کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
سلام دوستان ،
من هفته گذشته با KCC تماس گرفتم و گفتند كه تا پايان ماه دسامبر نامه ها آپديت ميشه .
اگر كسي ميتونه يه تماس بگيره و به همه خبر بده.
اميدوارم امشب نامه ها رو بگيريم.
تشکر کنندگان: لطف اله
(2015-12-25 ساعت 23:37)samanshila نوشته:  سلام دوستان ،
من هفته گذشته با KCC تماس گرفتم و گفتند كه تا پايان ماه دسامبر نامه ها آپديت ميشه .

سلام
بعيد ميدونم تا دوشنبه خبري بشه.
با اينحال اميدوارم حرف شما بشه.
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان:
(2015-12-25 ساعت 23:37)samanshila نوشته:  سلام دوستان ،

باسلام دوست عزیز و بزرگوار لطفا اکر امکان داره شماره تلفن ویا تاپیکی که شماره وآدرس kccرا نوشته ذکر بفرماییدچون من با حدود گذشت 2ماه از وقت مصاحبه همچنان منتظر کلیر هستم با آرزوی موفقیت برای شما و تمامی برندگان لاتاری 2016
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان:
شماره تلفن و ايميل KCC:

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov

شماره تلفن و ايميل KCC:

Phone: +1-(606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov
تشکر کنندگان: behjan
دوست عزیزو بزرگوار برای شماره تلفن kcc خیلی ممنون از لطف شما وآرزوی موفقیت وویزای یک ضرب برای شما
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان:
(2015-12-27 ساعت 00:26)behjan نوشته:  دوست عزیزو بزرگوار برای شماره تلفن kcc خیلی ممنون از لطف شما وآرزوی موفقیت وویزای یک ضرب برای شما

خواهش میکنم , امیدوارم پرونده شما هم زودتر کلیر بشه و خبرای خوب بگیرید ,
امیدوارم نامه های ما هم زودتر بیاد و لطفا هر کسی خبری گرفت به همه اطلاع بده.
تشکر کنندگان: behjan
سلام دوستان، آرزوی موفقیت و گرفتن ویزا برای همه ی شما دوستان، یه سوال دارن و نیاز به راهنمایی، البته نیدونم که باید توی تایپیک خودش پرسید و پرسیدم، اما ظاهرا کسی دیگه به ون تایپیک سر نمیزنه !یا من عجولم!
ممنون میشم کمک کتید. من برنده ۲۰۱۳ و خواهرزاده ام ۲۰۱۶ است من فرم ها اون رو پر مردم و با تمام سعی و دقتی که به نظر میاد نکردم ! یه اشتباه در ذکر مدارک تحصیلی داشتم به جای عدد ۳ برای دیپلن و پیش داتشگاهی و لیسانس، فقط یک برای بیسانس رو زدم!
تقریبا بیست روز دیکه هم وقت مصاحبه در ایروان داره، خالا بهترین مار به نظرتون چی متونه باشه و کسی به این مورد برخورد کرده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
من تایپیک نربوط به فرن رپ ورق زدم ولی این مورد رو ندیدم
باز هم ممنون و امیدوارم شما ها هم ویزا بگیرید و بیاید اینجا
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin
تشکر کنندگان:
(2015-12-27 ساعت 21:23)fayadegar نوشته:  سلام دوستان، آرزوی موفقیت و گرفتن ویزا برای همه ی شما دوستان، یه سوال دارن و نیاز به راهنمایی، البته نیدونم که باید توی تایپیک خودش پرسید و پرسیدم، اما ظاهرا کسی دیگه به ون تایپیک سر نمیزنه !یا من عجولم!
ممنون میشم کمک کتید. من برنده ۲۰۱۳ و خواهرزاده ام ۲۰۱۶ است من فرم ها اون رو پر مردم و با تمام سعی و دقتی که به نظر میاد نکردم ! یه اشتباه در ذکر مدارک تحصیلی داشتم به جای عدد ۳ برای دیپلن و پیش داتشگاهی و لیسانس، فقط یک برای بیسانس رو زدم!
تقریبا بیست روز دیکه هم وقت مصاحبه در ایروان داره، خالا بهترین مار به نظرتون چی متونه باشه و کسی به این مورد برخورد کرده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز

بهترین راه اینه که سر موقع به مصاحبه برید و اونجا قبل از قسم خوردن برای آفیسر توضیح بدید که یادتون رفته مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو توی فرم 260 وارد کنید .
چون اگه بخواید فرم 260 رو آنلاک کنید و تصحیح کنید ممکنه مصاحبتون یکم عقب بی افته . .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: mehdihk ، fayadegar ، Interuniversal ، سعید صادقی فر2
(2015-12-27 ساعت 21:23)fayadegar نوشته:  سلام دوستان، آرزوی موفقیت و گرفتن ویزا برای همه ی شما دوستان، یه سوال دارن و نیاز به راهنمایی، البته نیدونم که باید توی تایپیک خودش پرسید و پرسیدم، اما ظاهرا کسی دیگه به ون تایپیک سر نمیزنه !یا من عجولم!
دوست گرامی
با سلام . خوشبختانه اشتباه شما پیش پا افتاده و سهوی بوده و اثبات آن بسیار ساده میباشد و قطعا با ارائه مدارک و توضیح لازم و یک لبحند درزمان مصاحبه به آفیسر , این موضوع در پرونده قابل اصلاح میباشد . به خودتون و خواهرزاده تون استرس بیمورد وارد نفرمایید.
کامیاب باشید.
تشکر کنندگان: fayadegar ، Interuniversal ، سعید صادقی فر2
سلام دوستان
نامه ما اومد
ان شاءالله ٩ فوريه ابوظبي
البته انتخاب ما آنكارا بود كه تغييرش دادن به ابوظبي
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان: Interuniversal ، omid40 ، پرسپولیس6 ، chakavakl ، غنچه ، Farbod13 ، matin86 ، fireball ، ben123 ، behjan
شب همگی بخیر
انشاالله همه مراحل رو بچه ها با موفقیت پشت سر بزارن- هر خبر خوش و پیشرفتی در کار دوستان باعث خوشحالی میشه
امیدوارم هر روز خبرهای خوش و مثبت بشنویم
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان: Interuniversal ، پرسپولیس6 ، غنچه ، Rira_1982 ، matin86
سلام دوستان,
نامه ما هم اومد,
با آرزوی موفقیت برای همه.
تشکر کنندگان: غنچه ، Farbod13 ، پرسپولیس6 ، Rira_1982 ، matin86 ، fireball ، behjan
سلام .دوستان امشب نامه های دوم مصاحبه شونده های فوریه اپلود شد.
دوستانی که ارمنستان هستن خودشونو معرفی کنن.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: matin86
سلام
ارمنستان 2 فوریه
دستا بالا
تشکر کنندگان: سعید صادقی فر2
برا من چرا نیمد دوباره این ماه😐😐

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان