کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-10-28 ساعت 12:43)erik نوشته:  سلام به همه
دوستان منم منتظر نامه دومم
فرم DS-260 رو ۳ روز بعد اینکه نتایج اومد فرستادم
سفارت آنکارا رو انتخاب کردم
به نظرتون عوض کنم سفارت رو ؟ خیلی اونجا نا امن شده ، انفجار و ...

سلام erik عزیز
هیچکسی بهت نمیتونه بگه چیکار کنی یا نکنی این خودتی که باید تصمیم بگیری
اگه فک میکنی به صلاحته انجام بده اگه نه که صبر کن,ما چی بگیم که هفته آینده میریم تو دل دشمن Big Grin
نگرانی به خودت راه نده که چیزهای مهمتری وجود داره واسه نگران بودن تا محل سفارتWink
موفقیتت آرزوی ماستCool
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: belivand ، ستوده ، j.modarres
سلام آقای/خانم interuniversal.امیدوارم حالتون خوب باشه.از یکی از بچه ها شنیدم دارین به سلامتی به آنکارا میایید.شما کدوم هتل را رزرو کردین؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Interuniversal
سلام دوستان من مهندس برق هستم و توي ارگان دولتي كار نميكنم.معاف كفالت از سربازي هستم و همسرم هم پرستار در يك درمانگاه دولتي هست با ليسانس پرستاري و فوق ليسانس مديريت اموزشي.خودم هم ليسانس برق گرايش كنترل ابزار دقيق.وضعيتما رو چگونه ارزيابي ميكنيد؟

شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2015-10-28 ساعت 18:35)محمدرصا نوشته:  سلام دوستان من مهندس برق هستم و توي ارگان دولتي كار نميكنم.معاف كفالت از سربازي هستم و همسرم هم پرستار در يك درمانگاه دولتي هست با ليسانس پرستاري و فوق ليسانس مديريت اموزشي.خودم هم ليسانس برق گرايش كنترل ابزار دقيق.وضعيتما رو چگونه ارزيابي ميكنيد؟

سلام .پیش بینی که میگه یک ضرب.ما هم براتون همینو آرزو میکنیم.امیدوارم آفیسر هم همین نظر رو داشته باشه.
به امید موفقیت همه دوستان
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: j.modarres ، belivand ، ho_tasha
سلام به هم انتظاریهای عزیز.جهت گذشتن زمان و آشنایی بیشتر با دوستان پیشنهاد میکنم هر کسی که مایله بگه که انشاا... بعد از گرفتن ویزا کدوم ایالت رو واسه ورود انتخاب کردین.و اینکه دلیل خاصی داشته؟ من خودم میرم okl چون اقوامم اونجاست.
شماره کیس  2016as16xx
دریافت گرین کارت: 
تشکر کنندگان:
شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: belivand
تشکر کنندگان: j.modarres ، ho_tasha
(2015-10-28 ساعت 15:49)امیررضا.س نوشته:  سلام آقای/خانم interuniversal.امیدوارم حالتون خوب باشه.از یکی از بچه ها شنیدم دارین به سلامتی به آنکارا میایید.شما کدوم هتل را رزرو کردین؟

سلام اميررضا خوبي سلامتي،از حال ما اگر جويا شوي ملالي نيست جز دوريه ويزاBig Grin
خدايي انقده لطيف و با احساس مينويسم كه فك كردي خانومم ميتونم باشم؟دم خودم گرم Tongue
آره انشالا ميرسيم خدمتت!ما آنكارا پلازا ايم زيارتت ميكنيمWink
م ح م د Cool
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، ho_tasha
(2015-10-28 ساعت 18:46)hamiham007 نوشته:  سلام به هم انتظاریهای عزیز.جهت گذشتن زمان و آشنایی بیشتر با دوستان پیشنهاد میکنم هر کسی که مایله بگه که انشاا... بعد از گرفتن ویزا کدوم ایالت رو واسه ورود انتخاب کردین.و اینکه دلیل خاصی داشته؟ من خودم میرم okl چون اقوامم اونجاست.

سلام دوست عزيز
ايده بسيار جالب و خوبيه ولي بايد بگم كه قبلا همچين ايده اي ارائه شده و تاپيك مورد نظرش وجود داره كه دوستان كدوم ايالت ميخوان برن و چرا چون اينجا رو نميشه مثل چت روم پيش برد و مطمئنا دچار سردرگمي بقيه ميشه واسه همين تاپيكش ايجاد شدهRolleyes

محمدرضا منظور ايشون oklahoma ست حتما "OK"Wink

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: hamiham007 ، j.modarres
(2015-10-28 ساعت 19:36)Interuniversal نوشته:  
(2015-10-28 ساعت 18:46)hamiham007 نوشته:  سلام به هم انتظاریهای عزیز.جهت گذشتن زمان و آشنایی بیشتر با دوستان پیشنهاد میکنم هر کسی که مایله بگه که انشاا... بعد از گرفتن ویزا کدوم ایالت رو واسه ورود انتخاب کردین.و اینکه دلیل خاصی داشته؟ من خودم میرم okl چون اقوامم اونجاست.

سلام دوست عزيز
ايده بسيار جالب و خوبيه ولي بايد بگم كه قبلا همچين ايده اي ارائه شده و تاپيك مورد نظرش وجود داره كه دوستان كدوم ايالت ميخوان برن و چرا چون اينجا رو نميشه مثل چت روم پيش برد و مطمئنا دچار سردرگمي بقيه ميشه واسه همين تاپيكش ايجاد شدهRolleyes

محمدرضا منظور ايشون oklahoma ست حتما "OK"Wink
سلام ببخشید که بدون سرچ ایده دادم.امیدوارم همتون موفق باشید.بله منظور اوکلاهما بود
شماره کیس  2016as16xx
دریافت گرین کارت: 
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، ho_tasha
(2015-10-28 ساعت 19:24)Interuniversal نوشته:  
(2015-10-28 ساعت 15:49)امیررضا.س نوشته:  سلام آقای/خانم interuniversal.امیدوارم حالتون خوب باشه.از یکی از بچه ها شنیدم دارین به سلامتی به آنکارا میایید.شما کدوم هتل را رزرو کردین؟

سلام اميررضا خوبي سلامتي،از حال ما اگر جويا شوي ملالي نيست جز دوريه ويزاBig Grin
خدايي انقده لطيف و با احساس مينويسم كه فك كردي خانومم ميتونم باشم؟دم خودم گرم Tongue
آره انشالا ميرسيم خدمتت!ما آنكارا پلازا ايم زيارتت ميكنيمWink
م ح م د Cool

ببخشید دوست عزیز اگه اشتباه کردم.Big GrinBig GrinBig Grin
من به خانوم humsum هم گفتم که اگه فرصتش شد هم دیگه را تو هتل ببینیم.ایشونم هم جمعه به آنکارا میان و از قضا هتلشون با من یکیه.
به امید دیدار و ویزای تکضرب برای هممون
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres
(2015-10-28 ساعت 21:02)امیررضا.س نوشته:  
(2015-10-28 ساعت 19:24)Interuniversal نوشته:  

سلام اميررضا خوبي سلامتي،از حال ما اگر جويا شوي ملالي نيست
م ح م د Cool

ببخشید دوست عزیز اگه اشتباه کردم.Big GrinBig GrinBig Grin
من به خانوم humsum هم گفتم که اگه فرصتش شد هم دیگه را تو هتل ببینیم.ایشونم هم جمعه به آنکارا میان و از قضا هتلشون با من یکیه.
به امید دیدار و ویزای تکضرب برای هممون

فداتWink
بعله در جريان هستم،پروازمون يكيه!
ما اتفاقا تو اون هتل با ١٠/١٢ نفر از دوستان هستيم كه افتخار در كنارشون بودن رو داريم ،ماشالا اين سري اكثرا شرايط يكضرب و دارن و ازونجا كه تا حالا آنكارا از همه جا بهتر عمل كرده احتمال گرفتنشم واسه دوستان بسي زياده،
انشالا كه تو هم تو اين جمع هستي فقط اون گوشه موشه هاي پرانتز مارو هم راه بدين قوربونتBig Grin

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: امیررضا.س ، j.modarres ، ho_tasha
دوستان کیسی در سال های پیش بوده که فرمشا با پاسپورت قدیمیش پر کرده باشه و برای مصاحبه پاسشا عوض کرده باشه و به راحتی ویزاشا بوون هیچ ایرادی با پاسپورت جدیدش گرفته باشه؟

تشکر کنندگان:
(2015-10-29 ساعت 01:19)امیررضا.س نوشته:  دوستان کیسی در سال های پیش بوده که فرمشا با پاسپورت قدیمیش پر کرده باشه و برای مصاحبه پاسشا عوض کرده باشه و به راحتی ویزاشا بوون هیچ ایرادی با پاسپورت جدیدش گرفته باشه؟

بله نگران نباشين خيلى ها بودن !بدون دلهره بريد به اميد خدا يكضرب رو گرفتين
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: امیررضا.س ، j.modarres
(2015-10-29 ساعت 01:19)امیررضا.س نوشته:  دوستان کیسی در سال های پیش بوده که فرمشا با پاسپورت قدیمیش پر کرده باشه و برای مصاحبه پاسشا عوض کرده باشه و به راحتی ویزاشا بوون هیچ ایرادی با پاسپورت جدیدش گرفته باشه؟

امير معلومه استرس گرفتي ها نزديك مصاحبه Tongue چون اينو قبلا هم يادمه بهش اشاره شده بود،
همونطور كه متين عزيز توضيح دادن مشكلي نيست و شما ميتوني استفاده كني چون مشخصاتت مهمه كه با پاس جديدت يكيه،فقط قبليه كه تو فرم٢٦٠ وارد كردي شماره و مشخصاتتو،همراهت باشه
حتي دوستاني بودن كه ويزا تو پاس قبليشون خورده ، براي ورود به آمريكا هم پاس جديدشون بوده و اون قبليه ويزا خورده هرو نشون مامور اونور دادن و مشكلي نداشتنWink
دونت ووري بادي Cool

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ستوده ، امیررضا.س ، j.modarres ، ho_tasha ، matin86 ، لطف اله

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان