کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-12-05 ساعت 12:45)AmirHS نوشته:  سلام دوستان
یه سوال درمورد گواهی تمکن برای آنکارا داشتم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

آیا صرفا گواهی که مبلغ موجودی رو نشون بده کافی هست یا اینکه با توجه به قسمت زیر که در فایل Instruction هست باید گردش حساب 12 ماهه هم برای آنکارا پست کنیم و روز مصاحبه همراه داشته باشیم؟
Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date
account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average
balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given
ببينيد تمكن مالي صرفا موجودي و شماره سپرده رو نشون بده كافيه و البته نام صاحب/صاحبان سپرده ولي اگر خود سفارت بعد از دريافت نامه دوم تون ايميل زد و گفت گردش ٦ ماهه ميخواد يا يكساله شما بايد ببريد براشون كه اين مدل تمكن رو خود بانك با گردش بدهكار و بستانكار حساب و ميانگين ماهانه بهتون ميده
و قبلا هم من و برخي دوستان گفتيم كه در صورتيكه اون موجودي رو قبلا يعني طي چند ماه قبل نداشتيد و ممكنه آفيسر سوال كنه كه يه دفعه اين پول از كجا اومده شما بايد توضيح قانع كننده اي داشته باشيد مثلا ( بر اساس سن و شغل و موقعيت احتماعي تون) بگيد از پدر و مادرم گرفتم/ سهام داشتم/ طلا داشتم و فروختم و ...
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: behjan ، lighthouse ، ghobad2121
(2015-12-07 ساعت 01:00)nasimm1 نوشته:  سلام شب همگی بخیر
به نظر شما من چقد لیر با خودم داشته باشم برای هزینه ها کافیه.
آیا شما جایی رو تو آنکارا میشناسی که واسه تبدیل پول مطمین و قیمت مناسب باشه؟
به نظر شما بهتره که پولم رو همین جا تبدیل به لیر کنم؟
نسيم جان اينكه چقدر پول لازمت ميشه خيلي بستگي به خرج كردن خودت داره و اينكه احيانا ممكن ميدوني كه ويزا يه ضرب بگيري يا نه. اينكه دكتر چند تا واكسن بزنه و ...
از همه مهمتر چقدر در مقابل خريد كردن مقاومت كني. به هر حال تو صفحات اول هم من و هم چند تا از دوستان يه توضيحاتي داديم و شايد بعضيها تو سفرنامه هاشون در مورد قيمت خورد و خوراك و گشت و گذار گفته باشن ولي كلا صرافي ها كه doviz اونجا ميگن تو اغلب خيابونهاي اصلي مثل آتاترك و تونالي و ... هستند و خب نرخشون مشخصه و راحت ميتوني چنج كني و اگه بانك هم بري بايد پاسپورت همراهت باشه كه خيلي سكيور نيست آدم پاس به دست باشه و در ضمن بانك كارمزد ميگيره كه به نفعت نيست.
ولي توصيه من بردن دلار هست و يه مقدار خيلي كم لير در حد ١٠٠-٢٠٠ لير كه اگه احيانا ترانسفرتون نيومد يا رسيدي و قبل چنج كردن به چيزي احتياج داشتي راحت باشي
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-12-04 ساعت 20:54)هستی ص نوشته:  سلام
دوستان من سه شنبه مصاحبه داشتم و یکضرب ویزامو گرفتم چند روزه که منتظر پاسپورتم هستم ولی سایتی که خود سفارت داده برای پیگیری ویزا از ptt اشتباهه یعنی چند بار امتحان کردم همچین پیجی موجود نیست میشه لطفا راهنمایی کنین چطور میتونم پیگیری کنم که پاسپورتم الان کجاست؟

از اداره پست براتون ایمیلی میاد که شماره بسته پستی توش نوشته
اون موقع هست که میتونید به اداره پست مراجعه کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
دوستان بالاخر زمان مصاحبه ما رسیدو تمام شد.بعد از$ 130 اضافه پولی که تو دکتر به خاطره 2تا واکسن الکی دادیم ابم نبود. نوبت ما شماره اخر بود .بعد چند سوال ساده که کجا می خوای زندگی کنی ؟سربازی رفتی؟که من نرفته بودم بک ضرب قبول شدم .
(2015-12-08 ساعت 08:08)رضا66 نوشته:  سلام دوستان
دوستان بالاخر زمان مصاحبه ما رسیدو تمام شد.بعد از$ 130 اضافه پولی که تو دکتر به خاطره ۲تا واکسن الکی دادیم ابم نبود. نوبت ما شماره اخر بود .بعد چند سوال ساده که کجا می خوای زندگی کنی ؟سربازی رفتی؟که من نرفته بودم بک ضرب قبول شدم .

سلام دوست عزیز.تبریک فراوان.میدونم چه احساس خوبی داری.امیدوارم این احساس خوب را در طول زندگیت تا آخر عمر به همراه داشته باشی.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: behjan ، marysa ، Barana
سلام.یه سوال داشتم اما به این تاپیک مربوط هست یا نه، میخاستم بدونم عکس به جز اینکه باید 5.5 باشه و پشت سفید دبگه باید چه مشخصاتی داشته باشه؟؟
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه‌ ها : هستند خدمتمون
تشکر کنندگان:
(2015-12-09 ساعت 21:13)sharif.mahmoodpoor نوشته:  سلام.یه سوال داشتم اما به این تاپیک مربوط هست یا نه، میخاستم بدونم عکس به جز اینکه باید ۵.5 باشه و پشت سفید دبگه باید چه مشخصاتی داشته باشه؟؟

سلام بر شما
ترجیحا بدون روتوش بوده و رنگی باشد و تمام صورت به همراه گوشها معلوم باشد.( داشتن حجاب نیز برای خانمها مشکلی ایجاد نمیکند)
کیس نامبر:       2016AS2xxx
تعداد افراد:       2 نفر
تاریخ مصاحبه:   اول اکتبر 2015
سفارت:           ایروان
نتیجه مصاحبه:  AP
آپدیت کیس اصلی:  3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
تشکر کنندگان: sharif.mahmoodpoor
(2015-12-10 ساعت 00:11)sara20e نوشته:  
(2015-12-09 ساعت 21:13)sharif.mahmoodpoor نوشته:  سلام.یه سوال داشتم اما به این تاپیک مربوط هست یا نه، میخاستم بدونم عکس به جز اینکه باید ۵.۵ باشه و پشت سفید دبگه باید چه مشخصاتی داشته باشه؟؟

سلام بر شما
ترجیحا بدون روتوش بوده و رنگی باشد و تمام صورت به همراه گوشها معلوم باشد.( داشتن حجاب نیز برای خانمها مشکلی ایجاد نمیکند)

این شرایط برای همه ی سفارت ها یکسانه؟
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان ما براي مصاحبه شهر آنكارارو انتخاب كرديم، البته هنوز نامه دعوت به مصاحبه مون جايگزين نشده تا ان شاءالله مطمئن بشيم كه محل مصاحبه آنكاراست يا خير؟
با اينحال از دوستاني كه آنكارا بودن خواهش ميكنم يك شمه اي از اين شهر و تجربيات و نظراتشونو بيان كنن تا اندازه اي ما هم پيش زمينه در مورد اين شهر داشته باشيم.
ممنون
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان من جایی خوندم که عکسارو پشت نویسی کنیم.اما الان هرچی میگردم مطلبش رو پیدا نمیکنم.میشه لطف کنین بگین چه چیزهایی رو پشت عکس بنویسیم؟؟
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه‌ ها : هستند خدمتمون
تشکر کنندگان:
(2015-12-15 ساعت 15:29)sharif.mahmoodpoor نوشته:  با سلام
دوستان من جایی خوندم که عکسارو پشت نویسی کنیم.اما الان هرچی میگردم مطلبش رو پیدا نمیکنم.میشه لطف کنین بگین چه چیزهایی رو پشت عکس بنویسیم؟؟

با سلام
تاریخ تولد،شماره کیس و نام و نام خانوادگی .البته ما ابوظبی بودیم و گفتند که لزومی نداشت.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
تومار مخالفت با طرح تبعیض آمیز مجلس نمایندگان آمریکا علیه ایرانیان را امضا کنید.
@ParizTravel
پس از امضا باید از طریق لینکی که به ایمیل شما می آید تایید کنید شخص دیگری با ایمیل شما امضا نکرده است.
@ParizTravel
وارد کردن زیپ کد الزامی نیست ولی اگر خواستید زیپ کد 90025 متعلق به غرب لس آنجلس است.
@ParizTravel
https://petitions.whitehouse.gov/petitio...015-hr-158
@ParizTravel
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان:
ممنون از شما و آقای سپهر بخاطر اطلاع رسانی تون
من امضا کرده و فرستادم.
دوستان لطفا" کوتاهی نفرمایید اونجا مهمه .
مثه اینجا نیست .
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان:
(2015-11-25 ساعت 14:28)allen_g_20 نوشته:  
(2015-11-23 ساعت 05:09)mr1mra نوشته:  سلام . من نامه دومم ۴ روز پیش اومد و زمان مصاحبه ام ۵ ژانویه (15 دی) هست . کسی هست با هم آنکارا هتل بگیریم ؟ من از ۱۰ دی میخوام برم تا کارای مدیکال رو انجام بدم .

کیس نامبر:** 2016as000021
تعداد: ۱ نفر
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: هفته اول ژانویه

سلام دوست عزیز من هم ۶ ژانویه وقت سفارت دارم .

سلام ما هم ٦ژانويه وقت داريم ومديكالمون ٣٠دسامبره.
تشکر کنندگان:
(2015-12-15 ساعت 21:50)nargesinthebox نوشته:  سلام دوستان عزیز
من یه سوال داشتم و ببخشید اگر مرتبط با تاپیک نیست اما چون مصاحبم آنکاراس از دوستان هم قطار می پرسم.

من میخوام عکس پاسمو عوض کنم چون وقتی پاسمو تمدید کردم نمیدونم رو چه حسابی یه عکس قدیمی از زمان تین ایجریم ( قبل از عمل Smile)) ) اتچ شد بهش و الان فکر میکنم اصلا عکسم شبیه خودم نیست و ممکنه بهم گیر بدن.
سوالم اینه اگر پاس عوض بشه بدون اینکه تاریخش گذشته بوده باشه سفارت اوکیه؟ و اینکه شماره پاس جدید با شماره ی پاسی که تو فرم ds260 وارد کردم فرق میکنه. چیکار باید بکنم؟ چاره چیست؟
ممنون
دوست عزیز
نگران نباشین , اون عکس تو گرین کارتتون نمیخوره و تو خاطرات پاسپورت ایرونیتون میمونبه و چندسال دیگه با تعویض پاسپورت به فراموشی سپرده میشه .Big Grin
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: nargesinthebox ، Interuniversal ، storagemeter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان