کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-11-18 ساعت 12:52)Aliakbarasghari نوشته:  سلام
سفارت ما هم به ابوظبی تغییر کرد و البته هفتم ژانویه و پسر هفت ساله هم دارم که در مورد مدیکال مثل شما باید کمی زودتر بریم
به امید موفقیت
یکضرب ودو ضرب و سه ضربش حرفه
دلتون شاد

به امید موفقیت برای همه عزیزان.امیدوارم اونجا زیارتتون کنیم
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: j.modarres ، Hana2015
(2015-11-18 ساعت 12:45)hamiham007 نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 11:05)j.modarres نوشته:  سلام به همه دوستان همراه
نامه منم اومد خدا رو شکر
مصاحبه هفته دوم ژانویه هست در ابوظبی که خودم از آنکارا به ابوظبی تغییر داده بودم بخاطر اینکه بچه کوچک دارم و ترکیه اونموقع خیلی سرده
دیشب ساعت ۹:52 یک ایمیل برام اومد که شما آپدیت دارید

سلام و به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستان.شرایط منم مثل شماست ولی مصاحبم هفته اوله و الان استرس مدیکال و گیر آوردن تور و اینکه به خاطر بچه چقدر باید زودتر بریم شروع شده.

استرس نداشته باشید دوست من تا بتونید با حواس جمع به همه کارهاتون برسید
انشاالله همه چیز خیلی راحت تر و بهتر از اونکه فکرشو بکنید انجام میشه
من الان دارم از سایت بریم سفر هتل رزرو میکنم و از سایت هواپیمایی ماهان هم بلیط میگیرم که اتفاقا قیمتهای خیلی خوبی دارن برای اون موقع.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: matin86 ، aligeocivil ، behjan ، Hana2015 ، hamiham007
(2015-11-18 ساعت 16:23)j.modarres نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 12:45)hamiham007 نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 11:05)j.modarres نوشته:  سلام به همه دوستان همراه
نامه منم اومد خدا رو شکر
مصاحبه هفته دوم ژانویه هست در ابوظبی که خودم از آنکارا به ابوظبی تغییر داده بودم بخاطر اینکه بچه کوچک دارم و ترکیه اونموقع خیلی سرده
دیشب ساعت ۹:52 یک ایمیل برام اومد که شما آپدیت دارید

سلام و به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستان.شرایط منم مثل شماست ولی مصاحبم هفته اوله و الان استرس مدیکال و گیر آوردن تور و اینکه به خاطر بچه چقدر باید زودتر بریم شروع شده.

استرس نداشته باشید دوست من تا بتونید با حواس جمع به همه کارهاتون برسید
انشاالله همه چیز خیلی راحت تر و بهتر از اونکه فکرشو بکنید انجام میشه
من الان دارم از سایت بریم سفر هتل رزرو میکنم و از سایت هواپیمایی ماهان هم بلیط میگیرم که اتفاقا قیمتهای خیلی خوبی دارن برای اون موقع.
سلام به همسفران ابوظبی
به امید گرفتن ویزای یک ضرب واسه همتون
لطفاً ما رو از شرایط و نتایج مصاحبتون آگاه کنید.

((موفقیت کلید شادی نیست، شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می دهی دوست بداری، موفق خواهی بود.))
شماره کیس: 51XX - تاریخ رویت قبولی: 7May2015 - کنسولگری: ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر
ارسال فرمهای سری اول: 22May2015-  تاریخ کارنت شدن : 8Feb2016 - تاریخ مصاحبه:17APR2016 - آپدیتها: 19 , 21 آپریل و 6 ، 12 ژوین (تبدیل به Or)
تاریخ کلیرنس:.... - اولین سفر به آمریکا: Big GrinCool - وضعیت کیس ( ارشد عمران - شرکت خصوصی- معاف)
تشکر کنندگان: behjan ، matin86 ، j.modarres ، nimashariat
سلام دوستان
امروز در کمال ناباوری نامه دومم اومد. این در حالیه که کیس نامبر من **40 است. و هنوز کارنت نشده.البته ناگفته نماند که فرممو تو همون ماه می سابمیت کردم. و تعداد افراد یک نفره- فقط خودم
سفارت من ایروانه ولی به یه تناقضی برخوردم. لطفا شک منو برطرف کنید
تاریخ مصاحبه من هفته دوم ژانویه روز پنجشنبه ساعت ۲ بهد از ظهره-- اما وقتی به سایت http://travel.state.gov/content/visa...-selected.html مراجعه کردم
و برنامه کاری سفارت تو ارمنستانو پی دی اف دانلود کردم نوشته ساعت کاری روز پنجشنبه تا ساعت 12 ظهر است.
البته اینکه ژانویه افتاده یکم نگرانم کرده چون نمیدونم چند روز قبلش میتونم برای مدیکال برم چون بالاخره تعطیلاته اونجا.
چند سوال:
۱- من شهریور ماه یک سری واکسن زدم انستیتو پاستور- که البته اونا گفتن هپاتید نمیخواد بالای هجده سال و چون آبله نگرفتی باید بری همون ایروان بزنی- آیا همینطوره؟
۲-هزینه صدور ویزا که تو نامه نوشته چقدره؟
۳-مدارکو میتونم همین الان ترجمه کنم-یعنی دو سه ماه اعتبار داره؟
۴-با توجه به اینکه ایران زندگی میکنم لازمه گواهی عدم سوئ پیشینه از پلیس+۱۰ بگیرم؟
از دوستان کسانی که به مصاحبه رفتن ویا در جریان هستند لطفا راهنمایی کنند.
تشکر کنندگان: j.modarres ، behjan
(2015-11-18 ساعت 21:53)aha2012 نوشته:  سلام دوستان
امروز در کمال ناباوری نامه دومم اومد. این در حالیه که کیس نامبر من **40 است. و هنوز کارنت نشده.البته ناگفته نماند که فرممو تو همون ماه می سابمیت کردم. و تعداد افراد یک نفره- فقط خودم
سفارت من ایروانه ولی به یه تناقضی برخوردم. لطفا شک منو برطرف کنید
تاریخ مصاحبه من هفته دوم ژانویه روز پنجشنبه ساعت ۲ بهد از ظهره-- اما وقتی به سایت http://travel.state.gov/content/visa...-selected.html مراجعه کردم
و برنامه کاری سفارت تو ارمنستانو پی دی اف دانلود کردم نوشته ساعت کاری روز پنجشنبه تا ساعت 12 ظهر است.
البته اینکه ژانویه افتاده یکم نگرانم کرده چون نمیدونم چند روز قبلش میتونم برای مدیکال برم چون بالاخره تعطیلاته اونجا.
چند سوال:
۱- من شهریور ماه یک سری واکسن زدم انستیتو پاستور- که البته اونا گفتن هپاتید نمیخواد بالای هجده سال و چون آبله نگرفتی باید بری همون ایروان بزنی- آیا همینطوره؟
۲-هزینه صدور ویزا که تو نامه نوشته چقدره؟
۳-مدارکو میتونم همین الان ترجمه کنم-یعنی دو سه ماه اعتبار داره؟
۴-با توجه به اینکه ایران زندگی میکنم لازمه گواهی عدم سوئ پیشینه از پلیس+۱۰ بگیرم؟
از دوستان کسانی که به مصاحبه رفتن ویا در جریان هستند لطفا راهنمایی کنند.

با سلام خدمت شما
اونطوری که شماره کیس تون رو نوشتید یعنی کارنت شدید وگرنه نامه دوم براتون ارسال نمیشدWink
اول اینکه اونها بیخودی که ساعت اعلام نمیکنند و دوم اینکه ساعتش خیلی مهم نیست شما صبح زود برو
شما تاپیک سفر به ارمنستان امسال و سالهای پیش رو مطالعه کنید دستگیرتون میشه که کی اونجا باشید .
1-هپاتید نمیخواد ولی اگه تا حالا نزدید زدنش ضرر نداره و اگه زدید تست آنتی بادیشو بدید,آبله مرغون رو هم میتونید اینجا بزنید ولی خب کمی گرونه ظاهرا ولی نزده باشید اونجا واستون تزریق میکنند.
2- مبلغ 330 دلار
3-بلی میتونید ترجمه کنید و 6 ماه اعتبار دارد.
4-خیر لازم نیست.

قوربونت برم استرس داری بشین مطالعه کن تاپیک هارو ,ارسالهای تکراری تون رو حذف کردمTongue
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: aha2012 ، ستوده ، ho_tasha ، matin86 ، aligeocivil ، j.modarres ، behjan
(2015-11-18 ساعت 22:12)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 21:53)aha2012 نوشته:  از دوستان کسانی که به مصاحبه رفتن ویا در جریان هستند لطفا راهنمایی کنند.

با سلام خدمت شما
اونطوری که شماره کیس تون رو نوشتید یعنی کارنت شدید وگرنه نامه دوم براتون ارسال نمیشدWink
اول اینکه اونها بیخودی که ساعت اعلام نمیکنند و دوم اینکه ساعتش خیلی مهم نیست شما صبح زود برو
شما تاپیک سفر به ارمنستان امسال و سالهای پیش رو مطالعه کنید دستگیرتون میشه که کی اونجا باشید .
۱-هپاتید نمیخواد ولی اگه تا حالا نزدید زدنش ضرر نداره و اگه زدید تست آنتی بادیشو بدید,آبله مرغون رو هم میتونید اینجا بزنید ولی خب کمی گرونه ظاهرا ولی نزده باشید اونجا واستون تزریق میکنند.
۲- مبلغ 330 دلار
۳-بلی میتونید ترجمه کنید و ۶ ماه اعتبار دارد.
۴-خیر لازم نیست.

قوربونت برم استرس داری بشین مطالعه کن تاپیک هارو ,ارسالهای تکراری تون رو حذف کردمTongue
ممنون از پاسخ سریع و دقیقتون
راستش نگرانی و استرس واسه اینه که یعد از پنج سال اسم نوشتن تو لاتاری یه دفعه اسمم در اومده اونم درست بعد از پایان خدمت. خوب دارم سعی میکنم بدون نقص برم برای مصاحبه تا دیگه جای پشیمونی نداشته باشه
اگه لطف کنی جواب این سوالارو هم بدی ممنون میشم
1-مبلغ 330 دلارو همون روز مصاحبه نقدی میگیرن؟
2- مدیکال رو میشه مثلا یه ماه مونده به مصاحبه رفت؟ آخه میوفته به اوایل ژانویه میترسم دکتراش وقت ندن؟
3-برای تمکن مالی 50 میلیون کافیه؟من یه حساب مشترک تو بانک قوامین داشتم که همین ماه پیش رفتم یه مبلغی و از روش برداشتم یه حساب به نام خودم باز کردم. از اونجایی که گردش مالی 6 ماه قبل هم برای مصاحبه میخواد به نظرتون مشکلی نداره؟ اصلا خود بانک قوامین مشکلی نداره؟
تاپیک هارو هم چشم از هفته بعد تمام و کمال میخونم.
خدارو شکر تو زمانی هستیم که اینترنت و این انجمن ها هست
تصور اینکه مثلا 15 سال پیش مردم چطوری بدون اینترنت و موبایل راهی آمریکت میشدن یکم سخته برام
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، behjan
دوستان عزیزم نامه دوم ما نیز اومد. از آنکارا به ایروان تغییر دادن. هفته دوم ژانویه.
والا من همش داشتم تاپیک های مربوط به آنکارارو می خوندم. الان مطب دکتر اونگان رو نرفته حفظم! ولی مثل اینکه باید بریم یه دکتر دیگه. امیدوارم آمپول نزنه Smile)
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، matin86 ، ستوده ، Interuniversal ، aligeocivil ، j.modarres ، behjan
(2015-11-18 ساعت 22:44)aha2012 نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 21:53)aha2012 نوشته:  از دوستان کسانی که به مصاحبه رفتن ویا در جریان هستند لطفا راهنمایی کنند.

با سلام خدمت شما
اول ,ارسالهای تکراری تون رو حذف کردمTongue
راستش نگرانی و استرس واسه اینه که یعد از پنج سال اسم نوشتن تو لاتاری یه دفعه اسمم در اومده اونم درست بعد از پایان خدمت. خوب دارم سعی میکنم بدون نقص برم برای مصاحبه تا دیگه جای پشیمونی نداشته باشه
۱-مبلغ 330 دلارو همون روز مصاحبه نقدی میگیرن؟
۲- مدیکال رو میشه مثلا یه ماه مونده به مصاحبه رفت؟ آخه میوفته به اوایل ژانویه میترسم دکتراش وقت ندن؟
۳-برای تمکن مالی 50 میلیون کافیه؟من یه حساب مشترک تو بانک قوامین داشتم که همین ماه پیش رفتم یه مبلغی و از روش برداشتم یه حساب به نام خودم باز کردم. از اونجایی که گردش مالی ۶ ماه قبل هم برای مصاحبه میخواد به نظرتون مشکلی نداره؟ اصلا خود بانک قوامین مشکلی نداره؟
تصور اینکه مثلا 15 سال پیش مردم چطوری بدون اینترنت و موبایل راهی آمریکت میشدن یکم سخته برام
بسلامتي و دل خوشBig Grin
خواهش ميكنم ماشالا اينجا دوستان همه يه پا كارشناسن و همه ميتونن جوابت رو بدن
١-بلي روز مصاحبه در سفارت.
٢-خير نميشه چون طبق تاريخ مصاحبتون بهتون وقت ميدند و معاينه ميكنند نگران اين مطلب نباش
٣-اگه يك نفري همين حدود كافيه حالا كمي بيشتر هم بشه و بتوني تا ٦٠/٧٠ خوبه ولي خيلي تفاوتي نميكنه،(فقط حتما پولت خورد باشه يعني رند نباشه عددش و اينكه حتما از بانك هاي غير وابسته بگير نامت رو مثل ملي،ملت و بقيه،اون بانك مورد اشارت مورد دارد!در ضمن ترجيحا تو حسابي بزار كه تازه باز نكردي)
گردش مالي رو جز موارد بسيار نادري از بقيه نميخوان كه اونم بيشتر در مورد خانم ها صدق ميكنه ولي گردش نميخواد.
سوالي بود من و بقيه بچه ها در خدمتيم
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، aha2012 ، behjan ، matin86
(2015-11-18 ساعت 22:44)aha2012 نوشته:  

با سلام خدمت شما
۱-هپاتید نمیخواد ولی اگه تا حالا نزدید زدنش ضرر نداره و اگه زدید تست آنتی بادیشو بدید,آبله مرغون رو هم میتونید اینجا بزنید ولی خب کمی گرونه ظاهرا ولی نزده باشید اونجا واستون تزریق میکنند.
۲- مبلغ 330 دلار
۳-بلی میتونید ترجمه کنید و ۶ ماه اعتبار دارد.
۴-خیر لازم نیست.

۱-مبلغ 330 دلارو همون روز مصاحبه نقدی میگیرن؟
۲- مدیکال رو میشه مثلا یه ماه مونده به مصاحبه رفت؟ آخه میوفته به اوایل ژانویه میترسم دکتراش وقت ندن؟
۳-برای تمکن مالی 50 میلیون کافیه؟من یه حساب مشترک تو بانک قوامین داشتم که همین ماه پیش رفتم یه مبلغی و از روش برداشتم یه حساب به نام خودم باز کردم. از اونجایی که گردش مالی ۶ ماه قبل هم برای مصاحبه میخواد به نظرتون مشکلی نداره؟ اصلا خود بانک قوامین مشکلی نداره؟
دوست عزیز سلام
تبریک به خاطر کارنت شدن و نامه دومت. امیدوارم که جزو یکضربی ها باشی
واسم جالب بود که با وجود اینکه شماره کیس شما جزو آخرین شماره های اعلام شده در بولتن بوده ولی تو هفته دوم ژانویه به مصاحبه دعوت شدی!!
اگر لطف کنی توی امضات اطلاعات کیستو بذاری ممنون میشم
موفق باشی
شماره کیس: 51XX - تاریخ رویت قبولی: 7May2015 - کنسولگری: ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر
ارسال فرمهای سری اول: 22May2015-  تاریخ کارنت شدن : 8Feb2016 - تاریخ مصاحبه:17APR2016 - آپدیتها: 19 , 21 آپریل و 6 ، 12 ژوین (تبدیل به Or)
تاریخ کلیرنس:.... - اولین سفر به آمریکا: Big GrinCool - وضعیت کیس ( ارشد عمران - شرکت خصوصی- معاف)
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86
منم نامه دوم رو گرفتم.سفارت رو تغییر ندادن.واسه 7 زانویه اونجا باید باشم.فقط نمیدونم 3 4 زانویه دکتره بازه یا نه
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، matin86
(2015-11-19 ساعت 13:19)mohsen b.d نوشته:  منم نامه دوم رو گرفتم.سفارت رو تغییر ندادن.واسه ۷ زانویه اونجا باید باشم.فقط نمیدونم ۳ ۴ زانویه دکتره بازه یا نه
با عرض تبريك محسن جان جهت دريافت نامه دومت
شما حدود يكماه مونده به مصاحبت بايد وقت دكتر رو بگيري،بري تو سايتش و كارهاي مقتضي رو انجام بدي خودش واست جاهاي خالي رو نمايش ميده و روزهايي كه تعطيلي هست يا دكتر نيست و نميزاره انتخاب كني،يعني اصلا نميتوني انتخاب كني،پس نگران نباش همه چي روتين عه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، ho_tasha ، mohsen b.d ، matin86
(2015-11-18 ساعت 14:59)hamiham007 نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 12:52)Aliakbarasghari نوشته:  سلام
سفارت ما هم به ابوظبی تغییر کرد و البته هفتم ژانویه و پسر هفت ساله هم دارم که در مورد مدیکال مثل شما باید کمی زودتر بریم
به امید موفقیت
یکضرب ودو ضرب و سه ضربش حرفه
دلتون شاد

به امید موفقیت برای همه عزیزان.امیدوارم اونجا زیارتتون کنیم

من هم همین طور من دارم کارهای رزرو هتل و بلیط رو انجام میدم
با توجه به همزمانی تعطیلات سال نو میخوایم زودتر بریم که هم خیالمون راحت باشه هم شب سیلوستر اونجا باشیم
ما سه شنبه 29 دسامبر می ریم و جمعه 8 ژانویه برمیگردیم
به امید موفقیت همه دوستان
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres
یه سوال دیگه.الان که نامه دوم اومده رفتم سایت csc ثبت نام کنم ولی از case no ایراد میگیره میگه برای ملاقات آماده نیست.داستان چیه؟؟؟پس کی باید ثبت نام کنم؟
ممنون
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
تشکر کنندگان:
(2015-11-19 ساعت 15:45)mohsen b.d نوشته:  یه سوال دیگه.الان که نامه دوم اومده رفتم سایت csc ثبت نام کنم ولی از case no ایراد میگیره میگه برای ملاقات آماده نیست.داستان چیه؟؟؟پس کی باید ثبت نام کنم؟
ممنون
بعدا امتحان كن الان كمي زوده ولي مشكلي نيست،يه فايل هست كه حسين زحمتش و كشيده حتما دانلود كن همه چي رو توضيح داده طبق اون هم ميتوني پست و ثبت نام كني
لينك:

http://s6.picofile.com/file/8217093726/L...C.pdf.html

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: behjan ، mohsen b.d ، matin86 ، j.modarres
(2015-11-19 ساعت 16:59)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-19 ساعت 15:45)mohsen b.d نوشته:  یه سوال دیگه.الان که نامه دوم اومده رفتم سایت csc ثبت نام کنم ولی از case no ایراد میگیره میگه برای ملاقات آماده نیست.داستان چیه؟؟؟پس کی باید ثبت نام کنم؟
ممنون
بعدا امتحان كن الان كمي زوده ولي مشكلي نيست،يه فايل هست كه حسين زحمتش و كشيده حتما دانلود كن همه چي رو توضيح داده طبق اون هم ميتوني پست و ثبت نام كني
لينك:

http://s6.picofile.com/file/8217093726/L...C.pdf.html

ممنون دوست عزیز.قبلا دانلود کردم از روی اون دارم جلو میرم.ولی این مورد جدید بود.دست همتون درد نکنه
تشکر کنندگان: Interuniversal

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان