کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام . من نامه دومم 4 روز پیش اومد و زمان مصاحبه ام 5 ژانویه (15 دی) هست . کسی هست با هم آنکارا هتل بگیریم ؟ من از 10 دی میخوام برم تا کارای مدیکال رو انجام بدم .

کیس نامبر:** 2016as000021
تعداد: 1 نفر
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: هفته اول ژانویه
شماره کیس  2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می ‎2015‎
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:  جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می  Wink
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
تشکر کنندگان:
(2015-11-23 ساعت 05:09)mr1mra نوشته:  سلام . من نامه دومم ۴ روز پیش اومد و زمان مصاحبه ام ۵ ژانویه (15 دی) هست . کسی هست با هم آنکارا هتل بگیریم ؟ من از ۱۰ دی میخوام برم تا کارای مدیکال رو انجام بدم .

کیس نامبر:** 2016as000021
تعداد: ۱ نفر
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: هفته اول ژانویه

سلام دوست عزیز من هم 6 ژانویه وقت سفارت دارم .
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام من 6 ژانویه در آنکارا وقت سفارت دارم واماامروز متاسانه متوجه شدم برای همسرم تحصیلات رو لیسانس وارد کردم که نمی دونستم اون نتونسته درسش رو تموم کنه و آخرین مدرکش کاردانی هست . حالا نمیدونم چه کار کنم برم اونجا به افسر جریان رو بگم یا ایمیل بزنم kcc و اعلام کنم اشتباه شده ؟
اگه کسی میتونه راهنماییم کنه لطفا
تشکر کنندگان: behjan
سلام
آيا اشتباه وارد كردن مدرك چه زيادتر و چه كمتر مشكلي ايجاد ميكنه ؟
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
تشکر کنندگان:
اشتباهات دو دسته ان.یه دسته اشتباهاتیه که اشکالی نداره و میتونین روز مصاحبه تصحیح کنین مثل مدرک.آدرس و .....
یه دسته هم اشتباهاته که دیگه نمیشه کاریش کرد مثل اشتباه در اسپل نام نام خانوادگی یا تعداد فرزند
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
تشکر کنندگان: behjan ، A2000 ، marysa
(2015-11-26 ساعت 12:15)mohsen b.d نوشته:  اشتباهات دو دسته ان.یه دسته اشتباهاتیه که اشکالی نداره و میتونین روز مصاحبه تصحیح کنین مثل مدرک.آدرس و .....
یه دسته هم اشتباهاته که دیگه نمیشه کاریش کرد مثل اشتباه در اسپل نام نام خانوادگی یا تعداد فرزند
دوست عزیز اشتباه در مورد فرزند کاملاً درسته ولی اشتباه در اسپل نام و نام خانوادگی قابل تصحیح هست و اشکالی ایجاد نمیکنه مگر اینکه شما اعلام نکنی که اون زمان منجر به مشکل خواهد شد.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Hana2015 ، A2000 ، nimashariat ، Danoosh
(2015-11-25 ساعت 15:19)allen_g_20 نوشته:  دوستان عزیز سلام من ۶ ژانویه در آنکارا وقت سفارت دارم واماامروز متاسانه متوجه شدم برای همسرم تحصیلات رو لیسانس وارد کردم که نمی دونستم اون نتونسته درسش رو تموم کنه و آخرین مدرکش کاردانی هست . حالا نمیدونم چه کار کنم برم اونجا به افسر جریان رو بگم یا ایمیل بزنم kcc و اعلام کنم اشتباه شده ؟

به نظرتون در خواست آنلاک بدم ؟؟
تشکر کنندگان: marysa
(2015-11-26 ساعت 16:15)allen_g_20 نوشته:  
(2015-11-25 ساعت 15:19)allen_g_20 نوشته:  دوستان عزیز سلام من ۶ ژانویه در آنکارا وقت سفارت دارم واماامروز متاسانه متوجه شدم برای همسرم تحصیلات رو لیسانس وارد کردم که نمی دونستم اون نتونسته درسش رو تموم کنه و آخرین مدرکش کاردانی هست . حالا نمیدونم چه کار کنم برم اونجا به افسر جریان رو بگم یا ایمیل بزنم kcc و اعلام کنم اشتباه شده ؟

به نظر من که اشتباه شما اشتباهی نیست که بخواین درخواست آنلاک کردن بدین. چون میتونید روز مصاحبه، قبل از قسم خوردن توضیح بدید.
با آرزوی موفقیت برای شما و همه ی دوستان Rolleyes
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: mehdihk ، Hana2015
دوستان عزیز.سفرنامه ی من خدا روشکر به پایان رسید و میتونید اون را در قسمت سفرنامه های آنکارا مطالعه بفرمایید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: mehdihk ، ho_tasha ، lighthouse ، behjan ، marysa
(2015-11-26 ساعت 16:15)allen_g_20 نوشته:  

سلام
قبل از فرستاده شدن پروندتون به سفارت میتونستید (دقت کنید... میتونستید) به KCC بگید
حالا که پروند به سفارت فرستاده شده ... دیگه کارتون با سفارت هست
اینکه اسمتون رو با اختلاف یکی دوحرف اشتباه بنویسید یا تاریخ تولد رو جابجا بزنید یا مدرک تحصیلی هیچ ایرادی نداره

تنها چیزی که باعث مشکل میشه اشتباه وارد کردن وضعیت ازدواج و تعداد بچه ها هستش

کافیه که وقتی آفیسر صداتون میزنه بهش بگید ... و مطمعنن درجواب ... آفیسر میگه مشکلی نیست

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
تشکر کنندگان: lighthouse ، آنجلا.. ، behjan ، marysa ، ghobad2121
سلام
من 5 ژاونویه 2016 تو آنکارا مصاحبه دارم.
1)اگر کسی هم زمان با تاریخ مصاحبه من هست خوشحال میشم از راهنماییشون استفاده کنم.
2)آدرسی که تو فرم ds260 برای آمریکا دادم تغییر کرده آیا میتونم الان تغییر بدم یا باید روز مصاحبه اعلام کنم؟
3)من تو csc ثبت نام کردم آیا زمانی که میخوام مدارکمو پست کنم آدرس کنسولگری رو باید بزنم و آیا اطلاعاتی از csc مثل شماره شناسایی و ... هم لازمه؟
ممنون از زحمات همه دوستان
مشکل فکرهای بسته این است که دهانشان پیوسته باز است . Shy
تشکر کنندگان:
(2015-11-30 ساعت 01:24)nasimm1 نوشته:  سلام
من ۵ ژاونویه ۲۰۱۶ تو آنکارا مصاحبه دارم.
۱)اگر کسی هم زمان با تاریخ مصاحبه من هست خوشحال میشم از راهنماییشون استفاده کنم.
۲)آدرسی که تو فرم ds260 برای آمریکا دادم تغییر کرده آیا میتونم الان تغییر بدم یا باید روز مصاحبه اعلام کنم؟
۳)من تو csc ثبت نام کردم آیا زمانی که میخوام مدارکمو پست کنم آدرس کنسولگری رو باید بزنم و آیا اطلاعاتی از csc مثل شماره شناسایی و ... هم لازمه؟

دوست عزیزمن خودم به آفیسر گفتم میخوام برم کنتاکی ولی اومدم دالاس تگزاس.توی فرودگاه ازمن پرسید چرا اومدی اینجا ولی بهش گفتم نظرم عوض شد.آخر هم پاسپورتم را مهر زد و گفت بفرمایید.نگران این چیز ها نباشید.البته منظور از آدرس آدرسی است که میخواهید در آنجا سکونت کنید نه آدرس گرین کارتتون.اگه این دو آدرس یکی است و شخص مورداطمینانی را در این آدرس دارید میتوانید به یه جای دیگه بروبد و از ایشان بخواهید گرین کارت را برای شما تحویل بگیرد.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: nimashariat ، sharif.mahmoodpoor ، behjan ، saeidfireboy67 ، marysa ، Hana2015
سلام،روزتون بخیر،من و خانومم برای 7 ژانویه تاریخ مصاحبه داریم،کسی هست که این تاریخ مصاحبه داشته باشه،خوشحال میشیم اگه بتونیم با دوستی اشنا بشیم Cool
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه‌ ها : هستند خدمتمون
تشکر کنندگان:
(2015-11-30 ساعت 01:35)امیررضا.س نوشته:  
(2015-11-30 ساعت 01:24)nasimm1 نوشته:  سلام
من ۵ ژاونویه ۲۰۱۶ تو آنکارا مصاحبه دارم.
۱)اگر کسی هم زمان با تاریخ مصاحبه من هست خوشحال میشم از راهنماییشون استفاده کنم.
۲)آدرسی که تو فرم ds260 برای آمریکا دادم تغییر کرده آیا میتونم الان تغییر بدم یا باید روز مصاحبه اعلام کنم؟
۳)من تو csc ثبت نام کردم آیا زمانی که میخوام مدارکمو پست کنم آدرس کنسولگری رو باید بزنم و آیا اطلاعاتی از csc مثل شماره شناسایی و ... هم لازمه؟

دوست عزیزمن خودم به آفیسر گفتم میخوام برم کنتاکی ولی اومدم دالاس تگزاس.توی فرودگاه ازمن پرسید چرا اومدی اینجا ولی بهش گفتم نظرم عوض شد.آخر هم پاسپورتم را مهر زد و گفت بفرمایید.نگران این چیز ها نباشید.البته منظور از آدرس آدرسی است که میخواهید در آنجا سکونت کنید نه آدرس گرین کارتتون.اگه این دو آدرس یکی است و شخص مورداطمینانی را در این آدرس دارید میتوانید به یه جای دیگه بروبد و از ایشان بخواهید گرین کارت را برای شما تحویل بگیرد.

سلام به دوستان عزیز
یک سوالی داشتم اینکه خوب ما که کسی در امریکا نداریم مثلا اگه بخواهیم بریم نیویورک چه ادرس به سفارت بدیم ادرس دقیق که نداریم هنوز منطقه اقامت و اینا که مشخص نیست؟
و سوال دیگه از دوست عزیز اقای امیر رضا
اون برگه معافیت تحصیلی معتبر از کجا باید برم بگیرم؟
و بعد اینکه شما در سفرنامه گفتید که برگه اشتغال به تحصیل بردید سفارت برگه تون رو از دانشگاه با چه عنوان و موضوعی گرفتید؟
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان:
دوستانی که زانویه مصاحبه دارید بلیط و هتل رو سریعتر بگیرین که یه سری از پروازها و هتل ها پر شدن
کسی از دوستان اگه هتل holiday inn رفتن نظرشونو بگن
به امید موفقیت
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان