موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-06 ساعت 20:25)sepideh1234 نوشته: دوستان مدارک من پنجشنبه رسیده سفارت, من شنبه بهWebmasterankara@state.gov ایمیل زدم که مطمین بشم تحویل گرفتن, ولی هنوز جوابمو ندادن :-(
با سلام
من مهم مثل شما پنجشنبه به همين آدرس ايميل زدم جواب نگرفتم دوشنبه از قسمت contact us سايت سفارت به آدرس http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html درخواست تاييد دريافت مدارك رو ازشون خواستم اول گفتند نرسيده ، گفتند ممكنه تو اتاق پست سفارت باشه اگه رسيد با ايميل بهتون خبر ميديم.
من كه نگران شده بودم اينبار رسيدي كه مهر دريافت سفارت رو داشت و من از پست گرفته بودم براشون فرستادم و گفتم وقت كمه لطفا دوباره بررسي كنيد كه بعد از 5 دقيقه بهم جواب دادن و گفتند مداركتون رسيده.
اگه رسيد پست رو بتونيد فايلش رو براشون پيوست كنيد بهتره. نگران نباشيد حتما رسيده.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم 25 August
8 - مصاحبه هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير 9 March
صدور ویزا 21 March
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
سلام دوست عزيز ما امروز مصاحبه داشتيم ويزامونو گرفتيم البته به همسرم گفتن بعد از ٣ماه
[/quote]
الان هم اومديم استانبول
به اميد ويزاي يكضرب براي شما
[/quote]
تبريك پس هورا بكشيم
[/quote]
ممنون ايشالا شما هم موفق باشيد
[/quote]
مباركا باشه ايشالله به سلامتي و موفقيت
شماره کیس:2016as7xx
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر(برنده خانم همسر)
مصاحبه:هفته اول Nov
دریافت ویزا: همسر برنده اصلي يكضرب، خودم ap
آپديتها: 10novو 11jan , 5jan
ورود به آمريكا:...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز ما امروز مصاحبه داشتيم ويزامونو گرفتيم البته به همسرم گفتن بعد از ٣ماه
[/quote]
الان هم اومديم استانبول
[/quote]
تبريك پس هورا بكشيم
[/quote]
[/quote]
[/quote]
تبريك ميگم، موفق باشيد
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینهها:***
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
الان هم اومديم استانبول
[/quote]ب
تبريك پس هورا بكشيم
[/quote]
[/quote]
[/quote]
مبارک باشه
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
سلام بر همه و تبریک فراوان از صمیم قلب برای دوستانی که ویزاهاشونا گرفتند وامیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشه.
دوستان یک سوالی داشتم.باتوجه به فرم contact sheet ( فرم اطلاعات شخصی )که باید با سایر مدارک به سفارت پست کنیم منظور از این اطلاعاتی که خواسته چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
Local mailing address
C/O name
[/quote][/php]
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه