کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-09-18 ساعت 19:53)Ryan 2014 نوشته:  سلام به دوستان
پس كي قراره نامه ها بياد؟

سلام منم منتظرمSadSadSad
ایشالا تا 20 ام میاد دیگه
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان:
(2015-09-18 ساعت 20:06)anita.k نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 19:53)Ryan ۲۰۱۴ نوشته:  سلام به دوستان

سلام منم منتظرمSadSadSad

ايشالله
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینه‌ها:***
تشکر کنندگان:
(2015-09-18 ساعت 21:37)Ryan 2014 نوشته:  

سلام منم منتظرمSadSadSad

ايشالله

Cool من هم منتظرم .....
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 04:32)aidin123 نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 21:37)Ryan ۲۰۱۴ نوشته:  

سلام منم منتظرمSadSadSad

ايشالله

Cool من هم منتظرم .....
به نظرم تا دوشنبه شب ديگه نبايد منتظر باشيم.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Interuniversal
سلام دوستان جریان این قضیه که میگن تعداد ویزای های 2016 تغییر کرده چیه؟ کسی اطلاعی داره؟ ممنون
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 08:19)hadir نوشته:  سلام دوستان جریان این قضیه که میگن تعداد ویزای های ۲۰۱۶ تغییر کرده چیه؟ کسی اطلاعی داره؟ ممنون

با سلام
طبق اعلام ويزاي بولتن در 11 مي 2015 تعداد كل ويزاهايي كه براي ايران صادر ميشه را 4501 عدد ويزا اعلام كرده است. اين عدد هيچ ربطي به كيس نامبر شما نداره. كيس نامبر شما بيانگر شماره شما در آسيا هستش و جاي نگراني وجود ندارد.
با تشكر
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان: hadir ، rezamehrzad
(2015-09-19 ساعت 04:32)aidin123 نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 21:37)Ryan ۲۰۱۴ نوشته:  

سلام منم منتظرمSadSadSad

ايشالله

Cool من هم منتظرم .....
به نظرم 22 تا 25 سپتامبر دیگه حتما باید نامه دوم جایگزین بشه
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 15:17)سعید... نوشته:  به نظرم 22 تا 25 سپتامبر دیگه حتما باید نامه دوم جایگزین بشه

ماه قبل دوازدهم کارنتی ها رو اعلام کردن بیست و پنجم نامه ها جایگزین شد .
اینماه هشتم اعلام کردن به نظرم تا دوشنبه نامه ها جایگزین میشه .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: A2000
(2015-09-18 ساعت 19:43)humsun نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 16:35)rezamehrzad نوشته:  سلام. آیا به همه کسایی که سربازی رفتن AP می خوره؟ آیا تا به حال شده شخصی که سربازی رفته باشه(لااقل ارتش و یا نیروی انتظامی) ویزای یکضرب گرفته باشه؟
راستش تو سفرنامه سالهاي قبل من ديدم كه كسي با سربازي ويزاي يك ضرب گرفته باشه ولي يادم نيست چه سالي و محل سربازي هم نميدونم.
كلا چون همه برنده ها تو مهاجرسرا عضو نيستند و همه اعضاء هم خيلي تمايلي به شرح اوضاع و احوالشون ندارند يك تحليل درست و حسابي نميشه كرد ضمن اينكه به غير از سربازي فاكتورهاي ديگه اي هم تأثير دارن مثل رشته تحصيلي و كار و .... Sad به هر حال اينم يكي از مراحل سخت و اصلي پروسه ماست و بهتره براش آماده باشيم.

سلام

من از دوستان سالهای قبل پرسیدم تقریبا تمام کسانی که سربازی رفتن AP میخورن.من خودم به شخصه هنوز شخصی رو ندیدم که سربازی رفته باشه و یکضرب گرفته باشه .حتی اونایی هم که معافی گرفتن Ap میخورن .

حالا شاید امسال قوانین یکم عوض بشه و انقدر به ما سخت نگیرن
Big Grin
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: rezamehrzad
(2015-09-19 ساعت 15:31)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 16:35)rezamehrzad نوشته:  سلام. آیا به همه کسایی که سربازی رفتن AP می خوره؟ آیا تا به حال شده شخصی که سربازی رفته باشه(لااقل ارتش و یا نیروی انتظامی) ویزای یکضرب گرفته باشه؟
راستش تو سفرنامه سالهاي قبل من ديدم كه كسي با سربازي ويزاي يك ضرب گرفته باشه ولي يادم نيست چه سالي و محل سربازي هم نميدونم.
كلا چون همه برنده ها تو مهاجرسرا عضو نيستند و همه اعضاء هم خيلي تمايلي به شرح اوضاع و احوالشون ندارند يك تحليل درست و حسابي نميشه كرد ضمن اينكه به غير از سربازي فاكتورهاي ديگه اي هم تأثير دارن مثل رشته تحصيلي و كار و .... Sad به هر حال اينم يكي از مراحل سخت و اصلي پروسه ماست و بهتره براش آماده باشيم.

سلام

من از دوستان سالهای قبل پرسیدم تقریبا تمام کسانی که سربازی رفتن AP میخورن.من خودم به شخصه هنوز شخصی رو ندیدم که سربازی رفته باشه و یکضرب گرفته باشه .حتی اونایی هم که معافی گرفتن Ap میخورن .

Big Grin
با سلام آقا سیامک جان
من فکر نمیکنم اینطور باشه بوده کسی که خدمت کرده و یکضرب هم گرفته بنده هم مطالعه کردم دیدم همچنین معافی که رو شاخشه خیلی زیلده یه نمونه سفرنامه از سیر تا پیاز بخون اون یکضرب گرفته نمی شه گفت همه چی بستگی داره به آفیسر البته به قبل از آفیسر که چه چیزی دیده و سعی داره چیکار روز مصاحبه
ولی در کل اهمیتی نداره خدا بزرگه
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: matin86 ، Siamak ، Interuniversal ، rezamehrzad ، humsun
(2015-09-19 ساعت 16:00)ho_tasha نوشته:  
سلام

Big Grin
با سلام آقا سیامک جان
من فکر نمیکنم اینطور باشه بوده کسی که خدمت کرده و یکضرب هم گرفته بنده هم مطالعه کردم دیدم همچنین معافی که رو شاخشه خیلی زیلده یه نمونه سفرنامه از سیر تا پیاز بخون اون یکضرب گرفته نمی شه گفت همه چی بستگی داره به آفیسر البته به قبل از آفیسر که چه چیزی دیده و سعی داره چیکار روز مصاحبه

خدا از دهنت بشنوه من که از خدامه یکضرب بدن Big Grin
من عرض کردم "من ندیدم کسی با سربازی یکضرب گرفته باشه" شاید هم باشن کسایی که یکضرب گرفته باشن.
من حتی از چند تا از دوستان پیشکسوت پرسیدم گفتن قطعا AP میخورم ولی شاید زمان کلیرنس کوتاه تر باشه .
در کل هر چی اون بالایی بخواد همون میشه تا جایی که من فهمیدم تا وقتی ویزا تو پاست نخوره نه میتونی چیزی رو پیش بینی کنی نه میتونی روش حساب کنی.
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Interuniversal ، humsun
سلام به دوستان گلم
ميبينم كه همه اكثرا منتظر اومدن نامه دوم هستيم و هوچ هوچ خبري نيست خواستم بدونم كسي هستش كه فرم DS260 را بعد از 26 مي فرستاده باشه و براش نامه دوم اومده باشه...
اونقدر كه منه پيرمرد بازنشسته چشمم سو داشته و خوندم ديدم تمام كساني كه نامه دومشون اومده ds260 را قبل از 26 مي فرستادن
لطفا اگر كسي هستش كه شرايطي متفاوت داره بياد و بگه تا اين حداقل دلخوشي ما هم تعطيل بشه....و خلاص
از 20 آگوست ماه پيش هر هفته گفتيم كه "اين جمعه مي آيد " از بس كه به عيال قول آمدن نامه مصاحبه را براي هفته بعد دادم ديگه حنامون بعد از عمري اعتبار ، واقعا رنگي نداره و اين آخره عمري براي خودمون كلي معروف شديم "چوپان دروغگو"
به هر حال من از تموم شماها كه جوون و قبراق هستين مي خوام كه محكم و استوار پيش برين و به هدفاتون برسين و در نظر داشته باشين كه بين اينهمه هموطن 75 ميليوني شما چقدر بخت و اقبال بلندي داشتي كه مي توني يه جاي ديگري اون دور دورا رو هم ببيني و به خودت و بچه هات ثابت كني كه چقدر آدم شجاعي بودي كه دل به دريا زدي و عليرغم سختيهاي مهاجرت و زندگي در اون سر كره زمين براي اينكه زندگي بهتري براي خودت و خونوادت مهيا كني تن به چه سختيها كه ندادي .آفرين به شجاعت تك تكمون كه "پشت ستاره حلبيمون قلبي از طلا داشتيم" قربانت "دودو"
تشکر کنندگان: Siamak ، asal1372 ، ho_tasha ، Interuniversal ، A2000 ، lighthouse
(2015-09-19 ساعت 16:00)ho_tasha نوشته:  

Big Grin
با سلام آقا سیامک جان

(2015-09-19 ساعت 17:09)گروهبان دودو نوشته:  سلام به دوستان گلم
ميبينم كه همه اكثرا منتظر اومدن نامه دوم هستيم و هوچ هوچ خبري نيست خواستم بدونم كسي هستش كه فرم DS260 را بعد از 26 مي فرستاده باشه و براش نامه دوم اومده باشه...
اونقدر كه منه پيرمرد بازنشسته چشمم سو داشته و خوندم ديدم تمام كساني كه نامه دومشون اومده ds260 را قبل از 26 مي فرستادن
لطفا اگر كسي هستش كه شرايطي متفاوت داره بياد و بگه تا اين حداقل دلخوشي ما هم تعطيل بشه....و خلاص
از 20 آگوست ماه پيش هر هفته گفتيم كه "اين جمعه مي آيد " از بس كه به عيال قول آمدن نامه مصاحبه را براي هفته بعد دادم ديگه حنامون بعد از عمري اعتبار ، واقعا رنگي نداره و اين آخره عمري براي خودمون كلي معروف شديم "چوپان دروغگو"
به هر حال من از تموم شماها كه جوون و قبراق هستين مي خوام كه محكم و استوار پيش برين و به هدفاتون برسين و در نظر داشته باشين كه بين اينهمه هموطن 75 ميليوني شما چقدر بخت و اقبال بلندي داشتي كه مي توني يه جاي ديگري اون دور دورا رو هم ببيني و به خودت و بچه هات ثابت كني كه چقدر آدم شجاعي بودي كه دل به دريا زدي و عليرغم سختيهاي مهاجرت و زندگي در اون سر كره زمين براي اينكه زندگي بهتري براي خودت و خونوادت مهيا كني تن به چه سختيها كه ندادي .آفرين به شجاعت تك تكمون كه "پشت ستاره حلبيمون قلبي از طلا داشتيم" قربانت "دودو"
سلام به جناب سرهنگ.
یکی از افراد که با کیس حدود 1800 فکر کنم بود و فرمش را تو اول جون فرستاده بود نامه براش اومده که موجب بهت و حیرت همه شده بود.فکر کنم پارتی داشته بوده.Big Grin
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: گروهبان دودو
سلام بر همه دوستان من کیس نامبرم حدود ۵۰۰۰ است آ یا کسی میدونه کی نامه دومم جایگزین میشه از کمکتان ممنونم
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 20:58)Saeed.asefi نوشته:  سلام بر همه دوستان من کیس نامبرم حدود ۵۰۰۰ است آ یا کسی میدونه کی نامه دومم جایگزین میشه از کمکتان ممنونم

سلام دوست عزیز

اگه طبق روال پارسال پیش بریم شما May 2016 کارنت میشید و دو هفته بعدش هم نامتون جایگزین میشه .

موفق باشید
تشکر کنندگان: Saeed.asefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان