کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-09-28 ساعت 18:08)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-28 ساعت 17:51)samiin نوشته:  یعنی امشب نامه ها میاد؟؟؟!!
خیلی زمان لاکپشتی میگذره....
با سلام خانوم samiin احتمالاً دوستان گفتن امشب میاد چون از نظر معمول که بوده همیشه بین دعوت دوستان تا نامه دوم ۱ الی ۱.۵ ماه فاصله زمانی هست
البته دلیل تاخیر رو همه دوستان گفتن باید سفارت ها وقت ها رو تعیین کنن که فعلاً سرشون واقعاً شلوغه برای دوستان ۲۰۱۵. که امیدوارم دوستان ۲۰۱۵ تو چند روز باقی مونده کلیر بشن که سفارت ها هم خلوت بشه.
براشون دعا کنید.
ان شاالله که امشب نامه ها بیاید و دوستان عزیز از این انتظار در بیایین.
ولی دوستان شما که میگید انتظار من اینو فهمیدم که باید بیخیالش بشی چون تو تمام مراحلش انتظار همراهش هست یه نگاهی خودتون بندازین بهش.
اول منظر قبولی بهد منتظر پر کردن فرم بعد منتظر کارنت شدن بعدش نامه دوم بهد منتظر رسیدن مدارک به سفارت همش انتظار داره.
ان شاالله که میاد و هیچ جای نگرانی نیست.
به دوستان عزیز که هنوز CSC جدید ثبت نام نکردن یه خبر خوب بدم که
دارم فایل CSC جدید رو درست میکنم و خوشبختانه و خدارو شکر هیچ یک از دوستان بهش نیاز نداره چون هیچ استقبالی ازش نشد.
این اولین بار بود که فایلی میزاریم و اینطور دچار بی مهری دوستان میشیم.
به نظرتون اگر نیاز نیست درست نکنم بهم بگید.
متشکرم

خسته نباشید. و موفق باشید.

لطفا در مورد فایلی که فرمودید بیشتر توضیح بدید. من نمیدونم چیه ...
تشکر کنندگان: humsun ، Joje mohajer ، masoud398
(2015-09-28 ساعت 18:08)ho_tasha نوشته:  با سلام خانوم samiin احتمالاً دوستان گفتن امشب میاد چون از نظر معمول که بوده همیشه بین دعوت دوستان تا نامه دوم ۱ الی ۱.۵ ماه فاصله زمانی هست
البته دلیل تاخیر رو همه دوستان گفتن باید سفارت ها وقت ها رو تعیین کنن که فعلاً سرشون واقعاً شلوغه برای دوستان ۲۰۱۵. که امیدوارم دوستان ۲۰۱۵ تو چند روز باقی مونده کلیر بشن که سفارت ها هم خلوت بشه.
براشون دعا کنید.
ولی دوستان شما که میگید انتظار من اینو فهمیدم که باید بیخیالش بشی چون تو تمام مراحلش انتظار همراهش هست یه نگاهی خودتون بندازین بهش.
اول منظر قبولی بهد منتظر پر کردن فرم بعد منتظر کارنت شدن بعدش نامه دوم بهد منتظر رسیدن مدارک به سفارت همش انتظار داره.
دارم فایل CSC جدید رو درست میکنم و خوشبختانه و خدارو شکر هیچ یک از دوستان بهش نیاز نداره چون هیچ استقبالی ازش نشد.
متشکرم

ho_tasha ي عزيز و دوست داشتني
من بشدت ارادت خاصي به حرفها،كلامت و حتي تذكرهاي بجات دارم و شخصا از طرف همه بچه ها ازت تشكر ميكنم كه انقده هواي همه رو داري و بسيار تلاش ميكني براي كمك كردن به ديگران
در خصوص بحث انتظارت بايد بگم كه از نظر علمي اين قضيه ثابت شدس كه هرچقدر انسان به مسئله اي به اصطلاح گير بده و بهش بچسبه هم خودشو اطرافيان رو اذيت ميكنه هم باعث اتلاف انرژي ذهني و جسمي و همچنين اختلال تو زندگي روزمره ميشه،پس با حرفهات مثل هميشه بشدت موافقم و اكثر صاحب نظرهام ميگن كه بايد رها كني وتسليم باشي
با ارزوي موفقيت در مصاحبه ت كيپ گويينگ باديBig GrinTongue
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: chakavakl ، humsun ، ho_tasha ، kian_parsi ، matin86
(2015-09-28 ساعت 18:08)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-28 ساعت 17:51)samiin نوشته:  یعنی امشب نامه ها میاد؟؟؟!!
خیلی زمان لاکپشتی میگذره....
با سلام خانوم samiin احتمالاً دوستان گفتن امشب میاد چون از نظر معمول که بوده همیشه بین دعوت دوستان تا نامه دوم ۱ الی ۱.۵ ماه فاصله زمانی هست
براشون دعا کنید.
متشکرم

لطفا میشه توضیح بدید CSC چیه ؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز که در مورد CSC سئوال دارن یه فایل ناقص گذاشتم در تاپیک سفر به ترکیه البته در حال تکمیل اون فایل هستم.
این CSC برای دوستان آنکاراییست و دوستان ابوظبی و ایروان بهش نیاز ندارن.
ان شاالله د رچند روز آینده که کامل بشه براتون میزارمش ولی میتونید علی الحساب اونجا یه نگاهی بهش بندازین
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: jilibiliyaee ، شباهنگ100 ، sosol
سلام بر همه.اولا میخواستم بپرسم از کسایی که توی اکتبر مصاحبه دارند کسانی هستند که الان به شهر سفارتشون رفته باشند و الان اونجا باشند؟ میخوام ببینم چیکارا کردند؟همه چی اوکی بوده تا حالا؟
سوال بعدیم اینه که آیا ممکنه سری دوم نامه ها بیاد و کسی برای کتبر مجددا دعوت بشه با حتما سری بعدی نامه ها برای دعوت در نوامبره؟
ممنون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: گروهبان دودو
(2015-09-29 ساعت 01:26)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه.اولا میخواستم بپرسم از کسایی که توی اکتبر مصاحبه دارند کسانی هستند که الان به شهر سفارتشون رفته باشند و الان اونجا باشند؟ میخوام ببینم چیکارا کردند؟همه چی اوکی بوده تا حالا؟
سوال بعدیم اینه که آیا ممکنه سری دوم نامه ها بیاد و کسی برای کتبر مجددا دعوت بشه با حتما سری بعدی نامه ها برای دعوت در نوامبره؟
ممنون.

سلام من اول اکتبر مصاحبه دارم و الان در ایروان هستم.قراره امروز هم برم برای مدیکال.
کیس نامبر:       2016AS2xxx
تعداد افراد:       2 نفر
تاریخ مصاحبه:   اول اکتبر 2015
سفارت:           ایروان
نتیجه مصاحبه:  AP
آپدیت کیس اصلی:  3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
تشکر کنندگان: humsun ، Interuniversal ، ho_tasha ، chakavakl ، ستوده ، A2000 ، matin86 ، Amir.AA
(2015-09-29 ساعت 01:26)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه.اولا میخواستم بپرسم از کسایی که توی اکتبر مصاحبه دارند کسانی هستند که الان به شهر سفارتشون رفته باشند و الان اونجا باشند؟ میخوام ببینم چیکارا کردند؟همه چی اوکی بوده تا حالا؟
ممنون.

سلام امير رضا
در خصوص سوال دومت بايد بگم تا حالا همچين موردي نبوده و اگه ويزا بولتن رو هم نگاه كني يك ماه و اعلام ميكنن تموم ميشه ميره واسه ماه بعدي،چون يك ماه و اندي بايد زمان به طرف بدن تا مدارك شو آماده كنن،نميشه الان بگن يك هفته دگ اينجا باش كهBig Grin
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: humsun ، matin86 ، گروهبان دودو
دوستاني كه رفتيد براي مصاحبه اولا كه بسيار موفق باشيد و بدونيد كه ما به يادتون هستيم ولي لطفا سريع و خواهشا بسيار مفيد و مختصر سفرنامه بنويسيد براي راهنمايي سايرين و علي الخصوص اونايي كه نوامبر مصاحبه دارن و با توجه به اينكه هنوز نامه ها نيومده كمتر از دو هفته وقت دارند تا مدارك رو ارسال كنند (براي آنكارا)، وقت مديكال بگيرند و هتل و پرواز رو انتخاب كنند.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha ، chakavakl ، matin86 ، Interuniversal
با سلام دوستان یه چند تن از دوستانمون امروز عازم هستند به آنکارا براشون دعا کنید که موفق باشن
همچنین از اون دوستان هم میخواهیم که برامون سفرنامه بنویسن.
دوستان عزیز اگر پیشنهادی دارن اعلام کنن در خصوص سفرنامه.
چون من مشغول نوشتن هستم ولی نه فقط یه سفرناه به تنهایی بلکه یه فایلی که لاتاری از قبولی تا واریز 165$ امیدوارم که کمک دوستان باشه.
تا الان مراحل روتکه تکه دارم کامل میکنم.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: chakavakl ، kian_parsi ، humsun ، A2000 ، matin86 ، Interuniversal
(2015-09-29 ساعت 08:59)Interuniversal نوشته:  
ممنون.

سلام امير رضا
در خصوص سوال دومت بايد بگم تا حالا همچين موردي نبوده و اگه ويزا بولتن رو هم نگاه كني يك ماه و اعلام ميكنن تموم ميشه ميره واسه ماه بعدي،چون يك ماه و اندي بايد زمان به طرف بدن تا مدارك شو آماده كنن،نميشه الان بگن يك هفته دگ اينجا باش كهBig Grin

ممکنه که کسی که بهش گفته باشند برای اکتبر بیا مصاحبه،مصاحبشا به تعویق بندازه یا اصن برای مصاحبه نره.برای همین این سوال را پرسیدم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
با سلام و صبح بخیر دوستان عزیز
فایل ثبت نام در CSC جدید به اتمام رسید من در تاپیک
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا ارسال 45 بار گذاری کردم امیدوارم لذتشو ببرین.
موفق باشید.
ثبت نام در CSC جدید[/quote]
سفرنامه
(2015-09-29 ساعت 07:47)sara20e نوشته:  
ممنون.

سلام من اول اکتبر مصاحبه دارم و الان در ایروان هستم.قراره امروز هم برم برای مدیکال.

خانم سارا ی عزیز
براتون آرزوی موفقیت می کنم . به امید خدا ویزای یکضرب می گیرید. منتظر خبرهای خیلی خوب شما هستیم
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: Siamak ، ho_tasha ، chakavakl
(2015-09-29 ساعت 10:20)امیررضا.س نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 08:59)Interuniversal نوشته:  
ممنون.

سلام امير رضا

ممکنه که کسی که بهش گفته باشند برای اکتبر بیا مصاحبه،مصاحبشا به تعویق بندازه یا اصن برای مصاحبه نره.برای همین این سوال را پرسیدم.
با سلام بله احتمالش هست
بوده کسی که تغییر پیدا کرده.
این امکان وجود داره که در زمان نزدیک شدن به مصاحبه سفارت ایمی بزنه و به شما بگه که مجدداً نامه دوم خود رو چک کنید که در اون زمان متوجه میشید که سفارت شما رو تغییر دادن.
البته در همین 2016 موردی داریم که برای ماه اکتبر هستن و سفارت بهشون ایمیل زده و گفته که ساعت مصاحبه تغییر کرده ولی روزش تغییری نکرده.
سفرنامه
تشکر کنندگان: matin86 ، A2000 ، Interuniversal
ببخشيد آقاي ho-tasha كه مجبورم صحبت شما رو رد كنم. فكر ميكنم آقاي اميررضا منظورشون كيسي مثل ما هست كه كلا الان نامه دوم رو دريافت نكردن و الان اگه نامه دوم بياد تاريخ مصاحبه اكتبر باشه.
مثال شما هم در مورد تغيير سفارت نميتونه درست باشه چون در نظر ميگيرند كه طرف رفته و بليط و هتل رو گرفته و وقت مديكال رو خلاصه به برنامه زندگي يه نفر گند نميزنن و تغيير اين كيس ٢٠١٦ هم كه فرموديد در حد ساعت مصاحبه است حتي تاريخش هم تغيير نكرده. در نتيجه؛
اين موضوع كاملا منتفيه و اين سري نامه دوم ها صرفا تاريخ هاي مصاحبه شون در ماه نوامبر خواهد بود. خيالتون راحت
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: chakavakl ، ho_tasha ، A2000 ، Interuniversal
(2015-09-29 ساعت 12:39)humsun نوشته:  ببخشيد آقاي ho-tasha كه مجبورم صحبت شما رو رد كنم. فكر ميكنم آقاي اميررضا منظورشون كيسي مثل ما هست كه كلا الان نامه دوم رو دريافت نكردن و الان اگه نامه دوم بياد تاريخ مصاحبه اكتبر باشه.
مثال شما هم در مورد تغيير سفارت نميتونه درست باشه چون در نظر ميگيرند كه طرف رفته و بليط و هتل رو گرفته و وقت مديكال رو خلاصه به برنامه زندگي يه نفر گند نميزنن و تغيير اين كيس ٢٠١٦ هم كه فرموديد در حد ساعت مصاحبه است حتي تاريخش هم تغيير نكرده. در نتيجه؛
اين موضوع كاملا منتفيه و اين سري نامه دوم ها صرفا تاريخ هاي مصاحبه شون در ماه نوامبر خواهد بود. خيالتون راحت
با سلام
ضمن تشکر از شما که به دقت و زیبایی و متانت نظر منو رد کردید بسیار متشکرم.
در مورد ساعت بله فقط ساعت رو تغییر دادن و هیچ چیز دیگه ای تغییر نکرده بود.
اما در مورد اینکه سفارت تغییر کنه من خودم به سخصه در سفرنامه دوستان مطالعه کردم که خودشون گفته بودن که تغییر دادن از آنکارا به ابوظبی.
همچنین من کاملاً با نظر شما موافق هستم که گفتن تمام برنامه ها خراب میشه من هم موافقم ولی شاید میلیاردم درصد این اتفاق بیافته من فکر کردم منظورشون این هست. ولی به هر حال این اتفاق افتاده است.
در مورد اینکه من سئوال بد متوجه شدم احتمالش بسیار زیاد هست و این احتمال خلاف واقع نیست
پس اگر اینطور بوده من از دوستان و از شما و سئوال پرسنده معذرت میخوام و کمال تشکر رو دارم که بنده رو راهنمایی کردین
مجدداً سپاسگزارم خانوم Humsun کاش شما بیشتر میومدین اینجا و بیشتر دوستان رو راهنمایی میکردین.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinShyShyShy
سفرنامه
تشکر کنندگان: humsun ، matin86 ، behjan ، Joje mohajer

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان