موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من امروز مصاحبه ام رو انجام دادم. دلم می خواد تجربه ام رو با دوستان در میون بزارم.
اول از همه باید ازدوست عزیزی که محبت کرده بودن و گفته بودن رزومه ببریم تشکر کنم که بسیار توصیه به جایی بود و خیلی امروز به درد ما خورد.
نکته دوم اینکه از میان مدارک , کارت ملی اصلا نیاز نبود. عقد نامه که دوستان دو نسخه گفته بودن فقط دو نسخه فتوکی نیاز بود و اصل ترجمه رو اصلا به من عودت کردند , مدارک دیگه هم کپی هاش رو نگه داشتند و اصلش رو برگردوندند.
فقط به نظرم نقطه کلیدی قضیه همون رزومه است که به نظر میاد تازگی ها زیاد افسرها از مصاحبه شونده ها طلب می کنند و به همراه داشتنش بسیار کمک حال خواهد بود.
با آرزوی موفقیت برای همه و تشکر مجدد از دوستی که راهنمایی بسیار خوبی در خصوص بردن رزومه کرده بودند
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-05 ساعت 01:53)aminezzati نوشته: سلام
من امروز مصاحبه ام رو انجام دادم. دلم می خواد تجربه ام رو با دوستان در میون بزارم.
اول از همه باید ازدوست عزیزی که محبت کرده بودن و گفته بودن رزومه ببریم تشکر کنم که بسیار توصیه به جایی بود و خیلی امروز به درد ما خورد.
نکته دوم اینکه از میان مدارک , کارت ملی اصلا نیاز نبود. عقد نامه که دوستان دو نسخه گفته بودن فقط دو نسخه فتوکی نیاز بود و اصل ترجمه رو اصلا به من عودت کردند , مدارک دیگه هم کپی هاش رو نگه داشتند و اصلش رو برگردوندند.
فقط به نظرم نقطه کلیدی قضیه همون رزومه است که به نظر میاد تازگی ها زیاد افسرها از مصاحبه شونده ها طلب می کنند و به همراه داشتنش بسیار کمک حال خواهد بود.
با آرزوی موفقیت برای همه و تشکر مجدد از دوستی که راهنمایی بسیار خوبی در خصوص بردن رزومه کرده بودند
دوست عزیز
ممکنه مشخصات جدودی کیستون رو بفرمایید و کدوم سفارت ؟
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز
اول از همه دوستان اینجا تشکر میکنم که تجربیات خودشان رو در اختیار ما قرار میدهند.
دوستان ما اوایل مارج مصاحبه داریم، و مدارک اسپانسر رو آماده داریم ولی مانده حساب بانکی نداریم و چند تا سوال داشتم:
1- اول اینکه آیا مشکلی پیش میاید که مانده حساب بانکی نداریم ؟
2- چه فرقی بین اسپانسر و حساب بانکی هست ؟ ( کدام یکی برتری دارد ؟ )
ممنون میشم از دوستان اگر راهنمایی کنند.
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تازه کارنت شدم و خیلی از موارد رو فراموش کردم
چندتا سوال دارم اگه بتونین جوابم رو بدین ممنونتون میشم
1. من دیپلم کاردانی، فوق دیپلم و لیسانس دارم و همش رو توی فرمم نوشتم
لازمه همه این مدارک رو ترجمه کنم و ببرم؟
2. بجز تمکن مالی و کارت پزشکی و ترجمه شناسنامه دیگه چه جیزایی لازمه؟ متاسفانه فراموش کردمشون
-شماره کیس: 54xx
-کنسولگری: ایروان
-ارسال فرم: June 05
تعداد افراد: یک نفر
کارنت شدن کیس: February
مصاحبه: April 12
وضعیت: Ap
دریافت ویزا:...