موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . من نامه دومم 4 روز پیش اومد و زمان مصاحبه ام 5 ژانویه (15 دی) هست . کسی هست با هم آنکارا هتل بگیریم ؟ من از 10 دی میخوام برم تا کارای مدیکال رو انجام بدم .
کیس نامبر:** 2016as000021
تعداد: 1 نفر
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: هفته اول ژانویه
شماره کیس 2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می 2015
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام من 6 ژانویه در آنکارا وقت سفارت دارم واماامروز متاسانه متوجه شدم برای همسرم تحصیلات رو لیسانس وارد کردم که نمی دونستم اون نتونسته درسش رو تموم کنه و آخرین مدرکش کاردانی هست . حالا نمیدونم چه کار کنم برم اونجا به افسر جریان رو بگم یا ایمیل بزنم kcc و اعلام کنم اشتباه شده ؟
اگه کسی میتونه راهنماییم کنه لطفا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آيا اشتباه وارد كردن مدرك چه زيادتر و چه كمتر مشكلي ايجاد ميكنه ؟
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
رتبه:
2
2 تشکر در 1 ارسال
اشتباهات دو دسته ان.یه دسته اشتباهاتیه که اشکالی نداره و میتونین روز مصاحبه تصحیح کنین مثل مدرک.آدرس و .....
یه دسته هم اشتباهاته که دیگه نمیشه کاریش کرد مثل اشتباه در اسپل نام نام خانوادگی یا تعداد فرزند
شماره کیس: 31xx تاریخ رویت قبولی: 8jun
کنسولگری: ankara تعداد افراد منظور در کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 24jul کارنت شدن کیس: 18nov
مصاحبه: 7jan ویزا یه ضرب
دریافت ویزا: 13 jan ورود به آمریکا: 21 apr دریافت گرین کارت: jun 22
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-26 ساعت 16:15)allen_g_20 نوشته: (2015-11-25 ساعت 15:19)allen_g_20 نوشته: دوستان عزیز سلام من ۶ ژانویه در آنکارا وقت سفارت دارم واماامروز متاسانه متوجه شدم برای همسرم تحصیلات رو لیسانس وارد کردم که نمی دونستم اون نتونسته درسش رو تموم کنه و آخرین مدرکش کاردانی هست . حالا نمیدونم چه کار کنم برم اونجا به افسر جریان رو بگم یا ایمیل بزنم kcc و اعلام کنم اشتباه شده ؟
اگه کسی میتونه راهنماییم کنه لطفا
به نظرتون در خواست آنلاک بدم ؟؟
به نظر من که اشتباه شما اشتباهی نیست که بخواین درخواست آنلاک کردن بدین. چون میتونید روز مصاحبه، قبل از قسم خوردن توضیح بدید.
با آرزوی موفقیت برای شما و همه ی دوستان
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز.سفرنامه ی من خدا روشکر به پایان رسید و میتونید اون را در قسمت سفرنامه های آنکارا مطالعه بفرمایید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 5 ژاونویه 2016 تو آنکارا مصاحبه دارم.
1)اگر کسی هم زمان با تاریخ مصاحبه من هست خوشحال میشم از راهنماییشون استفاده کنم.
2)آدرسی که تو فرم ds260 برای آمریکا دادم تغییر کرده آیا میتونم الان تغییر بدم یا باید روز مصاحبه اعلام کنم؟
3)من تو csc ثبت نام کردم آیا زمانی که میخوام مدارکمو پست کنم آدرس کنسولگری رو باید بزنم و آیا اطلاعاتی از csc مثل شماره شناسایی و ... هم لازمه؟
ممنون از زحمات همه دوستان
مشکل فکرهای بسته این است که دهانشان پیوسته باز است .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،روزتون بخیر،من و خانومم برای 7 ژانویه تاریخ مصاحبه داریم،کسی هست که این تاریخ مصاحبه داشته باشه،خوشحال میشیم اگه بتونیم با دوستی اشنا بشیم
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه ها : هستند خدمتمون
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-30 ساعت 01:35)امیررضا.س نوشته: (2015-11-30 ساعت 01:24)nasimm1 نوشته: سلام
من ۵ ژاونویه ۲۰۱۶ تو آنکارا مصاحبه دارم.
۱)اگر کسی هم زمان با تاریخ مصاحبه من هست خوشحال میشم از راهنماییشون استفاده کنم.
۲)آدرسی که تو فرم ds260 برای آمریکا دادم تغییر کرده آیا میتونم الان تغییر بدم یا باید روز مصاحبه اعلام کنم؟
۳)من تو csc ثبت نام کردم آیا زمانی که میخوام مدارکمو پست کنم آدرس کنسولگری رو باید بزنم و آیا اطلاعاتی از csc مثل شماره شناسایی و ... هم لازمه؟
ممنون از زحمات همه دوستان
دوست عزیزمن خودم به آفیسر گفتم میخوام برم کنتاکی ولی اومدم دالاس تگزاس.توی فرودگاه ازمن پرسید چرا اومدی اینجا ولی بهش گفتم نظرم عوض شد.آخر هم پاسپورتم را مهر زد و گفت بفرمایید.نگران این چیز ها نباشید.البته منظور از آدرس آدرسی است که میخواهید در آنجا سکونت کنید نه آدرس گرین کارتتون.اگه این دو آدرس یکی است و شخص مورداطمینانی را در این آدرس دارید میتوانید به یه جای دیگه بروبد و از ایشان بخواهید گرین کارت را برای شما تحویل بگیرد.
سلام به دوستان عزیز
یک سوالی داشتم اینکه خوب ما که کسی در امریکا نداریم مثلا اگه بخواهیم بریم نیویورک چه ادرس به سفارت بدیم ادرس دقیق که نداریم هنوز منطقه اقامت و اینا که مشخص نیست؟
و سوال دیگه از دوست عزیز اقای امیر رضا
اون برگه معافیت تحصیلی معتبر از کجا باید برم بگیرم؟
و بعد اینکه شما در سفرنامه گفتید که برگه اشتغال به تحصیل بردید سفارت برگه تون رو از دانشگاه با چه عنوان و موضوعی گرفتید؟
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
2
2 تشکر در 1 ارسال
دوستانی که زانویه مصاحبه دارید بلیط و هتل رو سریعتر بگیرین که یه سری از پروازها و هتل ها پر شدن
کسی از دوستان اگه هتل holiday inn رفتن نظرشونو بگن
به امید موفقیت
شماره کیس: 31xx تاریخ رویت قبولی: 8jun
کنسولگری: ankara تعداد افراد منظور در کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 24jul کارنت شدن کیس: 18nov
مصاحبه: 7jan ویزا یه ضرب
دریافت ویزا: 13 jan ورود به آمریکا: 21 apr دریافت گرین کارت: jun 22