کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-08-31 ساعت 22:56)Aabearff نوشته:  دوستان از كارنتي هاي سري اول يعني تا كيس نامبر ٢٨٠٠ كسي هست كه نامه دوم را دريافت نكرده باشد؟!

با بررسی اعلام دوستان در این تاپیک بنظر میرسه نیمی از دوستان مهاجرسرا که کمتر از 2800 بوده اند نامه دوم را دریافت نکرده اند .
تشکر کنندگان:
شما كيس نامبر تون حدود چند است و ايا فرم را انلاك كرديد؟!

تشکر کنندگان:
(2015-08-31 ساعت 23:19)Aabearff نوشته:  شما كيس نامبر تون حدود چند است و ايا فرم را انلاك كرديد؟!

كيس نامبر ١٩** ارسال فرم ٢ جون - انلاك نكردم
تشکر کنندگان:
من ١٧ مي ارسال كردم اما فرم را يكبار در هفته اول جون انلاك كردم

تشکر کنندگان:
(2015-08-31 ساعت 19:33)humsun نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 13:51)ho_tasha نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 12:53)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.یه سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این ساعت هایی را که در نامه ی دوم اعلام میکنند به وقت محلی است؟

سلام دوست عزیز بله زمان ها به وقت محلی محاسبه می شه.
به طور مثال شما اگر پروازتون زده ساعت ۹ می شینه یعنی به وقت اونجا ۸:30 می رسید
تمامی زمان ها برای هر سفارت به وقت محلی اون سفارت تعیید شده است.
جسارتا پاسخ شما يه مقدار شبهه ايجاد ميكنه براي برخي دوستان، به همين دليل تكميل ميكنم.در مورد زمان پرواز زمان رفت/take off به وقت ايران و رسيدن landing به وقت شهر مقصد درج ميشه روي بليط. در مورد سوال آقاي اميررضا زمان مصاحبه هم به وقت محلي شهري كه سفارت تو اون هست.
با سلام.
با تشکر و سپاس فراوان از خانوم humsun که کامل و جامع توضیح دادن.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: ed2008 ، humsun ، j.modarres ، mehdihk ، A2000 ، matin86
(2015-08-31 ساعت 22:56)Aabearff نوشته:  دوستان از كارنتي هاي سري اول يعني تا كيس نامبر ٢٨٠٠ كسي هست كه نامه دوم را دريافت نكرده باشد؟!

من دریافت نکردم و این بخاطر دیر فرستادن فرمها هست احتمالا
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان:
سلام
من هم نامه دوم رو دریافت نکردم . البته فرم 260 رو با تاخیر در 19 جون ارسال کردم.
کیس نامبر **17 . اگر شما هم دیر ارسال کردید نگران نباشید .من اینو میزارم بحساب خوش شانسی . بقول یکی از کاربرهای محترم مهاجرسرا انتظار قبل از مصاحبه راحت از انتظار بعد از مصاحبه است.
موفق باشید
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: j.modarres ، ho_tasha ، pedam700 ، matin86 ، َalikh
(2015-08-30 ساعت 20:09)mehdihk نوشته:  
(2015-08-30 ساعت 18:28)masoud1362 نوشته:  سلام یک سوال داشتم، ما یک سری ترجمه اصل رو همراه با کپی مدارک میذاریم تو پاکت و میفرستیم سفارت. حالا اصل مدارک رو باید بازم ترجمه دومی داشته باشیم وقتی میریم مصاحبه حضوری؟ یعنی دو بار کار ترجمه باید انجام بشه؟
ممنون

با سلام
اگر آنكارا محل مصاحبه تونه درسته بايد دو سري ترجمه داشته باشيد . يك سري رو پست كنيد و يك سري رو با خودتون براي مصاحبه ببريد اگر موقع ترجمه به دارالترجمه بگي دو سري ميخواي سري دوم رو با 30% نرخ حساب ميكنه و اگه بعدا طي شش ماه بري 50% و بعد از شش ماه فايلتون رو حذف ميكنن و بايد دوباره قيمت كامل ترجمه رو پرداخت كنيد.
موفق باشيد.Rolleyes
ممنون دوست عزیز. راستی با چه پستی مدارک رو ارسال میکنید؟ مطمئن باشه و سریع؟
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: mahsa_f
(2015-09-01 ساعت 11:22)2ladan نوشته:  سلام
من هم نامه دوم رو دریافت نکردم . البته فرم 260 رو با تاخیر در 19 جون ارسال کردم.
کیس نامبر **17 . اگر شما هم دیر ارسال کردید نگران نباشید .من اینو میزارم بحساب خوش شانسی . بقول یکی از کاربرهای محترم مهاجرسرا انتظار قبل از مصاحبه راحت از انتظار بعد از مصاحبه است.
موفق باشید

این اتفاقات یه حسنی که داشت این بود که بفهمیم به جز کشور خودمون حتی امریکا هم گاهی بی برنامه اند Smile، منم با کیس نامبر 400 نامه دومم نیومد اما به قول شما حتما صلاحی تو این اتفاق بود Tongue
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 13:39)Mehdi0065 نوشته:  
موفق باشید

این اتفاقات یه حسنی که داشت این بود که بفهمیم به جز کشور خودمون حتی آمریکا هم گاهی بی برنامه اند Smile، منم با کیس نامبر 400 نامه دومم نیومد اما به قول شما حتما صلاحی تو این اتفاق بود Tongue

سلام به همه طبق بررسی که از بچهایی که نامه اومده داشتم تمام کسایی که فرم رو بعد از می یعنی در جون فرستادند نامه دومشون نیامده یعنی اونها فقط فرمهای تا اخر می رو تونستند بررسی و جمع بندی کنند !
کیس نامبر :  2016AS10XX
رویت نامه اول  :   9 می
ارسال فرم 260 : 24 می
سفارت : آنکارا درخواست تغییر به ابوظبی
نعداد: 3 نفر
کارنت : 12 آگوست
نامه دوم :25 آگوست
تاریخ مصاحبه :نیمه دوم اکتبر
وضعیت ویزا : یک ضرب
زمان ورود :11 مارچ
دریافت سشوال نامبر : 18 مارچ
دریافت گرین کارت: 13 آپریل
جمع هزینه ها:---
تشکر کنندگان: A2000 ، Mehdi0065
(2015-09-01 ساعت 13:50)srmir نوشته:  
موفق باشید

این اتفاقات یه حسنی که داشت این بود که بفهمیم به جز کشور خودمون حتی آمریکا هم گاهی بی برنامه اند Smile، منم با کیس نامبر 400 نامه دومم نیومد اما به قول شما حتما صلاحی تو این اتفاق بود Tongue

سلام به همه طبق بررسی که از بچهایی که نامه اومده داشتم تمام کسایی که فرم رو بعد از می یعنی در جون فرستادند نامه دومشون نیامده یعنی اونها فقط فرمهای تا اخر می رو تونستند بررسی و جمع بندی کنند !

سلام دوست عزيز من ٢٨ مي فرستادم اما دريافت نكردم اكثرا اونايي كه قبل ٢٥ مي دادن را گفتن
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 14:24)kian_parsi نوشته:  
موفق باشید

سلام دوست عزيز من ٢٨ مي فرستادم اما دريافت نكردم اكثرا اونايي كه قبل ٢٥ مي دادن را گفتن
دوست عزیز آیا شما محل مصاحبه خود را از آنکارا تغییر داده اید؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.یه سوال داشتم.
میخواستم ببینم که برای سفارت ترکیه پاسپورت چقدر وقته باید معتبر باشه؟تو خود وبسایت زده 8 ماه ولی تو سایت وزارت امورخارجه زده 6 ماه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 17:45)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.یه سوال داشتم.
میخواستم ببینم که برای سفارت ترکیه پاسپورت چقدر وقته باید معتبر باشه؟تو خود وبسایت زده ۸ ماه ولی تو سایت وزارت امورخارجه زده ۶ ماه؟

دوست عزیز قانون سفر به خارج از کشور داشتن گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتباره.
شما می خواهی بری مصاحبه و ایشالا ویزا رو بگیری و ویزا بخوره توی پاست و تا حداکثر 6 ماه بعد بری آمریکا
خوب برای 2 ماه اینور اونور شک نکن.
برو راحت پاست رو عوض کن 4 یا 5 روزه میرسه دستت.
اگه شمارش رو هم توی DS260 وارد کردی اصن مهم نیست.
روز مصاحبه قبل از قسم خوردن به آفیسر میگی برات درست میکنه
موفق باشی.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: Siamak ، humsun ، ed2008 ، zari-mlk ، shahabjafari
(2015-09-01 ساعت 15:32)A2000 نوشته:  
(2015-09-01 ساعت 14:24)kian_parsi نوشته:  
موفق باشید

دوست عزیز آیا شما محل مصاحبه خود را از آنکارا تغییر داده اید؟
نه من همون آنكارا هست
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان: A2000 ، shahabjafari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان