کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
سلام .من معافیت دارم و توی کارت سربازیم هم موارد خاص اشاره شده exceptional cases می خاستم ببینم مشکلی پیش میاره. دلیلش ازم پرسیده میشه؟اگه در موردش پرسیدن چه جوابی باید بدم.ممنون می شم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2015-09-25 ساعت 10:44)amin1 نوشته:  سلام .من معافیت دارم و توی کارت سربازیم هم موارد خاص اشاره شده exceptional cases می خاستم ببینم مشکلی پیش میاره. دلیلش ازم پرسیده میشه؟اگه در موردش پرسیدن چه جوابی باید بدم.ممنون می شم راهنمایی کنید

درود
دوست عزیز اصلا نگران نباشید. اصلا نیاز نیست سوالتون رو توی تاپیک های مختلف تکرار کنید. این که معافیت سربازی دارید بهتر هم هست. حتما دلیل رو از شما میپرسند و شما حقیقت رو بیان کنید و از توضیحات اضافی پرهیز کنید. لازم نیست در خصوص سوابق خودتون و یا خانواده اطلاعات اضافی بدید. فقط به هر سوالی که پرسیده میشه صادقانه پاسخ بدید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: Siamak ، ho_tasha ، گروهبان دودو ، A2000 ، matin86 ، ehsan TT
با سلام خدمت همه دوستان و عزیزان گرامی همچنین مدیر محترم.
آقا اگر این پاک بشه من قبول میکنم 100% من مقصر بودم.
ولی به هر حالBig Grin
دوستان عزیز از اونجا که میدونم نگران و با استرس هستین و منتظر مصاحبه بعضی از دوستان خوبمون هم که منتظر نامه دوم.
ولی بخاطر اینکه یه گریزی بزنم و جو رو تغییر بدم دوستان خوب و عزیز اگر تمایل دارن همچنین با کسب اجازه از مدیر محترم.
در این حین که هنوز نامه ها نیومده و بهضی دوستان منتظرن برن مصاحبه(نمونش خودم) و از اونجایی که طبق نصیحت دوستان قدیمی زبان انگلیسی تقویت بشه.
دوستان تقاضا دارم کسانی که تجربه ای در کلاس زبان انگلیسی خوب دارن و همچنین طوری اونها نتیجه گرفته باشن نه اینکه آقا ما 1 ماه رفتیم از اینها نه مثلاً کسی که رفته و نتیجه قابل قبولی گرفته اگر بتونه اینجا بگه و اسم موسسه رو هم بگه خوب میشه.
البته احتمال داره که این پست پاک بشه پس هیچ مشکلی نیست.
موفق باشید
انرژی مثبت
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، matin86
(2015-09-25 ساعت 05:58)ema1183 نوشته:  سلام بر همه دوستان،
متآسفانه هرچی می گردم هیچ کسی را با شرایط خودم اینجا پیدا نکردم. منم مثل شما ها برنده ۲۰۱۶ هستم. فقط با این تفاوت که من هم اکنون تو آمریکا هستم و دارم درس می خونم(ویرای دانشجویی). منم واسه خودم داستانی دارم این اینجا و فکر نکنید که کارم راحتتر از شماست.
تنها شباهتی که کار من با شما داره اینه که باید منتظر بشم که شمارم کارنت بشه. من مصاحبم همینجا انجام میشه و هیچ ایده ای نسبت بهش ندارم.
اینشالاه که خدا همه در مسیر درست هدایت کنه.
با سلام خانوم ema
شرایط شما از دیگر دوستان بهتر هستش.
چون داخل همون کشور هستین و مدیکال مشکلی ندارین و همچنین چون قبلاً یکبار ویزا گرفتین بحث کلیرنس و مشکلات دیگتون به مراتب نسبت به دیگر دوستان کمتر هستش.
پیروز و موفق باشید.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، Ryan 2014 ، A2000 ، matin86
سلام دوستان من ماه اگوست کارنت شدم ولی چون فرم 260 رو دیر فرستادم ( ۹ جولای) هنوز نامه دوم رو دریافت نکردم خواهش میکنم ازتون اگر کسی نامه دوم رو دریافت کرد توی ماه سپتامبر فورا اطلاع بده ممنون. با ارزوی موفقیت برای همتون.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، A2000
(2015-09-26 ساعت 01:41)سعید... نوشته:  سلام دوستان من ماه اگوست کارنت شدم ولی چون فرم 260 رو دیر فرستادم ( ۹ جولای) هنوز نامه دوم رو دریافت نکردم خواهش میکنم ازتون اگر کسی نامه دوم رو دریافت کرد توی ماه سپتامبر فورا اطلاع بده ممنون. با ارزوی موفقیت برای همتون.

ظاهرا دیگه بچه های کارنت شده حال و حوصله ندارند به این تاپیک سری بزنند! منم با اینکه فرمها رو ۲۹ می فرستادم هنوز برام نامه دعوت به مصاحبه نیومده.
تشکر کنندگان: گروهبان دودو
به به سلام به بچه هاي نازنينم
نامه دوم ما هم با اينكه 24 مي فرستاديم و case number 800 هستش هنوز نيومده ولي به لطف خدا اميدوار و داريم از اين هواي خنك پاييزي لذت برده و زبان انگليسي مي خونيم. نه تنها استرس نداريم كه مطمينيم به زمانش همه منتظران رو خبر مي كنند و بالاخره يه جوري ميشه .يا ميريم يا مي مونيم ولي يادمون نره كه عمر خوبمون بي سرو صدا داره مي گذره و لحظه لحظه بهترين زمان نقد عمرمون رو به خاطر فرداي نيومده داريم از دست ميديم .
ميدونيد اونجا چقدر به زبان خوب نياز داريم و با انرژي گذاشتن و يادگيري خوب زبان چقدر مي تونيم روزهاي خوبي رو براي خودمون و خانواده اي كه بعد خدا به ما اعتماد كردند رقم بزنيم حالا به خاطر چند ماه اينور اونور شدن نامه دوم بهتره كه حالمون را خراب نكرده و به ديگر منتظران گل اميد رو هديه بديم .
من پيرمرد گروهبان بازنشسته نه مثل شما جوونم و پر انرژي و نه سالهاي خيلي طولاني را در پيش دارم ولي اينقدر مضطرب نيستم كه شما جوون شاخ شمشاد هستي . بذار حضرت دوست به لطفش بهترينها رو برامون رقم بزنه و با پشتكار تو آماده شدن براي هر حالتي سپاسگزاريمون را به باريتعالي و شاديمون رو به خونوادمون و دوستان هديه بديم .
قربانت "دودو"
(2015-09-26 ساعت 12:52)گروهبان دودو نوشته:  به به سلام به بچه هاي نازنينم
نامه دوم ما هم با اينكه 24 مي فرستاديم و case number 800 هستش هنوز نيومده ولي به لطف خدا اميدوار و داريم از اين هواي خنك پاييزي لذت برده و زبان انگليسي مي خونيم. نه تنها استرس نداريم كه مطمينيم به زمانش همه منتظران رو خبر مي كنند و بالاخره يه جوري ميشه .يا ميريم يا مي مونيم ولي يادمون نره كه عمر خوبمون بي سرو صدا داره مي گذره و لحظه لحظه بهترين زمان نقد عمرمون رو به خاطر فرداي نيومده داريم از دست ميديم .
ميدونيد اونجا چقدر به زبان خوب نياز داريم و با انرژي گذاشتن و يادگيري خوب زبان چقدر مي تونيم روزهاي خوبي رو براي خودمون و خانواده اي كه بعد خدا به ما اعتماد كردند رقم بزنيم حالا به خاطر چند ماه اينور اونور شدن نامه دوم بهتره كه حالمون را خراب نكرده و به ديگر منتظران گل اميد رو هديه بديم .
من پيرمرد گروهبان بازنشسته نه مثل شما جوونم و پر انرژي و نه سالهاي خيلي طولاني را در پيش دارم ولي اينقدر مضطرب نيستم كه شما جوون شاخ شمشاد هستي . بذار حضرت دوست به لطفش بهترينها رو برامون رقم بزنه و با پشتكار تو آماده شدن براي هر حالتي سپاسگزاريمون را به باريتعالي و شاديمون رو به خونوادمون و دوستان هديه بديم .
قربانت "دودو"
سلام امیر
خیلی زیبا و به جا بود متشکرم از رامشی که در گروه برقرا میکنید.
ما باید مسئولیت آرامش گروه رو به شما بدیم اگر دوستان موافق باشن
شما رو از گروهبان دودو بودن به پدر گروه و آرامش دهنده تغییر میدیم دوستان رای بدین.

دوستان گروهبان دودو حرف کاملاً به جا و منطقی فرمودن عمر گران میگذرد. تنها کار در این زمان کلاس زبان هستش.
زبان زبان انگلیسی اون هم از نوع خوبشBig GrinBig Grin
موفق باشید.
سفرنامه
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند مورد در مهاجرسرا دیدم که نامه دوم به دستشون رسیده و تاریخ مصاحبشون اعلام شده، اما با توجه به کیس نامبر پایین من، نزدیک 150، هنوز نامه دوم جایگزین نامه اول نشده در صورتیکه کیس نامبر افرادی که تاریخ مصاحبشون مشخص شده از من بالاتر بوده. تاریخ ارسال فرم و دریافت کانفیرمیشن تقریبا اواسط جون هست، من چه کاری میتونم انجام بدم تا از وضعیت کیسم مطلع بشم؟
تشکر کنندگان: گروهبان دودو
(2015-08-18 ساعت 09:52)امیررضا.س نوشته:  [quote='behjan' pid='649090' dateline='1439873504']
باسلام دوستان آیا تا امروز نامه دوم برای شما آمده ؟لطفا اگر خبری شد اعلام بفرمایید سپاسگزاریم
[/quoteبرای من که هنوز نیامده.
]

(2015-09-26 ساعت 13:42)helina_yazdanpanah نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند مورد در مهاجرسرا دیدم که نامه دوم به دستشون رسیده و تاریخ مصاحبشون اعلام شده، اما با توجه به کیس نامبر پایین من، نزدیک 150، هنوز نامه دوم جایگزین نامه اول نشده در صورتیکه کیس نامبر افرادی که تاریخ مصاحبشون مشخص شده از من بالاتر بوده. تاریخ ارسال فرم و دریافت کانفیرمیشن تقریبا اواسط جون هست، من چه کاری میتونم انجام بدم تا از وضعیت کیسم مطلع بشم؟

سلام خدمت شما

ما هم دقیقا شرایط شمارو داریم و از کارنتی های سری اول هستیم ولی هنوز ناممون نیومده.
گویا دوستانی که تا 25 می فرمشون رو ساین کردن نامه دومشون اومده و باقی دوستان که بعد از این تاریخ فرمشونو ساین کردن مثل ما منتظر نامه دوم هستند.
جای هیچ نگرانی نیست اینماه بخاطر ترافیک کاری سفارتخانه ها که در حال تمام کردن پروسه برندگان 2015 هستند یک مقدار در جایگزین کردن نامه ها تاخیر کردن ولی احتمالا تا انتهای ماه سپتامبر نامه دوم همه کسانی که کارنت شدن جایگزین میشه .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
(2015-09-26 ساعت 13:39)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-26 ساعت 12:52)گروهبان دودو نوشته:  به به سلام به بچه هاي نازنينم
قربانت "دودو"
سلام امیر
خیلی زیبا و به جا بود متشکرم از رامشی که در گروه برقرا میکنید.
ما باید مسئولیت آرامش گروه رو به شما بدیم اگر دوستان موافق باشن
شما رو از گروهبان دودو بودن به پدر گروه و آرامش دهنده تغییر میدیم دوستان رای بدین.

دوستان گروهبان دودو حرف کاملاً به جا و منطقی فرمودن عمر گران میگذرد. تنها کار در این زمان کلاس زبان هستش.
زبان زبان انگلیسی اون هم از نوع خوبشBig GrinBig Grin
موفق باشید.

منو خانوومم هم داریم میخونیم. البته زبانمون خوبه خدا رو شکر. گروهبان عزیزم هم اگه اینشالاه امضاشونو بزارن قول میدیم برا لیدر 2016 شدن همه بهش رای بدیم Wink
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: Siamak ، A2000 ، گروهبان دودو
سلام دوستان
به نظر شماها آیا با توجه به عمل کرد سفارت آنکارا در سال 2015 بهتر این است که سفارت را از آنکارا به ابوظبی عوض کنیم و انتقال پرونده بدیم ؟چون عمل کرد ابوظبی در این ماه آخری برای 2015ها بهتر بوده،اونایی که موافق این عمل تغییر سفارت هستن لطفا جواب بدن . تشکر
تشکر کنندگان:
(2015-09-26 ساعت 17:10)sosol نوشته:  سلام دوستان
به نظر شماها آیا با توجه به عمل کرد سفارت آنکارا در سال ۲۰۱۵ بهتر این است که سفارت را از آنکارا به ابوظبی عوض کنیم و انتقال پرونده بدیم ؟چون عمل کرد ابوظبی در این ماه آخری برای ۲۰۱۵ها بهتر بوده،اونایی که موافق این عمل تغییر سفارت هستن لطفا جواب بدن . تشکر

چجوری می خوای تغییر بدی؟ با انلاک کردن فرم؟ انلاک کردن در هر شرایطی خوب نیست...در ضمن هر سال یه سفرت خونه ای بهتر کار می کنه معلوم نیست سال دیگه هم اینجوری باشه
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
تشکر کنندگان: Siamak ، sosol ، A2000 ، matin86
(2015-08-18 ساعت 09:52)امیررضا.س نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 09:21)behjan نوشته:  باسلام دوستان آیا تا امروز نامه دوم برای شما آمده ؟لطفا اگر خبری شد اعلام بفرمایید سپاسگزاریم
[/quoteبرای من که هنوز نیامده.
]

(2015-09-26 ساعت 17:42)hadir نوشته:  [quote='sosol' pid='666504' dateline='1443271225']
سلام دوستان
به نظر شماها آیا با توجه به عمل کرد سفارت آنکارا در سال ۲۰۱۵ بهتر این است که سفارت را از آنکارا به ابوظبی عوض کنیم و انتقال پرونده بدیم ؟چون عمل کرد ابوظبی در این ماه آخری برای ۲۰۱۵ها بهتر بوده،اونایی که موافق این عمل تغییر سفارت هستن لطفا جواب بدن . تشکر

چجوری می خوای تغییر بدی؟ با انلاک کردن فرم؟ انلاک کردن در هر شرایطی خوب نیست...در ضمن هر سال یه سفرت خونه ای بهتر کار می کنه معلوم نیست سال دیگه هم اینجوری باشه

منم موافقم
شما به هیچ وجه نباید فرمتون رو آنلاک کنید اینکار حداقل چند ماه کار شمارو عقب میندازه.
عملکرد هر سه سفارت تقریبا مثل هم هستش و تعداد ویزایی که صادر میکنن بستگی به متقاضی ها داره و به هیچ وجه نمیشه گفت که یه سفارت از سفارت دیگه بهتره .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: sosol ، hadir ، Mahboy ، A2000 ، matin86
(2015-09-25 ساعت 18:49)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-25 ساعت 05:58)ema1183 نوشته:  سلام بر همه دوستان،
متآسفانه هرچی می گردم هیچ کسی را با شرایط خودم اینجا پیدا نکردم. منم مثل شما ها برنده ۲۰۱۶ هستم. فقط با این تفاوت که من هم اکنون تو آمریکا هستم و دارم درس می خونم(ویرای دانشجویی). منم واسه خودم داستانی دارم این اینجا و فکر نکنید که کارم راحتتر از شماست.
تنها شباهتی که کار من با شما داره اینه که باید منتظر بشم که شمارم کارنت بشه. من مصاحبم همینجا انجام میشه و هیچ ایده ای نسبت بهش ندارم.
اینشالاه که خدا همه در مسیر درست هدایت کنه.
با سلام خانوم ema
شرایط شما از دیگر دوستان بهتر هستش.
چون داخل همون کشور هستین و مدیکال مشکلی ندارین و همچنین چون قبلاً یکبار ویزا گرفتین بحث کلیرنس و مشکلات دیگتون به مراتب نسبت به دیگر دوستان کمتر هستش.
پیروز و موفق باشید.

با سلام
من آقا هستمSmile
واسه ویزای دانشجویی هیچ نوع معاینه پزشکی نیاز نبود. ولی حالا باید اینجا تمام واکسنا و تستای پزشکی رو از اول بدم. من و خانومم تا حالا حدود 700 $ دادیم و هنوز هم مونده. بعدشم باید تمام این مدارک رو پیش پزشک مهاجرت ببریم و به تاییدش برسونیم.
تشکر کنندگان: matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان