موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-02 ساعت 01:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-02 ساعت 01:20 توسط A2000.)
دوستان گرامی
اینطور که اینجانب متوجه شدم نامه دوم از تاریخ 25 لغایت 28 اگست و براساس کیس نامبر و بشرط تکمیل فرم DS-260 فبل از تاریخ 28 می ارسال شده است . یعنی احتمالا دوستانی که بعد از 28 یا 29 می فرم خود را تکمیل نموده (یا حتی قبل از تاریخ فوق تکمیل نموده ولی محل مصاحبه خود را تغییر داده اند) دعوتنامه شان (در ماه سپتامبر) حدود همان تاریخ 25 سپتامبر به بعد ارسال میگردد.
البته این تاریخ احتمالا همانند تاریخ کارنت شدن ماهیانه ویزا بولتن (9 الی 13 هرماه) قابل تغییر (تلورانس) چند روزه میباشد .
و احتمالا تاریخ مصاحبه این دسته از دوستان به همراه کارنتی های ویزا بولتن جدید (که به coming soon تبدیل شده است) در ماه نوامبر خواهد بود . به امید موفقیت دوستان ................
(البته این برداشت مبتنی بر گردآوری اطلاعات ارائه شده دوستان در صفحات قبلی این تاپیک میباشد که ممکن است دارای موارد نقض و نقصی نیز باشد)
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-02 ساعت 01:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-02 ساعت 02:05 توسط areb1356.)
(2015-09-02 ساعت 01:13)A2000 نوشته: دوستان گرامی
اینطور که اینجانب متوجه شدم نامه دوم از تاریخ 25 لغایت 28 اگست و براساس کیس نامبر و بشرط تکمیل فرم DS-260 فبل از تاریخ 28 می ارسال شده است . یعنی احتمالا دوستانی که بعد از 28 یا 29 می فرم خود را تکمیل نموده (یا حتی قبل از تاریخ فوق تکمیل نموده ولی محل مصاحبه خود را تغییر داده اند) دعوتنامه شان (در ماه سپتامبر) حدود همان تاریخ 25 سپتامبر به بعد ارسال میگردد.
البته این تاریخ احتمالا همانند تاریخ کارنت شدن ماهیانه ویزا بولتن ( ۹ الی 13 هرماه) قابل تغییر (تلورانس) چند روزه میباشد .
و احتمالا تاریخ مصاحبه این دسته از دوستان به همراه کارنتی های ویزا بولتن جدید (که به coming soon تبدیل شده است) در ماه نوامبر خواهد بود . به امید موفقیت دوستان ................
(البته این برداشت مبتنی بر گردآوری اطلاعات ارائه شده دوستان در صفحات قبلی این تاپیک میباشد که ممکن است دارای موارد نقض و نقصی نیز باشد)
دقیقن
دوستانی که کارنت شدن ولی نامه دوم براشون نیومده بدلیل تموم نشدن پروسس فرمهاشون بوده. با اعلام بولتن بعدی و بعد از 10-15 روز از بولتن نامه هاشون رو با کارنتیهای سری بعد میگیرن
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
البته نسخه دوم ترجمه اجباری نیست. فقط جهت احتیاط میتونید همراتون داشته باشید.
روز مصاحبه تمام مدارک ارسالی شما در پرونده جلوی افیسر موجوده. فقط متاهلین از سند ازدواج دو سری تهیه کنند کافیست. موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
آقای yesorno خیلی ممنون از اینکه پیش ما اومدین و ممنون از سفرنامه تون. امیدوارم به این صفحه هم یه سری بزنید.
من یه سوال خیلی مهمی دارم (برای خودم) اصلا متوجه نمیشم بعضی دوستان چطور میتونن وضعیت پرونده شون رو چک کنن و الان هم که تو سفرنامه شما دیدم از سایت CEAC راهنمایی کردین من هر چی وارد میکنم میگه invalid case number و خیلی نگرانم که چیه ماجرا.
لطفا اگه میشه یکی از دوستان راهنمایی کنید
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-04 ساعت 11:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-04 ساعت 11:59 توسط areb1356.)
(2015-09-04 ساعت 01:23)Rira_1982 نوشته: (2015-09-03 ساعت 22:44)humsun نوشته: آقای yesorno خیلی ممنون از اینکه پیش ما اومدین و ممنون از سفرنامه تون. امیدوارم به این صفحه هم یه سری بزنید.
من یه سوال خیلی مهمی دارم (برای خودم) اصلا متوجه نمیشم بعضی دوستان چطور میتونن وضعیت پرونده شون رو چک کنن و الان هم که تو سفرنامه شما دیدم از سایت CEAC راهنمایی کردین من هر چی وارد میکنم میگه invalid case number و خیلی نگرانم که چیه ماجرا.
لطفا اگه میشه یکی از دوستان راهنمایی کنید
سلام
من هم قبلاً اين سوال رو از دوستان ٢٠١٥يي پرسيدم كه گفتن در سايت CEAC براي ٢٠١٦يي ها از ژانويه valid ميشه.
بازم اگه دوستان نظري دارن، ارائه بدن.
ممنون
دوست عزیز
لاتاری هر سال تغییراتی داره
شما اصلن نگران چیزی نباش چون خیلیش دست شما نیست.
ceac سال 2015 از ژانویه کیسها رو شناخت (یعنی کسانی که از اکتبر رفته بودن مصاحبه تا 3 ماه نمی تونستن وضعیتشون رو چک کنن)
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان یه سوال داشتم، من کارشناسی ناپیوسته درس خوندم، الان مدرک اصلی کاردانیم رو به این زودی نمیتونم بگیرم اما مدرک موقتش رو دارم، اما مدرک اصلی کارشناسیمو گرفتم . اشتغال به تحصیل تو مقطع ارشد هم دارم آیا با نداشتن مدرک اصلی کاردانی به مشکل میخورم؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
به نظر شما دوستان کیس نامبر من با حدود ۱۷۰۰ که ۲۸ می فرم ها را ارسال کردم مصاحبه اوایل نوامبر میباشد؟
با تشکر
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد