موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-26 ساعت 17:10)sosol نوشته: سلام دوستان
به نظر شماها آیا با توجه به عمل کرد سفارت آنکارا در سال ۲۰۱۵ بهتر این است که سفارت را از آنکارا به ابوظبی عوض کنیم و انتقال پرونده بدیم ؟چون عمل کرد ابوظبی در این ماه آخری برای ۲۰۱۵ها بهتر بوده،اونایی که موافق این عمل تغییر سفارت هستن لطفا جواب بدن . تشکر
همینطور که دوستان گفتن به هیچ عنوان برای این چیزا فرمتو آنلاک نکن که مصاحبت عقب میفته.
و اما سفارتا
دوست عزیز هر سال این سه تا سفارت یه داستانی داشتن و عملکردشون اصلا قابل پیش بینی نبوده.
امسال که مشاهده کردین ابوظبی خیلی خوب عمل کرده ، ایروان برا کیسهای نصفه و نیمه (کیسهایی که یک نفر کلیرنس خورده و بقیه کلیر بودن) عالی عمل کرده و آنکارا هم که تا این لحظه در نقش مجسمه عمل کرده و دریغ از یک آپدیت چه برسه به کلیری!
ولی همین ایروان سالهای قبل خیلی خوب عمل نکرده بود. یا آنکارا یه سال توو روزای آخر سپتامبر خیلیارو به صورت گروهی کلیر کرد. همین الانم دوستان آنکارا امیدوارن که توو این 4 روز به امید خدا همین اتفاق براشون بیفته و سفارت انکارا یه حرکتی از خودش نشون بده.
حالا همین آنکارایی که اینقدر امسال بد عمل کرده کافیه که آفیسراش واسه 2016 عوض بشه. کلا میبینی ورق بر میگرده و سال دیگه باز همه از انکارا تقدیر میکنن.
این یه روایت بود.
یه روایت دیگه هم اینه که اصلا داستان کلیر کردن افراد از سمت KCC انجام میشه و سفارتا فقط وقتی نتیجۀ کلیر شدن فرد بهشون اعلام میشه ایمیل میزنن به طرف که پاستو بیار که ویزا آمادۀ چسبوندنه.
البته عملکرد آنکارا تا الان این فرضه رو رسما رد کرده چون محاله که توو 3 هفته ایروان و ابوظبی این همه ویزا ایشیود کنن و در آنکارا هیچ کیسی کلیر نشه. (واسه همینه که بسسسسیاری از دوستان متفق القول میگن همه چیز دست آفیسر هست و اونه که سرنوشت همه رو خوب یا بد رقم میزنه.
ضمنا این رو هم اضافه کنم که من خودم خدمت س.پ.ا.ه بودم و رشتم و شغلم هم حساسه ولی متاسفانه سفارتمو آنکارا انتخاب کردم. حالا اگه خودشون تغییر دادن که خوبه، ندادنم منتظر میشم ببینم سرنوشت سال دیگه در همین روز ما رو به کجا میکشونه.
موفق باشید
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ازتون میخواستم نظرتون و یا اگر تجربه مشابهی بود به من هم اطلاع بدید.
بهار امسال بعد از دو سال تلاش اقامت دایم استرالیا رو گرفتم و یکماه بعد لاتاری برنده شدم. حالا از این بگذریم که دیگه توان انتظار برای سکوریتی چک و امثال اینو ندارم. به نظرتون داشتن ویزای اقامت دایم استرالیا رو به آفیسر اعلام کنم یا نه؟
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
سلام بر مسافرانی که تا چندروز دیگه باید برن برا مصاحبه در سفارتهاشون و پنج روز بعدشم اینشالاه فرست کلاس لاس و گاس.
خب دوستان.یه توضیحی بدین که چه کارهایی انجام دادین؟آماده هستین دیگه؟چه خبرا؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-27 ساعت 16:08)matin86 نوشته: (2015-09-26 ساعت 13:39)ho_tasha نوشته: (2015-09-26 ساعت 12:52)گروهبان دودو نوشته: به به سلام به بچه هاي نازنينم
نامه دوم ما هم با اينكه 24 مي فرستاديم و case number 800 هستش هنوز نيومده ولي به لطف خدا اميدوار و داريم از اين هواي خنك پاييزي لذت برده و زبان انگليسي مي خونيم. نه تنها استرس نداريم كه مطمينيم به زمانش همه منتظران رو خبر مي كنند و بالاخره يه جوري ميشه .يا ميريم يا مي مونيم ولي يادمون نره كه عمر خوبمون بي سرو صدا داره مي گذره و لحظه لحظه بهترين زمان نقد عمرمون رو به خاطر فرداي نيومده داريم از دست ميديم .
ميدونيد اونجا چقدر به زبان خوب نياز داريم و با انرژي گذاشتن و يادگيري خوب زبان چقدر مي تونيم روزهاي خوبي رو براي خودمون و خانواده اي كه بعد خدا به ما اعتماد كردند رقم بزنيم حالا به خاطر چند ماه اينور اونور شدن نامه دوم بهتره كه حالمون را خراب نكرده و به ديگر منتظران گل اميد رو هديه بديم .
من پيرمرد گروهبان بازنشسته نه مثل شما جوونم و پر انرژي و نه سالهاي خيلي طولاني را در پيش دارم ولي اينقدر مضطرب نيستم كه شما جوون شاخ شمشاد هستي . بذار حضرت دوست به لطفش بهترينها رو برامون رقم بزنه و با پشتكار تو آماده شدن براي هر حالتي سپاسگزاريمون را به باريتعالي و شاديمون رو به خونوادمون و دوستان هديه بديم .
قربانت "دودو"
سلام امیر
خیلی زیبا و به جا بود متشکرم از رامشی که در گروه برقرا میکنید.
ما باید مسئولیت آرامش گروه رو به شما بدیم اگر دوستان موافق باشن
شما رو از گروهبان دودو بودن به پدر گروه و آرامش دهنده تغییر میدیم دوستان رای بدین.
دوستان گروهبان دودو حرف کاملاً به جا و منطقی فرمودن عمر گران میگذرد. تنها کار در این زمان کلاس زبان هستش.
زبان زبان انگلیسی اون هم از نوع خوبش
موفق باشید.
با نظر شما موافقم اما اگه نخوان اسمشون رو تغيير بدن همين گروهبان دودو بودن هم خوبه به عنوان كسى كه بتونيم ازشون آرامش بگيريم ! اگه يه پدر داشته باشيم تو گروهمون واقعا عاليه و اين پروسه رو خيلى بهتر و با روحيه قوى ترى ميگذرونيم و باعث افتخارمونه
گروهبان دودوی عزیز
واقعا حضورتون تو این گروه غنیمته...حرفهاتون پر از امید و ارامشه...ایشالا تا فردا شب همه منتظران نامه دومشون رو میگیرن
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام رفقا بهترین وقتی که باید برای کارت واکسن اقدام کرد چه وقتیه؟؟؟
و اینکه اون گواهی تمکن مالی 20000 دلار و چه وقتی به بانک بسپریم؟؟؟وقت مصاحبه صرفا یا الان هم میشه !سه روز کافیه درسته؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
واسه کیس نامبر حدود 1600 نامه دوم نیامده . میخوام ببینم برای همه همینطوری هست؟ الان تا شماره چند نامه دوم اومده ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-28 ساعت 12:04)mohammad1980 نوشته: سلام دوستان
واسه کیس نامبر حدود 1600 نامه دوم نیامده . میخوام ببینم برای همه همینطوری هست؟ الان تا شماره چند نامه دوم اومده ؟
سلام
دوست عزيز افرادي با كيس ١٠٠ هم داشتيم كه نامشون نيومده و انشاالله با سري دوم مياد
تا كيس ٢٨٠٠ برا بعضي افراد نامه دوم اومد سري اول
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی امشب نامه ها میاد؟؟؟!!
خیلی زمان لاکپشتی میگذره....