کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-09-26 ساعت 13:42)helina_yazdanpanah نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند مورد در مهاجرسرا دیدم که نامه دوم به دستشون رسیده و تاریخ مصاحبشون اعلام شده، اما با توجه به کیس نامبر پایین من، نزدیک 150، هنوز نامه دوم جایگزین نامه اول نشده در صورتیکه کیس نامبر افرادی که تاریخ مصاحبشون مشخص شده از من بالاتر بوده. تاریخ ارسال فرم و دریافت کانفیرمیشن تقریبا اواسط جون هست، من چه کاری میتونم انجام بدم تا از وضعیت کیسم مطلع بشم؟

سلام
دوست عزیز اینطور که من متوجه شدم از 20 می به بعد کسانی که فرم رو ارسال کردند هنوز نامه دوم رو دریافت نکردند. من هم کیس نامبرم پایین ولی جون فرستادم فرم ها رو و هنوز خبری از نامه نشده.
شما میتونید به Kcc ایمیل بزنید . بعد از 3 روز کاری جواب میدهند.
توکل بر خدا اصلا نگران نباشید Smile
تشکر کنندگان: Mahboy ، گروهبان دودو
(2015-09-25 ساعت 05:58)ema1183 نوشته:  سلام بر همه دوستان،
متآسفانه هرچی می گردم هیچ کسی را با شرایط خودم اینجا پیدا نکردم. منم مثل شما ها برنده ۲۰۱۶ هستم. فقط با این تفاوت که من هم اکنون تو آمریکا هستم و دارم درس می خونم(ویرای دانشجویی). منم واسه خودم داستانی دارم این اینجا و فکر نکنید که کارم راحتتر از شماست.
تنها شباهتی که کار من با شما داره اینه که باید منتظر بشم که شمارم کارنت بشه. من مصاحبم همینجا انجام میشه و هیچ ایده ای نسبت بهش ندارم.
اینشالاه که خدا همه در مسیر درست هدایت کنه.

سلام
من هم خارج از ایران دانشجو هستم و مصاحبم همین کشوری که هستم انجام میشه. استرس ما هم کم نیست واقعا . ولی بدونید که لطف بزرگی نصیبمون شده Rolleyes
توکل بر خدا Smile
تشکر کنندگان: Mahboy ، ema1183
(2015-09-26 ساعت 17:10)sosol نوشته:  سلام دوستان
به نظر شماها آیا با توجه به عمل کرد سفارت آنکارا در سال ۲۰۱۵ بهتر این است که سفارت را از آنکارا به ابوظبی عوض کنیم و انتقال پرونده بدیم ؟چون عمل کرد ابوظبی در این ماه آخری برای ۲۰۱۵ها بهتر بوده،اونایی که موافق این عمل تغییر سفارت هستن لطفا جواب بدن . تشکر

همینطور که دوستان گفتن به هیچ عنوان برای این چیزا فرمتو آنلاک نکن که مصاحبت عقب میفته.
و اما سفارتا
دوست عزیز هر سال این سه تا سفارت یه داستانی داشتن و عملکردشون اصلا قابل پیش بینی نبوده.
امسال که مشاهده کردین ابوظبی خیلی خوب عمل کرده ، ایروان برا کیسهای نصفه و نیمه (کیسهایی که یک نفر کلیرنس خورده و بقیه کلیر بودن) عالی عمل کرده و آنکارا هم که تا این لحظه در نقش مجسمه عمل کرده و دریغ از یک آپدیت چه برسه به کلیری!
ولی همین ایروان سالهای قبل خیلی خوب عمل نکرده بود. یا آنکارا یه سال توو روزای آخر سپتامبر خیلیارو به صورت گروهی کلیر کرد. همین الانم دوستان آنکارا امیدوارن که توو این 4 روز به امید خدا همین اتفاق براشون بیفته و سفارت انکارا یه حرکتی از خودش نشون بده.
حالا همین آنکارایی که اینقدر امسال بد عمل کرده کافیه که آفیسراش واسه 2016 عوض بشه. کلا میبینی ورق بر میگرده و سال دیگه باز همه از انکارا تقدیر میکنن.
این یه روایت بود.

یه روایت دیگه هم اینه که اصلا داستان کلیر کردن افراد از سمت KCC انجام میشه و سفارتا فقط وقتی نتیجۀ کلیر شدن فرد بهشون اعلام میشه ایمیل میزنن به طرف که پاستو بیار که ویزا آمادۀ چسبوندنه.
البته عملکرد آنکارا تا الان این فرضه رو رسما رد کرده چون محاله که توو 3 هفته ایروان و ابوظبی این همه ویزا ایشیود کنن و در آنکارا هیچ کیسی کلیر نشه. (واسه همینه که بسسسسیاری از دوستان متفق القول میگن همه چیز دست آفیسر هست و اونه که سرنوشت همه رو خوب یا بد رقم میزنه.
ضمنا این رو هم اضافه کنم که من خودم خدمت س.پ.ا.ه بودم و رشتم و شغلم هم حساسه ولی متاسفانه سفارتمو آنکارا انتخاب کردم. حالا اگه خودشون تغییر دادن که خوبه، ندادنم منتظر میشم ببینم سرنوشت سال دیگه در همین روز ما رو به کجا میکشونه.
موفق باشید
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: Mahboy ، ho_tasha ، Interuniversal ، Siamak ، گروهبان دودو ، matin86 ، sosol ، hadir
سلام دوستان
ازتون میخواستم نظرتون و یا اگر تجربه مشابهی بود به من هم اطلاع بدید.
بهار امسال بعد از دو سال تلاش اقامت دایم استرالیا رو گرفتم و یکماه بعد لاتاری برنده شدم. حالا از این بگذریم که دیگه توان انتظار برای سکوریتی چک و امثال اینو ندارم. به نظرتون داشتن ویزای اقامت دایم استرالیا رو به آفیسر اعلام کنم یا نه؟
تشکر کنندگان: Interuniversal
(2015-09-26 ساعت 13:39)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-26 ساعت 12:52)گروهبان دودو نوشته:  به به سلام به بچه هاي نازنينم
نامه دوم ما هم با اينكه 24 مي فرستاديم و case number 800 هستش هنوز نيومده ولي به لطف خدا اميدوار و داريم از اين هواي خنك پاييزي لذت برده و زبان انگليسي مي خونيم. نه تنها استرس نداريم كه مطمينيم به زمانش همه منتظران رو خبر مي كنند و بالاخره يه جوري ميشه .يا ميريم يا مي مونيم ولي يادمون نره كه عمر خوبمون بي سرو صدا داره مي گذره و لحظه لحظه بهترين زمان نقد عمرمون رو به خاطر فرداي نيومده داريم از دست ميديم .
ميدونيد اونجا چقدر به زبان خوب نياز داريم و با انرژي گذاشتن و يادگيري خوب زبان چقدر مي تونيم روزهاي خوبي رو براي خودمون و خانواده اي كه بعد خدا به ما اعتماد كردند رقم بزنيم حالا به خاطر چند ماه اينور اونور شدن نامه دوم بهتره كه حالمون را خراب نكرده و به ديگر منتظران گل اميد رو هديه بديم .
من پيرمرد گروهبان بازنشسته نه مثل شما جوونم و پر انرژي و نه سالهاي خيلي طولاني را در پيش دارم ولي اينقدر مضطرب نيستم كه شما جوون شاخ شمشاد هستي . بذار حضرت دوست به لطفش بهترينها رو برامون رقم بزنه و با پشتكار تو آماده شدن براي هر حالتي سپاسگزاريمون را به باريتعالي و شاديمون رو به خونوادمون و دوستان هديه بديم .
قربانت "دودو"
سلام امیر
خیلی زیبا و به جا بود متشکرم از رامشی که در گروه برقرا میکنید.
ما باید مسئولیت آرامش گروه رو به شما بدیم اگر دوستان موافق باشن
شما رو از گروهبان دودو بودن به پدر گروه و آرامش دهنده تغییر میدیم دوستان رای بدین.

دوستان گروهبان دودو حرف کاملاً به جا و منطقی فرمودن عمر گران میگذرد. تنها کار در این زمان کلاس زبان هستش.
زبان زبان انگلیسی اون هم از نوع خوبشBig GrinBig Grin
موفق باشید.

با نظر شما موافقم اما اگه نخوان اسمشون رو تغيير بدن همين گروهبان دودو بودن هم خوبه به عنوان كسى كه بتونيم ازشون آرامش بگيريم ! اگه يه پدر داشته باشيم تو گروهمون واقعا عاليه و اين پروسه رو خيلى بهتر و با روحيه قوى ترى ميگذرونيم و باعث افتخارمونه
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: گروهبان دودو
(2015-09-27 ساعت 13:39)bardia61 نوشته:  سلام دوستان
ازتون میخواستم نظرتون و یا اگر تجربه مشابهی بود به من هم اطلاع بدید.
بهار امسال بعد از دو سال تلاش اقامت دایم استرالیا رو گرفتم و یکماه بعد لاتاری برنده شدم. حالا از این بگذریم که دیگه توان انتظار برای سکوریتی چک و امثال اینو ندارم. به نظرتون داشتن ویزای اقامت دایم استرالیا رو به آفیسر اعلام کنم یا نه؟

سلام
برديا جان تبريكات دو طرفه مارو پذيرا باش،تو گفتنش شك نكن،مشكلي پيش نمياد واست،يكي از دوستام مشابه كيس شما بود و كانادا رفتنش اكي شده بود،الان يو اس تشريف دارن،نگران نباشTongue
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: bardia61 ، matin86
سلام بر مسافرانی که تا چندروز دیگه باید برن برا مصاحبه در سفارتهاشون و پنج روز بعدشم اینشالاه فرست کلاس لاس و گاس.
خب دوستان.یه توضیحی بدین که چه کارهایی انجام دادین؟آماده هستین دیگه؟چه خبرا؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: matin86 ، behjan
(2015-09-27 ساعت 16:08)matin86 نوشته:  
(2015-09-26 ساعت 13:39)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-26 ساعت 12:52)گروهبان دودو نوشته:  به به سلام به بچه هاي نازنينم
نامه دوم ما هم با اينكه 24 مي فرستاديم و case number 800 هستش هنوز نيومده ولي به لطف خدا اميدوار و داريم از اين هواي خنك پاييزي لذت برده و زبان انگليسي مي خونيم. نه تنها استرس نداريم كه مطمينيم به زمانش همه منتظران رو خبر مي كنند و بالاخره يه جوري ميشه .يا ميريم يا مي مونيم ولي يادمون نره كه عمر خوبمون بي سرو صدا داره مي گذره و لحظه لحظه بهترين زمان نقد عمرمون رو به خاطر فرداي نيومده داريم از دست ميديم .
ميدونيد اونجا چقدر به زبان خوب نياز داريم و با انرژي گذاشتن و يادگيري خوب زبان چقدر مي تونيم روزهاي خوبي رو براي خودمون و خانواده اي كه بعد خدا به ما اعتماد كردند رقم بزنيم حالا به خاطر چند ماه اينور اونور شدن نامه دوم بهتره كه حالمون را خراب نكرده و به ديگر منتظران گل اميد رو هديه بديم .
من پيرمرد گروهبان بازنشسته نه مثل شما جوونم و پر انرژي و نه سالهاي خيلي طولاني را در پيش دارم ولي اينقدر مضطرب نيستم كه شما جوون شاخ شمشاد هستي . بذار حضرت دوست به لطفش بهترينها رو برامون رقم بزنه و با پشتكار تو آماده شدن براي هر حالتي سپاسگزاريمون را به باريتعالي و شاديمون رو به خونوادمون و دوستان هديه بديم .
قربانت "دودو"
سلام امیر
خیلی زیبا و به جا بود متشکرم از رامشی که در گروه برقرا میکنید.
ما باید مسئولیت آرامش گروه رو به شما بدیم اگر دوستان موافق باشن
شما رو از گروهبان دودو بودن به پدر گروه و آرامش دهنده تغییر میدیم دوستان رای بدین.

دوستان گروهبان دودو حرف کاملاً به جا و منطقی فرمودن عمر گران میگذرد. تنها کار در این زمان کلاس زبان هستش.
زبان زبان انگلیسی اون هم از نوع خوبشBig GrinBig Grin
موفق باشید.

با نظر شما موافقم اما اگه نخوان اسمشون رو تغيير بدن همين گروهبان دودو بودن هم خوبه به عنوان كسى كه بتونيم ازشون آرامش بگيريم ! اگه يه پدر داشته باشيم تو گروهمون واقعا عاليه و اين پروسه رو خيلى بهتر و با روحيه قوى ترى ميگذرونيم و باعث افتخارمونه

گروهبان دودوی عزیز
واقعا حضورتون تو این گروه غنیمته...حرفهاتون پر از امید و ارامشه...ایشالا تا فردا شب همه منتظران نامه دومشون رو میگیرن Smile
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: ho_tasha ، گروهبان دودو ، matin86 ، behjan ، Interuniversal
سلام رفقا بهترین وقتی که باید برای کارت واکسن اقدام کرد چه وقتیه؟؟؟
و اینکه اون گواهی تمکن مالی 20000 دلار و چه وقتی به بانک بسپریم؟؟؟وقت مصاحبه صرفا یا الان هم میشه !سه روز کافیه درسته؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
واسه کیس نامبر حدود 1600 نامه دوم نیامده . میخوام ببینم برای همه همینطوری هست؟ الان تا شماره چند نامه دوم اومده ؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-28 ساعت 12:04)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان
واسه کیس نامبر حدود 1600 نامه دوم نیامده . میخوام ببینم برای همه همینطوری هست؟ الان تا شماره چند نامه دوم اومده ؟

سلام
دوست عزيز افرادي با كيس ١٠٠ هم داشتيم كه نامشون نيومده و انشاالله با سري دوم مياد
تا كيس ٢٨٠٠ برا بعضي افراد نامه دوم اومد سري اول
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-09-28 ساعت 10:33)مردایرونی نوشته:  سلام رفقا بهترین وقتی که باید برای کارت واکسن اقدام کرد چه وقتیه؟؟؟
و اینکه اون گواهی تمکن مالی 20000 دلار و چه وقتی به بانک بسپریم؟؟؟وقت مصاحبه صرفا یا الان هم میشه !سه روز کافیه درسته؟

با سلام دوست گرامی
زدن واکسنها بستگی به تاریخ مصاحبه دارد .هپاتیت سه مرحله دارد که دومین تزریق یکماه بعد از اولین تزریق و سومین تزریق شش ماه بعد از اولین تزریق میباشد . بعضی از واکسنها دارای ویروس زنده میباشند که ممکن است در نتیجه آزمایشتان خللی ایجاد کند به همین دلیل طوری برنامه ریزی کنید که یکماه قبل از مصاحبه واکسنهاتونو دریافت کرده باشید .برای تمکن مالی حداقل چند روز در حسابتون بمونه و هر چه تاریخش به مصاحبه نزدیک باشه بهتر است .موفق باشید
تشکر کنندگان: Siamak ، گروهبان دودو ، A2000
یعنی امشب نامه ها میاد؟؟؟!!
خیلی زمان لاکپشتی میگذره....
تشکر کنندگان:
(2015-09-28 ساعت 17:51)samiin نوشته:  یعنی امشب نامه ها میاد؟؟؟!!
خیلی زمان لاکپشتی میگذره....
با سلام خانوم samiin احتمالاً دوستان گفتن امشب میاد چون از نظر معمول که بوده همیشه بین دعوت دوستان تا نامه دوم 1 الی 1.5 ماه فاصله زمانی هست
البته دلیل تاخیر رو همه دوستان گفتن باید سفارت ها وقت ها رو تعیین کنن که فعلاً سرشون واقعاً شلوغه برای دوستان 2015. که امیدوارم دوستان 2015 تو چند روز باقی مونده کلیر بشن که سفارت ها هم خلوت بشه.
براشون دعا کنید.
ان شاالله که امشب نامه ها بیاید و دوستان عزیز از این انتظار در بیایین.
ولی دوستان شما که میگید انتظار من اینو فهمیدم که باید بیخیالش بشی چون تو تمام مراحلش انتظار همراهش هست یه نگاهی خودتون بندازین بهش.
اول منظر قبولی بهد منتظر پر کردن فرم بعد منتظر کارنت شدن بعدش نامه دوم بهد منتظر رسیدن مدارک به سفارت همش انتظار داره.
ان شاالله که میاد و هیچ جای نگرانی نیست.
به دوستان عزیز که هنوز CSC جدید ثبت نام نکردن یه خبر خوب بدم که
دارم فایل CSC جدید رو درست میکنم و خوشبختانه و خدارو شکر هیچ یک از دوستان بهش نیاز نداره چون هیچ استقبالی ازش نشد.
این اولین بار بود که فایلی میزاریم و اینطور دچار بی مهری دوستان میشیم.
به نظرتون اگر نیاز نیست درست نکنم بهم بگید.
متشکرم

خسته نباشید. و موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
(2015-09-25 ساعت 18:47)ho_tasha نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان و عزیزان گرامی همچنین مدیر محترم.
آقا اگر این پاک بشه من قبول میکنم 100% من مقصر بودم.
ولی به هر حالBig Grin
دوستان عزیز از اونجا که میدونم نگران و با استرس هستین و منتظر مصاحبه بعضی از دوستان خوبمون هم که منتظر نامه دوم.
ولی بخاطر اینکه یه گریزی بزنم و جو رو تغییر بدم دوستان خوب و عزیز اگر تمایل دارن همچنین با کسب اجازه از مدیر محترم.
در این حین که هنوز نامه ها نیومده و بهضی دوستان منتظرن برن مصاحبه(نمونش خودم) و از اونجایی که طبق نصیحت دوستان قدیمی زبان انگلیسی تقویت بشه.
دوستان تقاضا دارم کسانی که تجربه ای در کلاس زبان انگلیسی خوب دارن و همچنین طوری اونها نتیجه گرفته باشن نه اینکه آقا ما ۱ ماه رفتیم از اینها نه مثلاً کسی که رفته و نتیجه قابل قبولی گرفته اگر بتونه اینجا بگه و اسم موسسه رو هم بگه خوب میشه.
البته احتمال داره که این پست پاک بشه پس هیچ مشکلی نیست.
موفق باشید
انرژی مثبت
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شما میتونید پکیج English Today رو بخریدفیلم تصویری با زیر نویس و حتی گرامر هم به زبان ساده بیان شده،من از یک استاد قدر پرسیدم ایشون این سی دی ها و Real English رو پیشنهاد کردم، اولی به لهجه بریتیش هست ولی خیلی موضوع برای بحث داره
ضمناً ثمین اسم مرد هم هست Big Grin
تشکر کنندگان: Siamak ، behjan ، ho_tasha ، A2000 ، Amir.AA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان