کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-09-29 ساعت 12:56)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 12:39)humsun نوشته:  ببخشيد آقاي ho-tasha كه مجبورم صحبت شما رو رد كنم. فكر ميكنم آقاي اميررضا منظورشون كيسي مثل ما هست كه كلا الان نامه دوم رو دريافت نكردن و الان اگه نامه دوم بياد تاريخ مصاحبه اكتبر باشه.
مثال شما هم در مورد تغيير سفارت نميتونه درست باشه چون در نظر ميگيرند كه طرف رفته و بليط و هتل رو گرفته و وقت مديكال رو خلاصه به برنامه زندگي يه نفر گند نميزنن و تغيير اين كيس ٢٠١٦ هم كه فرموديد در حد ساعت مصاحبه است حتي تاريخش هم تغيير نكرده. در نتيجه؛
اين موضوع كاملا منتفيه و اين سري نامه دوم ها صرفا تاريخ هاي مصاحبه شون در ماه نوامبر خواهد بود. خيالتون راحت
با سلام
ضمن تشکر از شما که به دقت و زیبایی و متانت نظر منو رد کردید بسیار متشکرم.
در مورد ساعت بله فقط ساعت رو تغییر دادن و هیچ چیز دیگه ای تغییر نکرده بود.
اما در مورد اینکه سفارت تغییر کنه من خودم به سخصه در سفرنامه دوستان مطالعه کردم که خودشون گفته بودن که تغییر دادن از آنکارا به ابوظبی.
همچنین من کاملاً با نظر شما موافق هستم که گفتن تمام برنامه ها خراب میشه من هم موافقم ولی شاید میلیاردم درصد این اتفاق بیافته من فکر کردم منظورشون این هست. ولی به هر حال این اتفاق افتاده است.
در مورد اینکه من سئوال بد متوجه شدم احتمالش بسیار زیاد هست و این احتمال خلاف واقع نیست
پس اگر اینطور بوده من از دوستان و از شما و سئوال پرسنده معذرت میخوام و کمال تشکر رو دارم که بنده رو راهنمایی کردین
مجدداً سپاسگزارم خانوم Humsun کاش شما بیشتر میومدین اینجا و بیشتر دوستان رو راهنمایی میکردین.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinShyShyShy
آرامش شما در پذیرش چنین اشتباه کوچکی ستودنیست .
تشکر کنندگان: ho_tasha ، mehdihk
سلام دوستان عزیز
ظاهرا امشب نیز خبری از نامه های دوم نیست.ایا کسی از دوستان امشب نامه دوم را دریافت کرده؟
با تشکر
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-09-29 ساعت 21:14)Joje mohajer نوشته:  سلام دوستان عزیز
ظاهرا امشب نیز خبری از نامه های دوم نیست.ایا کسی از دوستان امشب نامه دوم را دریافت کرده؟
با تشکر

سلام
نه ما هم دریافت نکردیم...
ما که میریم سر کار و کلی درگیریم کلافه شدیم، وای به حاله اونایی که نمیرن، زمان براشون دیر میگذره
ان شااللهامشب بیاد...
هر چی به صلاح هست برامون اتفاق بیفته...
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من میخوام به kcc پیام بدم در مورد اینکه چرا نامه دومم نیمده ؟ چی بنویسم ؟ کسی متن آماده داره ؟ شماره کیسم حدود هزار و خورده ای است و فرمها رو هم می ارسال کردم
تشکر کنندگان:
(2015-09-29 ساعت 22:15)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان
من میخوام به kcc پیام بدم در مورد اینکه چرا نامه دومم نیمده ؟ چی بنویسم ؟ کسی متن آماده داره ؟ شماره کیسم حدود هزار و خورده ای است و فرمها رو هم می ارسال کردم

سلام دوست عزیزم

نیازی به نامه نیست عجله نکن امروز فردا نامه هممون میاد .
فقط شما نیستین بیشتر کسانی که کارنت شدن هنوز نامه دوم براشون نیومده.
تا پایان سپتامبر صبر کنید

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: kian_parsi ، Srod
وقتی میبینم ما برای نامه دوم اینقدر بی تابی میکنیم دلم برا دوستای ۲۰۱۵ که منتظر کلیر شدن هستن میسوزه. امیدوارم همگی کلیر بشن... ما هم زودتر نامه دوممون بیاد
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: Amir.AA
دوستان سابقه داشته که کیس نامبری را کارنت کنند و دعوت به مصاحبه نشه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
دوستان سلام
همین الان سیمون تو سایتش یه توضیحاتی داده در خصوص علت دیرشدن نامه دوم.
دلیل اصلی رو همونطور که همه میدونیم اینه که KCC به شدت درگیر بستن پرونده 2015 است .
نگران نباشید به قول سیمون تکنیکالی هنوز دیر نشده برای ارسال نامه دوم.

sent from phone.
تشکر کنندگان:
به خدا اگه تموم نفرات 2015 هایی که مصاحبه رفته بودند سربازیشونا سپاه رفته بودند و شغل و رشته شونم حساس بود اینقدر طول نمیکشید.مشکل از جایی دیگه است.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز
سیمون کی هست? ادرس سایتش چیه?
ممنون که اطلاع رسانی می کنید.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
سلام.
سیمون یه متخصص نرم افزاره که خودش از طریق لاتاری رفته . تحلیلهاش و اطلاعاتی که میده خوبه و تقریبا میشه گفت استاد این کاره

sent from phone.
تشکر کنندگان:
این وبسایتشه . اگر حساب توئیتش رو اد کنید بلافاصله بعد از هر مطلب جدیدی که میذاره برای شما روی گوشیتون نوتیفیکیشنش میاد :

http://britsimonsays.com/

sent from phone.
تشکر کنندگان: kian_parsi ، Interuniversal
دوستان نامه دوم من اومد
تشکر کنندگان: usatravel ، Interuniversal ، A2000 ، alireza051@gmail.com ، matin86
تبريكككك تبريك نامه دوم اومد
آنكاراااا ما داريم ميايم
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: kourosh8 ، usatravel ، Mehdi0065 ، A2000 ، alireza051@gmail.com ، matin86
دوستان چک کنید اومد نامه دوم
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: kourosh8 ، Interuniversal ، chakavakl ، Mehdi0065 ، A2000 ، alireza051@gmail.com ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان