کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-10-29 ساعت 08:24)Interuniversal نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 01:19)امیررضا.س نوشته:  دوستان کیسی در سال های پیش بوده که فرمشا با پاسپورت قدیمیش پر کرده باشه و برای مصاحبه پاسشا عوض کرده باشه و به راحتی ویزاشا بوون هیچ ایرادی با پاسپورت جدیدش گرفته باشه؟

امير معلومه استرس گرفتي ها نزديك مصاحبه Tongue چون اينو قبلا هم يادمه بهش اشاره شده بود،
همونطور كه متين عزيز توضيح دادن مشكلي نيست و شما ميتوني استفاده كني چون مشخصاتت مهمه كه با پاس جديدت يكيه،فقط قبليه كه تو فرم٢٦٠ وارد كردي شماره و مشخصاتتو،همراهت باشه
حتي دوستاني بودن كه ويزا تو پاس قبليشون خورده ، براي ورود به آمريكا هم پاس جديدشون بوده و اون قبليه ويزا خورده هرو نشون مامور اونور دادن و مشكلي نداشتنWink
دونت ووري بادي Cool

آره آقای interuniversal.یکم استرس دارم.مخصوصا بعد از اون ایمیلی که از طرف سفارت برام اومده که اگه نیاز داشتیر میتونید فرم ds260تون را اصلاح کنید و ممکنه که قبل مصاحبه تغیراتتون. ثبت بشه.دو دل بودم پاسپورتم چیکار کنم.
ببخشید این سوال را دوباره پرسیدم
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: j.modarres ، Interuniversal
(2015-10-27 ساعت 21:02)amirabas93 نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 20:25)saraza نوشته:  ببخشيد مگه ميشه كسى كلا نامه دومو دريافت نكنه؟

دوستانی که کیس نامبرشون توی سایت اعلام شده، ممکنه به علت دیر ارسال کردن فرم DS260 ، نامه دومشون رو کمی دیرتر دریافت کنند. کسانی که کیس نامبر خیلی بالایی دارن ممکنه مثل سال گذشته نامه دوم رو دریافت نکنن و اصلا به مصاحبه دعوت نشوند.

خيلى ممنون بابت جوابتون . يه سوال ديگ كه داشتم اينه كه مثلا با كيس نامبر تقريبا ***4 دير نشده واسه دريافت كردن نامه دوم؟
تشکر کنندگان:
مگه ٤٠٠٠هم إعلام شده؟

شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: matin86
(2015-10-29 ساعت 11:38)saraza نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 21:02)amirabas93 نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 20:25)saraza نوشته:  ببخشيد مگه ميشه كسى كلا نامه دومو دريافت نكنه؟

دوستانی که کیس نامبرشون توی سایت اعلام شده، ممکنه به علت دیر ارسال کردن فرم DS260 ، نامه دومشون رو کمی دیرتر دریافت کنند. کسانی که کیس نامبر خیلی بالایی دارن ممکنه مثل سال گذشته نامه دوم رو دریافت نکنن و اصلا به مصاحبه دعوت نشوند.

خيلى ممنون بابت جوابتون . يه سوال ديگ كه داشتم اينه كه مثلا با كيس نامبر تقريبا ***۴ دير نشده واسه دريافت كردن نامه دوم؟

خواهش میکنم. دوست عزیز در حال حاضر فقط تا کیس نامبر 3600 اعلام شده و احتمالا 4000 رو نیمه اول نوامبر (تا 2 هفته دیگر) اعلام خواهند کرد که در این صورت ژانویه دعوت به مصاحبه خواهند شد.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: j.modarres ، saraza ، matin86 ، ehsan TT
(2015-10-29 ساعت 01:19)امیررضا.س نوشته:  دوستان کیسی در سال های پیش بوده که فرمشا با پاسپورت قدیمیش پر کرده باشه و برای مصاحبه پاسشا عوض کرده باشه و به راحتی ویزاشا بوون هیچ ایرادی با پاسپورت جدیدش گرفته باشه؟
جوابتو نوشتم پیداش کنی کامل توضیح دادم.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(2015-10-28 ساعت 21:02)امیررضا.س نوشته:  
(2015-10-28 ساعت 19:24)Interuniversal نوشته:  
(2015-10-28 ساعت 15:49)امیررضا.س نوشته:  سلام آقای/خانم interuniversal.امیدوارم حالتون خوب باشه.از یکی از بچه ها شنیدم دارین به سلامتی به آنکارا میایید.شما کدوم هتل را رزرو کردین؟

سلام اميررضا خوبي سلامتي،از حال ما اگر جويا شوي ملالي نيست جز دوريه ويزاBig Grin
خدايي انقده لطيف و با احساس مينويسم كه فك كردي خانومم ميتونم باشم؟دم خودم گرم Tongue
آره انشالا ميرسيم خدمتت!ما آنكارا پلازا ايم زيارتت ميكنيمWink
م ح م د Cool

ببخشید دوست عزیز اگه اشتباه کردم.Big GrinBig GrinBig Grin
من به خانوم humsum هم گفتم که اگه فرصتش شد هم دیگه را تو هتل ببینیم.ایشونم هم جمعه به آنکارا میان و از قضا هتلشون با من یکیه.
به امید دیدار و ویزای تکضرب برای هممون
به به آقا امیر رضا میبینم که هتل تغییر دادی به هیلتون خوش میگذره ان شاالله حتما از هیلتون استفاده مفید کنید.Big GrinBig GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:
آره.ولی گفتم که اون ایمیل یکم نگرانم کرد فرمم را تغییر بدم یا نه.منم ولش کردم
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
با سلام، من در سایتی دیگر خاطره یکی از مصاحبه شده گان ۲۰۱۶ در ایروان خوندم که واقعا نگرانم کرد نوشته بود بخاطر اینکه مدرک پیش دانشگاهی از مدرسه شبانه براش صادر شده بود یکضرب ریجکت کرده بودن!!!
مدرک پیش دانشگاهی رشته ریاضی من هم از یک مدرسه بزرگسالان صادر شده و آخرین مدرک تحصیلی من هست به نظرتان منم هم به همین سرنوشت دچار میشم؟!

تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 13:29)yashar041 نوشته:  با سلام، من در سایتی دیگر خاطره یکی از مصاحبه شده گان ۲۰۱۶ در ایروان خوندم که واقعا نگرانم کرد نوشته بود بخاطر اینکه مدرک پیش دانشگاهی از مدرسه شبانه براش صادر شده بود یکضرب ریجکت کرده بودن!!!
مدرک پیش دانشگاهی رشته ریاضی من هم از یک مدرسه بزرگسالان صادر شده و آخرین مدرک تحصیلی من هست به نظرتان منم هم به همین سرنوشت دچار میشم؟!

دوست عزیز مدارک دیپلم یا پیش دانشگاهی شبانه یا غیر حضوری برای سفارت غیر قابل قبول هستند .اگر این آخرین مدرک شماست باید از طریق سابقه کاری اقدام کنید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: matin86
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 14:12)yashar041 نوشته:  روی مدرک پیش دانشگاهی عبارت شبانه درج نشده و با مدرک کسی که در روزانه همین مدرک رو گرفته مو نمیزنه فقط در کارنامه ریز نمرات کلمه بزرگسالان نوشته شده ولی حضوری هستش،
به هر حال این مدرک بدردم نخورد مثلاً سال ۸۸ یک مدرک رایانه کار درجه دو از سازمان فنی حرفه‌ای گرفتم اینو میشه به عنوان سابقه کار حساب کنند؟!
با تشکر فراوان [emoji26]

مدرک فنی حرفه ای تون هم قابل استفاده نیست .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Interuniversal
دوستان كسي از بانك رفاه نامه تمكن مالي گرفته است

تشکر کنندگان:
با کیس **13 هنوز نامه دوم نیومده
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 15:17)rezaahvaz نوشته:  با کیس **13 هنوز نامه دوم نیومده

میشه بفرمائید فرم DS-260 رو کی سابمیت کردین ؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 14:18)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 14:12)yashar041 نوشته:  روی مدرک پیش دانشگاهی عبارت شبانه درج نشده و با مدرک کسی که در روزانه همین مدرک رو گرفته مو نمیزنه فقط در کارنامه ریز نمرات کلمه بزرگسالان نوشته شده ولی حضوری هستش،
به هر حال ای
با تشکر فراوان [emoji26]

مدرک فنی حرفه ای تون هم قابل استفاده نیست .

ياشار
همونطور كه سيامك عزيز توضيح داد بهتره دنبال يه راه چاره باشي هرچه سريعتر،چون از طريق سابقه كار هم سفارتها بسيار سليقه اي عمل ميكنن و بوده مواردي كه اكي نكردن
در مورد ازين دست مدارك اينم بگم كه شما بايد واحد درسي گذرونده باشي،حداقل اگه اشتباه نكنم حدوداي ٤٠،٥٠ تا كه بخوان اكي كنن اون مدرك و ،نه اينكه تو مدركت بزنه فلان ساعت در اين رشته دوره گذرونده!
نميخوام نا اميدت كنم ولي فكراتو بزار رو هم يه راهي پيدا كن با مشورت با بقيه(البته فكر forgery رو از سرت بزار كنار كه يكضرب ريجكت ميشيCool )
موفق باشي
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ستوده
(2015-10-30 ساعت 16:13)ستوده نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 15:17)rezaahvaz نوشته:  با کیس **13 هنوز نامه دوم نیومده

میشه بفرمائید فرم DS-260 رو کی سابمیت کردین ؟

سلام

من فکر کنم که کسانی تا آخر ماه جون فرم رو فرستادند نامه رو دریافت کردند.
تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان