کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
با سلام، کم مونده به مصاحبه من (;
من وقتی مدارکم را برای ترجمه بردم مترجم گفت برای شغل آزادی که دارم از اتحادیه مربوطه گواهی اشتغال به کار بگیرم به نظر شما این مدرک لازم هست؟ چون مترجم گفت از شما میپرسند که از کجا بدانیم در شغل آزادی که نوشته ای فعالیت داری؟و از طرفی دادن این مدرک آیا این شک رو ایجاد نمیکند که این فرد در ایران شغل دارد و احتمالا قصد برگشت خواهد داشت؟!
(( در ضمن عنوان شغل آزادم را در فرم DS_260 نوشته بودم))

تشکر کنندگان: K.ONE
(2015-12-14 ساعت 21:34)yashar041 نوشته:  با سلام، کم مونده به مصاحبه من (;
من وقتی مدارکم را برای ترجمه بردم مترجم گفت برای شغل آزادی که دارم از اتحادیه مربوطه گواهی اشتغال به کار بگیرم به نظر شما این مدرک لازم هست؟ چون مترجم گفت از شما میپرسند که از کجا بدانیم در شغل آزادی که نوشته ای فعالیت داری؟و از طرفی دادن این مدرک آیا این شک رو ایجاد نمیکند که این فرد در ایران شغل دارد و احتمالا قصد برگشت خواهد داشت؟!
(( در ضمن عنوان شغل آزادم را در فرم DS_260 نوشته بودم))

سلام دوست عزیز
من نمی دونم آیا مورد شما دی وی لاتاری هست یا نه و اینکه کدام سفارت مصاحبه دارید. تجربه من در سفارت ارمنستان اینه که فقط شغلم رو پرسید با اینکه گواهی اشتغال بکار برده بودم ازم نخواست.
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: Interuniversal ، matin86
سلام ميخواستم بپرسم از كارنتيهاي اين ماه كسي هست كه نامه دومش امده باشه؟نامه من هنوز نيامده نگرانم
تشکر کنندگان:
(2015-12-16 ساعت 17:47)pampam37 نوشته:  سلام ميخواستم بپرسم از كارنتيهاي اين ماه كسي هست كه نامه دومش امده باشه؟نامه من هنوز نيامده نگرانم

سلام
تا الان كه بيستم به بعد هر ماه اومده.
هنوز جاي نگراني نيست.
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان: Interuniversal
(2015-12-16 ساعت 21:33)Rira_1982 نوشته:  
(2015-12-16 ساعت 17:47)pampam37 نوشته:  سلام ميخواستم بپرسم از كارنتيهاي اين ماه كسي هست كه نامه دومش امده باشه؟نامه من هنوز نيامده نگرانم

سلام
تا الان كه بيستم به بعد هر ماه اومده.
هنوز جاي نگراني نيست.

ممنون از پاسختون دوست عزيز،هجدهم هم شد اما از نامه خبري نيست بچه هاي كارنتي اين ماه براشون امده يا نه؟
تشکر کنندگان:
سلام خسته نباشين
من ١٤ ژانويه مصاحبه دارم
براي kcc بايد عكس بفرستم ميشه زود جواب بدين ممنون ميشم
يه سوال ديگه هم داشتم ترجمه هاي من مهر دادگستري خورده بايد از ترجمه كپي هم ببرم ؟!
تشکر کنندگان:
با سلام من شماره as570000هست ولی نامه دوم نیامده این نامه دوم جایگذین نامه قبولی می شود ...از کجا باید پیگیری کرد .ممنون می شوم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
دوستان بنده باید تا حدود 10 روز دیگر مدارکم رو ارسال کنم ؟

آیا باید کپی های ترجمه ها و کپی از پاسپورت و اینارو بفرستم یا اصلش رو بفرستم ؟
تشکر کنندگان:
(2015-12-18 ساعت 12:22)غلام رضا رضایی نوشته:  با سلام من شماره as570000هست ولی نامه دوم نیامده این نامه دوم جایگذین نامه قبولی می شود ...از کجا باید پیگیری کرد .ممنون می شوم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز

کیس شما هنوز کارنت نشده . به اصطلاح خودمون یعنی پرونده شما هنوز به جریان نیوفتاده .برای اینکه بهتر متوجه بشید لینکی که براتون میزارم رو به دقت مطالعه بفرمایید .

بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Interuniversal
(2015-12-18 ساعت 16:05)Dimansh نوشته:  دوستان بنده باید تا حدود ۱۰ روز دیگر مدارکم رو ارسال کنم ؟

آیا باید کپی های ترجمه ها و کپی از پاسپورت و اینارو بفرستم یا اصلش رو بفرستم ؟

دوست عزیز وقتی مدارک رو برای ترجمه میدین دارالترجمه خودش یه کپی به ترجم هاتون پیوست میکنه پس نیازی به کپی نیست .کپی از پاسپورتتنون هم بفرستید .
لازم به ارسال اصل مدارک نیست فقط روز مصاحبه اصل همه مدارک رو باید همراهتون ببرید .

موفق باشید

(2015-12-18 ساعت 12:01)alireza100rad نوشته:  سلام خسته نباشين
من ١٤ ژانويه مصاحبه دارم
براي kcc بايد عكس بفرستم ميشه زود جواب بدين ممنون ميشم
يه سوال ديگه هم داشتم ترجمه هاي من مهر دادگستري خورده بايد از ترجمه كپي هم ببرم ؟!

خیر دوست عزیز نیازی به ارسال عکس نیست
دارالترجمه خودش از ترجمه های شما کپی میگیره و پیوست میکنه
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Interuniversal ، alireza100rad
سلام دوستان يه سوال داشتم.من وقتى مى خوام برم تو سايت كه ببينم نامه ى دومم جايگزين شده يا نه confirmation number ١٤ رقميه ولى ميگه بايد ١٦ رقمى باشه. كسى ميدونه دليلشو؟ ممنون ميشم راهنمايى كنيد.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان .اگه ینفر بهر دلیلی نتونه خودشو واسه مصاحبه برسونه سفارت و چنروزم از مصاحبش بگزره چی میشه؟میشه زنگ زد و درخواست وقت مصاحبه دوباره کرد؟

تشکر کنندگان:
(2015-12-19 ساعت 00:27)hasanhamedi2000 نوشته:  سلام دوستان .اگه ینفر بهر دلیلی نتونه خودشو واسه مصاحبه برسونه سفارت و چنروزم از مصاحبش بگزره چی میشه؟میشه زنگ زد و درخواست وقت مصاحبه دوباره کرد؟
سلام حسن جان
بايد بگم كه بلي ميشه اينكارو كرد و تاپيكش موجوده
ولي بهيچ عنوان توصيه نميشه اينكار،چون وقت بعدي رو خدا ميدونه كي و كجا واست تعيين كنن،پس بهتره بزاري طبق روالش بره جلو و دخالتي نكني در روند تعيين مكان و زمان مصاحبه!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: hasanhamedi2000
(2015-12-18 ساعت 23:11)saraza نوشته:  سلام دوستان يه سوال داشتم.من وقتى مى خوام برم تو سايت كه ببينم نامه ى دومم جايگزين شده يا نه confirmation number ١٤ رقميه ولى ميگه بايد ١٦ رقمى باشه. كسى ميدونه دليلشو؟ ممنون ميشم راهنمايى كنيد.
سلام خانوم سارا
شما بايد براي مشاهده نامه دوم( كه هنوز زوده و نيومده )كانفرميشن نامبرتون كه باهاش نامه قبوليتون رو ديديد وارد كنيد كه ١٦ رقميه،حتما يا اشتباه شمارش كرديد يا صحيح وارد نكرديدTongue دوباره سعي كنيد و ايندفعه مرورگرتون رو عوض كنيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان:
سلام ايا از كارنتيهاي اين ماه كسي براش نامه دوم امده از من كه هنوز خبري نيست
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان