کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2016-02-02 ساعت 09:18)bennoam نوشته:  دوستان سلام،

من به دلیل پاره ای از مشکلات تازه دیروز (اول فوریه) فرم دی اس ۲۶۰ رو پر و ارسال کردم! کیس نامبرم هم 47XX هست که به احتمال ۹۹٪ همین روزا شمارم کارنت میشه! میخواستم بدونم به نظر شما، من شانسم رو برای گرفتن ویزا به کل از دست دادم؟ با این اوصافی که تو این ۲ روز راجع به تجربه شخصی بقیه دوستان خوندم، حداقل ۴-۵ ماه از الان طول میکشه که نامه دومم بیاد و احتمالا ۲ ماه بعد از اون زمان مصاحبه خواهد بود، که جمعش میشه همون ماه سپتامبر که deadline هست و این تازه در شرایطی هست که کلیرنس نخورم!! اولا میخواستم نظر واقع بینانه شما رو نسبت به شرایطم بدونم؟؟ و بعد اینکه با سن ۲۳ سال در شرایطی که تجربه کاری ندارم، از خدمت سربازی معاف شدم و دیپلمه هستم، یعنی دقیقتر بخوام بگم، تازه هفته پیش مقطع پیش دانشگاهیم رو به اتمام رسوندم (در واقع به همین خاطر که اطمینان نداشتم آیا توی امتحانا قبول میشم و پیشم رو میگیرم یا نه تا الان فرم رو نفرستاده بودم)، آیا باز هم احتمالش هست که کلیرنس بخورم یا اگر وقت به مصاحبه برسه احتمالش هست که یکضرب ویزا بگیرم؟ در ضمن اسمم هم یه جورایی خاص هست، اینم میتونه توی background check مزید بر علت بشه که clearance نخورم؟!
سلام دوست عزیز 
کیس نامبر شما کارنت شده. شما به مصاحبه دعوت میشید خیالتون راحت ولی چون فرم ds-260 رو دیر ارسال کردید مصا حبه شما به تابستان سال بعد میوفته و چون از سربازی معاف بودید به احتمال 99% ویزا یک ضرب میگیرید 
فقط شما فرمودید تازه دیپلم گرفتید یعنی دیپلم شما شبانه است اره ؟ اگه بخوام راستشو بگم شاید ویزا دریافت نکنید البته اگه دیپلم شما شبانه باشه نه روزانه چون همچین مشکلی برای یکی از دوستان پیش اومده بود که متاسفانه ریجکت شدن
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: golia ، bennoam ، PNM
(2016-02-03 ساعت 08:59)Interuniversal نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 03:27)ماندانا.م نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 02:05)Norton1 نوشته:  سلام من سه ماه پیش مصاحبه داشتم و شغلم پوشاک بود. مدرک تحصیلی ایشون چیه؟ اگه زیر دیپلم هست یا دیپلم بدون پیش دانشگاهی باید حتما مدارکی ببرید از جمله پروانه کسب و یا تاییده اتحادیه که سابقه کار ایشون نشون بده. و مدارک تحصیلی فراموش نشود

فکرمیکنم بهتره مدیرای عزیز راهنمایی کنن.من تا جاییکه میدونم فقط مدارک تحصیلی برنده اصلی مهمه که بالاتر ازپیش دانشگاهی باشه.
ماندانا خانم حرف شما حجته
نيازي به اضافه گويي ما نيست
واقعا از شما و ديگران دوستان تشكر ميكنم كه بفكر ساير عزيزان هستيد و راهنمايي و كمك ميكنيد

ممنون از همگي
برنده اصلي خودم هستم
در مورد همسرم سوالم اين بود كه نيازي به بردن سند و پروانه كسب براي شخص همراه (نه فرد اصلي كيس) هست يا خير؟
ممنون
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان: PNM
(2016-02-03 ساعت 19:51)Rira_1982 نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 08:59)Interuniversal نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 03:27)Mandana.m نوشته:  فکرمیکنم بهتره مدیرای عزیز راهنمایی کنن.من تا جاییکه میدونم فقط مدارک تحصیلی برنده اصلی مهمه که بالاتر ازپیش دانشگاهی باشه.
ماندانا خانم حرف شما حجته
واقعا از شما و ديگران دوستان تشكر ميكنم كه بفكر ساير عزيزان هستيد و راهنمايي و كمك ميكنيد

ممنون از همگي
برنده اصلي خودم هستم
در مورد همسرم سوالم اين بود كه نيازي به بردن سند و پروانه كسب براي شخص همراه (نه فرد اصلي كيس) هست يا خير؟
ممنون
نه نیازی نیست
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

تشکر کنندگان: Rira_1982 ، lighthouse ، nimashariat ، PNM
(2016-02-03 ساعت 15:24)matin.sh نوشته:  

من به دلیل پاره ای از مشکلات تازه دیروز (اول فوریه) فرم دی اس ۲۶۰ رو پر و ارسال کردم! کیس نامبرم هم 47XX هست که به احتمال ۹۹٪ همین روزا شمارم کارنت میشه! میخواستم بدونم به نظر شما، من شانسم رو برای گرفتن ویزا به کل از دست دادم؟ با این اوصافی که تو این ۲ روز راجع به تجربه شخصی بقیه دوستان خوندم، حداقل ۴-۵ ماه از الان طول میکشه که نامه دومم بیاد و احتمالا ۲ ماه بعد از اون زمان مصاحبه خواهد بود، که جمعش میشه همون ماه سپتامبر که deadline هست و این تازه در شرایطی هست که کلیرنس نخورم!! اولا میخواستم نظر واقع بینانه شما رو نسبت به شرایطم بدونم؟؟ و بعد اینکه با سن ۲۳ سال در شرایطی که تجربه کاری ندارم، از خدمت سربازی معاف شدم و دیپلمه هستم، یعنی دقیقتر بخوام بگم، تازه هفته پیش مقطع پیش دانشگاهیم رو به اتمام رسوندم (در واقع به همین خاطر که اطمینان نداشتم آیا توی امتحانا قبول میشم و پیشم رو میگیرم یا نه تا الان فرم رو نفرستاده بودم)، آیا باز هم احتمالش هست که کلیرنس بخورم یا اگر وقت به مصاحبه برسه احتمالش هست که یکضرب ویزا بگیرم؟ در ضمن اسمم هم یه جورایی خاص هست، اینم میتونه توی background check مزید بر علت بشه که clearance نخورم؟!
سلام دوست عزیز 
کیس نامبر شما کارنت شده. شما به مصاحبه دعوت میشید خیالتون راحت ولی چون فرم ds-260 رو دیر ارسال کردید مصا حبه شما به تابستان سال بعد میوفته و چون از سربازی معاف بودید به احتمال 99% ویزا یک ضرب میگیرید 
فقط شما فرمودید تازه دیپلم گرفتید یعنی دیپلم شما شبانه است اره ؟ اگه بخوام راستشو بگم شاید ویزا دریافت نکنید البته اگه دیپلم شما شبانه باشه نه روزانه چون همچین مشکلی برای یکی از دوستان پیش اومده بود که متاسفانه ریجکت شدن
با سلام
آیا کسانی که در دبیرستان بزرگسالان دیپلم گرفتند و بعد هم مدرک پیش دانشگاهی هم دارند ،
معادل همان دوره شبانه محسوب میشوند ؟
در مدرک دیپلم و پیش ، کلمه شبانه نوشته نشده 
کلمه بزرگسالان نوشته شده
با تشکر
تشکر کنندگان: PNM
(2016-02-03 ساعت 15:24)matin.shسلام دوست عزیز نوشته:  کیس نامبر شما کارنت شده. شما به مصاحبه دعوت میشید خیالتون راحت ولی چون فرم ds-260 رو دیر ارسال کردید مصا حبه شما به تابستان سال بعد میوفته و چون از سربازی معاف بودید به احتمال 99% ویزا یک ضرب میگیرید 

متین جان بسیار سپاسگذارم از پاسختون،

عرضم به خدمتتون که خیر من دیپلمم رو سال ۹۱ از دبیرستان بزرگسالان گرفتم (نه روی مدرکم نوشته شبانه و نه اینکه من به قصد شبانه ثبت نام کردم)، پیش دانشگاهی رو هم همون سال شرکت کردم و فقط ۲ درس نهاییم باقی مونده بود که ول کردم، منتها بعد از اینکه در لاتاری انتخاب شدم و دیدم که تحصیلات ۱۲ ساله نیاز هست، دوباره مهر ماه امسال توی دوره بزرگسالان ثبت نام کردم که این قانون هست که اگر در تحصیل وقفه بیافته و مجددا متقاضی بخواد ادامه بده باید به مراکز مخصوص بزرگسالان مراجعه کنه، در هر صورت در نهایت هفته پیش جواب امتحانات دی ماه اومد و من الان مدرک اتمام پیش دانشگاهیم رو به صورت گواهی موقت دارم. آیا شما منظورتون از دیپلم یا پیش دانشگاهی شبانه که برای سفارت قابل قبول نیست همون بزرگسالان هست یا اینکه شبانه یک داستان دیگریست؟
تشکر کنندگان: golia
(2016-02-03 ساعت 20:21)matin.sh نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 19:51)Rira_1982 نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 08:59)Interuniversal نوشته:  ماندانا خانم حرف شما حجته

ممنون از همگي
برنده اصلي خودم هستم
ممنون
نه نیازی نیست

من فکر میکنم ببره بهتر هست مخصوصا اگر ابوظبی هستی. نه اینکه بگم گیر میدن. بردن چندتا کاغذ اضافه در صورتی که شغل همراه را در فرم ها نوشته باشید ضرری نداره.
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

تشکر کنندگان: PNM ، SornaSoftt
(2016-02-04 ساعت 00:43)hamidzxc نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 15:24)matin.sh نوشته:  

سلام دوست عزیز 
با سلام
آیا کسانی که در دبیرستان بزرگسالان دیپلم گرفتند و بعد هم مدرک پیش دانشگاهی هم دارند ،
معادل همان دوره شبانه محسوب میشوند ؟
در مدرک دیپلم و پیش ، کلمه شبانه نوشته نشده 
کلمه بزرگسالان نوشته شده
با تشکر
در صورتی که مدرک بالاتر از دیپلم و پیش دانشگاهی شبانه یا غیر حضوری داشته باشید جای هیچ نگرانی نیست

تشکر کنندگان: panizrm ، golia
(2016-02-04 ساعت 01:02)bennoam نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 15:24)matin.sh Hello dear friend نوشته:  کیس نامبر شما کارنت شده. شما به مصاحبه دعوت میشید خیالتون راحت ولی چون فرم ds-260 رو دیر ارسال کردید مصا حبه شما به تابستان سال بعد میوفته و چون از سربازی معاف بودید به احتمال 99% ویزا یک ضرب میگیرید 

متین جان بسیار سپاسگذارم از پاسختون،

عرضم به خدمتتون که خیر من دیپلمم رو سال ۹۱ از دبیرستان بزرگسالان گرفتم (نه روی مدرکم نوشته شبانه و نه اینکه من به قصد شبانه ثبت نام کردم)، پیش دانشگاهی رو هم همون سال شرکت کردم و فقط ۲ درس نهاییم باقی مونده بود که ول کردم، منتها بعد از اینکه در لاتاری انتخاب شدم و دیدم که تحصیلات ۱۲ ساله نیاز هست، دوباره مهر ماه امسال توی دوره بزرگسالان ثبت نام کردم که این قانون هست که اگر در تحصیل وقفه بیافته و مجددا متقاضی بخواد ادامه بده باید به مراکز مخصوص بزرگسالان مراجعه کنه، در هر صورت در نهایت هفته پیش جواب امتحانات دی ماه اومد و من الان مدرک اتمام پیش دانشگاهیم رو به صورت گواهی موقت دارم. آیا شما منظورتون از دیپلم یا پیش دانشگاهی شبانه که برای سفارت قابل قبول نیست همون بزرگسالان هست یا اینکه شبانه یک داستان دیگریست؟
خواهش میکنم 
تا جایی که من میدونم و شنیدم وقتی فردی سال سوم دبیرستان خرداد ماه یا شهریور ماه امتحاناتوتو قبول شده باشه مدرک دیپلمش روزانه است و در غیر این صورت در مدارس خصوصی یا دولتی ثبت نام نمی شوند و باید در دبیرستان بزرگسالان ثبت نام کنند
و معمولا مدرک دیپلم بزرگسالان شبانه است و مدارس عادی روزانه 
من یکی از دوستانم در دبیرستان بزرگسالان بود این سوالو پرسیدم و این گونه جواب داد

تشکر کنندگان: bennoam
سلام
من امروز مصاحبه ام رو انجام دادم. دلم می خواد تجربه ام رو با دوستان در میون بزارم.
اول از همه باید ازدوست عزیزی که محبت کرده بودن و گفته بودن رزومه ببریم تشکر کنم که بسیار توصیه به جایی بود و خیلی امروز به درد ما خورد.
نکته دوم اینکه از میان مدارک , کارت ملی اصلا نیاز نبود. عقد نامه که دوستان دو نسخه گفته بودن فقط دو نسخه فتوکی نیاز بود و اصل ترجمه رو اصلا به من عودت کردند , مدارک دیگه هم کپی هاش رو نگه داشتند و اصلش رو برگردوندند.
فقط به نظرم نقطه کلیدی قضیه همون رزومه است که به نظر میاد تازگی ها زیاد افسرها از مصاحبه شونده ها طلب می کنند و به همراه داشتنش بسیار کمک حال خواهد بود.
با آرزوی موفقیت برای همه و تشکر مجدد از دوستی که راهنمایی بسیار خوبی در خصوص بردن رزومه کرده بودند
تشکر کنندگان: Danoosh ، matin.sh ، golia ، samilo
(2016-02-05 ساعت 01:53)aminezzati نوشته:  سلام
من امروز مصاحبه ام رو انجام دادم. دلم می خواد تجربه ام رو با دوستان در میون بزارم.
اول از همه باید ازدوست عزیزی که محبت کرده بودن و گفته بودن رزومه ببریم تشکر کنم که بسیار توصیه به جایی بود و خیلی امروز به درد ما خورد.
نکته دوم اینکه از میان مدارک , کارت ملی  اصلا نیاز نبود. عقد نامه که دوستان دو نسخه گفته بودن فقط دو نسخه فتوکی نیاز بود و اصل ترجمه رو اصلا به من عودت کردند , مدارک دیگه هم کپی هاش رو نگه داشتند و اصلش رو برگردوندند.
فقط به نظرم نقطه کلیدی قضیه همون رزومه است که به نظر میاد تازگی ها زیاد افسرها از مصاحبه شونده ها طلب می کنند و به همراه داشتنش بسیار کمک حال خواهد بود.
[quote pid='692234' dateline='1454620992']
با آرزوی موفقیت برای همه و تشکر مجدد از دوستی که راهنمایی بسیار خوبی در خصوص بردن رزومه کرده بودند
[/quote]

دوستان هر مدرکی که فکر میکنید حتی یک درصد لازمتون بشه ببرید. هر افسر با هر کیس یک مدل بخورد ممکنه داشته باشه و دلیل نمیشه اگر از یکنفر یک چیز و بخوان از دیگری نخوان یا شاید هم بخوان
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

تشکر کنندگان: PNM ، panizrm ، nimashariat ، golia ، SornaSoftt
(2016-02-05 ساعت 01:53)aminezzati نوشته:  سلام
نکته دوم اینکه از میان مدارک , کارت ملی  اصلا نیاز نبود. عقد نامه که دوستان دو نسخه گفته بودن فقط دو نسخه فتوکی نیاز بود و اصل ترجمه رو اصلا به من عودت کردند , مدارک دیگه هم کپی هاش رو نگه داشتند و اصلش رو برگردوندند.

دوست عزیز
ممکنه مشخصات جدودی کیستون رو بفرمایید و کدوم سفارت ؟
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: nimashariat
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز
اول از همه دوستان اینجا تشکر میکنم که تجربیات خودشان رو در اختیار ما قرار میدهند.
دوستان ما اوایل مارج مصاحبه داریم، و مدارک اسپانسر رو آماده داریم ولی مانده حساب بانکی نداریم و چند تا سوال داشتم:
1- اول اینکه آیا مشکلی پیش میاید که مانده حساب بانکی نداریم ؟
2- چه فرقی بین اسپانسر و حساب بانکی هست ؟ ( کدام یکی برتری دارد ؟ )
ممنون میشم از دوستان اگر راهنمایی کنند.
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: samilo
(2016-02-08 ساعت 05:47)fireball نوشته:  با سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز
اول از همه دوستان اینجا تشکر میکنم که تجربیات خودشان رو در اختیار ما قرار میدهند.
دوستان ما اوایل مارج مصاحبه داریم، و مدارک اسپانسر رو آماده داریم ولی مانده حساب بانکی نداریم و چند تا سوال داشتم:
1- اول اینکه آیا مشکلی پیش میاید که مانده حساب بانکی نداریم ؟
2- چه فرقی بین اسپانسر و حساب بانکی هست ؟ ( کدام یکی برتری دارد ؟ )
ممنون میشم از دوستان اگر راهنمایی کنند.
سلام خدمت شما
١- شما يا بايد مانده حساب بانكي ببريد يا اسپانسر ارائه كنيد پس اگه تماميه مدارك اسپانسرتون اكي هست مشكلي ايجاد نميكنه
٢- داشتن اسپانسر خودش به تنهايي شامل كليرنس ميشه چون اونها بايد اسپانسر شما رو چك كنند و اين خودش كمي زمان به بررسي كيستون اضافه ميكنه 
واستون مصاحبه خوبي آرزو ميكنم 
طلب خير
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، Danoosh ، golia ، lighthouse ، matin.sh ، پرسپولیس6 ، fireball ، nimashariat ، samilo
سلام دوستان
من تازه کارنت شدم و خیلی از موارد رو فراموش کردم
چندتا سوال دارم اگه بتونین جوابم رو بدین ممنونتون میشم
1. من دیپلم کاردانی، فوق دیپلم و لیسانس دارم و همش رو توی فرمم نوشتم
لازمه همه این مدارک رو ترجمه کنم و ببرم؟
2. بجز تمکن مالی و کارت پزشکی و ترجمه شناسنامه دیگه چه جیزایی لازمه؟ متاسفانه فراموش کردمشون
-شماره کیس: 54xx
-کنسولگری: ایروان
-ارسال فرم: June 05
تعداد افراد: یک نفر
کارنت شدن کیس: February
مصاحبه: April 12
وضعیت: Ap
دریافت ویزا:...
تشکر کنندگان:
(2016-02-09 ساعت 00:33)Mey30 نوشته:  سلام دوستان
من تازه کارنت شدم و خیلی از موارد رو فراموش کردم
چندتا سوال دارم اگه بتونین جوابم رو بدین ممنونتون میشم
1. من دیپلم کاردانی، فوق دیپلم  و لیسانس دارم و همش رو توی فرمم نوشتم
لازمه همه این مدارک رو ترجمه کنم و ببرم؟
2. بجز تمکن مالی و کارت پزشکی و ترجمه شناسنامه دیگه چه جیزایی لازمه؟ متاسفانه فراموش کردمشون
سلام 
بهتره مدرک دیپلم رو همراه با ریز نمرات ترجمه کنید و مدرک لسانس که مهمتره اخرین مدرکتون هستش
2-این مدارک رو ببرید 
موفق باشید 

تشکر کنندگان: moh.saee ، Mey30 ، nimashariat ، golia ، marysa ، aminooo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان