کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-11-03 ساعت 13:40)Siamak.k نوشته:  
(2015-11-03 ساعت 13:36)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه ی عزیزان.امروز ویزا را جیرینگی گرفتم.
البته جا داره از همه ی دوستان خوبم از جمله آقای hotash عزیز ،آقای interuniversal عزیز تر از جان و خانواده ی محترم humsun و سایر عزیزان دیگه تشکر ویژه ای بکنم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم و اینکه هر چه زودتر آمریکا همدیگر را ببینیم.
با زهم از همه ی دوستان عزیز مهاجر سرایی که من را تا اخذ ویزا دوستانه کمک کردند بسیار بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در آینده جبران کنم.

سلام

تبریک میگم بهتون .منتظر سفر نامه شما هستیم

تبریک میگم بهتون
امیدوارم همه دوستان تو این مسیر دلشون شاد بشه مثل شما
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: امیررضا.س ، j.modarres
(2015-11-02 ساعت 12:50)j.modarres نوشته:  
(2015-11-02 ساعت 01:38)rezaahvaz نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 16:13)ستوده نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 15:17)rezaahvaz نوشته:  با کیس **13 هنوز نامه دوم نیومده

میشه بفرمائید فرم DS-260 رو کی سابمیت کردین ؟

من اواخر جولای فرم DS-260 رو سابمیت کردم

نگران نباش دوست من
من هم شرایطم همونطور که تو امضام نوشتم دقیقا مشابه شما هست
این ماه نامه دوم ما به امید خدا میاد.
امیدوارم همینطور بشه و زودتر نامه دوم جایگزین بشه
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: j.modarres
خواهش میکنم کارنت شدن را توضیح بدین چط ور بفهمم کارنت شدم ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-04 ساعت 02:49)sababiba11 نوشته:  خواهش میکنم کارنت شدن را توضیح بدین چط ور بفهمم کارنت شدم ؟

دوست عزیز این پست رو مطالعه بفرمایید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
(2015-11-03 ساعت 10:39)FMMM نوشته:  دوستان برای حدود ۷ دسامبر کسی ابوظبی مصاحبه نداره که با هم هماهنگ کنیم برای رفتن؟
نامه تمکن مالی برای دو نفر، به نظرتون چه بازه ای مناسبه؟
میشه راهنمایی کنید برای ساختن امضا؟
مچکرم

سلام ما ۸ دسامبر مصاحبه داریم
واستون آرزوی موفقیت میکنم
|+1|:: شماره کیس:: 2016AS2xxx ::|| , ||:: تعداد افراد کیس:: 2 نفر ::|| , ||:: کنسولگری:: ابوظبی ::|| , ||:: ارسال فرم260:: July 02, ۲۰۱۵ :|| , ||:: کارنت شدن کیس::September 25, 2015 ::|| , ||:: دریافت نامه‌ی دوم:: October 27, 2015 ::|| , ||:: مصاحبه::dec ::|| , ||:: دریافت ویزا:: AP ::|| , ||:: ورود به آمریکا::__________ ::|-2|
بچه ها بولیتن جدید رو به نظرتون چه وقت اعلام می کنن
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت هم قطاران بسيار عزيز و دوست داشتني
اول از همه مجدد به همه دوستاني كه امروز هم موفق به دريافت ويزاشون شدن تبريك ميگم و با ذكر يك نكته ادامه ميدم!
خواهشن استدعا دارم از دوستان كه هرچي به ذهنشون مياد و سريع مطرح نكنند و كمي بگردن تو تاپيك ها،بقول سيامك عزيز،حسين hotasha و بسياري از ديگر دوستان ماها قراره مهاجرت كنيم كمي مطالعه در مورد مسائلي كه باهاش روبرو هستيم خيلي كمكمون ميكنه و باعث كاهش استرس ميشه(ببخشيد اين حرف خيلي تكراري بود ولي مجبور شدم بزنم)
و آمااا،برسيم به كيس هاي امروز در سفارت آنكارا:
امروز سفارت كمي ديرتر حدوداي ساعت ٩ ،٩:٣٠ باز شد و به همه ايميل داده بود كه ساعت مصاحبتون كمي ديرتر ه
١-خانوم مجرد/٢٥ساله (يكضرب)
٢-خانوم مجرد/٢٧ ساله (يكضرب)
٣-آقا مجرد/٢٨ساله معاف از خدمت(يكضرب)
٤-آقا مجرد/٣٢ساله معاف از خدمت (يكضرب)
٥-خانواده دو نفره/خانوم ٢٦ ساله مدرس خصوصي(كيليرنس،كل كيس كيليرنس)
٦-خانواده دو نفره/آقا ٣٤ ساله (كيليرنس بعلت سربازي،كل كيس كيليرنس)
٧-خانواده سه نفره /خانوم ٤٥ ساله ،بچه ١٧ ساله (يكضرب،آقا كيليرنس به علت خدمت)
٨-آقا مجرد/٣٠ساله (كيليرنس به علت خدمت)
٩-آقا مجرد/٢٩ ساله(كيليرنس به علت سربازي)

همه موفق و پيروز باشيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
در تاييد فرمايش آقايون اميررضا و اينتريونيرسال اگه مختصر بگم ميشه اين:دلم براي سفارت و آفيسر خوشرو تنگ شده. خوشحالم كه قراره تعدادي از دوستان رو امشب ببينيم
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
(2015-11-03 ساعت 17:07)امیررضا.س نوشته:  به هر حال جاتون خیلی خالیه.با آرزوی موفقیت برای شما مدیر عزیز

دوست عزیز چون نمیتونستم پیام خصوصی بهتون بدم مجبور شدم اینجا با دکمه پاسخ ازتون سوال کنم
شما برای اثبات این که سربازی نرفتید، چه چیزی ارایه دادید؟
کیس نامبر:**2016AS000057/رویت قبولی:5 May/ ارسال فرم: 10 May/کارنت شدن:February 8/تعداد افراد:۱ نفر/ نامه ی دوم:February 22
/تاریخ مصاحبه:April 14/ محل سفارت:YEREVAN/دریافت ویزا:18 April/دریافت گرین کارت:May 20/اولین ورود به آمریکا:19 April/مقصد:CA/
تشکر کنندگان:
(2015-11-04 ساعت 19:19)milaveh نوشته:  بچه ها بولیتن جدید رو به نظرتون چه وقت اعلام می کنن

با سلام . طبق روال ماههای گذشته بین 12 تا 15 ماه نوامبر بطور یقین اعلام خواهد شد.مهم اعلام شدنش نیست.تعداد بیشتر کارنت شدن مهمه.
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
سلام به همه
خيلى ممنو از راهنماييهاتون مخصوصاً اقاى ho tasha كه سفرنامشون واقعاً عالى بود من خانوم هستم برنده اصلى همراه با همسر ودو پسرم امروز مصاحبه داشتيم ساعت ١٠:٣٠ كه به ساعت دو ونيم يا سه كشيده شد
من ودو پسرم تا سه روز ديگه ويزا داريم همسرم سه تا پنج هفته ديگه
باارزوى ويزا يكضرب براى همه
امروز اكثراً مجردا ويزا يكضرب گرفتن
تشکر کنندگان: Siamak ، ستوده ، Rira_1982 ، matin86 ، j.modarres ، ho_tasha
(2015-11-04 ساعت 23:49)elhamh123 نوشته:  سلام به همه
خيلى ممنو از راهنماييهاتون مخصوصاً اقاى ho tasha كه سفرنامشون واقعاً عالى بود من خانوم هستم برنده اصلى همراه با همسر ودو پسرم امروز مصاحبه داشتيم ساعت ١٠:٣٠ كه به ساعت دو ونيم يا سه كشيده شد
من ودو پسرم تا سه روز ديگه ويزا داريم همسرم سه تا پنج هفته ديگه
باارزوى ويزا يكضرب براى همه
امروز اكثراً مجردا ويزا يكضرب گرفتن
خانم محترم بهتون تبریک میگم
میشه بفرمائید کجا مصاحبه داشتید ؟
تشکر کنندگان:
انكارا ساعت ده ونيم
تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres
با سلام خدمت دوستان و تبریک به کسانی که ویزای یک ضرب گرفتن
من چند روز دیگه تاریخ مصاحبمه اما نامه اول رو من قبلا جایی سیو نکرده بودم و الان میگن برای مصاحبه پرینت نامه اول رو نیاز دارم، الان چیکار میتونم کنم؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:
(2015-11-04 ساعت 19:19)milaveh نوشته:  بچه ها بولیتن جدید رو به نظرتون چه وقت اعلام می کنن
دوست عزيز بولتن ويزا ها رو هميشه نهم هر ماه ميلادى اعلام ميكنن اگر نهم اون ماه تعطيلى بيفته بعد از تطيلى اعلام ميشه و اين ماه همون نهم ميشه كه دوشنبه هست !
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: j.modarres ، Amir.AA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان