موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای مهاجر سرایی.امروز مصاحبه داشتم.ویرا بک ضرب شدم.همسرم کلیرنس خوردن ولی گفتن ماکزیمم تا سه ماه دیگه ویراشون آماده هست.اصلا استرس نداشته باشین همه چیر راحت تر ار اوون چیزی که فکر میکنین پیش میره.به امید موفقیت همه دوستان خوب مهاجر سرایی.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم به همه دوستایی که ویزاشونو گرفتن, هوراااااااااا.....
منم هفته ی دیگه مسافرم. برای مدیکال بجز کارت زرد و نتیجه آنتی بادی ها چه چیزی باید همراهم ببرم؟
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
یه دنیا ممنون. آقای ho_tasha سعی کنید از سفرتون نهایت لذت رو ببرید. ایشالله که بزودی زود کلیر میشین. ایشالله بعدا که رفتین آمریکا, از سفر آنکارا بعنوان یه سفر خاطره انگیز یاد کنید.
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
افیسر از من روز مصاحبه تاریجچه مسافرت و رزومه کاری رو خواست (پریروز) گفت فردا بیار دوباره دیروز بردم بعد از حدود ۱ ساعت تماس گرفت گفتش باید با ذکر همه چی بنویسی و ضمنا ادرس ها از اول تولد تا حالا .(۷سال من اصلا ایران زندگی نمیکنم) امروز قراره دوباره همه چی ببرم .فقط خدا کنه کارم ردیف بشه