کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
سلام دوستان.امیدوارم مصاحبه همه به خوبی پیش بره و همه موفق به دریافت ویزا بشن.دوستان این درسته که از خانم ها در نامه تمکن مالی به جز مانده گردش مالی هم میخوان؟
تشکر کنندگان:
(2016-02-03 ساعت 15:24)matin.sh نوشته:  
(2016-02-02 ساعت 09:18)bennoam نوشته:  دوستان سلام،

من به دلیل پاره ای از مشکلات تازه دیروز (اول فوریه) فرم دی اس ۲۶۰ رو پر و ارسال کردم! کیس نامبرم هم 47XX هست که به احتمال ۹۹٪ همین روزا شمارم کارنت میشه! میخواستم بدونم به نظر شما، من شانسم رو برای گرفتن ویزا به کل از دست دادم؟ با این اوصافی که تو این ۲ روز راجع به تجربه شخصی بقیه دوستان خوندم، حداقل ۴-۵ ماه از الان طول میکشه که نامه دومم بیاد و احتمالا ۲ ماه بعد از اون زمان مصاحبه خواهد بود، که جمعش میشه همون ماه سپتامبر که deadline هست و این تازه در شرایطی هست که کلیرنس نخورم!! اولا میخواستم نظر واقع بینانه شما رو نسبت به شرایطم بدونم؟؟ و بعد اینکه با سن ۲۳ سال در شرایطی که تجربه کاری ندارم، از خدمت سربازی معاف شدم و دیپلمه هستم، یعنی دقیقتر بخوام بگم، تازه هفته پیش مقطع پیش دانشگاهیم رو به اتمام رسوندم (در واقع به همین خاطر که اطمینان نداشتم آیا توی امتحانا قبول میشم و پیشم رو میگیرم یا نه تا الان فرم رو نفرستاده بودم)، آیا باز هم احتمالش هست که کلیرنس بخورم یا اگر وقت به مصاحبه برسه احتمالش هست که یکضرب ویزا بگیرم؟ در ضمن اسمم هم یه جورایی خاص هست، اینم میتونه توی background check مزید بر علت بشه که clearance نخورم؟!
سلام دوست عزیز 
کیس نامبر شما کارنت شده. شما به مصاحبه دعوت میشید خیالتون راحت ولی چون فرم ds-260 رو دیر ارسال کردید مصا حبه شما به تابستان سال بعد میوفته و چون از سربازی معاف بودید به احتمال 99% ویزا یک ضرب میگیرید 
فقط شما فرمودید تازه دیپلم گرفتید یعنی دیپلم شما شبانه است اره ؟ اگه بخوام راستشو بگم شاید ویزا دریافت نکنید البته اگه دیپلم شما شبانه باشه نه روزانه چون همچین مشکلی برای یکی از دوستان پیش اومده بود که متاسفانه ریجکت شدن
تشکر کنندگان:
(2016-02-12 ساعت 23:38)kTofan نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 15:24)matin.sh نوشته:  
(2016-02-02 ساعت 09:18)bennoam نوشته:  دوستان سلام،

من به دلیل پاره ای از مشکلات تازه دیروز (اول فوریه) فرم دی اس ۲۶۰ رو پر و ارسال کردم! کیس نامبرم هم 47XX هست که به احتمال ۹۹٪ همین روزا شمارم کارنت میشه! میخواستم بدونم به نظر شما، من شانسم رو برای گرفتن ویزا به کل از دست دادم؟ با این اوصافی که تو این ۲ روز راجع به تجربه شخصی بقیه دوستان خوندم، حداقل ۴-۵ ماه از الان طول میکشه که نامه دومم بیاد و احتمالا ۲ ماه بعد از اون زمان مصاحبه خواهد بود، که جمعش میشه همون ماه سپتامبر که deadline هست و این تازه در شرایطی هست که کلیرنس نخورم!! اولا میخواستم نظر واقع بینانه شما رو نسبت به شرایطم بدونم؟؟ و بعد اینکه با سن ۲۳ سال در شرایطی که تجربه کاری ندارم، از خدمت سربازی معاف شدم و دیپلمه هستم، یعنی دقیقتر بخوام بگم، تازه هفته پیش مقطع پیش دانشگاهیم رو به اتمام رسوندم (در واقع به همین خاطر که اطمینان نداشتم آیا توی امتحانا قبول میشم و پیشم رو میگیرم یا نه تا الان فرم رو نفرستاده بودم)، آیا باز هم احتمالش هست که کلیرنس بخورم یا اگر وقت به مصاحبه برسه احتمالش هست که یکضرب ویزا بگیرم؟ در ضمن اسمم هم یه جورایی خاص هست، اینم میتونه توی background check مزید بر علت بشه که clearance نخورم؟!
سلام دوست عزیز 
کیس نامبر شما کارنت شده. شما به مصاحبه دعوت میشید خیالتون راحت ولی چون فرم ds-260 رو دیر ارسال کردید مصا حبه شما به تابستان سال بعد میوفته و چون از سربازی معاف بودید به احتمال 99% ویزا یک ضرب میگیرید 
فقط شما فرمودید تازه دیپلم گرفتید یعنی دیپلم شما شبانه است اره ؟ اگه بخوام راستشو بگم شاید ویزا دریافت نکنید البته اگه دیپلم شما شبانه باشه نه روزانه چون همچین مشکلی برای یکی از دوستان پیش اومده بود که متاسفانه ریجکت شدن

نه دوست عزيز شبانه بودن پيششون مشكلى نداره  فقط نبايد غير حضورى باشن يعنى حتما بايد حضورى گرفته باشن و سركلاس رفته باشن!
اگه حضورى بودين نگران نباشيد .طبق فرمايش matin.sh   ،٩٩٪‏ويزاى يكضرب ميگيريد.
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
(2016-02-15 ساعت 02:35)matin86 نوشته:  
(2016-02-12 ساعت 23:38)kTofan نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 15:24)matin.sh نوشته:  سلام دوست عزیز 

نه دوست عزيز شبانه بودن پيششون مشكلى نداره  فقط نبايد غير حضورى باشن يعنى حتما بايد حضورى گرفته باشن و سركلاس رفته باشن!
اگه حضورى بودين نگران نباشيد .طبق فرمايش matin.sh   ،٩٩٪‏ويزاى يكضرب ميگيريد.

البته جسارتا ببخشید بنده پیشم غیر حضوری بود و حتی موقع مصاحبه مدرک پیش همراهم نبود و فقط یه نامه از مدرسه گرفته بودم که واحدهای پیشمو گذروندم ولی مدرکم هنوز صادر نشده.قبل از قسم هم به افیسر همین رو توضیح دادم و گفتم در اولین فرصت مدرکم رو براتون پست میکنم که افیسر گفت نیازی نیست همینقدر که دبیرستان رو تموم کردین کافیه. نقص مدرک هم تو پروندم نزد.الان هم بخاطر سربازی در دوران کلیر بسر میبریم
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه‌ ها : هستند خدمتمون
تشکر کنندگان: matin.sh ، matin86 ، golia
از دوستانی که مصاحبه هاشون توی مارچ هستش، کسی سایت CEAC رو کنترل کرده که وضعیتش به Ready تغییر کرده باشه؟
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان: nimashariat
(2016-02-16 ساعت 19:38)moh.saee نوشته:  از دوستانی که مصاحبه هاشون توی مارچ هستش، کسی سایت CEAC رو کنترل کرده که وضعیتش به Ready تغییر کرده باشه؟
نه ready نشدیم
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان:
(2016-02-16 ساعت 19:38)moh.saee نوشته:  از دوستانی که مصاحبه هاشون توی مارچ هستش، کسی سایت CEAC رو کنترل کرده که وضعیتش به Ready تغییر کرده باشه؟

سلام 
بله ما فردای روزی که نامه دوم جایگزین شد وضعیت کیسمون به ready تغییر کرد
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان: matin.sh
(2016-02-16 ساعت 23:09)omid40 نوشته:  

سلام 
دوست عزیز در نامه دومتون سفارتتون تغییر کرده بود یا سفارتی که در فرم DS-260 انتخاب کردید بود
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

تشکر کنندگان:
(2016-02-17 ساعت 01:00)matin.sh نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 23:09)omid40 نوشته:  

سلام 
دوست عزیز در نامه دومتون سفارتتون تغییر کرده بود یا سفارتی که در فرم DS-260 انتخاب کردید بود

سفارت اولیه در هنگام قبولی انکارا بود که در فرم D's_260 به ایروان تغییر دادیم . ایا این تغییرات تاثیری در وضعیت در ceac داره ؟
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان:
(2016-02-17 ساعت 09:47)omid40 نوشته:  
(2016-02-17 ساعت 01:00)matin.sh نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 23:09)omid40 نوشته:  سلام 

سفارت اولیه در هنگام قبولی انکارا بود که در فرم D's_260 به ایروان تغییر دادیم . ایا این تغییرات تاثیری در وضعیت در ceac داره ؟
نه دوست عزیز تغییر در فرم تاثیری در وضعیت در CEAC نداره

تشکر کنندگان: nimashariat
سلام من برنده ٢٠١٦ هستم الان كارنت شده كيسم منتظر نامه دوم هستم ميشه بگين نامه دوم اومده يا نه ؟ ١٠ روز پيش كارنت شدم الان ٣٠/١١/٩٤ هست ميشه اگه نامه دوم اومد اطلاع رساني كنيد ممنون
تشکر کنندگان:
(2016-02-19 ساعت 19:30)امين ناصري نوشته:  سلام من برنده ٢٠١٦ هستم الان كارنت شده كيسم منتظر نامه دوم هستم ميشه بگين نامه دوم اومده يا نه ؟ ١٠ روز پيش كارنت شدم الان ٣٠/١١/٩٤ هست ميشه اگه نامه دوم اومد اطلاع رساني كنيد ممنون

سلام دوست عزیز
خودتون میتونید تو سایت چک کنید که نامه دومتون جایگزین شده یا نه.
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2016-02-19 ساعت 19:30)Amin Nasser, نوشته:  سلام من برنده ٢٠١٦ هستم الان كارنت شده كيسم منتظر نامه دوم هستم ميشه بگين نامه دوم اومده يا نه ؟ ١٠ روز پيش كارنت شدم الان ٣٠/١١/٩٤ هست ميشه اگه نامه دوم اومد اطلاع رساني كنيد ممنون
این لینک مستقیم سایت برای اینکه بدونید نامه دومتون جایگزین شده یا نه

تشکر کنندگان: lighthouse
(2016-02-19 ساعت 19:30)امين ناصري نوشته:  سلام من برنده ٢٠١٦ هستم الان كارنت شده كيسم منتظر نامه دوم هستم ميشه بگين نامه دوم اومده يا نه ؟ ١٠ روز پيش كارنت شدم الان ٣٠/١١/٩٤ هست ميشه اگه نامه دوم اومد اطلاع رساني كنيد ممنون
در خدمتیم
ببخشید چگونه الان کارنت شدید ؟
حدود کیستون ؟ تو بولتن چه ماهی کارنت شدین ؟
بفرمایید تا راهنمایی تون کنیم .
تشکر کنندگان:
(2016-02-20 ساعت 01:56)omid2014 نوشته:  سلام دوستان عزیز من هفته قبل مصاحبه داشتم بخاطر اینکه دیپلم ردی بودم و امسال شبانه دیپلم را گرفتم ریجکت شدم شک کرد گفت تازه دیپلم گرفتم گفتم اره ولی دیپلم ردی همراهم نبود میتوانم ایمیل کنم فکر میکنید نتجه دارد لطفا راهنمایی بفرمایید
واقعا متاسفم از شنیدن این خبر 
نه متاسفانه دیگه کاری نمیشه کرد پرونده شما بسته شده

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان