کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-11-24 ساعت 12:43)AmirHS نوشته:  سلام خدمت دوستان
من نامه دومم اومده و چند تا سوال داشتم لطفا دقیق منو راهنمایی کنید؛

۱- برای ارسال مدارک به سفارت در آنکارا ، اصل تر جمه مدارک باید ارسال گردد و یا کپی ترجمه مدارک؟
۲- دقیقا چه زمانی باید مدارک برای سفارت ارسال گردد؟ و این تاریخ را بر چه اساسی بیان می کنید؟ (کجا درج شده است؟)
۳- بعد از آپلود شدن نامه دوم ، آیا سفارت به شخص ایمیل ارسال می کند یا خیر؟
با سلام کاملاً آقای مدرس گفتن دوست عزیز شما یه ذره مطالعه رو بیشتر کنید و بیشتر برید به تاپیک ترکیه ولی در کل میتونید از امضاء من سفرنامه رو بردارید به خیلی از سئوالات شما پاسخ داده شده.
در ضمن فقط زمانی که نامه ها بارگذاری میشه به شما از طرف KCC پیام داده میشه که نامه شما آپلود شده و نزدیک مصاحبه برای شما یه نامه یادآوری می آید ولی فکر میکنم اگر سفرنامه منو در امضاء موجود بخونید کلی سئوالاتتون پاسخ داده بشه.
دوست عزیز مطالعه کنید
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: mehdihk ، j.modarres ، behjan
سلام . مصاحبه من ایروان بعد از ظهر روز پنجشنبه 14 ژانویه است.
سوال :
اینکه میشه برای مصاحبه درخواست داد به زبان فارسی باشه دقیقا کجا باید اعلام بشه؟
تشکر کنندگان: matin86 ، پرشین20
(2015-11-25 ساعت 00:24)aha2012 نوشته:  سلام . مصاحبه من ایروان بعد از ظهر روز پنجشنبه 14 ژانویه است.
سوال :

قربان مصاحبه کلاً به فارسیه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: aha2012 ، behjan ، j.modarres ، matin86
(2015-11-25 ساعت 00:26)varchandi نوشته:  
(2015-11-25 ساعت 00:24)aha2012 نوشته:  سلام . مصاحبه من ایروان بعد از ظهر روز پنجشنبه 14 ژانویه است.
سوال :

چه بهتر
خیالم راحت شدCoolBig Grin
تشکر کنندگان:
(2015-11-25 ساعت 02:09)aha2012 نوشته:  
(2015-11-25 ساعت 00:26)varchandi نوشته:  
سوال :

چه بهتر
خیالم راحت شدCoolBig Grin

البته در سه سفارت ابوظبی آنکارا و ایروان اینطوره
دوستانی که بقیه جا ها مصاحبه دارند اشتباه نکنن
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: behjan ، j.modarres ، Interuniversal ، ستوده
سلام
کسی تجریه یا اطلاعات موثق داره در این مورد که آیا می شه برای فعال سازی گرین کارت برای چند روز (با ویزای مهاجرت) وارد آمریکا شد و قبل از دریافت گرین کارت با همون ویزای از آمریکا خارج شد و مجددآ با ویزا دوباره به آمریکا برگشت برای دریافت گرین کارت یا پاس سفید ؟
تشکر کنندگان:
(2015-12-01 ساعت 22:57)aidin123 نوشته:  سلام
کسی تجریه یا اطلاعات موثق داره در این مورد که آیا می شه برای فعال سازی گرین کارت برای چند روز (با ویزای مهاجرت) وارد آمریکا شد و قبل از دریافت گرین کارت با همون ویزای از آمریکا خارج شد و مجددآ با ویزا دوباره به آمریکا برگشت برای دریافت گرین کارت یا پاس سفید ؟
بله میشه .
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان:
(2015-12-01 ساعت 23:35)پرسپولیس6 نوشته:  
بله میشه .
كاملتر بگم ،ويزاي شما از وقتي كه وارد ميشيد بمدت يكسال اعتبار داره ولي اين به اين معني نيست كه بيش از شيش ماه ميتونيد خارج امريكا باشيد،اون ويزا حكم گرين كارت و داره تقريبا و نهايت بعد شيش ماه بايد وارد كشور شده باشيد وگرنه كمي مشكلات درست ميشه دگ!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: behjan ، پرسپولیس6
(2015-12-02 ساعت 00:09)Interuniversal نوشته:  
(2015-12-01 ساعت 23:35)پرسپولیس۶ نوشته:  
بله میشه .
كاملتر بگم ،ويزاي شما از وقتي كه وارد ميشيد بمدت يكسال اعتبار داره ولي اين به اين معني نيست كه بيش از شيش ماه ميتونيد خارج امريكا باشيد،اون ويزا حكم گرين كارت و داره تقريبا و نهايت بعد شيش ماه بايد وارد كشور شده باشيد وگرنه كمي مشكلات درست ميشه دگ!

متشکر از پاسختون
در مورد اعتبارش برای 1 سال می دونم و روی خود ویزا هم قید شده
اما فکر می کردم اعتبار 1 ساله اون به معنی 1 سال اعتبار در خاک آمریکاست ( مثلا برای شرایطی که گرین کارت دیر میاد و ...)
پس با این ویزا در اون یک سال اول می شه به کررات به آمریکا رفت و خارج شد ( زیر 6 ماه ) ؟
تشکر کنندگان: Interuniversal ، پرسپولیس6
سلام دوستان
یکی از دوستای من مدارکشو با شماره پاسپورت قبلیش به سفارت اعلام کرده و الان نزدیک مصاحبش پاسپورتشو عوض کرده، مشکلی براش پیش نمیاد؟
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان:
(2015-12-02 ساعت 13:37)هستی ص نوشته:  سلام دوستان
یکی از دوستای من مدارکشو با شماره پاسپورت قبلیش به سفارت اعلام کرده و الان نزدیک مصاحبش پاسپورتشو عوض کرده، مشکلی براش پیش نمیاد؟

نه مشکلی نیست
فقط پاسپورت قدیمی اش را هم همراش ببره و به کنسول نشون بده
تشکر کنندگان: هستی ص ، matin86
[font=Trebuchet MS]چقدر انتظااااار !!!!
چرا این نامه دوم جایگزین نمیشه !!!؟؟؟؟؟؟
[/font]
SadSadSad
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2015-12-03 ساعت 11:48)fireball نوشته:  [font=Trebuchet MS]چقدر انتظااااار !!!!
[/font]
SadSadSad

سلام دوست عزیز
به احتمال زیاد خودتونم دلیلش رو میدونید ولی با توجه به ارسال فرم در تاریخ 30 سپتامبر که میشه حدود 2 ماه پیش و خیلی دیر هست و زمان لازم برای بررسی فرم و اطلاعات وارد شده " نامه دوم شما با سری کارنتی های بعدی جایگزین خواهد شد
اینجا دوستانی هستند که مثل شما دیر نامه دوم دریافت کرده اند . صبر صبر صبر
ان شا الله موفق و سربلند باشید
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان: Siamak ، matin86 ، fireball
(2015-12-03 ساعت 16:09)omid40 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 11:48)fireball نوشته:  [font=Trebuchet MS]چقدر انتظااااار !!!!
[/font]
SadSadSad

سلام دوست عزیز
به احتمال زیاد خودتونم دلیلش رو میدونید ولی با توجه به ارسال فرم در تاریخ 30 سپتامبر که میشه حدود ۲ ماه پیش و خیلی دیر هست و زمان لازم برای بررسی فرم و اطلاعات وارد شده " نامه دوم شما با سری کارنتی های بعدی جایگزین خواهد شد
اینجا دوستانی هستند که مثل شما دیر نامه دوم دریافت کرده اند . صبر صبر صبر
ان شا الله موفق و سربلند باشید
سلام دوست عزيز
شما فرم را خيلي دير فرستادين و مدت زمان بررسي پرونده ٤ ماه ميباشد و اين ٤ ماه از ٣٠ سپتامبر تا الان هنوز تموم نشده. نگران نباشد با كارنتيهاي بعدي مياد.
تشکر کنندگان: humsun
سلام
من توی فرم 260 قسمتی که خواسته بود آیا همسرتون با شما میان یا نه زدم بله ، ولی الان تصمیم داریم اگر ویزا گرفتیم اول من که برنده اصلی هسنم برم و بعد از 2 یا سه ماه همسرم و بچه ها بیان میخواستم بدونم میشه زمان مصاحبه اینو درخواست کرد و موافقت بشه لطفا راهنماییم بفرمایید . ممنون
کیس نامبر من 2016as00006XXX
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان