کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-11-03 ساعت 13:36)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه ی عزیزان.امروز ویزا را جیرینگی گرفتم.
البته جا داره از همه ی دوستان خوبم از جمله آقای hotash عزیز ،آقای interuniversal عزیز تر از جان و خانواده ی محترم humsun و سایر عزیزان دیگه تشکر ویژه ای بکنم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم و اینکه هر چه زودتر آمریکا همدیگر را ببینیم.
با زهم از همه ی دوستان عزیز مهاجر سرایی که من را تا اخذ ویزا دوستانه کمک کردند بسیار بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در آینده جبران کنم.

سلام

تبریک میگم بهتون .منتظر سفر نامه شما هستیم
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres ، Interuniversal ، matin86
(2015-11-03 ساعت 13:36)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه ی عزیزان.امروز ویزا را جیرینگی گرفتم.
البته جا داره از همه ی دوستان خوبم از جمله آقای hotash عزیز ،آقای interuniversal عزیز تر از جان و خانواده ی محترم humsun و سایر عزیزان دیگه تشکر ویژه ای بکنم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم و اینکه هر چه زودتر آمریکا همدیگر را ببینیم.
با زهم از همه ی دوستان عزیز مهاجر سرایی که من را تا اخذ ویزا دوستانه کمک کردند بسیار بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در آینده جبران کنم.

دوست عزیز تبریک میگم

شرایطتون چجوری بود؟
کیس نامبر:**2016AS000057/رویت قبولی:5 May/ ارسال فرم: 10 May/کارنت شدن:February 8/تعداد افراد:۱ نفر/ نامه ی دوم:February 22
/تاریخ مصاحبه:April 14/ محل سفارت:YEREVAN/دریافت ویزا:18 April/دریافت گرین کارت:May 20/اولین ورود به آمریکا:19 April/مقصد:CA/
تشکر کنندگان:
من دانشجوی سال دوم (ترم5) کارشناسی رشته ی مهندسی آب(از شاخه های مهندسی کشاورزی) از دانشگاه صنعتی اصفهان هستم و دارای معافیت تحصیلی بوده و مجرد هم هستم.سن 21 ساله.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: alfa_a_h ، j.modarres ، Interuniversal ، matin86 ، FMMM
(2015-11-03 ساعت 12:56)alfa_a_h نوشته:  دوستان ببخشید برای یک فرد مجرد و با مدرک لیسانس که سربازی هم نرفته و کار آزاذ داشته و استخدام نبوده تا چقدر تمکن مالی متعارفه؟
اگر پولی که در حسابه رو با نامه تمکن یکساله بگیریم که یعنی خیلی وقته که این پول رو داره باز احتمال AP هست؟

سلام پاسخ سوال اولتون رونمیدونم.ولی اینو میدونم که سابقه حساب ربطی به APنداره وامتیازی محسوب نمیشه.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: alfa_a_h ، j.modarres ، matin86
(2015-10-31 ساعت 17:45)m.abdeahad نوشته:  دوستان انرژی مثبتی گلم من الان اومدم ارمنستان و منتظر سوم نوامبر واسه مصاحبه. واسم انرژی مثبت بفرستین

امروز 3 نوامبر و قطعا شما الان باید سفارت باشی .
امیدوارم وقتی میای بیرون لبلت خندون و خوشحال باشی.
به هر حال منتظر سفرنامه شما هستیم
با ارزوی موفقیت برای همه
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86

سلام بر تو جوان آريايي آمريكايي Big Grin
لطف داري امير رضا،ميدونم كه بيشتر زحمات بچه ها گردن حسين و سيامك عه كه با جون و دل به همه كمك ميكنن،ماهم اين وسط ي چرخي ميخوريم Tongue
ديدي بهت گفتم خودم تو تاپيك ها قبوليت و اعلام ميكنم؟Wink چه شامي بزنيم ما فردا دور همي Big GrinBig Grin جاي همتونو خالي ميكنيم Smile
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، امیررضا.س ، j.modarres ، ho_tasha ، matin86
(2015-11-03 ساعت 14:09)ماندانا.م نوشته:  
(2015-11-03 ساعت 12:56)alfa_a_h نوشته:  دوستان ببخشید برای یک فرد مجرد و با مدرک لیسانس که سربازی هم نرفته و کار آزاذ داشته و استخدام نبوده تا چقدر تمکن مالی متعارفه؟
اگر پولی که در حسابه رو با نامه تمکن یکساله بگیریم که یعنی خیلی وقته که این پول رو داره باز احتمال AP هست؟

سلام پاسخ سوال اولتون رونمیدونم.ولی اینو میدونم که سابقه حساب ربطی به APنداره وامتیازی محسوب نمیشه.

پاسخ سوال ١: تقريبا حدود ٦٠،٧٠ م كافيه،حالا يكم بيشتر كمتر ولي خورد باشه ترجيحا
سوال دومتون رو كه پاسخ دادن خانوم ماندانا
در كل شما مبلغ و رعايت كن نگران نباش چون خيلي رو اين مسئله حساس نيستند
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، lighthouse ، matin86
(2015-11-03 ساعت 16:53)Interuniversal نوشته:  سلام بر تو جوان آريايي آمريكايي Big Grin
لطف داري امير رضا،ميدونم كه بيشتر زحمات بچه ها گردن حسين و سيامك عه كه با جون و دل به همه كمك ميكنن،ماهم اين وسط ي چرخي ميخوريم Tongue
ديدي بهت گفتم خودم تو تاپيك ها قبوليت و اعلام ميكنم؟Wink چه شامي بزنيم ما فردا دور همي Big GrinBig Grin جاي همتونو خالي ميكنيم Smile

اگه سفارت مارو عوض نکرده بودن ما هم با شما بودیم احتمالا و شام رو با هم میزدیم Big Grin
نوش جونتون فکر میکنم یکی از بهترین گروه ها شما بودین امسال

به امید دریافت ویزا برای سایر دوستان
نشینید تو هتل برید قونیه مقبره مولانا رو ببینید Big Grin
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: امیررضا.س ، Interuniversal ، j.modarres ، matin86
البته که این افراد عزیز بر گردنه بنده حق دارن و لطف و زحمات ایشان هم هست که به راحتی تا این مرحله پیش رفتم.
منتظرتون هستیمSmileWink
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres
(2015-11-03 ساعت 16:58)Siamak.k نوشته:  
(2015-11-03 ساعت 16:53)Interuniversal نوشته:  سلام بر تو جوان آريايي آمريكايي Big Grin

اگه سفارت مارو عوض نکرده بودن ما هم با شما بودیم احتمالا و شام رو با هم میزدیم Big Grin

تشریف بیارین آقای مدیر سیامک عزیز.دیر نشده.چارش یه بلیط آنکاراستBig Grin

تشکر کنندگان: j.modarres ، Hana2015
(2015-11-03 ساعت 17:02)امیررضا.س نوشته:  

تشریف بیارین آقای مدیر سیامک عزیز.دیر نشده.چارش یه بلیط آنکاراستBig Grin

دوست داشتم در خدمت شما و دوستان میبودم ولی چه کنم که هفته آینده عازم دوبی هستیم
Big Grin
تشکر کنندگان: j.modarres ، Interuniversal ، Hana2015
به هر حال جاتون خیلی خالیه.با آرزوی موفقیت برای شما مدیر عزیز

تشکر کنندگان: Siamak ، Interuniversal ، j.modarres
لطف داري امير رضا،ميدونم كه بيشتر زحمات بچه ها گردن حسين و سيامك عه كه با جون و دل به همه كمك ميكنن،ماهم اين وسط ي چرخي ميخوريم :

آره خدايي
خيلي حال كرديم،از تو هواپيما و مديكال آشنا شديم با بچه ها تا روز مصاحبه Big Grin
همه هم يكي از يكي بهتر و با صفا تر
يني خدايي تو امروز جو داخل سفارت رو ميديدا فقط انرژي و روحيه ميگرفتي انقده همه هواتو داشتن،راهنمايي ميكردن،احوالتو ميپرسيدن،حالا تركها،همه عصباني،قاطي و پر استرس نشسته بودن تا شمارشون اعلام شه
واقعا اونجا به ايراني بودنم افتخار كردم كه چقدر ماها آدمهاي خونگرم و مهربوني هستيم،دم هممون گرم واقعا Big GrinWinkTongue

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: امیررضا.س ، j.modarres ، Siamak ، ho_tasha ، Rira_1982 ، lighthouse ، matin86 ، humsun ، barfi1 ، chakavakl
البته فراموش کردم بگم جای آقای hotasha عزیز و همسر محترمشونم هم خیلی خالیه.

تشکر کنندگان: ho_tasha ، 2ladan ، j.modarres ، humsun
(2015-11-02 ساعت 22:16)ستوده نوشته:  
(2015-11-02 ساعت 01:38)rezaahvaz نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 16:13)ستوده نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 15:17)rezaahvaz نوشته:  با کیس **13 هنوز نامه دوم نیومده

میشه بفرمائید فرم DS-260 رو کی سابمیت کردین ؟

من اواخر جولای فرم DS-260 رو سابمیت کردم
دوست عزیز
من خودم هم که اواسط جولای سابمیت کردم هنوز نامه دومم جایگزین نشده.
حدس میزنم سری بعدی نوبت ما باشه.
میشه سفارت انتخابیتون روربپرسم ؟
سفارت من آنکارا بود که به ابوظبی تغییر دادم
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: ستوده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان