کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2016-01-26 ساعت 22:46)amin.randd نوشته:  دوستانی که در آنکارا مصاحبه دارند.
سلام
من دیشب نامه ی دومم اومد!!
اول مارچ مصاحبه دارم. سه شنبه
واسه وقت دکتر (تست پزشکی) شنبه چرا وقت نمیده. کسی هست راهنمایی کنه که آیا فقط یک دکتر توی آنکارا هست.
در سایت usvisa-info هنوز کیس من رو نشناخته که ایمیل زدم. چکار دیگه باید بکنم
واسه گست ptt باید اول هتل رو مشخص کنم؟ کسی هست راجع به سوییت و هتل اونجا تحقیق موثری کرده باشه راهنمایی کنه؟
واسه چند شب هتل بگیرم.
مرسی از همه

دوست عزیز دز سایت usvisa شما ثبت نامتون رو بکنید 2 الی 3 روز کاری بعد کیستون رو میشناسه و میتونید انمتخاب کنید مرکز ptt مورد نظرتون رو

در آنکارا فقط دکتر اونگان هست که روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل هست و شما اگر سه شنبه مصاحبه دارید باید جمعه صبح مدیکال بشید و جواب رو دوشنبه ظهر ساعت 3 بهتون میدن و سه شنبه به امید خدا برای مصاحبه میروید .

ایشالله موفق باشید
تشکر کنندگان: amin.randd ، golia
سلام دوستان
برنده اصلي من هستم كه خانه دارم. براي شغل همسرم بايد مدركي ببريم يا نيازي نيست؟ ايشون شغلشون در حال حاضر پوشاك هست و ٤ سال قبل از اون هم كارشون روشنايي بوده
ممنون
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان:
(2016-01-27 ساعت 01:53)Rira_1982 نوشته:  سلام دوستان
برنده اصلي من هستم كه خانه دارم. براي شغل همسرم بايد مدركي ببريم يا نيازي نيست؟ ايشون شغلشون در حال حاضر پوشاك هست و ٤ سال قبل از اون هم كارشون روشنايي بوده
ممنون

دوست گرامی

هیج مدرکی برای اثبات شغل همسرتان نیاز ندارید (غیر از آرامش که آنهم ثمره ی صداقت شماست) . 

موفق باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، matin86
(2016-01-27 ساعت 08:49)aminezzati نوشته:  سلام. من یه سوال دارم. اینکه گفته میشه برای سند ازدواج دو تا ترجمه برده شه به چه دلیلیه ؟

سلام.یک نسخه برای پرونده خانم ویک نسخه برای پرونده آقا
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، matin86
(2016-01-26 ساعت 23:36)Dimansh نوشته:  
(2016-01-26 ساعت 22:46)amin.randd نوشته:  دوستانی که در آنکارا مصاحبه دارند.
سلام
من دیشب نامه ی دومم اومد!!
اول مارچ مصاحبه دارم. سه شنبه
واسه وقت دکتر (تست پزشکی) شنبه چرا وقت نمیده. کسی هست راهنمایی کنه که آیا فقط یک دکتر توی آنکارا هست.
در سایت usvisa-info هنوز کیس من رو نشناخته که ایمیل زدم. چکار دیگه باید بکنم
واسه گست ptt باید اول هتل رو مشخص کنم؟ کسی هست راجع به سوییت و هتل اونجا تحقیق موثری کرده باشه راهنمایی کنه؟
واسه چند شب هتل بگیرم.
مرسی از همه

دوست عزیز دز سایت usvisa شما ثبت نامتون رو بکنید 2 الی 3 روز کاری بعد کیستون رو میشناسه و میتونید انمتخاب کنید مرکز ptt مورد نظرتون رو

در آنکارا فقط دکتر اونگان هست که روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل هست و شما اگر سه شنبه مصاحبه دارید باید جمعه صبح مدیکال بشید و جواب رو دوشنبه ظهر ساعت 3 بهتون میدن و سه شنبه به امید خدا برای مصاحبه میروید .

ایشالله موفق باشید
ممنون از پاسخ شما. اما دکتر اونگان توی سایتش فقط و فقط روز چهارشنبه بهم وقت داده. یعنی من باید یک هفته قبل برم آنکارا!!! ;(
منظورتان از ptt مورد نظر چیه؟ من متوجه نشدم؟!
واسه پست ptt باید اول هتل رو مشخص کنم؟ کسی هست راجع به سوییت و هتل اونجا تحقیق موثری کرده باشه راهنمایی کنه؟
واسه چند شب هتل بگیرم.
تشکر کنندگان: nimashariat
سلام
کسی هست راجع به PTT آنکارا کمک کنه که district و فیلد بعدیش رو چه جوری میشه پر کرد و یا بر چه اساسی؟
هتل ما نزدیک سفارت آمریکاست.
مرسی دوستان
تشکر کنندگان:
بچه ها برنده اصلی نامه اشتغال به کار میخواد ؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
(2016-01-29 ساعت 18:49)milaveh نوشته:  بچه ها برنده اصلی نامه اشتغال به کار میخواد ؟

اگر برنده اصلی تحصیلات پیش دانشگاهی یابالاترداشته باشه نیازی به نامه اشتغال به کارنیست.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: milaveh ، golia
سلام.دوستان کسی در باره سفارت آنکارا نظری نداره؟ ماه قبل در پاستور دوستی از بچه های لاتاری رو دیدم که می گفت این ماه انگار هیچ کس رو آنکارا نفرستادن(ماه قبل). این سری هم که من فقط یک نفر رو دیدم که آنکارا براش وقت مصاحبه گزاستن که ایشون هم فک کنم کیس نامبر دوهزارو خورده ای بودن که فرم رو دیر فرستاده بودن.
یعنی اگر اینجوری باشه الان دوسری هست که فقط ایروان و ابوظبی وقت مصاحبه میدن.آیا درسته یا اشتباه می کنم؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
با سلام
لطفا دوستانی که اطلاع دارند راجع به نامه ی تمکن مالی توضیحاتی بدن ، به عنوان مثال کدوم بانکها راحت تر نامه رو میدن و یا راجع به فرمت نامه .
با تشکر
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان:
(2016-01-30 ساعت 02:00)behzad mg نوشته:  با سلام
لطفا دوستانی که اطلاع دارند راجع به نامه ی تمکن مالی توضیحاتی بدن ، به عنوان مثال کدوم بانکها راحت تر نامه رو میدن و یا راجع به فرمت نامه .
با تشکر

سلام دوست عزیز

تمام بانکها اعم از خصوصی و یا دولتی نامه تمکن رو براحتی صادر میکنند .فرمت نامه هم فرمت مشخصی هستش که اگر به بانک مراجعه کنید خودشون راهنماییتون میکنند .فقط یادتون باشه که نامه تمکن رو حتما به زبان لاتین بگیرید که نیازی به ترجمه نداشته باشه .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Interuniversal ، behzad mg ، پرسپولیس6 ، golia ، Danoosh ، matin.sh
(2016-01-29 ساعت 21:16)nimashariat نوشته:  سلام.دوستان کسی در باره سفارت آنکارا نظری نداره؟   ماه قبل در پاستور دوستی از بچه های لاتاری رو دیدم که می گفت این ماه انگار هیچ کس رو آنکارا نفرستادن(ماه قبل).  این سری هم که من فقط یک نفر رو دیدم که آنکارا براش وقت مصاحبه گزاستن که ایشون هم فک کنم کیس نامبر دوهزارو خورده ای بودن که فرم رو دیر فرستاده بودن.
یعنی اگر اینجوری باشه الان دوسری هست که فقط ایروان و ابوظبی وقت مصاحبه میدن.آیا درسته یا اشتباه می کنم؟

سلام
اتفاقا اين ماه من دوستاني رو ديدم كه آنكارا هستند 
كلا آنكارا چون بيشتر از جاهاي دگ كيس هاي غير لاتاري و همينطور لاتاري رو بررسي ميكنه سرشون شلوغتره و سعي ميكنن كيس هاي لاتاري رو بفرستند سفارت هاي ديگه چند وقت يكبار
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: golia ، nimashariat ، matin.sh ، Danoosh
دوستان سلام،

من به دلیل پاره ای از مشکلات تازه دیروز (اول فوریه) فرم دی اس ۲۶۰ رو پر و ارسال کردم! کیس نامبرم هم 47XX هست که به احتمال ۹۹٪ همین روزا شمارم کارنت میشه! میخواستم بدونم به نظر شما، من شانسم رو برای گرفتن ویزا به کل از دست دادم؟ با این اوصافی که تو این ۲ روز راجع به تجربه شخصی بقیه دوستان خوندم، حداقل ۴-۵ ماه از الان طول میکشه که نامه دومم بیاد و احتمالا ۲ ماه بعد از اون زمان مصاحبه خواهد بود، که جمعش میشه همون ماه سپتامبر که deadline هست و این تازه در شرایطی هست که کلیرنس نخورم!! اولا میخواستم نظر واقع بینانه شما رو نسبت به شرایطم بدونم؟؟ و بعد اینکه با سن ۲۳ سال در شرایطی که تجربه کاری ندارم، از خدمت سربازی معاف شدم و دیپلمه هستم، یعنی دقیقتر بخوام بگم، تازه هفته پیش مقطع پیش دانشگاهیم رو به اتمام رسوندم (در واقع به همین خاطر که اطمینان نداشتم آیا توی امتحانا قبول میشم و پیشم رو میگیرم یا نه تا الان فرم رو نفرستاده بودم)، آیا باز هم احتمالش هست که کلیرنس بخورم یا اگر وقت به مصاحبه برسه احتمالش هست که یکضرب ویزا بگیرم؟ در ضمن اسمم هم یه جورایی خاص هست، اینم میتونه توی background check مزید بر علت بشه که clearance نخورم؟!
تشکر کنندگان:
(2016-02-03 ساعت 02:05)Norton1 نوشته:  
ممنون

سلام من سه ماه پیش مصاحبه داشتم و شغلم پوشاک بود. مدرک تحصیلی ایشون چیه؟ اگه زیر دیپلم هست یا دیپلم بدون پیش دانشگاهی باید حتما مدارکی ببرید از جمله پروانه کسب و یا تاییده اتحادیه که سابقه کار ایشون نشون بده. و مدارک تحصیلی فراموش نشود

فکرمیکنم بهتره مدیرای عزیز راهنمایی کنن.من تا جاییکه میدونم فقط مدارک تحصیلی برنده اصلی مهمه که بالاتر ازپیش دانشگاهی باشه.
تشکر کنندگان: Interuniversal ، chakavakl ، Siamak ، Danoosh ، پرسپولیس6 ، Rira_1982
(2016-02-03 ساعت 03:27)ماندانا.م نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 02:05)Norton1 نوشته:  
ممنون

سلام من سه ماه پیش مصاحبه داشتم و شغلم پوشاک بود. مدرک تحصیلی ایشون چیه؟ اگه زیر دیپلم هست یا دیپلم بدون پیش دانشگاهی باید حتما مدارکی ببرید از جمله پروانه کسب و یا تاییده اتحادیه که سابقه کار ایشون نشون بده. و مدارک تحصیلی فراموش نشود

فکرمیکنم بهتره مدیرای عزیز راهنمایی کنن.من تا جاییکه میدونم فقط مدارک تحصیلی برنده اصلی مهمه که بالاتر ازپیش دانشگاهی باشه.
ماندانا خانم حرف شما حجته
نيازي به اضافه گويي ما نيست
واقعا از شما و ديگران دوستان تشكر ميكنم كه بفكر ساير عزيزان هستيد و راهنمايي و كمك ميكنيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: lighthouse ، Danoosh ، پرسپولیس6 ، golia ، Rira_1982 ، Norton1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان