کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-09-10 ساعت 10:15)yesorno نوشته:  
(2015-09-10 ساعت 00:58)sasachi نوشته:  
(2015-09-09 ساعت 21:08)yesorno نوشته:  دوستان عزیز ۲۰۱۶ مجدد سلام

این بحثتون رو تا جایی خوندم و با اینکه فرصتم کمه ارسالهاتون رو در تمام صفحات بجز سفر به آنکارا و سفر به ایروان دنبال می کنم.

دقت کنین بچه ها من چک خورده ی سال ۲۰۱۵ هستم اما میام به صفحه ی شما و قبل از اینکه چیزی بنویسم و یا سؤالی بپرسم و یا به سؤالی پاسخ بدم خودم رو موظف می دونم برم و از صفحه ی اول ارسال ها رو مطالعه کنم. این کار رو انجام بدین و مطمئن باشین ضرری نخواهد داشت.

در سال ۲۰۱۵ اساتیدی هستند که حتی صفحات کلیرنس 2500 صفحه ای که هر صفحه حاوی 20 ارسال هستش رو از سال های ۲۰۱۲، ۲۰۱۳، ۲۰۱۴ و یا قبل تر مطالعه کردن و الان اونقدر توانمند هستن که من به علم و درایتشون سر تعظیم فرود میارم.

پر حرفی رو به همینجا خاتمه می دهم و این نکته رو اضافه می کنم که

با کمک دوستان ۲۰۱۵ در صدد تهیه فایلی هستیم که به صورت مرجع بتونه راهنمای شما عزیزان باشه. برخی از دوستان فایل قبلی سفر نامه ی من رو دانلود کردن، من از مدتها قبل دارم روی این قضیه کار می کنم تا کمکی برای دوستان باشه. امروز که این صفحه رو خوندم، فایل رو کامل تر کردم و می تونین داخل امضای من دانلودش کنین.

ازتون یه خواهشی دارم، سؤالاتی که به ذهنتون می رسه رو واسه ی من خصوصی ارسال کنین تا بتونم جوابش رو پیدا کنم و به فایل اضافه کنم. نظر بدین انتقاد کنین و در جامع کردن فایل کمک کنین شاید روزی بیاد که دیگه نیازی به سؤال و بحث نباشه و فایل جامعی در اختیار داشته باشیم.

لطفاً در بقیه ی تاپیک ها هم اطلاع رسانی کنین و به دوستان بگین تا کمک کنن و حتی با ارسال سؤال ما بتونیم تمام سؤالات رو داخل فایل پاسخ بدیم

ممنون از بزرگواریتون.
دوست عزیز من چندین بار سعی کردم اما موفق به دانلود سفرنامه نشدم

از لطف و محبت دوستان ممنونم.

دوست گلم، فایل با گوشی و تبلت دانلود نمیشه. دلیلش رو نمیدونم.
اگه سایت مناسب تر میشناسین اطلاع بدین تا توی اون سایت بارگزاری کنم
بسیار ممنون از فایل جامع و ارزشمندتون. صمیمانه امیدوارم در کمترین زمان ممکن شاهد کلیری و خبرای خوب برای شما باشیم.
تشکر کنندگان: Arshia2000
(2015-09-15 ساعت 16:14)گروهبان دودو نوشته:  سلام به تمامي بچه هاي گل
خيلي خوشحالم كه يكي دو نفر در رده جناب سرهنگي (با تجربه ها)بالاخره پيدا شدند و جواب منه گروهبان پيرمرد را دادند درود به شما . من كه بارها اعلام كردم امروز تازه عضو اين سايت شديم و از همه چيز بي خبريم حالا شما جوونا هم هي گرگر پيام اخلاقي بدين .عزيز جان من از همه كساني كه جوابمو ميدن ممنونم و دعاشون مي كنم چرا ناراحت كه خوشحالم مي شم از تك تك كسايي كه از من بيشتر ميدونند ياد بگيرم كه چكار بايد بكنم يا نكنم ، نگران بشم يا نشم هر چند كه براي ما پا به سن گذاشته ها استرس عينهونه بختك مي مونه . به هر حال همين كه حس كردي كه بايد به دوستت كمكي كني ولو از طريق اين سايت بايد بهت درود گروهباني فرستاد. به هر حال من باز هم منتظرم كه بقيه هم نظر بدن يه چند دقيه وقت شما براي من خيلي با ارزشه . قربانت "دو دو "

گروهبان دودو عزیز
خوش اومدین.
نگران نباشین.هنوز برای نامه دوم دیر نشده. ماهم وضعیت شمارو داریم و با وجود کارنت شدن سری اول هنوز نامه دوم رو دریافت نکردیم.
مطمینا طی چند روز اینده نامه ها می یان.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: گروهبان دودو
(2015-09-15 ساعت 16:39)ho_tasha نوشته:  سلام به همه دوستان و عزیزان
من خودم هم چیزی نمیدونم.
ولی ببنید
اگر شما آنلاک کرده باشید به صورت اتوماتیک تاریخ مصاحبه شما عقب میاقته این اصلاً نگرانی نداره
من خودم دوستان عزیزی رو میشناسم کیس نامبرشون از من پایینتر بوده با این حال که کارنت شدن ولی هنوز نامه دوم براشون نیامده پی جای نگرانی دوست.
گروهبان عزیز و دیگر دوستان من کوچیک شما هستم اگر چیزی باشه مطمئن باشید من میگم و کمک میکنم یه نمونه من خودم مشکل داشتم در ثبت csc جدید اما امروز زمانی که تونستم سریعاً اطلاعات رو با دوستان شیر کردم پس مشکلی از این بایت نیست.
ولی به همه دوستان توصیه میکنم در این زمانی که دارن به جای جلوگیری از استرس ویا شئوالات تکراری ۲ کار مهم انجام بدین
همیشه اینو گفتم دوباره میگم:
شما میخواهید یه تغییر بزرگ در زندگی ایجاد کنید پس این تغییر نیازمند مطالعه و کسب تجربه هستش.
من کوچیک شما هستم.
اما اون دو کار مهم (من هم از دوستان یاد گرفتم وگر نه من هم ویزیتورم )
۱-مطالعه تاپیک های دوستان سال گذشته
۲-آموزش و یاد گیری و فراگیری زبان انگلیسی زبان انگلیسی زبان انگلیسی زبان انگلیسی

جناب تاشا
می دونم جاش اینجا نیست. ولی ازونجاییکه خودتون اینجا مطرح کردین و موضوع بسیارررر مهمیه...میشه لطفا بگین برای بخش دوم که همون زبان انگلیسی هست چه فکری کردین؟

یا اگه ممکنه مدیران عزیز سایت تاپیک جداگونه ای رو برای بحث اموزش زبان و تجربیات دوستان تو این زمینه ایجاد کنن. چون همینطوری که شما گفتین و بارها بارها تو این سایت تاکید شده زبان خیلی خیلی مهمه.
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)

تشکر کنندگان: matin86
(2015-09-16 ساعت 09:18)farnaz100 نوشته:  
من خودم هم چیزی نمیدونم.
ولی ببنید
اگر شما آنلاک کرده باشید به صورت اتوماتیک تاریخ مصاحبه شما عقب میاقته این اصلاً نگرانی نداره
من خودم دوستان عزیزی رو میشناسم کیس نامبرشون از من پایینتر بوده با این حال که کارنت شدن ولی هنوز نامه دوم براشون نیامده پی جای نگرانی دوست.
گروهبان عزیز و دیگر دوستان من کوچیک شما هستم اگر چیزی باشه مطمئن باشید من میگم و کمک میکنم یه نمونه من خودم مشکل داشتم در ثبت csc جدید اما امروز زمانی که تونستم سریعاً اطلاعات رو با دوستان شیر کردم پس مشکلی از این بایت نیست.
ولی به همه دوستان توصیه میکنم در این زمانی که دارن به جای جلوگیری از استرس ویا شئوالات تکراری ۲ کار مهم انجام بدین
شما میخواهید یه تغییر بزرگ در زندگی ایجاد کنید پس این تغییر نیازمند مطالعه و کسب تجربه هستش.
من کوچیک شما هستم.
۲-آموزش و یاد گیری و فراگیری زبان انگلیسی زبان انگلیسی زبان انگلیسی زبان انگلیسی

جناب تاشا
می دونم جاش اینجا نیست. ولی ازونجاییکه خودتون اینجا مطرح کردین و موضوع بسیارررر مهمیه...میشه لطفا بگین برای بخش دوم که همون زبان انگلیسی هست چه فکری کردین؟

یا اگه ممکنه مدیران عزیز سایت تاپیک جداگونه ای رو برای بحث اموزش زبان و تجربیات دوستان تو این زمینه ایجاد کنن. چون همینطوری که شما گفتین و بارها بارها تو این سایت تاکید شده زبان خیلی خیلی مهمه.
با سلام خدمت خانوم فرناز
امید وارم که از حرف ها و نقطه نظرات اینجانب در سایت ناراحت نشده باشین.
بنده کوچکتر از اون هستم که بخوام حرفی بزنم.
ببینید همه ما دارای سنی بیشتر از 20 یا 25 سال هستیم و در ایران حد اقل کار یا زندگی داریم.
ولی میخواهیم که تغییر ایجاد کنیم.
خوب این تغییر نیازمند مقدماتی هست.
مطالعه کسب تجربیات دوستان پیگیری پیدا کردن مشکلات و رفع اونها
اینجا جاش نیست
ولی من با خیلی از دوستان در حال مکاتبه و گاهاً تلفن هستم که اینجا پیداشون کردم و ازشون در مورد اون جایی که مد نظر دارم صحبت میکنم و نظراتشون رو جویا میشم.
باور کنید من حتی قبل از اینکه لاتاری پذیرفته بشم میدونستم کجا دارم میرم برای چی دارم میرم منظورم این هست که از سال ها قبل انتخاب کرده بودم و مشغول مطالعه بودم.
پس ما نیازمند اطلاعات هستیم چون شما داری میری جایی که اونجا فقط فقط خودتون هستین
ببنید اونجا یه کشور پیشرفتس و برای انسان ها صبر نمی کنن پس مجبور هستیم ما خودمون رو به اونها برسونسم نه اینکه سیستم منتظر ما باشه مثل بعضی کشور های دیگه.
من گفتم زیان چون دوستان و بزرگان دیگه و صاحبنظران و همچنین دوستانی که به تازهگی رفتن گفتن پس مطمئنا اونها فهمیدن
اگر از زمان استفاده میکردن موفق بودن
ببنید شما باید خودتون برای خودتون برنامه داشته باشین مثل کلاس آموزشی
کلاس خصوصی، کلاس بحث آزاد free discussion، و غیره .... که کم نیست شما ببنید چی نیاز دارین.
مهمترین عامل اونجا این هست که شما بتونید ارتباط برقرار کنید و اون هم فقط با زبان انگلیسی که عمومی هستش امکان پذیر است.
دوستان شاهد این مدعا من هستن . من بخلی دی پاسخ گویی ندارم اول از همه اگه اتفاقی بافته تا اونجا که علمم میرسه سعی میکنم کمک کنم و مطالب رو شیر کنم چون میخوام یه یادگاری باقی بمونه که دوستان و آیندگان مارو دعا کنن.
ولی باور کنید ناراحت میشم دوستان بی مهری میکنن و به قول مدیر عزیزی در همین مهاجر سرا میگفت دوستان عزیز که وقتشون با ارزش هست حتی وقت نمیزارن 10 صفحه اول و آخر تاپیک رو مطالعه کنن بعد پست بزار. خوب این انصاف نیست دیگران رو به زحمت بندازیم و سئوالات تکراری وقت همه رو بگیریم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، humsun ، matin86 ، barfi1 ، lighthouse
خانوم فرناز تو مهاجرسرا تاپيكهاي مربوط به آموزش زبان و ... هستند از اين لينك ميتونيد ببينيد http://www.mohajersara.com/Forum-آموزشی-و-فرهنگی
موفق باشيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Amir.AA ، lighthouse
(2015-09-16 ساعت 09:42)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-16 ساعت 09:18)farnaz100 نوشته:  
من خودم هم چیزی نمیدونم.
ولی ببنید
من کوچیک شما هستم.

جناب تاشا

با سلام خدمت خانوم فرناز
امید وارم که از حرف ها و نقطه نظرات اینجانب در سایت ناراحت نشده باشین.
بنده کوچکتر از اون هستم که بخوام حرفی بزنم.
ببینید همه ما دارای سنی بیشتر از 20 یا 25 سال هستیم و در ایران حد اقل کار یا زندگی داریم.
ولی میخواهیم که تغییر ایجاد کنیم.
خوب این تغییر نیازمند مقدماتی هست.
مطالعه کسب تجربیات دوستان پیگیری پیدا کردن مشکلات و رفع اونها
اینجا جاش نیست
ولی من با خیلی از دوستان در حال مکاتبه و گاهاً تلفن هستم که اینجا پیداشون کردم و ازشون در مورد اون جایی که مد نظر دارم صحبت میکنم و نظراتشون رو جویا میشم.
باور کنید من حتی قبل از اینکه لاتاری پذیرفته بشم میدونستم کجا دارم میرم برای چی دارم میرم منظورم این هست که از سال ها قبل انتخاب کرده بودم و مشغول مطالعه بودم.
پس ما نیازمند اطلاعات هستیم چون شما داری میری جایی که اونجا فقط فقط خودتون هستین
ببنید اونجا یه کشور پیشرفتس و برای انسان ها صبر نمی کنن پس مجبور هستیم ما خودمون رو به اونها برسونسم نه اینکه سیستم منتظر ما باشه مثل بعضی کشور های دیگه.
من گفتم زیان چون دوستان و بزرگان دیگه و صاحبنظران و همچنین دوستانی که به تازهگی رفتن گفتن پس مطمئنا اونها فهمیدن
اگر از زمان استفاده میکردن موفق بودن
ببنید شما باید خودتون برای خودتون برنامه داشته باشین مثل کلاس آموزشی
کلاس خصوصی، کلاس بحث آزاد free discussion، و غیره .... که کم نیست شما ببنید چی نیاز دارین.
مهمترین عامل اونجا این هست که شما بتونید ارتباط برقرار کنید و اون هم فقط با زبان انگلیسی که عمومی هستش امکان پذیر است.
دوستان شاهد این مدعا من هستن . من بخلی دی پاسخ گویی ندارم اول از همه اگه اتفاقی بافته تا اونجا که علمم میرسه سعی میکنم کمک کنم و مطالب رو شیر کنم چون میخوام یه یادگاری باقی بمونه که دوستان و آیندگان مارو دعا کنن.
ولی باور کنید ناراحت میشم دوستان بی مهری میکنن و به قول مدیر عزیزی در همین مهاجر سرا میگفت دوستان عزیز که وقتشون با ارزش هست حتی وقت نمیزارن ۱۰ صفحه اول و آخر تاپیک رو مطالعه کنن بعد پست بزار. خوب این انصاف نیست دیگران رو به زحمت بندازیم و سئوالات تکراری وقت همه رو بگیریم.

جناب تاشا
من بشخصه از شما بابت زحماتی که میکشید و تلاشتون برای کمک به دوستان سپاسگذارم. نمیدونم از کجای پست من استنباط کردین که ممکنه ناراحت شده باشم.
ازونجاییکه زبان دغدغه خودم هست و تو این فرصت باقیمونده کار دیگه ای جز تقویت زبان نمی تونیم انجام بدیم ازتون سوال پرسیدم. بیشتر ازین هم تو این تاپیک این بحث رو ادامه نمیدم که روند تاپیک بهم نخوره.
به امید گرفتن ویزا برای همه دوستان 2016

تشکر کنندگان: ho_tasha ، Ryan 2014 ، matin86
دوستان عزیز سلام،،، به نظر شما یک نفر با کیس نامبر 4000 احتمالا چه زمانی برا مصاحبه دعوت میشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-16 ساعت 22:36)ارشان پناهی نوشته:  دوستان عزیز سلام،،، به نظر شما یک نفر با کیس نامبر 4000 احتمالا چه زمانی برا مصاحبه دعوت میشه؟

سلام
اگر طبق روال سال قبل باشه براي مارچ يا اپريل كارنت ميشين ( اسفند و فروردين)
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان: ارشان پناهی
(2015-09-15 ساعت 09:54)A2000 نوشته:  
(2015-09-15 ساعت 09:52)A2000 نوشته:  
(2015-09-15 ساعت 07:56)Interuniversal نوشته:  
(2015-09-15 ساعت 02:21)A2000 نوشته:  [quote='گروهبان دودو' pid='660821' dateline='1442224544']
سلام دوستان خبري از نامه دوم ما كه نشده بار اول DS260 را ۱۰ may ارسال كردم و به دليل تغيير تاريخ KCC آن را Unlock كرد و مجددا May 26 آن را ارسال كردم و با اينكه Case Number ام پايينه ولي خبري از نامه دوم نشده لطفا با تجربه ها تجربياتشون را بگن كه كمي از اين دلهره بيرون بياييم .
CN: 2016AS8XX >>> FIRST LETTER: MAY9 >>> DS-260: MAY26 >>> PERSON ۲ >>> ANKARA >>> CURRENT: AUG12 >>> INTERVIEW: NOT YET
با عرض معذرت متوجه منظورتون نمیشم (بار اول DS260 را ۱۰ may ارسال كردم و به دليل تغيير تاريخ KCC آن را Unlock كرد و مجددا May 26 آن را ارسال كردم) . دوستان اگه متوجه میشین لطفا توضیح بفرمایید.

گروهبان دودو عزيز(با اسمت خعلي حال كردمBig Grin): شما چون انلاك كردي طبيعيه كه سري اول نيومده ايشالا تو همين روزها مياد
///////////////
A2000: ايشون كه توضيحات كامل رو دادن،يكبار فرم ٢٦٠ رو در تاريخ دهم مي ارسال كردند و بنا به دلايلي مجبور به آنلاك كردن فرمشون شدن،كه خود همين چند روز طول ميكشه و مجدد با تصحيح فرمشون در تاريخ ٢٦ م دوباره ارسال كردند!حالا اگه منظورت اونجاييه كه زيرش خط كشيدي اون دگ نكتشه ،خارجي نوشته حساس نشو!!!
منظور از سوال من هم دقیقا همون قسمتی بود که زیرش خط کشیدم ( تغيير تاريخ KCC یعنی چی؟ ) گروهبان دودو ممکنه خودتون توضیح بدین .
حساس نشو !حساس نشوBig GrinBig Grin
احتمالا يه اشتباهى تو تاريخ يكى از سوالات فرم ds260 داشتن به kccميل زدن واسشون آنلاك كرده كه درستش كنن!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: Interuniversal
سلام دوستان، از کارنتیهای سری اول کسی دیگه بعد از 25 آگوست نامه دومش نیومده؟
تشکر کنندگان:
پس چرا اینجا اینقدر خلوته؟ کسی نیست جواب بده؟?
تشکر کنندگان:
(2015-09-18 ساعت 14:39)شباهنگ100 نوشته:  پس چرا اینجا اینقدر خلوته؟ کسی نیست جواب بده؟😯
سلام دوست عزيز
نه هنوز.. اگر بیاد همگی اطلاع میدیم
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: شباهنگ100
سلام. آیا به همه کسایی که سربازی رفتن AP می خوره؟ آیا تا به حال شده شخصی که سربازی رفته باشه(لااقل ارتش و یا نیروی انتظامی) ویزای یکضرب گرفته باشه؟
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرم‌ها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-‌میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-09-18 ساعت 16:35)rezamehrzad نوشته:  سلام. آیا به همه کسایی که سربازی رفتن AP می خوره؟ آیا تا به حال شده شخصی که سربازی رفته باشه(لااقل ارتش و یا نیروی انتظامی) ویزای یکضرب گرفته باشه؟
راستش تو سفرنامه سالهاي قبل من ديدم كه كسي با سربازي ويزاي يك ضرب گرفته باشه ولي يادم نيست چه سالي و محل سربازي هم نميدونم.
كلا چون همه برنده ها تو مهاجرسرا عضو نيستند و همه اعضاء هم خيلي تمايلي به شرح اوضاع و احوالشون ندارند يك تحليل درست و حسابي نميشه كرد ضمن اينكه به غير از سربازي فاكتورهاي ديگه اي هم تأثير دارن مثل رشته تحصيلي و كار و .... Sad به هر حال اينم يكي از مراحل سخت و اصلي پروسه ماست و بهتره براش آماده باشيم.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: mehdihk ، behjan ، ho_tasha ، rezamehrzad ، lighthouse ، Interuniversal ، matin86
سلام به دوستان
پس كي قراره نامه ها بياد؟
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینه‌ها:***
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان