موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-04 ساعت 20:54)هستی ص نوشته: سلام
دوستان من سه شنبه مصاحبه داشتم و یکضرب ویزامو گرفتم چند روزه که منتظر پاسپورتم هستم ولی سایتی که خود سفارت داده برای پیگیری ویزا از ptt اشتباهه یعنی چند بار امتحان کردم همچین پیجی موجود نیست میشه لطفا راهنمایی کنین چطور میتونم پیگیری کنم که پاسپورتم الان کجاست؟
از اداره پست براتون ایمیلی میاد که شماره بسته پستی توش نوشته
اون موقع هست که میتونید به اداره پست مراجعه کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دوستان بالاخر زمان مصاحبه ما رسیدو تمام شد.بعد از$ 130 اضافه پولی که تو دکتر به خاطره 2تا واکسن الکی دادیم ابم نبود. نوبت ما شماره اخر بود .بعد چند سوال ساده که کجا می خوای زندگی کنی ؟سربازی رفتی؟که من نرفته بودم بک ضرب قبول شدم .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.یه سوال داشتم اما به این تاپیک مربوط هست یا نه، میخاستم بدونم عکس به جز اینکه باید 5.5 باشه و پشت سفید دبگه باید چه مشخصاتی داشته باشه؟؟
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه ها : هستند خدمتمون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-09 ساعت 21:13)sharif.mahmoodpoor نوشته: سلام.یه سوال داشتم اما به این تاپیک مربوط هست یا نه، میخاستم بدونم عکس به جز اینکه باید ۵.5 باشه و پشت سفید دبگه باید چه مشخصاتی داشته باشه؟؟
سلام بر شما
ترجیحا بدون روتوش بوده و رنگی باشد و تمام صورت به همراه گوشها معلوم باشد.( داشتن حجاب نیز برای خانمها مشکلی ایجاد نمیکند)
کیس نامبر: 2016AS2xxx
تعداد افراد: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: اول اکتبر 2015
سفارت: ایروان
نتیجه مصاحبه: AP
آپدیت کیس اصلی: 3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ما براي مصاحبه شهر آنكارارو انتخاب كرديم، البته هنوز نامه دعوت به مصاحبه مون جايگزين نشده تا ان شاءالله مطمئن بشيم كه محل مصاحبه آنكاراست يا خير؟
با اينحال از دوستاني كه آنكارا بودن خواهش ميكنم يك شمه اي از اين شهر و تجربيات و نظراتشونو بيان كنن تا اندازه اي ما هم پيش زمينه در مورد اين شهر داشته باشيم.
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من جایی خوندم که عکسارو پشت نویسی کنیم.اما الان هرچی میگردم مطلبش رو پیدا نمیکنم.میشه لطف کنین بگین چه چیزهایی رو پشت عکس بنویسیم؟؟
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه ها : هستند خدمتمون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
تومار مخالفت با طرح تبعیض آمیز مجلس نمایندگان آمریکا علیه ایرانیان را امضا کنید.
@ParizTravel
پس از امضا باید از طریق لینکی که به ایمیل شما می آید تایید کنید شخص دیگری با ایمیل شما امضا نکرده است.
@ParizTravel
وارد کردن زیپ کد الزامی نیست ولی اگر خواستید زیپ کد 90025 متعلق به غرب لس آنجلس است.
@ParizTravel
https://petitions.whitehouse.gov/petitio...015-hr-158
@ParizTravel
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از شما و آقای سپهر بخاطر اطلاع رسانی تون
من امضا کرده و فرستادم.
دوستان لطفا" کوتاهی نفرمایید اونجا مهمه .
مثه اینجا نیست .
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-15 ساعت 22:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-15 ساعت 22:30 توسط پرسپولیس6.)
(2015-12-15 ساعت 21:50)nargesinthebox نوشته: سلام دوستان عزیز
من یه سوال داشتم و ببخشید اگر مرتبط با تاپیک نیست اما چون مصاحبم آنکاراس از دوستان هم قطار می پرسم.
من میخوام عکس پاسمو عوض کنم چون وقتی پاسمو تمدید کردم نمیدونم رو چه حسابی یه عکس قدیمی از زمان تین ایجریم ( قبل از عمل )) ) اتچ شد بهش و الان فکر میکنم اصلا عکسم شبیه خودم نیست و ممکنه بهم گیر بدن.
سوالم اینه اگر پاس عوض بشه بدون اینکه تاریخش گذشته بوده باشه سفارت اوکیه؟ و اینکه شماره پاس جدید با شماره ی پاسی که تو فرم ds260 وارد کردم فرق میکنه. چیکار باید بکنم؟ چاره چیست؟
ممنون
دوست عزیز
نگران نباشین , اون عکس تو گرین کارتتون نمیخوره و تو خاطرات پاسپورت ایرونیتون میمونبه و چندسال دیگه با تعویض پاسپورت به فراموشی سپرده میشه .
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری