کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-10-06 ساعت 20:25)sepideh1234 نوشته:  دوستان مدارک من پنجشنبه رسیده سفارت, من شنبه بهWebmasterankara@state.gov ایمیل زدم که مطمین بشم تحویل گرفتن, ولی هنوز جوابمو ندادن :-(
با سلام
من مهم مثل شما پنجشنبه به همين آدرس ايميل زدم جواب نگرفتم دوشنبه از قسمت contact us سايت سفارت به آدرس http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html درخواست تاييد دريافت مدارك رو ازشون خواستم اول گفتند نرسيده ، گفتند ممكنه تو اتاق پست سفارت باشه اگه رسيد با ايميل بهتون خبر ميديم.
من كه نگران شده بودم اينبار رسيدي كه مهر دريافت سفارت رو داشت و من از پست گرفته بودم براشون فرستادم و گفتم وقت كمه لطفا دوباره بررسي كنيد كه بعد از 5 دقيقه بهم جواب دادن و گفتند مداركتون رسيده.
اگه رسيد پست رو بتونيد فايلش رو براشون پيوست كنيد بهتره. نگران نباشيد حتما رسيده.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: sepideh1234
(2015-10-06 ساعت 20:37)mehdihk نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 20:25)sepideh1234 نوشته:  دوستان مدارک من پنجشنبه رسیده سفارت, من شنبه بهWebmasterankara@state.gov ایمیل زدم که مطمین بشم تحویل گرفتن, ولی هنوز جوابمو ندادن :-(
با سلام
من مهم مثل شما پنجشنبه به همين آدرس ايميل زدم جواب نگرفتم دوشنبه از قسمت contact us سايت سفارت به آدرس http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html درخواست تاييد دريافت مدارك رو ازشون خواستم اول گفتند نرسيده ، گفتند ممكنه تو اتاق پست سفارت باشه اگه رسيد با ايميل بهتون خبر ميديم.
من كه نگران شده بودم اينبار رسيدي كه مهر دريافت سفارت رو داشت و من از پست گرفته بودم براشون فرستادم و گفتم وقت كمه لطفا دوباره بررسي كنيد كه بعد از ۵ دقيقه بهم جواب دادن و گفتند مداركتون رسيده.
اگه رسيد پست رو بتونيد فايلش رو براشون پيوست كنيد بهتره. نگران نباشيد حتما رسيده.

دوستان نگران نباشيد بسته من ٢ هفته پيش رسيده بود ديروز ظهر جواب دادن
تشکر کنندگان: sepideh1234
(2015-10-06 ساعت 20:43)m_kh نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 20:37)mehdihk نوشته:  
با سلام
من كه نگران شده بودم اينبار رسيدي كه مهر دريافت سفارت رو داشت و من از پست گرفته بودم براشون فرستادم و گفتم وقت كمه لطفا دوباره بررسي كنيد كه بعد از ۵ دقيقه بهم جواب دادن و گفتند مداركتون رسيده.

دوستان نگران نباشيد بسته من ٢ هفته پيش رسيده بود ديروز ظهر جواب دادن
دوستان حتما باید بهشون ایمیل بزننیم؟چون من شنیدم که اگر با dhl بفرستیم dhlیه شماره ی شناسه میده که اگر بری توستیتش بزنی میتونی ببینی که مدارکت به سفارت رسیده و حتی چه کسی اونارا دریافت کرده.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-10-06 ساعت 21:39)Srod نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 21:27)امیررضا.س نوشته:  دوستان حتما باید بهشون ایمیل بزننیم؟چون من شنیدم که اگر با dhl بفرستیم dhlیه شماره ی شناسه میده که اگر بری توستیتش بزنی میتونی ببینی که مدارکت به سفارت رسیده و حتی چه کسی اونارا دریافت کرده.

نه دوست عزیز هیچ اجباری به ایمیل زدن نیست و به قول شما وقتی با دی اچ ال میفرستین کاملا مشخصه که رسیده و دلیلی برای ایمیل زدن نیست.
ایمیل فقط محض اطمینان و آروم گرفتن دل استفاده میشه Smile

دوستان فقط یک سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من سه دنگ از یک خونه به نامم هست.سندشا دادم برای ترجمه.حالا سوالم اینه که آیا یک نسخه از ترجمه ی سند را باید برای سفارت پست کنیم به عنوان این که مثل همون نامه ی تمکن مالی در ایران مال یا دارایی دارم؟
ممنون میشم دقیق جواب بدین.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، humsun ، shervin56 ، Interuniversal ، m_kh ، Hana2015
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، Hana2015 ، گروهبان دودو
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، Meysam-mac ، Hana2015
(2015-10-07 ساعت 00:08)Srod نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 23:47)امیررضا.س نوشته:  دوستان فقط یک سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من سه دنگ از یک خونه به نامم هست.سندشا دادم برای ترجمه.حالا سوالم اینه که آیا یک نسخه از ترجمه ی سند را باید برای سفارت پست کنیم به عنوان این که مثل همون نامه ی تمکن مالی در ایران مال یا دارایی دارم؟

بله
برای ساپورت مالی نامه ی بانک، سند خانه و اسپانسر یا هر سه تا رو میتونین داشته باشین
هر چی بیشتر بهتر
به علاوه اینکه بعدها اگر بخواین خونه رو بفروشین و پولشو بیارین آمریکا با استناد به همین سندی که میدین اداره مهاجرت میتونین بدون پرداخت مالیات پولتون رو بیارین

پس شما میگید هم پست کنم و هم با خودم ببرم؟

تشکر کنندگان:
[/quote]
سلام دوست عزيز ما امروز مصاحبه داشتيم ويزامونو گرفتيم البته به همسرم گفتن بعد از ٣ماه
[/quote]
الان هم اومديم استانبول
به اميد ويزاي يكضرب براي شما
[/quote]

تبريك پس هورا بكشيم

[/quote]
ممنون ايشالا شما هم موفق باشيد
[/quote]

مباركا باشه ايشالله به سلامتي و موفقيت
شماره کیس:2016as7xx
کنسولگری:آنکارا 
تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر(برنده خانم همسر)
مصاحبه:هفته اول Nov
دریافت ویزا: همسر برنده اصلي يكضرب، خودم ap
آپديتها: 10novو 11jan , 5jan
ورود به آمريكا:...
تشکر کنندگان: sepehr007 ، Farbod13 ، Hana2015
(2015-10-07 ساعت 00:31)امیررضا.س نوشته:  
(2015-10-07 ساعت 00:08)Srod نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 23:47)امیررضا.س نوشته:  دوستان فقط یک سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله
برای ساپورت مالی نامه ی بانک، سند خانه و اسپانسر یا هر سه تا رو میتونین داشته باشین
هر چی بیشتر بهتر
به علاوه اینکه بعدها اگر بخواین خونه رو بفروشین و پولشو بیارین آمریکا با استناد به همین سندی که میدین اداره مهاجرت میتونین بدون پرداخت مالیات پولتون رو بیارین

پس شما میگید هم پست کنم و هم با خودم ببرم؟

بله حتما با خودتون هم يك نسخه ببريد ازهر كدام چون ازتون مي خوان حتي اگر اصل سند را هم ببريد خوب است چون از ما خواستند
تشکر کنندگان: امیررضا.س
http://www.royall.ir/

http://www.royall.ir/index.aspx?fkeyid=&...pageid=382

بد نیست یه نگاهی به این سایت بندازید

البته برای دوستانی که علاقه دارند زمینی برن
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزيز ما امروز مصاحبه داشتيم ويزامونو گرفتيم البته به همسرم گفتن بعد از ٣ماه
[/quote]
الان هم اومديم استانبول
[/quote]

تبريك پس هورا بكشيم

[/quote]
[/quote]

[/quote]

تبريك ميگم، موفق باشيد
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینه‌ها:***
تشکر کنندگان: sepehr007 ، Hana2015
[/quote]
الان هم اومديم استانبول
[/quote]ب

تبريك پس هورا بكشيم

[/quote]
[/quote]

[/quote]

مبارک باشه
تشکر کنندگان: Hana2015
سلام بر همه و تبریک فراوان از صمیم قلب برای دوستانی که ویزاهاشونا گرفتند وامیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشه.
دوستان یک سوالی داشتم.باتوجه به فرم contact sheet ( فرم اطلاعات شخصی )که باید با سایر مدارک به سفارت پست کنیم منظور از این اطلاعاتی که خواسته چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
Local mailing address
C/O name
[/quote][/php]

تشکر کنندگان: Hana2015
(2015-10-07 ساعت 10:19)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه و تبریک فراوان از صمیم قلب برای دوستانی که ویزاهاشونا گرفتند وامیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشه.
دوستان یک سوالی داشتم.باتوجه به فرم contact sheet ( فرم اطلاعات شخصی )که باید با سایر مدارک به سفارت پست کنیم منظور از این اطلاعاتی که خواسته چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
Local mailing address
C/O name
[/php]
[/quote]
آدرس و ساير اطلاعات تماس خودتون تو ايران و تو آمريكا مطابق همون چيزي كه تو فرم ٢٦٠ اعلام كردين رو تو فرم كانتكت بنويسيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Hana2015 ، human.mirjalali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان