کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-09-05 ساعت 12:54)Joje mohajer نوشته:  با سلام
به نظر شما دوستان کیس نامبر من با حدود ۱۷۰۰ که ۲۸ می فرم ها را ارسال کردم مصاحبه اوایل نوامبر میباشد؟
با تشکر
اول از همه كه دقيق نميشه پيش بيني كرد ولي طبق پروسه سال پيش حدودا همون تو ماه نوامبر هست و چون كيس نامبرهاي پايين تر اولويت دارن و خيلي ها هنوز دعوت به مصاحبه نشدن اونها اوايل هستند به نوبت شماره هاي بعدي ولي شما تو نوامبر حساب كن!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: shahabjafari
(2015-09-05 ساعت 08:58)Mehdi0065 نوشته:  با سلام
دوستان یه سوال داشتم، من کارشناسی ناپیوسته درس خوندم، الان مدرک اصلی کاردانیم رو به این زودی نمیتونم بگیرم اما مدرک موقتش رو دارم، اما مدرک اصلی کارشناسیمو گرفتم . اشتغال به تحصیل تو مقطع ارشد هم دارم آیا با نداشتن مدرک اصلی کاردانی به مشکل میخورم؟

دوست عزيزم
لطفا سوالتون رو در تاپيك مربوطه پيگيري كنيد خيلي بهتر ج ميگيرد: http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%AA...9%88--7025
ولي حرفهاي دوستمون درست هست و اونجوري شما ميتونيد پيگيري كنيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 11:01)j.modarres نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 22:56)Aabearff نوشته:  دوستان از كارنتي هاي سري اول يعني تا كيس نامبر ٢٨٠٠ كسي هست كه نامه دوم را دريافت نكرده باشد؟!

من دریافت نکردم و این بخاطر دیر فرستادن فرمها هست احتمالا
سلام
برای بنده هم هنوز نیومده..
کیس نامبر حدود 2400
ارسال فرم 26 می
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: Interuniversal
سلام دوستان.آیا کسی در بین برندگان لاتاری سال های قبل بوده که اطلاعات فرمش را با پاسپورتش پرکنه ولی بعد پاسپورتشا عوض کنه و با پاسپورت جدیدش برای مصاحبه اقدام کرده باشه و مشکلی براش پیش نیومده باشه؟مثلا پاسپورتشا عوض کنه و با پاسپورت قدیمیش برای مصاحبه ببره.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-09-06 ساعت 13:37)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.آیا کسی در بین برندگان لاتاری سال های قبل بوده که اطلاعات فرمش را با پاسپورتش پرکنه ولی بعد پاسپورتشا عوض کنه و با پاسپورت جدیدش برای مصاحبه اقدام کرده باشه و مشکلی براش پیش نیومده باشه؟مثلا پاسپورتشا عوض کنه و با پاسپورت قدیمیش برای مصاحبه ببره.

درود
دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد. حتما بخاطر داشته باشید که روز مصاحبه پاسپورت قبلیتون که فاقد اعتبار شده رو هم به همراه پاس جدیدتون با خودتون ببرید. از هر دو پاسپورت هم به تعداد کافی کپی تهیه کنید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: ostokhan ، ehsan TT
(2015-09-05 ساعت 23:37)yassin30 نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 22:56)Aabearff نوشته:  دوستان از كارنتي هاي سري اول يعني تا كيس نامبر ٢٨٠٠ كسي هست كه نامه دوم را دريافت نكرده باشد؟!

سلام
کیس نامبر حدود 2400
ارسال فرم 26 می
آیا شما در زمان تکمیل فرم DS-260 تغییری در محل مصاحبه خود داشته اید؟
تشکر کنندگان:
مدیران:
چندی از دوستان خواستار شدن بپرسم تاپیک یرای ثبت نام 2017 کی باز میشه؟؟ (شمارش معکوس مثل پارسال)
نمیدونستم دیگه کجا این مطلب رو بزارم
تشکر کنندگان: humsun
(2015-09-06 ساعت 16:37)ostokhan نوشته:  مدیران:
چندی از دوستان خواستار شدن بپرسم تاپیک یرای ثبت نام 2017 کی باز میشه؟؟ (شمارش معکوس مثل پارسال)
پارسال ١٧ سپتامبر تاپيكهاش باز شده.
دعايي كه براتون دارم اميدوارم لحظات شيرين برنده شدنش رو واقعا تجربه كنيد. همه اونهايي كه دوست دارن برنده بشن و به آرزوهاشون برسنTongue
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Siamak ، ostokhan ، lighthouse ، marysa ، sepideh1234
دوست عزیز ما شماره کیسمون 18xxهست و فرمهارو 26 می فرستادیم .مکان مصاحبه را از انکارا به ابوظبی تغییردادن ولی هنوز ایمیل نفرستادن .در حالیکه نامه دعوت خیلی وقته برامون اومده.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: shahabjafari
(2015-09-06 ساعت 17:08)humsun نوشته:  
دعايي كه براتون دارم اميدوارم لحظات شيرين برنده شدنش رو واقعا تجربه كنيد. همه اونهايي كه دوست دارن برنده بشن و به آرزوهاشون برسنTongue

منم امیدوارم. دیگه امیدی به لاتری ندارم. هرچند اسم نوشتن هر سال هم خرجی نداره. سنگی هست تو تاریکی Shy
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، shahabjafari
(2015-09-06 ساعت 17:40)ostokhan نوشته:  
(2015-09-06 ساعت 17:08)humsun نوشته:  

منم امیدوارم. دیگه امیدی به لاتری ندارم. هرچند اسم نوشتن هر سال هم خرجی نداره. سنگی هست تو تاریکی Shy

(2015-09-06 ساعت 18:28)humsun نوشته:  
(2015-09-06 ساعت 17:39)a4542 نوشته:  دوست عزیز ما شماره کیسمون 18xxهست و فرمهارو 26 می فرستادیم .مکان مصاحبه را از انکارا به ابوظبی تغییردادن ولی هنوز ایمیل نفرستادن .در حالیکه نامه دعوت خیلی وقته برامون اومده.
يعني چي كه مكان مصاحبه رو از آنكارا به ابوظبي تغيير دادن ولي نامه دوم نيومده؟!!!!
پس از كجا متوجه شدين مكان تغيير كرده؟
آقايون/ خانوم ها
لطفا امضاتون رو درست كنيد به خدا دو دقيقه زمان ميخوادSad

من چون خيلي دوست داشتم و دارم كه برم نميتونم به شما خرده بگيرم و اصلا نميدونم شرايط شما به لحاظ سن و موقعيت زندگي چي هست ولي وقتي عميقا و منطقا به زندگي بعد از مهاجرت فكر ميكنم حالم بدجور بد ميشه
البته بسياري روزها مخصوصا بعد از اينكه از اداره ميام خونه لحظه شماري ميكنم برا رفتنBig Grin
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ostokhan ، matin86
با سلام خدمت دوستان گرامی
آیا کسی اطلاع داره که در هر ماه حدودا چند کیس نامبر جدید کارنت میشه ؟
با سپاس
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: Interuniversal
(2015-09-07 ساعت 01:39)behzad mg نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی
آیا کسی اطلاع داره که در هر ماه حدودا چند کیس نامبر جدید کارنت میشه ؟
با سپاس

سلام بهزاد جان
والا چيزي كه تجربه ثابت كرده اينه كه اصلا نميشه پيش بيني كرد شايد بيشتر از پارسال يا كمتر ،هيچكي دقيق نميدونه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: marysa

سلام
کیس نامبر حدود 2400
ارسال فرم 26 می

منم با کیس نامبر حدود 600 هنوز دریافت نکردم
تشکر کنندگان:
(2015-09-07 ساعت 17:00)minooshahmohammadi نوشته:  

سلام
کیس نامبر حدود 2400
ارسال فرم 26 می

منم با کیس نامبر حدود 600 هنوز دریافت نکردم
شما خسته نباشی که اولین ارسال انجام دادیالبته واقعاً سپاسگزارم معلومه که مطالعه میکردین دوست عزیز نگران نباشید دوستان عزیز توضیح دادن به چندین عامل بستگی داره
1-آیا تغییر مکان مصاحبه داشته باشین؟
2-چه زمانی فرم رو فرستادین قبل از 277 می بوده؟
3-آیا آنلاک کردین یا خیر؟
اگر هیچ کدام از این ها نبوده تا الان که دوستان نظری ندادن ولی میشه فهمید که هیچ قانونی پشتش نیست و نمیشه بهش استناد کرد پس نگران نباشید
دوستانی بودن با کیس نامبر پایینتر که هنوز اعلام نشدن.
ان شاالله اعلام میشه و شما تشریف میبرید و یکضرب ویزاتون رو دریافت میکنید.
موفق باشید
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: shahabjafari ، matin86 ، Interuniversal

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان