کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
سلام دوستان
ما 7 ژانویه در ابوضبی مصاحبه داریم
داریم 29 دسامبر می ریم
یک هفته دبی صفا یک هفته هم ابوضبی شنا
ویزا هم اگر دلشون خواست دادن ، دستشون درد نکنه میگیریم میایم و اگر خدا بخواد می ریریم و یه بار دیگه اونجا از نو میسازیم البته به عشق پسرم
و اگر ندادن هم ملالی نیست ، آب از آب تکون نمی خوره برمی گردیم و با توکل به خواست خدا که امیدوارم برای همه و من بهترین ها رو بخواد با همون عشق ادامه میدم.
تو این فاصله هم که اونجا هستم اگر کسی امری داشت در خدمتم
باقی بقایتان
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: behjan ، omid40 ، satin ، sazami ، matin86 ، mzakeri2008 ، sweety.alireza
(2015-12-19 ساعت 10:09)Interuniversal نوشته:  
(2015-12-19 ساعت 00:27)hasanhamedi2000 نوشته:  سلام دوستان .اگه ینفر بهر دلیلی نتونه خودشو واسه مصاحبه برسونه سفارت و چنروزم از مصاحبش بگزره چی میشه؟میشه زنگ زد و درخواست وقت مصاحبه دوباره کرد؟
سلام حسن جان
بايد بگم كه بلي ميشه اينكارو كرد و تاپيكش موجوده
ولي بهيچ عنوان توصيه نميشه اينكار،چون وقت بعدي رو خدا ميدونه كي و كجا واست تعيين كنن،پس بهتره بزاري طبق روالش بره جلو و دخالتي نكني در روند تعيين مكان و زمان مصاحبه!

سلام دوست عزیز
سوالم مربوط به یکی دیگست که 27 دسامبر مصاحبه داشته و خودشو نتونسته برسونه واسه مصاحبه .حالا چکار بایست کرد ؟اصلا کاری میشه کرد واسش؟

تشکر کنندگان:
(2015-12-19 ساعت 10:16)Interuniversal نوشته:  
(2015-12-18 ساعت 23:11)saraza نوشته:  سلام دوستان يه سوال داشتم.من وقتى مى خوام برم تو سايت كه ببينم نامه ى دومم جايگزين شده يا نه confirmation number ١٤ رقميه ولى ميگه بايد ١٦ رقمى باشه. كسى ميدونه دليلشو؟ ممنون ميشم راهنمايى كنيد.
سلام خانوم سارا
شما بايد براي مشاهده نامه دوم( كه هنوز زوده و نيومده )كانفرميشن نامبرتون كه باهاش نامه قبوليتون رو ديديد وارد كنيد كه ١٦ رقميه،حتما يا اشتباه شمارش كرديد يا صحيح وارد نكرديدTongue دوباره سعي كنيد و ايندفعه مرورگرتون رو عوض كنيد

خيلى ممنون از جوابتون.ولى اخه من قبلا با همون confirmation number وارد ميشدم و مشكلى نبود.اما ديشب كه خواستم برم مشكل ايجاد شد.و وقتى هم ميزنم forget confirmation number مشخصاتم رو كه وارد مى كنم ميگه قابل قبول نيس ?خيلى ممنون بابت راهنماييتون
تشکر کنندگان:
(2015-12-14 ساعت 21:34)yashar041 نوشته:  با سلام، کم مونده به مصاحبه من (;
من وقتی مدارکم را برای ترجمه بردم مترجم گفت برای شغل آزادی که دارم از اتحادیه مربوطه گواهی اشتغال به کار بگیرم به نظر شما این مدرک لازم هست؟ چون مترجم گفت از شما میپرسند که از کجا بدانیم در شغل آزادی که نوشته ای فعالیت داری؟و از طرفی دادن این مدرک آیا این شک رو ایجاد نمیکند که این فرد در ایران شغل دارد و احتمالا قصد برگشت خواهد داشت؟!
(( در ضمن عنوان شغل آزادم را در فرم DS_260 نوشته بودم))

سلام
دوست عزیز من چند روز پیش مصاحبه داشتم.
و تجربه خوبی که داشتم اینه که فقط و فقط صادق باشید همه مدارک رو ببرید. اگر هم پرسیدند کار داری بگید که بله اما می خواهم در آمریکا کار و زندگی کنم قصدم اینه که بمونم. و حالا هر شرایطی که دارید...

راه در جهان یکی است و آن راستی است Smile
موفق باشید Wink
تشکر کنندگان: mzakeri2008 ، sweety.alireza ، Farbod13
(2015-12-18 ساعت 16:17)Siamak.k نوشته:  
(2015-12-18 ساعت 16:05)Dimansh نوشته:  دوستان بنده باید تا حدود ۱۰ روز دیگر مدارکم رو ارسال کنم ؟

آیا باید کپی های ترجمه ها و کپی از پاسپورت و اینارو بفرستم یا اصلش رو بفرستم ؟

دوست عزیز وقتی مدارک رو برای ترجمه میدین دارالترجمه خودش یه کپی به ترجم هاتون پیوست میکنه پس نیازی به کپی نیست .کپی از پاسپورتتنون هم بفرستید .
لازم به ارسال اصل مدارک نیست فقط روز مصاحبه اصل همه مدارک رو باید همراهتون ببرید .

موفق باشید

(2015-12-18 ساعت 12:01)alireza100rad نوشته:  سلام خسته نباشين
من ١٤ ژانويه مصاحبه دارم
براي kcc بايد عكس بفرستم ميشه زود جواب بدين ممنون ميشم
يه سوال ديگه هم داشتم ترجمه هاي من مهر دادگستري خورده بايد از ترجمه كپي هم ببرم ؟!

خیر دوست عزیز نیازی به ارسال عکس نیست
دارالترجمه خودش از ترجمه های شما کپی میگیره و پیوست میکنه

مرسی از راهنماییتون
یه سوال دیگه
واسه مدیکال دبی عکس چند در چند باید بندازم؟
تشکر کنندگان: Siamak
(2015-12-19 ساعت 15:41)alireza100rad نوشته:  مرسی از راهنماییتون
یه سوال دیگه
واسه مدیکال دبی عکس چند در چند باید بندازم؟

خواهش میکنم
برای مدیکال پنج قطعه و برای سفارت دو قطعه عکس ۵*۵ بدون روتوش عینک و زیور آلات.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
سلام عصر همگی بخیر
کسایی که مصاحبه رفتن میشه یکم اطلاعات راجب مصاحبه بدن؟ این که چه سوالایی می پرسن و حدودن مصاحبه چقد طول می کشه!
راجب حجاب چی؟ کسی تجربه ای داره؟ اگر یه حجاب معقول و نه سفت و سخت داشته باشیم، مشکلی که پیش نمیاد؟ امکان ویزای یک ضرب برای کیس تک نفره هست؟
تشکر کنندگان:
دوستانی که مثل بنده 10 ژانویه به سمت ارمنستان روانه هستند، اعلام بفرمایند که آشنا شیم. ما از تهران با پرواز ماهان میریم.
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان: behjan
(2015-12-19 ساعت 20:02)sheinos نوشته:  دوستانی که مثل بنده ۱۰ ژانویه به سمت ارمنستان روانه هستند، اعلام بفرمایند که آشنا شیم. ما از تهران با پرواز ماهان میریم.

سلام ما ازتهران ١١ژانويه پرواز داريم شما مديكالتون كى هستش؟
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
بازم سلام هنوز نامه دوم براي كارنت اين ماه براي من نيومده ببخشيد مرتب اين كامنتو ميذارم ولي اگه ممكنه بچه هاي كارنتي اين ماه اگه براشون نامه امده خبر بدن ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-12-19 ساعت 19:59)fatemeh.h95 نوشته:  سلام عصر همگی بخیر
کسایی که مصاحبه رفتن میشه یکم اطلاعات راجب مصاحبه بدن؟ این که چه سوالایی می پرسن و حدودن مصاحبه چقد طول می کشه!
راجب حجاب چی؟ کسی تجربه ای داره؟ اگر یه حجاب معقول و نه سفت و سخت داشته باشیم، مشکلی که پیش نمیاد؟ امکان ویزای یک ضرب برای کیس تک نفره هست؟

سلام
دوست عزیز اگه از سفرنامه دوستان استفاده کنین بهتره چون همه مراحل رو ریز به ریز توضیح دادن
مصاحبه من در حد یک دقیقه طول کشید و آفیسر چند تا سوال خیلی ساده و مشابه فرم 260 ازم پرسید در مورد رشته تحصیلی و کارم و ...
لباستون بهتره رسمی باشه ولی اصلا به اینکه شما تا چه حد حجاب دارید توجهی نمیکنن چون اونجا کسانی بودن که با روسری اومده بودن و ویزا گرفتن و کسانی بودن که حجاب اسلامی نداشتن و باز ویزا گرفتن
براتون آرزوی ویزای یکضرب دارم
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: sheinos ، fatemeh.h95
(2015-12-19 ساعت 21:38)matin86 نوشته:  
(2015-12-19 ساعت 20:02)sheinos نوشته:  دوستانی که مثل بنده ۱۰ ژانویه به سمت ارمنستان روانه هستند، اعلام بفرمایند که آشنا شیم. ما از تهران با پرواز ماهان میریم.

والا مديكال ما ١٢ هم هست ولي چون با ماهان پروازو گرفتيم واسه ١٠ تا ١٥ گرفتيم. فقط موندم تمكن چقدر باشه حداقل خوبه؟ ٨٠ ميليون واسه دو نفر بسه؟
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان:
(2015-12-20 ساعت 15:38)sheinos نوشته:  
(2015-12-19 ساعت 21:38)matin86 نوشته:  

والا مديكال ما ١٢ هم هست ولي چون با ماهان پروازو گرفتيم واسه ١٠ تا ١٥ گرفتيم. فقط موندم تمكن چقدر باشه حداقل خوبه؟ ٨٠ ميليون واسه دو نفر بسه؟

اميدوارم همديگر رو ببينيم ما ١١تا ٢١ژانويه اونجا هستيم .
مصاحبه شما زودتر از ماست اميدوارم يكضرب بگيريد.
ما با پاريز تراول كه صحبت كرديم گفتند شخص برنده ٢٠٠٠٠دلار و به ازاى هر كيس ٥٠٠٠دلار و ما كه ٤نفر هستيم ٣٥٠٠٠دلار بايد ارائه بديم .ما حدود ١٤٠ميخوايم تمكن بگيريم شما ٢٥٠٠٠تا رو حساب كنيد يكمم اضافه تر به علاوه اينكه پولتون نبايد روند باشه واسه نامه تمكن مالى!يك جدول هم بود كه مبلغ تمكن مالى به ازاءهر نفر رو نوشته بود دقيقا يادم نيست كجا اون رو ديدم اگه پيداش كنيد ميتونيد مطمئن تر بشين.
موفق باشيد!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: sheinos ، Interuniversal
سلام ميخواستم بپرسم دليل اينكه هنوز نامه هاي اين ماه نيامده چيه به نظر شما ارتباطي به تصويب قانون محدوديت ورود به امريكا كهجديدا تصويب شده نداره
تشکر کنندگان:
دوستان سلام من این ماه کارنت میشم احتمالا میخام سفارت رو به ابوظبی تغییر بدم آیا تاریخ مصاحبم به تعویق نمی افته؟
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان