کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-10-30 ساعت 18:46)belivand نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 16:13)ستوده نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 15:17)rezaahvaz نوشته:  با کیس **13 هنوز نامه دوم نیومده

میشه بفرمائید فرم DS-260 رو کی سابمیت کردین ؟

سلام

من فکر کنم که کسانی تا آخر ماه جون فرم رو فرستادند نامه رو دریافت کردند.
سلام به همه کاربران
در میان دوستانی که نامه دومشون رو دریافت کردند کسی هست که فرم DS-260 رو در ماه جولای فرستاده باشه ؟
تشکر کنندگان:
سلام به احتمال زیاد دوستانی که جولای سابمیت کردن آخرای آبان نامه دومشون میاد.تنها مسئله ای که میمونه طبق تجربه قدیمی ترها وقت مصاحبه میوفته دور و بر ژانویه که هم هزینه سفر بیشتر میشه هم گیر آوردن تور سخت تر.خب اینم داستان ماست که فرم رو دیر فرستادیم.البته هر چه پیش آید خوش آید.تا اینجاشو که اومدیم بقیش رو هم به لطف خدا میریم
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: matin86 ، j.modarres
(2015-10-30 ساعت 17:31)Interuniversal نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 14:18)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 14:12)yashar041 نوشته:  روی مدرک پیش دانشگاهی عبارت شبانه درج نشده و با مدرک کسی که در روزانه همین مدرک رو گرفته مو نمیزنه فقط در کارنامه ریز نمرات کلمه بزرگسالان نوشته شده ولی حضوری هستش،
به هر حال ای
با تشکر فراوان [emoji26]

مدرک فنی حرفه ای تون هم قابل استفاده نیست .

ياشار
همونطور كه سيامك عزيز توضيح داد بهتره دنبال يه راه چاره باشي هرچه سريعتر،چون از طريق سابقه كار هم سفارتها بسيار سليقه اي عمل ميكنن و بوده مواردي كه اكي نكردن
در مورد ازين دست مدارك اينم بگم كه شما بايد واحد درسي گذرونده باشي،حداقل اگه اشتباه نكنم حدوداي ٤٠،٥٠ تا كه بخوان اكي كنن اون مدرك و ،نه اينكه تو مدركت بزنه فلان ساعت در اين رشته دوره گذرونده!
نميخوام نا اميدت كنم ولي فكراتو بزار رو هم يه راهي پيدا كن با مشورت با بقيه(البته فكر forgery رو از سرت بزار كنار كه يكضرب ريجكت ميشيCool )
موفق باشي

سلام به همه دوستان مهاجرسرا
راستش منم نگران شدم . میخواسم بدونم مدرک لیسانس دوره شبانه قابل قبوله برای سفارت ؟؟؟
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 17:31)Interuniversal نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 14:18)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 14:12)yashar041 نوشته:  روی مدرک پیش دانشگاهی عبارت شبانه درج نشده و با مدرک کسی که در روزانه همین مدرک رو گرفته مو نمیزنه فقط در کارنامه ریز نمرات کلمه بزرگسالان نوشته شده ولی حضوری هستش،
به هر حال ای
با تشکر فراوان [emoji26]

مدرک فنی حرفه ای تون هم قابل استفاده نیست .

ياشار
همونطور كه سيامك عزيز توضيح داد بهتره دنبال يه راه چاره باشي هرچه سريعتر،چون از طريق سابقه كار هم سفارتها بسيار سليقه اي عمل ميكنن و بوده مواردي كه اكي نكردن
در مورد ازين دست مدارك اينم بگم كه شما بايد واحد درسي گذرونده باشي،حداقل اگه اشتباه نكنم حدوداي ٤٠،٥٠ تا كه بخوان اكي كنن اون مدرك و ،نه اينكه تو مدركت بزنه فلان ساعت در اين رشته دوره گذرونده!
نميخوام نا اميدت كنم ولي فكراتو بزار رو هم يه راهي پيدا كن با مشورت با بقيه(البته فكر forgery رو از سرت بزار كنار كه يكضرب ريجكت ميشيCool )
موفق باشي

با سلام کسی که نفر دوم کیس ، پیش دانشگاهیش بزرگسالان باشه هم ریجکت میشه ؟ با وجود مدرک کارشناسی؟ ممنون میشم پاسخ بدید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
(2015-10-31 ساعت 13:28)milaveh نوشته:  با سلام کسی که نفر دوم کیس ، پیش دانشگاهیش بزرگسالان باشه هم ریجکت میشه ؟ با وجود مدرک کارشناسی؟ ممنون میشم پاسخ بدید

مدرک تحصیلی نفر دوم کیس مهم نیست و فقط مدارک تحصیلی شخص برنده چک میشن.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres ، Interuniversal
سلام
من هم مدرک پیش دانشگاهیم غیر حضوری هست ولی لیسانس دارم ،من باید چکار کنم؟
رویت قبولی : ۸ می  ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP  
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
تشکر کنندگان:
(2015-10-31 ساعت 16:44)kavehsharifi نوشته:  سلام

برنده اصلی خودتون هستین؟ اگه آخرین مدرکتون پیش نباشه فکر نکنم مشکلی باشه
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: kavehsharifi ، j.modarres ، Interuniversal
(2015-10-31 ساعت 16:48)milaveh نوشته:  

بله و برنده اصلی خودمم،یعنی همین یک نفرم
تشکر کنندگان:
(2015-10-31 ساعت 16:48)milaveh نوشته:  

بله کاملا درسته .
نگرانی مال زمانی هستش که آخرین مدرک شما پیش دانشگاهی غیر حضوری باشه .
وقتی که شما تحصیلات دانشگاهی دارین دیگه جای نگرانی نیست.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres ، Interuniversal ، لطف اله
(2015-10-30 ساعت 13:45)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 13:29)yashar041 نوشته:  با سلام، من در سایتی دیگر خاطره یکی از مصاحبه شده گان ۲۰۱۶ در ایروان خوندم که واقعا نگرانم کرد نوشته بود بخاطر اینکه مدرک پیش دانشگاهی از مدرسه شبانه براش صادر شده بود یکضرب ریجکت کرده بودن!!!
مدرک پیش دانشگاهی رشته ریاضی من هم از یک مدرسه بزرگسالان صادر شده و آخرین مدرک تحصیلی من هست به نظرتان منم هم به همین سرنوشت دچار میشم؟!

دوست عزیز مدارک دیپلم یا پیش دانشگاهی شبانه یا غیر حضوری برای سفارت غیر قابل قبول هستند .اگر این آخرین مدرک شماست باید از طریق سابقه کاری اقدام کنید .
تشکر کنندگان:
(2015-10-31 ساعت 17:31)kavehsharifi نوشته:  اگه اخرین مدرک لیسانس باشه ولی پیش دانشگاهی شبانه باشه باز هم کیس ریجکت میشه؟

خیر دوست عزیز

مگر میشه کسی با دیپلم ناقص لیسانس گرفته باشه .مطالب رو با دقت مطالعه کنید.
ذکر شده حداقل مدرک برای برندگان دیپلم 12 ساله هست .کسی که فوق دیپلم و بالاتر داره یعنی حداقل رو گذرونده .
تشکر کنندگان: j.modarres ، Interuniversal
دوستان انرژی مثبتی گلم من الان اومدم ارمنستان و منتظر سوم نوامبر واسه مصاحبه. واسم انرژی مثبت بفرستین

شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
امیدوارم به همین زودیا ببینم که نوشتی هورا یک ضرب گرفتم.به امید موفقیت همه دوستان عزیز
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: Hana2015 ، j.modarres ، matin86
سلام دوستان

ازتون خواهش میکنم که دو تا نکته رو رعایت کنید.

ابتدا اینکه سعی کنید امضاتون رو کامل کنید تا بتونیم در جریان کیس ها قرار بگیریم و بهتر بشه راهنمایی کرد .

دوم اینکه برای تشکر از گزینه تبریک و تشکر زیر هر پست استفاده کنید و از ارسال پست با مضمون تبریک و تشکر حدالمقدور خودداری کنید تا تاپیکها بیخود شلوغ نشه که بقیه دوستان بتونن براحتی از اطلاعات مفید تاپیک استفاده کنند.

ممنون از توجهتون
تشکر کنندگان: Interuniversal ، Hana2015 ، j.modarres ، moh.saee ، mehdihk ، marysa ، matin86 ، Amir.AA ، fireball
(2015-10-30 ساعت 16:13)ستوده نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 15:17)rezaahvaz نوشته:  با کیس **13 هنوز نامه دوم نیومده

میشه بفرمائید فرم DS-260 رو کی سابمیت کردین ؟

من اواخر جولای فرم DS-260 رو سابمیت کردم
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان