موضوعها: 0
رتبه:
40
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز که در مورد CSC سئوال دارن یه فایل ناقص گذاشتم در تاپیک سفر به ترکیه البته در حال تکمیل اون فایل هستم.
این CSC برای دوستان آنکاراییست و دوستان ابوظبی و ایروان بهش نیاز ندارن.
ان شاالله د رچند روز آینده که کامل بشه براتون میزارمش ولی میتونید علی الحساب اونجا یه نگاهی بهش بندازین
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
سلام بر همه.اولا میخواستم بپرسم از کسایی که توی اکتبر مصاحبه دارند کسانی هستند که الان به شهر سفارتشون رفته باشند و الان اونجا باشند؟ میخوام ببینم چیکارا کردند؟همه چی اوکی بوده تا حالا؟
سوال بعدیم اینه که آیا ممکنه سری دوم نامه ها بیاد و کسی برای کتبر مجددا دعوت بشه با حتما سری بعدی نامه ها برای دعوت در نوامبره؟
ممنون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-29 ساعت 01:26)امیررضا.س نوشته: سلام بر همه.اولا میخواستم بپرسم از کسایی که توی اکتبر مصاحبه دارند کسانی هستند که الان به شهر سفارتشون رفته باشند و الان اونجا باشند؟ میخوام ببینم چیکارا کردند؟همه چی اوکی بوده تا حالا؟
سوال بعدیم اینه که آیا ممکنه سری دوم نامه ها بیاد و کسی برای کتبر مجددا دعوت بشه با حتما سری بعدی نامه ها برای دعوت در نوامبره؟
ممنون.
سلام من اول اکتبر مصاحبه دارم و الان در ایروان هستم.قراره امروز هم برم برای مدیکال.
کیس نامبر: 2016AS2xxx
تعداد افراد: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: اول اکتبر 2015
سفارت: ایروان
نتیجه مصاحبه: AP
آپدیت کیس اصلی: 3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه رفتيد براي مصاحبه اولا كه بسيار موفق باشيد و بدونيد كه ما به يادتون هستيم ولي لطفا سريع و خواهشا بسيار مفيد و مختصر سفرنامه بنويسيد براي راهنمايي سايرين و علي الخصوص اونايي كه نوامبر مصاحبه دارن و با توجه به اينكه هنوز نامه ها نيومده كمتر از دو هفته وقت دارند تا مدارك رو ارسال كنند (براي آنكارا)، وقت مديكال بگيرند و هتل و پرواز رو انتخاب كنند.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
40
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان یه چند تن از دوستانمون امروز عازم هستند به آنکارا براشون دعا کنید که موفق باشن
همچنین از اون دوستان هم میخواهیم که برامون سفرنامه بنویسن.
دوستان عزیز اگر پیشنهادی دارن اعلام کنن در خصوص سفرنامه.
چون من مشغول نوشتن هستم ولی نه فقط یه سفرناه به تنهایی بلکه یه فایلی که لاتاری از قبولی تا واریز 165$ امیدوارم که کمک دوستان باشه.
تا الان مراحل روتکه تکه دارم کامل میکنم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-29 ساعت 07:47)sara20e نوشته: (2015-09-29 ساعت 01:26)امیررضا.س نوشته: سلام بر همه.اولا میخواستم بپرسم از کسایی که توی اکتبر مصاحبه دارند کسانی هستند که الان به شهر سفارتشون رفته باشند و الان اونجا باشند؟ میخوام ببینم چیکارا کردند؟همه چی اوکی بوده تا حالا؟
ممنون.
سلام من اول اکتبر مصاحبه دارم و الان در ایروان هستم.قراره امروز هم برم برای مدیکال.
خانم سارا ی عزیز
براتون آرزوی موفقیت می کنم . به امید خدا ویزای یکضرب می گیرید. منتظر خبرهای خیلی خوب شما هستیم
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد به امید خدا میتون
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد آقاي ho-tasha كه مجبورم صحبت شما رو رد كنم. فكر ميكنم آقاي اميررضا منظورشون كيسي مثل ما هست كه كلا الان نامه دوم رو دريافت نكردن و الان اگه نامه دوم بياد تاريخ مصاحبه اكتبر باشه.
مثال شما هم در مورد تغيير سفارت نميتونه درست باشه چون در نظر ميگيرند كه طرف رفته و بليط و هتل رو گرفته و وقت مديكال رو خلاصه به برنامه زندگي يه نفر گند نميزنن و تغيير اين كيس ٢٠١٦ هم كه فرموديد در حد ساعت مصاحبه است حتي تاريخش هم تغيير نكرده. در نتيجه؛
اين موضوع كاملا منتفيه و اين سري نامه دوم ها صرفا تاريخ هاي مصاحبه شون در ماه نوامبر خواهد بود. خيالتون راحت
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا