کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-11-05 ساعت 01:04)Mehdi0065 نوشته:  با سلام خدمت دوستان و تبریک به کسانی که ویزای یک ضرب گرفتن
من چند روز دیگه تاریخ مصاحبمه اما نامه اول رو من قبلا جایی سیو نکرده بودم و الان میگن برای مصاحبه پرینت نامه اول رو نیاز دارم، الان چیکار میتونم کنم؟
مشکلی نیست دوست عزیز شما نهمه دوم خودتون رو ببربد و همچنین کانفرمیشن نامبر DS-260 مشکل بزرگی نیست و اتفاقی پیش نمیاد براتون اگر ازتون پرسید بگید که نامه پرینتشو نداشتم هیچ کارتون ندارن
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: j.modarres ، behjan ، Mehdi0065
(2015-11-04 ساعت 23:49)elhamh123 نوشته:  سلام به همه
خيلى ممنو از راهنماييهاتون مخصوصاً اقاى ho tasha كه سفرنامشون واقعاً عالى بود من خانوم هستم برنده اصلى همراه با همسر ودو پسرم امروز مصاحبه داشتيم ساعت ١٠:٣٠ كه به ساعت دو ونيم يا سه كشيده شد
من ودو پسرم تا سه روز ديگه ويزا داريم همسرم سه تا پنج هفته ديگه
باارزوى ويزا يكضرب براى همه
امروز اكثراً مجردا ويزا يكضرب گرفتن

سلام ميشه شرايطتون رو بگيد؟برنده اصلي؟تحصيلات؟شغل؟

شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: mortezaarbabi ، sepideh1234
سلام به همه دوستان در اتنظار . آیا کسی آمار یک ضربی ها و AP خوردها را داره؟

شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: K.ONE ، golia
(2015-11-04 ساعت 23:49)elhamh123 نوشته:  سلام به همه
خيلى ممنو از راهنماييهاتون مخصوصاً اقاى ho tasha كه سفرنامشون واقعاً عالى بود من خانوم هستم برنده اصلى همراه با همسر ودو پسرم امروز مصاحبه داشتيم ساعت ١٠:٣٠ كه به ساعت دو ونيم يا سه كشيده شد
من ودو پسرم تا سه روز ديگه ويزا داريم همسرم سه تا پنج هفته ديگه
باارزوى ويزا يكضرب براى همه
امروز اكثراً مجردا ويزا يكضرب گرفتن

بهتون تبريك ميگم. سوالى از خدمتتون دارم . ميشه شرايطتون رو توضيح بديد كه چه جورى به شما ويزاى يكضرب دادن؟ ماهم شرايطمون تقريبا مثل شماس.فرد برنده خونواده من مادرم هستش.
تشکر کنندگان: masoud398 ، Hana2015
ببخشيد كه دير پاسخ ميدم چون يه جورايى درگيرم ?
من ليسانس زبان پسرام يكى تازه دانشجووديگرى چهارده سال ومن باهمسرم كار ميكنم وكار خصوصى
جالب اينكه پسر بزرگم زمان پركردن فرم ds پاسپورت نداشت و من وقتى به خانومه گفتم گفت همه چى اوكى است واز من حتى نخواست كه فرم ديگه اى پر كنم
نيويورك محل زندگيم وگفتم ساپورتم دارم
ازمن نخواست تمكن مالى من صدو نود ميليون براى چهار نفر بدون ساپورت مالى
درضمن بگم كه بمانگفت ميخواى اونجابرى چيكار كنى
ميخوام اضافه كنم كه اصلاً نگرانى نداشته باشين به خدا توكل كنين دوستان خوبم
اميدوارم هر چى به صلاحتونه براتون پيش بياد
وخيرتون تو گرفتن ويزا باشه???
سپاهی یا ارتشی بودن خدمت رو از کجا میفهمند؟ من خودم بشخصه در ارتش خدمت کردم اما کارت پایان خدمتم به محل خدمت هیچ اشاره ای نکرده. مسلما از خود سپاه/ارتش هم که نمیتونن استعلام کنن.
فقط تو برگ موقت پایان خدمتم مشخصه ارتش بودم اون هم که اعتبارش 4 ماه بوده و فکر نمیکنم دارالترجمه زیر بار ترجمه اش بره (البته نبردم هنوز برای ترجمه، گواهی موقت دیپلمم رو که ترجمه نکردن).
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان:
(2015-11-06 ساعت 21:52)ali3810 نوشته:  سپاهی یا ارتشی بودن خدمت رو از کجا میفهمند؟ من خودم بشخصه در ارتش خدمت کردم اما کارت پایان خدمتم به محل خدمت هیچ اشاره ای نکرده. مسلما از خود سپاه/ارتش هم که نمیتونن استعلام کنن.
فقط تو برگ موقت پایان خدمتم مشخصه ارتش بودم اون هم که اعتبارش ۴ ماه بوده و فکر نمیکنم دارالترجمه زیر بار ترجمه اش بره (البته نبردم هنوز برای ترجمه، گواهی موقت دیپلمم رو که ترجمه نکردن).

سلام .توی نوشته های دوستان دیدم که گفتن کارتهای پایان خدمت ارگانهای مختلف شماره های مختلفی داره
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: Hana2015 ، behjan
(2015-11-06 ساعت 21:52)ali3810 نوشته:  سپاهی یا ارتشی بودن خدمت رو از کجا میفهمند؟ من خودم بشخصه در ارتش خدمت کردم اما کارت پایان خدمتم به محل خدمت هیچ اشاره ای نکرده. مسلما از خود سپاه/ارتش هم که نمیتونن استعلام کنن.
فقط تو برگ موقت پایان خدمتم مشخصه ارتش بودم اون هم که اعتبارش ۴ ماه بوده و فکر نمیکنم دارالترجمه زیر بار ترجمه اش بره (البته نبردم هنوز برای ترجمه، گواهی موقت دیپلمم رو که ترجمه نکردن).
خدایی دوست من چند صفحه از این تاپیک رو مطالعه کردی گفتم خداییش
من خودم دوبار به این سئوال پاسخ دادم بگرد پیدا میکنی. یا بهتر بگم مطتاعه کن
جوینده یابندس.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: j.modarres ، Interuniversal
سلام بچه ها من از نامه دوم پرینت نگرفتم الان هم هر چی چک میکنم نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم به نظرتون چکار کنم
[font=Tahoma] به نام اهورامزدا[/font]
تشکر کنندگان:
(2015-11-07 ساعت 03:28)shahram.mis1356 نوشته:  سلام بچه ها من از نامه دوم پرینت نگرفتم الان هم هر چی چک میکنم نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم به نظرتون چکار کنم
نامه دوم به شما ايميل هم ميشه و اگر الان دسترسي به سايت امكانپذير نيست نگران نباشيد چون نامه سر جاش خواهد بود و شما بالاخره دسترسي پيدا ميكنيد.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ofrfar ، j.modarres ، ho_tasha ، Amir.AA ، Interuniversal ، matin86
(2015-11-07 ساعت 00:44)ho_tasha نوشته:  
جوینده یابندس.

حسین آقا خواهش می کنم یکم مهربون باشید مثه قدیم. بی اعصاب شدید!!Big Grin
شاید دوستمون تازه واردن یا به محیط فروم آشنا نیستن یا درگیر مشغله های کاری هستن. در هر صورت من و تمام دوستان همیشه از اطلاعات شما و سایرین استفاده کردیم و ازتون ممنونیم. امیدوارم هر چه زودتر بتونید وارد امریکا بشید و در مورد اقدامات بعد از ورود هم اطلاع رسانی کنید و بیش از پیش موفق باشید.
راستی جای امیررضا واقعا خالیه توی تاپیک ها! امیدوارم هر جا هست موفق باشه. حتما درگیر کارهای سفر به امریکاست کم کم.
شاد باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: ستوده ، K.ONE ، j.modarres ، sinar ، ehsan TT
(2015-11-08 ساعت 18:37)amirabas93 نوشته:  
(2015-11-07 ساعت 00:44)ho_tasha نوشته:  
جوینده یابندس.

حسین آقا خواهش می کنم یکم مهربون باشید مثه قدیم. بی اعصاب شدید!!Big Grin
شاید دوستمون تازه واردن یا به محیط فروم آشنا نیستن یا درگیر مشغله های کاری هستن. در هر صورت من و تمام دوستان همیشه از اطلاعات شما و سایرین استفاده کردیم و ازتون ممنونیم. امیدوارم هر چه زودتر بتونید وارد آمریکا بشید و در مورد اقدامات بعد از ورود هم اطلاع رسانی کنید و بیش از پیش موفق باشید.
راستی جای امیررضا واقعا خالیه توی تاپیک ها! امیدوارم هر جا هست موفق باشه. حتما درگیر کارهای سفر به آمریکاست کم کم.
شاد باشید
چاکرم قربان ما چاکر دوستان هستیم ولی خدایی بعضی از دوستان میان سئوالی میپرسن که تو 5تا پست قبلی گفته شده شما خودت میدونی همیشه خیلی چیز ها رو قبل از اینکه دوستان بهش نیاز پیدا کنن من به دوستان میگم خدایی تو این بی اعصابی کلیر خوردن یه همچین سئوالایی میپکونه.
ولی بازم ما چاکر دوستان هستیم
سفرنامه
تشکر کنندگان: Amir.AA ، ستوده ، j.modarres ، Interuniversal ، mehdihk ، matin86
(2015-11-08 ساعت 22:59)ho_tasha نوشته:  چاکرم قربان ما چاکر دوستان هستیم ولی خدایی بعضی از دوستان میان سئوالی میپرسن که تو ۵تا پست قبلی گفته شده شما خودت میدونی همیشه خیلی چیز ها رو قبل از اینکه دوستان بهش نیاز پیدا کنن من به دوستان میگم خدایی تو این بی اعصابی کلیر خوردن یه همچین سئوالایی میپکونه.
ولی بازم ما چاکر دوستان هستیم

آقایی حسین جان. من باهات موافقم که بعضی دوستان تاپیک هارو مطالعه نمیکنن و سوال میپرسن. اما ما هم باس یخورده حوصله به خرج بدیم دیگه. شمام ایشالا هر چه زودتر کلیر میشی قربان. دیگه باید بکوب واس زبان و انتخاب ایالت وقت بذاری. ایشالا که سال دیگه این موقع همه بروبچ 2016 امریکاییم.
فدات
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: j.modarres ، Interuniversal ، behjan ، golia ، matin86 ، ehsan TT
سلام به همه دوستان عزیزم
با کسب اجازه از مدیران محترم یه خواهش دارم از همه دوستان گلم و اون اینکه همه باهم بریم تو سایت منتظر سرا ثبت نام کنیم که مراحل کار بچه های 2016 رو بتونیم با دقت رصد کنیم آگهیش رو مدیران تو این آدرس مهاجر سرا گذاشتن
http://www.mohajersara.com/Thread-%D9%85...DB%8C-2016
ولی تا الان تعداد خیلی کمی (8 نفر) رفتن ثبت نام کردن
آدرس منتظر سرا :
http://2016.montazersara.net
برای باز شدن لینک باید 2016 رو با اعداد انگلیسی بنویسید.
ممنون از همگی
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: humsun ، matin86
(2015-11-10 ساعت 12:25)j.modarres نوشته:  سلام به همه دوستان عزیزم
با کسب اجازه از مدیران محترم یه خواهش دارم از همه دوستان گلم و اون اینکه همه باهم بریم تو سایت منتظر سرا ثبت نام کنیم که مراحل کار بچه های ۲۰۱۶ رو بتونیم با دقت رصد کنیم آگهیش رو مدیران تو این آدرس مهاجر سرا گذاشتن
http://www.mohajersara.com/Thread-%D9%85...DB%8C-۲۰۱۶
ولی تا الان تعداد خیلی کمی (۸ نفر) رفتن ثبت نام کردن
آدرس منتظر سرا :
http://۲۰۱۶.montazersara.net
برای باز شدن لینک باید ۲۰۱۶ رو با اعداد انگلیسی بنویسید.
ممنون از همگی
سلام
من هر چى اين لينك رو ميزنم باز نميشه
٢٠١٦هم لاتين تايپ كردم نشد!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان