.alireza ، aligeocivil
(2016-01-09 ساعت 02:32)tamana2016 نوشته:  متاسفانه با روند فعلی برای کیس های حدودی ۶۵۰۰ به بالا در صورت کارنت شدن زمان کافی جهت کلییر به صورت کلی نداریم و از الان باید یک مقداری شرایطمون رو بپذریم که بهم نریزیم
دوست عزيز شما از كجا اينقدر مطمعن هستيد؟؟؟؟؟ ما بايد صبر كنيم و ببينيم چه اتفاقي ميوفته شايد كارنتي هاي بعدي همه چيز را تغيير دهد. اين كم كارنت شدن به خاطر تاثير backlog است كه در ماههاي بعدي به احتمال زياد از بين ميرود و كارنتي ها سرعت ميگيرد. ميدانيد با اين سخن شما ممكنه چند نفر اميدشونو از دست بدهند!!!؟؟؟ اين گفته شما فقط در غالب يه حدس است و اصلا نبايد با اطمينان آن را بيان كرد. اميدوارم كه اين چنين نباشد و بهترين حالت اتفاق بيوفته! ممنون
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: لطف اله ، lotfe.kh ، sweety.alireza
Big Grin
(2016-01-09 ساعت 11:50)davouddavoud نوشته:  
(2016-01-09 ساعت 11:11)لطف اله نوشته:  

سلام دوستان عزيزم
تورو خدا اينقدر پيش بيني نكنيد، همين پيش بيني هاست كه در ما توقع كاذب ايجاد ميكنه و اگر عملي نشه ضربه سختي ميخوريم. خدا را چه ديديد شايد تا ٦٠٠٠ بيشتر كارنت نكردن شايدم تا ٨٠٠٠ كارنت كردن هيچي را نميشه پيش بيني كرد. فقط بايد منتظر باشيم وببينيم چون هيچ چيز اين پروسه دست ما نيست و اونا بسته به نياز هر چه تعداد كه بخوان كارنت ميكنن. پس خواهشنا از پيش بيني بپرهيزيد و فقط ناظر باشين و تا حد امكان به كسي هم نگين كه برنده شدين حتي به نزديكترين افراد. خدارو شكر كه برنده ايم و شانس ويزا گرفتن داريم. اميدوارم بهترين ها واسمون اتفاق بيوفته و نا اميد ازاينجا بيرون نريم. موفق باشيد.
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinچشم چشم من مخلص شما هم هستم...همه ویزا میگیریم وکارنت میشیم به امید خدا .........انرژی مثبت بدید+++++++++
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: lighthouse ، matin.sh ، aminooo
(2016-01-09 ساعت 12:43)davouddavoud نوشته:  
دوست عزيز شما از كجا اينقدر مطمعن هستيد؟؟؟؟؟ ما بايد صبر كنيم و ببينيم چه اتفاقي ميوفته شايد كارنتي هاي بعدي همه چيز را تغيير دهد. اين كم كارنت شدن به خاطر تاثير backlog است كه در ماههاي بعدي به احتمال زياد از بين ميرود و كارنتي ها سرعت ميگيرد. ميدانيد با اين سخن شما ممكنه چند نفر اميدشونو از دست بدهند!!!؟؟؟ اين گفته شما فقط در غالب يه حدس است و اصلا نبايد با اطمينان آن را بيان كرد. اميدوارم كه اين چنين نباشد و بهترين حالت اتفاق بيوفته! ممنون

اگر با روند فعلی میانگین 400 نفر کارنت شه تا حدودی منطقی به نظر میرسه اما قطعا چیزی 100% مشخص نیست به نظرم
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2016-01-09 ساعت 03:09)sinar نوشته:  پیش بینی شما چیه تا چه عددی امسال کارنت میشن تنها ؟
دوست عزیز قابل پیشبینی نیست هر چی حساب کنید امکان داره برعکسش اتفاق بیوفته
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان