کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستای مهاجر سرایی.امروز مصاحبه داشتم.ویرا بک ضرب شدم.همسرم کلیرنس خوردن ولی گفتن ماکزیمم تا سه ماه دیگه ویراشون آماده هست.اصلا استرس نداشته باشین همه چیر راحت تر ار اوون چیزی که فکر میکنین پیش میره.به امید موفقیت همه دوستان خوب مهاجر سرایی.
تشکر کنندگان: kourosh8 ، humsun ، sepideh1234 ، Siamak ، Hana2015 ، behjan ، ali.b ، matin86
(2015-10-08 ساعت 18:46)marsini نوشته:  [quote='masoud1362' pid='671338' dateline='1444294289']
سلام دوستان
الان از مصاحبه اومدیم. اول بگم که من 32 ساله و متاهل و مهندس صنایع و خدمت در سپاه کردم. سفرنامه رو بارها خوندید و دیگه تکراری نمیگم. مدارکی که خواستن: آخرین مدرک تحصیلی، عقدنانه، کارت پایان خدمت، مدیکال، دو تا عکس، شناسنامه. پس اضافه کاری نکنید. کارت ملی و مدارک قبلی مثل دیپلم و پیش دانشگاهی رو از ما نخواستن. یک راست برم سر مصاحبه.
دست راست هر دو بالا و قسم بخورید که هر چی در اینجا میگید راست هست.
قسم میخوریم
خب آقا شما مدرک تحصیلی و رشته درسی؟
کارتون چی هست و کجا کار میکنید؟ چند سال سابقه دارید؟
خدمت کجا بودید؟ وظیفه شما چی بود؟
کار دیگه ای هم قبلا میکردید؟ شغل منظورش بود
اونجا میخواید برید واسه چی؟
از خانمم هم فقط مدرک تحصیلی نخواست فقط شناسنامه و پاسپورت رو خواست. هیچ چیز دیگه ای نخواست. خانمم فوق لیسانس هست.
راستی از خانمم درباره شغلش هم پرسید.
کل پروسه مصاحبه سه دقیقه و در آرامش و متانت کامل.
نهایتا گفت که شما مورو خاصی ندارید و بهتون بابت برنده شدن تبریک میگم اما برای انجام پروسه شما سه ماه دیگه به سایت مراجعه کنید و برگه صورتی رو داد بهمون.
یک نکته که عکس دوباره آزمون خواستن دو تا. پس به جز عکسهایی که فرستادید دو تا دیگه هم ببرید.
سوالی بود در خدمتم.
[/quote
سلام.خوبین؟ خانم خوبن؟من از اقوام کیوکوشین هستم.امروز تو سفارت شما و خانم رو دیدیم.
تشکر کنندگان:
(2015-10-06 ساعت 19:50)m_kh نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 02:44)Ryan ۲۰۱۴ نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 17:01)ho_tasha نوشته:  سلام به همه دوستان
دوستان خوب كي الان تركيه هست من هيلتونم يكي خبر كسي هست اطلاع بده ببينيمش
همه دوستان انرژي مثبت فراموش نشه

اقاي ho_tasha سلام
اميدوارم ويزاتون رو يكضرب بگيرين،ميشه بدونم هتلتون رو از كجا رزرو كردين؟

سلام من الان هيلتونم ?

من هم هیلتون هستم.امروز مصاحبه داشتم.ویزا بک ضرب شدم
تشکر کنندگان: humsun ، shervin56 ، Hana2015 ، behjan ، matin86
(2015-10-08 ساعت 19:01)marsini نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 19:50)m_kh نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 02:44)Ryan ۲۰۱۴ نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 17:01)ho_tasha نوشته:  سلام به همه دوستان
دوستان خوب كي الان تركيه هست من هيلتونم يكي خبر كسي هست اطلاع بده ببينيمش
همه دوستان انرژي مثبت فراموش نشه

اقاي ho_tasha سلام
اميدوارم ويزاتون رو يكضرب بگيرين،ميشه بدونم هتلتون رو از كجا رزرو كردين؟

سلام من الان هيلتونم ?

من هم هیلتون هستم.امروز مصاحبه داشتم.ویزا بک ضرب شدم

اولا كه خيلي تبريك ميگم بهتون و اميدوارم همسرتونم خيلي زود كلير بشن
ولي لطفا يه كم از شرايط كيس مثل كار تحصيلات محلسربازي همسرتون بگيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
تبریک میگم به همه دوستایی که ویزاشونو گرفتن, هوراااااااااا.....
منم هفته ی دیگه مسافرم. برای مدیکال بجز کارت زرد و نتیجه آنتی بادی ها چه چیزی باید همراهم ببرم؟
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: Siamak ، Hana2015 ، matin86
(2015-10-08 ساعت 19:53)sepideh1234 نوشته:  تبریک میگم به همه دوستایی که ویزاشونو گرفتن, هوراااااااااا.....
منم هفته ی دیگه مسافرم. برای مدیکال بجز کارت زرد و نتیجه آنتی بادی ها چه چیزی باید همراهم ببرم؟

سلام

امیدوارم ویزای یکضرب بگیرید

برای مدیکال بجز کارت زرد و آنتی بادی باید پاسپورت و 6 قطعه عکس و نامه دعوت به مصاحبتون هم همراهتون باشه.

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: sepideh1234
ما كه دو ضرب شديم

CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Siamak ، sepideh1234 ، Hana2015 ، matin86
(2015-10-08 ساعت 21:18)ho_tasha نوشته:  ما كه دو ضرب شديم

سلام برادر

یکضرب و دو ضربش مهم نیست .مهم ویزاست که میگیری .
اصولا سربازی یعنی AP کاریش هم نمیشه کرد .
سربازی کجا بودی ؟
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، matin86
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Siamak ، sepideh1234 ، mehdihk ، Hana2015 ، Rira_1982 ، گروهبان دودو ، babak82
(2015-10-08 ساعت 19:57)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 19:53)sepideh1234 نوشته:  تبریک میگم به همه دوستایی که ویزاشونو گرفتن, هوراااااااااا.....

سلام

امیدوارم ویزای یکضرب بگیرید

برای مدیکال بجز کارت زرد و آنتی بادی باید پاسپورت و ۶ قطعه عکس و نامه دعوت به مصاحبتون هم همراهتون باشه.

موفق باشید

با سلام
براي مديكال تركيه اينو بگم كه البته با عرض معذرت اقا سيامك عزيز
١-برگه كارت زرد البته تست انتي بادي وارد بشه
٢- برگه تست انتي بادي
٣- نامه دعوت به مصاحبه كه كيس نامبر داخلش هست
٤- پاسپورت
٥- دلار و لير تركيه
٦- برگه ملاقات وقت دكتر
****دوستان عزيز نياز نيست عكس بباريد با خودتون چون خودش عكس ميندازه
تنها توصيه من اين هست كه با متانت برخورد كنيد و آرامش
دعا كنيد كه خانوم اونگان باشه من روزي كه رفتم جواب رو بگيرم مرد بود و اصلاً اعصاب درست حسابي نداشت
موفق باشيد

سفرنامه
یه دنیا ممنون. آقای ho_tasha سعی کنید از سفرتون نهایت لذت رو ببرید. ایشالله که بزودی زود کلیر میشین. ایشالله بعدا که رفتین آمریکا, از سفر آنکارا بعنوان یه سفر خاطره انگیز یاد کنید.
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: Siamak ، mehdihk ، babak82 ، گروهبان دودو ، matin86
(2015-10-08 ساعت 18:55)marsini نوشته:  سلام دوستای مهاجر سرایی.امروز مصاحبه داشتم.ویرا بک ضرب شدم.همسرم کلیرنس خوردن ولی گفتن ماکزیمم تا سه ماه دیگه ویراشون آماده هست.اصلا استرس نداشته باشین همه چیر راحت تر ار اوون چیزی که فکر میکنین پیش میره.به امید موفقیت همه دوستان خوب مهاجر سرایی.
خانم ما کی بیایم رستوران شما شیرینی یکضرب رو بگیریم. مبارک باشه واقعا. همسر هم مثل ما بزودی میگیره. واسه آقایان معمولا ابن پروسه وجود داره.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: Siamak ، sepideh1234 ، Srod ، sepehr007 ، marysa ، m_kh ، ho_tasha
(2015-10-08 ساعت 22:23)masoud1362 نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 18:55)marsini نوشته:  سلام دوستای مهاجر سرایی.امروز مصاحبه داشتم.ویرا بک ضرب شدم.همسرم کلیرنس خوردن ولی گفتن ماکزیمم تا سه ماه دیگه ویراشون آماده هست.اصلا استرس نداشته باشین همه چیر راحت تر ار اوون چیزی که فکر میکنین پیش میره.به امید موفقیت همه دوستان خوب مهاجر سرایی.
خانم ما کی بیایم رستوران شما شیرینی یکضرب رو بگیریم. مبارک باشه واقعا. همسر هم مثل ما بزودی میگیره. واسه آقایان معمولا ابن پروسه وجود داره.

هر وقت تشریف آوردین قدمتون روی چشم.ممنونم
تشکر کنندگان: Srod ، گروهبان دودو
سلام دوستان
افیسر از من روز مصاحبه تاریجچه مسافرت و رزومه کاری رو خواست (پریروز) گفت فردا بیار دوباره دیروز بردم بعد از حدود ۱ ساعت تماس گرفت گفتش باید با ذکر همه چی بنویسی و ضمنا ادرس ها از اول تولد تا حالا .(۷سال من اصلا ایران زندگی نمیکنم‎) امروز قراره دوباره همه چی ببرم .فقط خدا کنه کارم ردیف بشه
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، گروهبان دودو ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان