کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
یادش بخیر پارسال ما هم همینجا بودیمو همین حس و داشتیم
اگه سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکی کنم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: behjan ، matin86 ، 2ladan ، j.modarres ، Hana2015 ، lighthouse ، K.ONE ، hasanhamedi2000 ، golia ، Caspian_Wave ، aberoom
(2015-11-20 ساعت 01:53)varchandi نوشته:  یادش بخیر پارسال ما هم همینجا بودیمو همین حس و داشتیم
اگه سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکی کنم
خدا وقتی انسانهایی مثه شما رو تو راهمون قرار داده انگاری مارو بغل کرده .....
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: behjan ، j.modarres ، lighthouse ، matin86 ، Caspian_Wave
با سلام لطفا دوستان راهنمایی فرمایید آیا تاکنون کسی از نامه دوم مطلع شده . ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-11-21 ساعت 12:52)امیرپارسا نوشته:  با سلام لطفا دوستان راهنمایی فرمایید آیا تاکنون کسی از نامه دوم مطلع شده . ممنون

سلام دوست عزیز
لطفا چند صفحه از تاپیک رو مطالعه کنید اگر جواب نگرفتید سوال کنید
نامه های سری چهارم روز سه شنبه هفته گذشته یعنی 17 نوامبر جایگزین شد.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Interuniversal ، ستوده ، matin86
باسلام خدمت دوستان وپیشکسوتان محترم امکان چک کردن نتیجه اولیه قبولی در لاتاری امسال تا چه تاریخی هست باسپاس
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان:
(2015-11-21 ساعت 23:41)behjan نوشته:  باسلام خدمت دوستان وپیشکسوتان محترم امکان چک کردن نتیجه اولیه قبولی در لاتاری امسال تا چه تاریخی هست باسپاس

برای ۲۰۱۷ از اردیبهشت سال آینده ولی اگه امسال رو بخواید تا قبل از جایگزین شدن نامه دوم.و اگه کسی هم تا الان نامه قبولیشو ندیده فکر نکنم تاریخ انقضا داشته باشه
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: behjan ، j.modarres ، ستوده
(2015-11-21 ساعت 23:53)hamiham007 نوشته:  
(2015-11-21 ساعت 23:41)behjan نوشته:  باسلام خدمت دوستان وپیشکسوتان محترم امکان چک کردن نتیجه اولیه قبولی در لاتاری امسال تا چه تاریخی هست باسپاس

برای ۲۰۱۷ از اردیبهشت سال آینده ولی اگه امسال رو بخواید تا قبل از جایگزین شدن نامه دوم.و اگه کسی هم تا الان نامه قبولیشو ندیده فکر نکنم تاریخ انقضا داشته باشه

هر سالی تا ۳۰ سپتامبر اون سال میشه جواب رو چک کرد
مثال بزنم مثلاً برای سال 2016:
نتیجه رو میتونید از may 2015 تا روز ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۶ چک کنید
البته منظورم نتایج اولیه هست
تا فرم ۲۶۰ هم نفرستید و پنج ماه ازش نگذشته باشه نامه دوم جایگزین نمیشه بعد از نامه دوم دیگه دسترسی به نامه اولتون ندارید پس اگه میخواهید همین الان ازش یه پرینت بگرید
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: Interuniversal ، behjan ، j.modarres ، matin86
(2015-11-22 ساعت 04:37)varchandi نوشته:  

مثال بزنم مثلاً برای سال ۲۰۱۶:
نتیجه رو میتونید از may ۲۰۱۵ تا روز ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۶ چک کنید
تا فرم ۲۶۰ هم نفرستید و پنج ماه ازش نگذشته باشه نامه دوم جایگزین نمیشه بعد از نامه دوم دیگه دسترسی به نامه اولتون ندارید پس اگه میخواهید همین الان ازش یه پرینت بگرید

با تشکر از شما و همچنین دوست عزیز hamiham007 برای راهنمایی کاملتون امیدوارم تا پایان این پروسه سخت لاتاری 2016 همراه و راهنمای ما باشید با آرزوی پیروزی و موفقیت شما بزرگواران
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان: matin86
(2015-11-22 ساعت 13:12)behjan نوشته:  

با تشکر از شما و همچنین دوست عزیز hamiham007 برای راهنمایی کاملتون امیدوارم تا پایان این پروسه سخت لاتاری ۲۰۱۶ همراه و راهنمای ما باشید با آرزوی پیروزی و موفقیت شما بزرگواران

سعی می کنم دوست من
اگه نبودم پیام خصوصی بدید
تشکر کنندگان: behjan ، golia
(2015-11-22 ساعت 13:12)behjan نوشته:  

با تشکر از شما و همچنین دوست عزیز hamiham007 برای راهنمایی کاملتون امیدوارم تا پایان این پروسه سخت لاتاری ۲۰۱۶ همراه و راهنمای ما باشید با آرزوی پیروزی و موفقیت شما بزرگواران

منتظر اردیبهشت میمونیم Rolleyes
خدایا مرا آن ده که مرا آن به!
2017....... نشد!
2018 ...... حتماً میشه Shy

تشکر کنندگان: behjan
(2015-11-18 ساعت 12:45)hamiham007 نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 11:05)j.modarres نوشته:  سلام به همه دوستان همراه
نامه منم اومد خدا رو شکر
مصاحبه هفته دوم ژانویه هست در ابوظبی که خودم از آنکارا به ابوظبی تغییر داده بودم بخاطر اینکه بچه کوچک دارم و ترکیه اونموقع خیلی سرده
دیشب ساعت ۹:52 یک ایمیل برام اومد که شما آپدیت دارید

سلام و به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستان.شرایط منم مثل شماست ولی مصاحبم هفته اوله و الان استرس مدیکال و گیر آوردن تور و اینکه به خاطر بچه چقدر باید زودتر بریم شروع شده.

به هر دوتون تبریک میگم..امیدوارم سفرنامه هاتونو به زودی بخونیم Shy
2017....... نشد!

تشکر کنندگان: j.modarres ، behjan ، hamiham007 ، golia ، Caspian_Wave
(2015-11-19 ساعت 09:39)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 22:44)aha2012 نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 22:12)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 21:53)aha2012 نوشته:  از دوستان کسانی که به مصاحبه رفتن ویا در جریان هستند لطفا راهنمایی کنند.

با سلام خدمت شما
اونطوری که شماره کیس تون رو نوشتید یعنی کارنت شدید وگرنه نامه دوم براتون ارسال نمیشدWink
اول ,ارسالهای تکراری تون رو حذف کردمTongue
ممنون از پاسخ سریع و دقیقتون
راستش نگرانی و استرس واسه اینه که یعد از پنج سال اسم نوشتن تو لاتاری یه دفعه اسمم در اومده اونم درست بعد از پایان خدمت. خوب دارم سعی میکنم بدون نقص برم برای مصاحبه تا دیگه جای پشیمونی نداشته باشه
اگه لطف کنی جواب این سوالارو هم بدی ممنون میشم
۱-مبلغ 330 دلارو همون روز مصاحبه نقدی میگیرن؟
۲- مدیکال رو میشه مثلا یه ماه مونده به مصاحبه رفت؟ آخه میوفته به اوایل ژانویه میترسم دکتراش وقت ندن؟
۳-برای تمکن مالی 50 میلیون کافیه؟من یه حساب مشترک تو بانک قوامین داشتم که همین ماه پیش رفتم یه مبلغی و از روش برداشتم یه حساب به نام خودم باز کردم. از اونجایی که گردش مالی ۶ ماه قبل هم برای مصاحبه میخواد به نظرتون مشکلی نداره؟ اصلا خود بانک قوامین مشکلی نداره؟
تاپیک هارو هم چشم از هفته بعد تمام و کمال میخونم.
خدارو شکر تو زمانی هستیم که اینترنت و این انجمن ها هست
تصور اینکه مثلا 15 سال پیش مردم چطوری بدون اینترنت و موبایل راهی آمریکت میشدن یکم سخته برام
بسلامتي و دل خوشBig Grin
خواهش ميكنم ماشالا اينجا دوستان همه يه پا كارشناسن و همه ميتونن جوابت رو بدن
١-بلي روز مصاحبه در سفارت.
٢-خير نميشه چون طبق تاريخ مصاحبتون بهتون وقت ميدند و معاينه ميكنند نگران اين مطلب نباش
٣-اگه يك نفري همين حدود كافيه حالا كمي بيشتر هم بشه و بتوني تا ٦٠/٧٠ خوبه ولي خيلي تفاوتي نميكنه،(فقط حتما پولت خورد باشه يعني رند نباشه عددش و اينكه حتما از بانك هاي غير وابسته بگير نامت رو مثل ملي،ملت و بقيه،اون بانك مورد اشارت مورد دارد!در ضمن ترجيحا تو حسابي بزار كه تازه باز نكردي)
گردش مالي رو جز موارد بسيار نادري از بقيه نميخوان كه اونم بيشتر در مورد خانم ها صدق ميكنه ولي گردش نميخواد.
سوالي بود من و بقيه بچه ها در خدمتيم
در مورد خانمها چرا ممکنه گردش مالی بخوان؟! اینو اولین باره میشنوم! واقعاً چرا؟؟!Sad
2017....... نشد!

تشکر کنندگان:
(2015-11-04 ساعت 01:46)هستی ص نوشته:  
(2015-11-03 ساعت 13:40)Siamak.k نوشته:  
(2015-11-03 ساعت 13:36)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه ی عزیزان.امروز ویزا را جیرینگی گرفتم.
البته جا داره از همه ی دوستان خوبم از جمله آقای hotash عزیز ،آقای interuniversal عزیز تر از جان و خانواده ی محترم humsun و سایر عزیزان دیگه تشکر ویژه ای بکنم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم و اینکه هر چه زودتر آمریکا همدیگر را ببینیم.
با زهم از همه ی دوستان عزیز مهاجر سرایی که من را تا اخذ ویزا دوستانه کمک کردند بسیار بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در آینده جبران کنم.

سلام

تبریک میگم بهتون .منتظر سفر نامه شما هستیم

تبریک میگم بهتون
امیدوارم همه دوستان تو این مسیر دلشون شاد بشه مثل شما
منم تبریک میگم..سفرنامه مینویسید دیگه؟!Rolleyes

(2015-11-04 ساعت 01:46)هستی ص نوشته:  
(2015-11-03 ساعت 13:40)Siamak.k نوشته:  
(2015-11-03 ساعت 13:36)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه ی عزیزان.امروز ویزا را جیرینگی گرفتم.
البته جا داره از همه ی دوستان خوبم از جمله آقای hotash عزیز ،آقای interuniversal عزیز تر از جان و خانواده ی محترم humsun و سایر عزیزان دیگه تشکر ویژه ای بکنم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم و اینکه هر چه زودتر آمریکا همدیگر را ببینیم.
با زهم از همه ی دوستان عزیز مهاجر سرایی که من را تا اخذ ویزا دوستانه کمک کردند بسیار بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در آینده جبران کنم.

سلام

تبریک میگم بهتون .منتظر سفر نامه شما هستیم

تبریک میگم بهتون
امیدوارم همه دوستان تو این مسیر دلشون شاد بشه مثل شما
منم تبریک میگم..سفرنامه مینویسید دیگه؟!Rolleyes
2017....... نشد!

تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستان
من نامه دومم اومده و چند تا سوال داشتم لطفا دقیق منو راهنمایی کنید؛

1- برای ارسال مدارک به سفارت در آنکارا ، اصل تر جمه مدارک باید ارسال گردد و یا کپی ترجمه مدارک؟
2- دقیقا چه زمانی باید مدارک برای سفارت ارسال گردد؟ و این تاریخ را بر چه اساسی بیان می کنید؟ (کجا درج شده است؟)
3- بعد از آپلود شدن نامه دوم ، آیا سفارت به شخص ایمیل ارسال می کند یا خیر؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-24 ساعت 12:43)AmirHS نوشته:  سلام خدمت دوستان
من نامه دومم اومده و چند تا سوال داشتم لطفا دقیق منو راهنمایی کنید؛

۱- برای ارسال مدارک به سفارت در آنکارا ، اصل تر جمه مدارک باید ارسال گردد و یا کپی ترجمه مدارک؟
۲- دقیقا چه زمانی باید مدارک برای سفارت ارسال گردد؟ و این تاریخ را بر چه اساسی بیان می کنید؟ (کجا درج شده است؟)
۳- بعد از آپلود شدن نامه دوم ، آیا سفارت به شخص ایمیل ارسال می کند یا خیر؟

سلام دوست عزیز
لطفا قبل از اینکه سوالی رو مطرح کنید کمی در تاپیکهای موجود جستجو کنید
سوالهای شما به این تاپیک مربوط نمیشه و باید در تاپیک (سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...) پرسیده بشه ، گرچه اگر چند صفحه از این تاپیک رو مطالعه کنید جواب همه سوالهاتون رو پیدا خواهید کرد و نیازی به پرسیدن نخواهید داشت.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: ho_tasha ، matin86 ، behjan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان