کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-09-19 ساعت 18:17)امیررضا.س نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 16:00)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 15:31)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 19:43)humsun نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 16:35)rezamehrzad نوشته:  سلام. آیا به همه کسایی که سربازی رفتن AP می خوره؟ آیا تا به حال شده شخصی که سربازی رفته باشه(لااقل ارتش و یا نیروی انتظامی) ویزای یکضرب گرفته باشه؟
راستش تو سفرنامه سالهاي قبل من ديدم كه كسي با سربازي ويزاي يك ضرب گرفته باشه ولي يادم نيست چه سالي و محل سربازي هم نميدونم.
كلا چون همه برنده ها تو مهاجرسرا عضو نيستند و همه اعضاء هم خيلي تمايلي به شرح اوضاع و احوالشون ندارند يك تحليل درست و حسابي نميشه كرد ضمن اينكه به غير از سربازي فاكتورهاي ديگه اي هم تأثير دارن مثل رشته تحصيلي و كار و .... Sad به هر حال اينم يكي از مراحل سخت و اصلي پروسه ماست و بهتره براش آماده باشيم.

من از دوستان سالهای قبل پرسیدم تقریبا تمام کسانی که سربازی رفتن AP میخورن.من خودم به شخصه هنوز شخصی رو ندیدم که سربازی رفته باشه و یکضرب گرفته باشه .حتی اونایی هم که معافی گرفتن Ap میخورن .

حالا شاید امسال قوانین یکم عوض بشه و انقدر به ما سخت نگیرن
Big Grin
با سلام آقا سیامک جان
من فکر نمیکنم اینطور باشه بوده کسی که خدمت کرده و یکضرب هم گرفته بنده هم مطالعه کردم دیدم همچنین معافی که رو شاخشه خیلی زیلده یه نمونه سفرنامه از سیر تا پیاز بخون اون یکضرب گرفته نمی شه گفت همه چی بستگی داره به آفیسر البته به قبل از آفیسر که چه چیزی دیده و سعی داره چیکار روز مصاحبه
ولی در کل اهمیتی نداره خدا بزرگه

(2015-09-19 ساعت 17:09)گروهبان دودو نوشته:  سلام به دوستان گلم
ميبينم كه همه اكثرا منتظر اومدن نامه دوم هستيم و هوچ هوچ خبري نيست خواستم بدونم كسي هستش كه فرم DS260 را بعد از 26 مي فرستاده باشه و براش نامه دوم اومده باشه...
اونقدر كه منه پيرمرد بازنشسته چشمم سو داشته و خوندم ديدم تمام كساني كه نامه دومشون اومده ds260 را قبل از 26 مي فرستادن
لطفا اگر كسي هستش كه شرايطي متفاوت داره بياد و بگه تا اين حداقل دلخوشي ما هم تعطيل بشه....و خلاص
از 20 آگوست ماه پيش هر هفته گفتيم كه "اين جمعه مي آيد " از بس كه به عيال قول آمدن نامه مصاحبه را براي هفته بعد دادم ديگه حنامون بعد از عمري اعتبار ، واقعا رنگي نداره و اين آخره عمري براي خودمون كلي معروف شديم "چوپان دروغگو"
به هر حال من از تموم شماها كه جوون و قبراق هستين مي خوام كه محكم و استوار پيش برين و به هدفاتون برسين و در نظر داشته باشين كه بين اينهمه هموطن 75 ميليوني شما چقدر بخت و اقبال بلندي داشتي كه مي توني يه جاي ديگري اون دور دورا رو هم ببيني و به خودت و بچه هات ثابت كني كه چقدر آدم شجاعي بودي كه دل به دريا زدي و عليرغم سختيهاي مهاجرت و زندگي در اون سر كره زمين براي اينكه زندگي بهتري براي خودت و خونوادت مهيا كني تن به چه سختيها كه ندادي .آفرين به شجاعت تك تكمون كه "پشت ستاره حلبيمون قلبي از طلا داشتيم" قربانت "دودو"
سلام به جناب سرهنگ.
یکی از افراد که با کیس حدود 1800 فکر کنم بود و فرمش را تو اول جون فرستاده بود نامه براش اومده که موجب بهت و حیرت همه شده بود.فکر کنم پارتی داشته بوده.Big Grin

دوست گرامی
من 17 می فرم را ارسال کردم ولی 17 جولای فرم را آنلاک کردم و دوباره فرستادم که تاییدیه به همون تاریخ 17 جولای بود .چند روز بعد از کارنت شدن نامه دعوت به مصاحبه را دریافت کردم با کیس نامبر--15
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، humsun
(2015-09-19 ساعت 21:21)panizrm نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 18:17)امیررضا.س نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 16:00)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 15:31)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 19:43)humsun نوشته:  راستش تو سفرنامه سالهاي قبل من ديدم كه كسي با سربازي ويزاي يك ضرب گرفته باشه ولي يادم نيست چه سالي و محل سربازي هم نميدونم.
كلا چون همه برنده ها تو مهاجرسرا عضو نيستند و همه اعضاء هم خيلي تمايلي به شرح اوضاع و احوالشون ندارند يك تحليل درست و حسابي نميشه كرد ضمن اينكه به غير از سربازي فاكتورهاي ديگه اي هم تأثير دارن مثل رشته تحصيلي و كار و .... Sad به هر حال اينم يكي از مراحل سخت و اصلي پروسه ماست و بهتره براش آماده باشيم.

من از دوستان سالهای قبل پرسیدم تقریبا تمام کسانی که سربازی رفتن AP میخورن.من خودم به شخصه هنوز شخصی رو ندیدم که سربازی رفته باشه و یکضرب گرفته باشه .حتی اونایی هم که معافی گرفتن Ap میخورن .

حالا شاید امسال قوانین یکم عوض بشه و انقدر به ما سخت نگیرن
Big Grin
با سلام آقا سیامک جان
من فکر نمیکنم اینطور باشه بوده کسی که خدمت کرده و یکضرب هم گرفته بنده هم مطالعه کردم دیدم همچنین معافی که رو شاخشه خیلی زیلده یه نمونه سفرنامه از سیر تا پیاز بخون اون یکضرب گرفته نمی شه گفت همه چی بستگی داره به آفیسر البته به قبل از آفیسر که چه چیزی دیده و سعی داره چیکار روز مصاحبه
ولی در کل اهمیتی نداره خدا بزرگه

ميبينم كه همه اكثرا منتظر اومدن نامه دوم هستيم و هوچ هوچ خبري نيست خواستم بدونم كسي هستش كه فرم DS260 را بعد از 26 مي فرستاده باشه و براش نامه دوم اومده باشه...
اونقدر كه منه پيرمرد بازنشسته چشمم سو داشته و خوندم ديدم تمام كساني كه نامه دومشون اومده ds260 را قبل از 26 مي فرستادن
لطفا اگر كسي هستش كه شرايطي متفاوت داره بياد و بگه تا اين حداقل دلخوشي ما هم تعطيل بشه....و خلاص
از 20 آگوست ماه پيش هر هفته گفتيم كه "اين جمعه مي آيد " از بس كه به عيال قول آمدن نامه مصاحبه را براي هفته بعد دادم ديگه حنامون بعد از عمري اعتبار ، واقعا رنگي نداره و اين آخره عمري براي خودمون كلي معروف شديم "چوپان دروغگو"
به هر حال من از تموم شماها كه جوون و قبراق هستين مي خوام كه محكم و استوار پيش برين و به هدفاتون برسين و در نظر داشته باشين كه بين اينهمه هموطن 75 ميليوني شما چقدر بخت و اقبال بلندي داشتي كه مي توني يه جاي ديگري اون دور دورا رو هم ببيني و به خودت و بچه هات ثابت كني كه چقدر آدم شجاعي بودي كه دل به دريا زدي و عليرغم سختيهاي مهاجرت و زندگي در اون سر كره زمين براي اينكه زندگي بهتري براي خودت و خونوادت مهيا كني تن به چه سختيها كه ندادي .آفرين به شجاعت تك تكمون كه "پشت ستاره حلبيمون قلبي از طلا داشتيم" قربانت "دودو"
سلام به جناب سرهنگ.
یکی از افراد که با کیس حدود 1800 فکر کنم بود و فرمش را تو اول جون فرستاده بود نامه براش اومده که موجب بهت و حیرت همه شده بود.فکر کنم پارتی داشته بوده.Big Grin

دوست گرامی
من 17 می فرم را ارسال کردم ولی 17 جولای فرم را آنلاک کردم و دوباره فرستادم که تاییدیه به همون تاریخ 17 جولای بود .چند روز بعد از کارنت شدن نامه دعوت به مصاحبه را دریافت کردم با کیس نامبر--15

با سلام دوست عزيز شما خيلي خوش شانس هستين
و از اين جا مي توان فهميد كه لاتاري هيچ قانون و قاعده اي نداره

CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:

سلام جناب گروهبان دودو(عاشق اين اسمتونم) Big GrinTongue
وجود شما به تنهايي هم باعث دلگرميه ماست هم روحيه دهنده،ممنونم ازتون بابت مطالب با ارزشمندتون
بايد عرض كنم در مورد پاراگراف اخرتون كه دقيقا درست ميگيد،امروز اتفاقا اقاي دكتر كاملي تو تي ام داشت راجع به ويزاهاي گروه EB (ويزاي كار و كارفرما) توضيح ميداد،بقدري سخت و پيچيده بود شرايطش كه خودش وسطا يادش ميرفت كه چيو گفته يا نگفته،واسه همين خداروشكر كردم كه ماها چقدر مورد لطف و عنايت قرار گرفتيم كه اينجا دور هميم !
در رابطه با يه كيس اي كه انلاك كردن واقعا استثنا بودن يا احتمال قوي سفارتشون و خود كي سي سي عوض كردن (اين مطلب مربوطم گذاشتم تا يوخت ho_tasha ي عزيز و دوست داشتني دعوامون نكنه Big GrinWink )
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ho_tasha ، گروهبان دودو ، humsun ، asal1372
سلام دوستای عزیزم
دوستانی که به جنوب کالیفرنبا پرواز دارن در صورت نیاز کمک با من تماس بگیرن و اگر دنبال کار و بیزینس هستید میتونم کمکتون کنم ( لس انجلس ، ایرواین ، سن دیگو).
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
تشکر کنندگان: A2000 ، ho_tasha ، Interuniversal ، Saeed.asefi ، asal1372
(2015-09-19 ساعت 23:05)Interuniversal نوشته:  

تكمون كه "پشت ستاره حلبيمون قلبي از طلا داشتيم" قربانت "دودو"

سفارتشون و خود كي سي سي عوض كردن (اين مطلب مربوطم گذاشتم تا يوخت ho_tasha ي عزيز و دوست داشتني دعوامون نكنه Big GrinWink )
خیلی مخلصیم ما دوست دار شما عزیزان هستیم و استفاده میکنیم.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Interuniversal ، گروهبان دودو ، saidoo ، humsun
آقايون و خانومايي كه فكر ميكنيد نامه دوم تا فردا(دوشنبه) ميرسه چطور تعطيلات پايان هفته رو در نظر نميگيريد؟! نامه دوم حداقل تا نخستين ساعات اداري دوشنبه به وقت شرق آمريكا يعني از ٥ عصر ما تا ٨ نخواهد آمد.
البته اينو بگم كه كلا challenge در خصوص چنين مواردي رو بايد آغاز كم كم كنيم تا همگي اطلاعاتمون و ميزان آشناييمون بالا بره.
در مورد دريافت نامه دوم برخي كيس ها من همون چند روز اول هم متوجه شدم و اينجا هم اعلام كردم كه بعضيا با توجه به شماره بالاتر و ارسال ديرتر ٢٦٠ نامه رو گرفتن و سايرين نه. به هر حال كسي جاي اون يكيو نگرفته و اميدوارم به همه ويزا برسه و تا آخرين شماره ها هم امسال كارنت بشن و با كوتاهترين زمان كليرنس اين يك سال سپري بشه. ولي ايكاش متوجه ميشديم بر چه اساسي نامه دوم زودتر و ديرتر ميرسه....
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
(2015-09-20 ساعت 11:24)humsun نوشته:  آقايون و خانومايي كه فكر ميكنيد نامه دوم تا فردا(دوشنبه) ميرسه چطور تعطيلات پايان هفته رو در نظر نميگيريد؟! نامه دوم حداقل تا نخستين ساعات اداري دوشنبه به وقت شرق آمريكا يعني از ٥ عصر ما تا ٨ نخواهد آمد.
البته اينو بگم كه كلا challenge در خصوص چنين مواردي رو بايد آغاز كم كم كنيم تا همگي اطلاعاتمون و ميزان آشناييمون بالا بره.
در مورد دريافت نامه دوم برخي كيس ها من همون چند روز اول هم متوجه شدم و اينجا هم اعلام كردم كه بعضيا با توجه به شماره بالاتر و ارسال ديرتر ٢٦٠ نامه رو گرفتن و سايرين نه. به هر حال كسي جاي اون يكيو نگرفته و اميدوارم به همه ويزا برسه و تا آخرين شماره ها هم امسال كارنت بشن و با كوتاهترين زمان كليرنس اين يك سال سپري بشه. ولي ايكاش متوجه ميشديم بر چه اساسي نامه دوم زودتر و ديرتر ميرسه....

دقيقا ،مطلبت كاملا درسته در مورد روز دوشنبهCool
ولي در مورد دوم بايد بگم جز يك مورد كه خودشون هم اعلام كردن (حالا اونم جاي بحث داره و اينكه مطمئنا سفارتشون آنكارا نيس) ولي باقي دوستان و شما و خودم كه نامه دوممون نيومده ربط مستقيم داره به دير ارسال كردن فرمهامون،
مثل هميشه اميدواريم اين هفته بياد تا امضا هامونو تغيير بديم Tongue
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Siamak ، humsun
يعني شما همگي موافقيد كه مصاحبه ما آنكارا خواهد بود؟
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Interuniversal
(2015-09-20 ساعت 12:45)humsun نوشته:  يعني شما همگي موافقيد كه مصاحبه ما آنكارا خواهد بود؟

منكه خودم اميدوارم اونجا باشه و شايد دليلش همين باشه،البته خيلي فرقي نميكنه ولي تجربه ثابت كرده كه آفيسر هاي آنكارا كمي متعادل ترن ،ابوظبي بيشتر براي ويزا يه ضربهاس كه بهتر ميده و ايروان كه خيلي توصيه نميشه چون آفيسرش تازه عوض شده و كمي قلقيه(دختر عموم پارسال رفت اونجا با شرايط كاملا يضرب بهش كيليرنس خورد)
باز هم ميگم اينها خيلي ثابت شده نيستن تجربيهWink

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ho_tasha ، humsun
سلام بر همه دوستان مهاجر سرا آیا این که میگید نامه دوم دوشنبه میاد برای همه است یا برای کسانی که کارنت شده اند . ممنون از لطف شما
تشکر کنندگان:
(2015-09-20 ساعت 20:41)Saeed.asefi نوشته:  سلام بر همه دوستان مهاجر سرا آیا این که میگید نامه دوم دوشنبه میاد برای همه است یا برای کسانی که کارنت شده اند . ممنون از لطف شما
با سلام دوست عزیز دوستان گفتن یه دلیل وقت شرق امریکا و همچنین عوامل دیگه احتمال داره اینها همه حدسیات ما هستش
دوشنبه شب نامه های دوستانی که کارنت شدن بار گزاری بشه دوستانی که کارنت شدن. البته احتمال هم داره یک سری از دوستان مثل ماه قبل کارنت شدن ولی به دلیل بعضی عوامل نامه دوم جایگزین نشه.
موفق باشید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: humsun ، Interuniversal
(2015-09-18 ساعت 16:35)rezamehrzad نوشته:  سلام. آیا به همه کسایی که سربازی رفتن AP می خوره؟ آیا تا به حال شده شخصی که سربازی رفته باشه(لااقل ارتش و یا نیروی انتظامی) ویزای یکضرب گرفته باشه؟

دوست عزیز
بسسسیار کسانی بودن که خرید خدمت یا معافیت پزشکی یا معافیت کفالت داشتن ولی فقط با داشتن 2 ماه خدمت AP خوردن. و بودن کسانی که خدمت نرفتند و به رشته و کارشون AP خورده. فکر AP نخوردن رو کاااملا از سرتون بیرون کنین و بسپارینش به روز مصاحبه و آفیسر که اگه اون روز دیدین AP نخوردین و یه ضرب ویزا گرفتین بیاین اینجا اعلام کنین که ما یه معجزه به معجزات قبلی که توو طول تاریخ اتفاق افتاده اضافه کنیم.
و اما نوع خدمت
دوست عزیز
خودِ داشتن فعالیت در نیروهای مسلح ایران در قالب سربازی نیاز به چک شدن فرد داره ولی اینکه کسی توو راهنمایی رانندگی خدمت کرده باشه ممکنه (ممکنه) باعث بشه فرد خیلی زودتر از کسی که توو س.پ.ا.ه ق.د.س خدمت کرده کلیر بشه.
و اما مدت کلیری
مدت کلیری بستگی به این داره که روز مصاحبه آفیسر چقدر به شما چک بزنه. یعنی ممکنه یه نفر فقط به خاطر رشته تحصیلیش یه چک بخوره و جواب چکش یک ماهه به سفارت برسه و سریع کلیر بشه ممکنم هست یه نفر رشتش و خدمتش و کارش و اقامت های احتمالی که توو کشورای دیگه داشته همه چک بخورن و پروسۀ کلیر شدنش طولانی تر بشه.
البته
تجربۀ 2015 داره نشون میده که هییییییچ چیز توو این پروسه به صورت دقیق قابل پیش بینی نیست و همه چیز تقریبیه. همونطور که دوست عزیزمون YESORNO با داشتن خدمت س.پ.ا.ه و رشته حساس و شغل حساس زودتر از خیلی از دوستان دیگه امروز خدا رو شکر کلیر شدن.
به امید روزای خوب برای هممون
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: Siamak ، rezamehrzad
(2015-09-20 ساعت 23:58)ben123 نوشته:  

دوست عزیز
بسسسیار کسانی بودن که خرید خدمت یا معافیت پزشکی یا معافیت کفالت داشتن ولی فقط با داشتن ۲ ماه خدمت AP خوردن. و بودن کسانی که خدمت نرفتند و به رشته و کارشون AP خورده. فکر AP نخوردن رو کاااملا از سرتون بیرون کنین و بسپارینش به روز مصاحبه و آفیسر که اگه اون روز دیدین AP نخوردین و یه ضرب ویزا گرفتین بیاین اینجا اعلام کنین که ما یه معجزه به معجزات قبلی که توو طول تاریخ اتفاق افتاده اضافه کنیم.
و اما نوع خدمت
دوست عزیز
خودِ داشتن فعالیت در نیروهای مسلح ایران در قالب سربازی نیاز به چک شدن فرد داره ولی اینکه کسی توو راهنمایی رانندگی خدمت کرده باشه ممکنه (ممکنه) باعث بشه فرد خیلی زودتر از کسی که توو س.پ.ا.ه ق.د.س خدمت کرده کلیر بشه.
و اما مدت کلیری
مدت کلیری بستگی به این داره که روز مصاحبه آفیسر چقدر به شما چک بزنه. یعنی ممکنه یه نفر فقط به خاطر رشته تحصیلیش یه چک بخوره و جواب چکش یک ماهه به سفارت برسه و سریع کلیر بشه ممکنم هست یه نفر رشتش و خدمتش و کارش و اقامت های احتمالی که توو کشورای دیگه داشته همه چک بخورن و پروسۀ کلیر شدنش طولانی تر بشه.
البته
تجربۀ ۲۰۱۵ داره نشون میده که هییییییچ چیز توو این پروسه به صورت دقیق قابل پیش بینی نیست و همه چیز تقریبیه. همونطور که دوست عزیزمون YESORNO با داشتن خدمت س.پ.ا.ه و رشته حساس و شغل حساس زودتر از خیلی از دوستان دیگه امروز خدا رو شکر کلیر شدن.
ببخشید مدت کلیر رو آفیسر مشخص میکنه یا نه ؟
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
(2015-09-21 ساعت 00:01)yassin30 نوشته:  

دوست عزیز
بسسسیار کسانی بودن که خرید خدمت یا معافیت پزشکی یا معافیت کفالت داشتن ولی فقط با داشتن ۲ ماه خدمت AP خوردن. و بودن کسانی که خدمت نرفتند و به رشته و کارشون AP خورده. فکر AP نخوردن رو کاااملا از سرتون بیرون کنین و بسپارینش به روز مصاحبه و آفیسر که اگه اون روز دیدین AP نخوردین و یه ضرب ویزا گرفتین بیاین اینجا اعلام کنین که ما یه معجزه به معجزات قبلی که توو طول تاریخ اتفاق افتاده اضافه کنیم.
و اما نوع خدمت
دوست عزیز
و اما مدت کلیری
البته
تجربۀ ۲۰۱۵ داره نشون میده که هییییییچ چیز توو این پروسه به صورت دقیق قابل پیش بینی نیست و همه چیز تقریبیه. همونطور که دوست عزیزمون YESORNO با داشتن خدمت س.پ.ا.ه و رشته حساس و شغل حساس زودتر از خیلی از دوستان دیگه امروز خدا رو شکر کلیر شدن.

نه
آفیسر فقط چک میزنه. و پروندتون توسط KCC چک میشه و KCC جواب چکتون رو دوباره به سفارتتون میفرسته. و اگه مشکلی نباشه سفارت ویزا میده.
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: Siamak
(2015-09-21 ساعت 16:21)ben123 نوشته:  
(2015-09-21 ساعت 00:01)yassin30 نوشته:  

دوست عزیز
و اما نوع خدمت
دوست عزیز
و اما مدت کلیری
البته

نه
آفیسر فقط چک میزنه. و پروندتون توسط KCC چک میشه و KCC جواب چکتون رو دوباره به سفارتتون میفرسته. و اگه مشکلی نباشه سفارت ویزا میده.
با سلام دوستان عزیز
میخواستم عرض کنم که این بحث کیلیری یه بحثی هست که هیچ دوستی سر از در نمی یاره
ولی این مهم هست که بنیند با توجه به مدرک که شما فرستادی و در اون 15 روز که دارن مدارک شما رو بررسی میکنن آفیسر تصمیم گیریشو انجام میده و در روز مصاحبه اگر شک ها و شبهاتش برطرف بشه و مشکلی نداشته باشه به شما ویزا میده ولی اگر شبهاتش بر طرف نشه شما رو میفرسته برای چک کردن.
در حال حاضر هم معلوم نیست که متولی این امر چه کسی هست
اف بی آی
هملند سکیوریتی
سی آی ای
من نمیدونم دوستان راهنمایی کنن ولی هرچی هست مربوط به داخل امریکاست.
موفق باشید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Interuniversal ، rezamehrzad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان